Basarabiei Vanzari Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 58

« 1
3 »
<  Pagina 2 din 3   >
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia, reper miramar, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 51 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip de 10 etaje, construit in anul 1977. apartamentul este fara imbunatatiri. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016961.

[-]  Vectorial Broker(A)
Telefon: 031 420.32.72
Agent: Ababei Roxana
Telefon: 0724900100
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 73.500 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia, reper parc gheorghe petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip de 10 etaje, construit in anul 1970. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016968.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia, reper intersectia diham, confort 1 decomandat, avand suprafata de 57 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip de 10 etaje, construit in anul 1987. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016949.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia, reper miramar, confort 1 sporit semidecomandat, avand suprafata de 55 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip de 10 etaje, construit in anul 1984. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; pereti: faianta; podele: parchet, gresie si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016860.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 81.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia, reper national arena, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp, cu o baie. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1974, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016176.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 69.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona basarabia, reper arena nationala, confort 1 sporit decomandat, avand suprafata de 55 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1980. apartamentul este fara imbunatatiri si are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: gresie, mocheta si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016587.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 69.900 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona basarabia, aproape de arena nationala si mega mall, confort 1 decomandat, avand suprafata de 56 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul parter, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1981. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este fix si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015530.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia, reper costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 54 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc mixt de 4 etaje, construit in anul 1965. apartamentul este imbunatatit si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016735.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona basarabia, reper costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 56 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1976, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatatit si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: nefinisat; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga0702961.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 68.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona basarabia, reper parcul national, confort 1 decomandat, avand suprafata de 52 mp, cu o baie si un balcon. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: gresie, linoleum; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016098.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 2 camere in zona campia libertatii reper basarabia, confort 1 decomandat avand suprafata de 51 mp cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 6 intr-un imobil anvelopat cu 10 etaje construit in anul 1968 avand 4 apartamente pe palier. apartamentul are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta lavabil; podele: parchet gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta . proprietatea se afla intr-o zona excelent deservita de mijloacele de trasport in comun, in imediata apropriere gasim nu mia putin de 3 parcuri dintre care cel mai important este parcul alexandru ioan cuza. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun statie de metrou centre comerciale supermarketuri piete agroalimentare si parcuri reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper directia taxe si impozite, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2212984.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in , reper arena nationala, confort 1 decomandat, avand suprafata de 61 mp, nu are balcon locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1965, reabilitat. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal,mobilat,utilat si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este fix si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213496.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.500 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper parc gheorghe petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1975, bloc reabilitat.apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: lemn si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213267.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper parc gheorghe petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 55 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1983, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213268.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 56.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia national arena, reper campia libertatii, confort 1 decomandat, avand suprafata de 53 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1962, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: rre13269.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 62.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan costin georgian, reper metrou costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1975, bloc ce urmeaza a fi reabilitat,avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213494.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.500 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia national arena, reper spitalul judetean ilfov, confort 1 decomandat, avand suprafata de 53 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2211514.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 64.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper directia taxe si impozite, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1970.bloc ce urmeaza a fi reabilitat. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel, fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213331.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia national arena, reper national arena, confort 1 decomandat, avand suprafata de 54 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1968, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213117.

[-]  Vectorial Broker(A)
Telefon: 031 420.32.72
Agent: Crisan Ana
Telefon: 0724900100
« 1
3 »
<  Pagina 2 din 3   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact