Vanzari Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 4392

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 220   >
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
la 3 min de metrou Lujerului si Piata Veteranilor, 2 camere, un dormitor, etaj 11 / 11, P+11E, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 59mp, constr. 1979, supr. utila : 50mp, utilat, semimobilat, o baie, o bucatarie mobilata si utilata, doua debarale, un balcon generos inchis complet cu termopan, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan Salamander tripan, usa metalica, interior proaspat renovat, apometre, repartitoare cu citire prin radio, contor de gaze separat, interfon, lift nou fara probleme, bloc reabilitat termic in 2020. Vecini foarte linistiti, costuri mici la intretinere, aragaz, hota, masina de spalat rufe, frigider nou, aer conditionat nou. Mutare rapida.

[-]  Ciobanica Imobiliare(A)
Telefon: 0770478913
Agent: Dragos Ciobanica
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 134.000 EURO usor discutabil,incluse : parcare, boxa subsol - Bucuresti , UNIRII
Va oferim spre vanzare, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, situat ULTRACENTRAL, zona UNIRII, vis-a-vis de LOCANTA JARISTEA, pe str. George Georgescu, nr. 37, la etajul 1/4/. Blocul este ANVELOPAT, construit in 2016, cu scara curata, lift, interfon si PROTEJAT cu camera de supraveghere. Avantaje: LOC DE PARCARE SUBTERAN in proprietate, cu acces pe baza de telecomanda si iesire directa catre liftul de la subsol, BOXA in PROPRIETATE de 5mp, tot la subsol. Apartamentul se vinde COMPLET MOBILAT SI UTILAT, exact ca in poze, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare NOI, instaltii eletrice, sanitare si termice NOI precum si rulouri exterioare electrice pe baza de telecomanda, pentru antifonare si intimitate. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat de ambient WI-FI, AER CONDITIONAT SMART, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina automata de spalat rufe, plita, cuptor, HOTA, inclusiv TV LCD cu DIAGONALA de 135cm SMART,s.a. Este locul unde poti spune “ACASA”! Este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 52mp, S.c de 68mp si compun din: 1 living open space cu bucataria si holul de intrare, creand un SPATIU GENEROS si LUMINOS, 1 BALCON deschis cu intrare DUBLA atat din living cat si din dormitor , 1 baie cu cada si geam pentru aerisire, 1 DORMITOR MATRIMONIAL de 13mp. Merita vazut! Fiind situat ULTRACENTRAL, de acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: in apropiere MegaImage, cresa, gradinita, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, METROU PIATA UNIRII linia M1, M2, M3, PARC UNIRII, zona La Fantani, Piata Consitutiei, CASA POPORULUI, Senatul Romaniei, Palatul Parlamentului, Academia Romana, CENTRUL ISTORIC, Parcul Carol, Piata Regina Maria, statia STB Patriarhia Romana, statia tramvaielor 7,23, 27, 32, 47, statia 11 Iunie, etc. Are deja efectuate CADASTRUL, INTABULAREA si CERTIFICATUL ENERGETIC CLASA A. Se accepta CREDIT, pretul este de 134000 euro, usor discutabil. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 44.000 EURO discutabil, se accepta credit - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, LIBER, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, cu orientare sud-vest, pe mijloc, cu VEDERE PANORAMICA. Este situat semistradal, pe Bld Timisoara, statia FRIGOCOM, statia tramvai 8,25, statia STB 137,138, la doar 5 minute de METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, pe aleea DEALUL MACINULUI, la etajul 9 din 10. Blocul este constructie 1974, tip M, cu scara curat, 2 lifturi schimbate, camera de luat vederi. Apartamentul este COMPLET CONTORIZAT- apometre, repartitoare, contor gaz cu 2 focuri, pentru costuri reduse de intretinere si cu posibilitate montare CENTRALA PROPRIE PE GAZ, are si AER CONDITIONAT in sufragerie. Are imbunatatiri CLASICE, apartament mochetat clasic, geamuri termopan la dormitor, bucatarie si sufragerie cu usa termopan catre balconas, apartament de renovat total. Imobilul este confort 2, semidecomandat si se intine pe o Sut de 37mp si o Sc de 45mp. In compartimentarea acestuia regasiti un balconas deschis pe sufragerie, precum si BAIE cu CADA cu GEAM pentru aerisire. De acasa acasa aveti acces usor catre majoritatea zonelor de interes si de transport in comun: fiind la doar 5 minute de mers pe jos METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, piata Valea Ialomitei, MegaImage, Profi, Penny, LIDL, Auchan, scoala, gradinita, cresa, parculet in fata blocului, statia STB FRIGOCOM 137,138, statia tramvai 8, 25 bld Timisoara, la doar 3 statii Mall Plaza , tramvai 41 statia Brasov, la 3 statii STB METROU GORJULUI, piata Gorjului, etc. Sunt deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 44000 euro, discutabil, accepta si CREDIT, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 85.000 EURO usor discutabil, se accepta credit - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, CONFORT 1 SPORIT, DECOMANDAT, LIBER, cu orientare nord-est, la parter inalt/10, cu 3 balcoane inchise cu termopan, situat in Cartierul Militari, Zona LUJERULUI, semistradal, 3 minute mers pe jos metrou Lujerului, Piata Veteranilor. Blocul este construit in 1980, scara curata cu 1 lift si pozitionat semistradal, zona LINISTITA cu verdeata. Este locul unde poti spune ACASA, sau pentru INVESTITIE. Apartamentul este CONFORT 1 SPORIT, DECOMANDAT, RENOVAT, si se intinde pe o Sut de 58 mp si o S.c 70mp. In compartimentarea acestuita regasiti: 3 balcoane inchise cu termopan pe fiecare camera, respectiv un BALCON inchis cu termopan pe bucatarie, 1 balcon inchis termopan pe living si al 3 lea balcon inchis termopan pe dormitor; o bucatarie mare patratoasa, cu spatiu pentru luat masa in familie. Este COMPLET CONTORIZAT, are CENTRALA PROPRIE PE GAZ pe balconul de pe bucatarie inchis termopan, pentru costuri minime de intretinere, baie cu cada si geam termopan si HOL SPATIOS la intrare. Imobilul se vinde partial MOBILAT, RENOVAT, cu multiple imbunatatiri: gresie, fainta, parchet, usa metalica si usi interioare, calorifere NOI. Este dotat cablu, internet, interfon si SEZOR de GAZ. De acasa aveti acces rapid catre majoritatea zonelor de interes si transport in comun: fiind la doar 3 minute de METROU LUJERULUI, PIATA Veteranilor, MegaImage, Carrefour, Profi, Penny, 3 minute scoala, Gradinita, statia STB 136,236,336,61,62, CORA Lujerului. La doar 10 minute de mers pe jos regasiti Mall PLAZA, tramvaiul 41 VIRTUTII, 15 minute PARC Politehnica, Lidl, Gradina Botanica, Cotroceni, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, Institutul Politehnic, etc. Apartamentul are deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 85000 euro, discutabil, se ACCEPTA CREDIT. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 55.000 EURO discutabil, se accepta credit - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, orientat sudic, pe mijloc si situat semistradal, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de Metrou LUJERULUI, Piata Veteranilor, la etajul 4/10, LIBER. Blocul este construit in 1975, cu interfon si lift. APARTAMENT LIBER, pentru investitie sau locuit. Apartamentul este confort 2, DECOMANDAT SPORIT, cu o S.ut de 40mp si S.c de 48mp. Este COMPLET CONTORIZAT si dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ, pentru costuri mici de intretinere. Necesita reparatii si zugraveala, are usa metalica la intrare, fara alte imbunatatiri. In compartimentarea acestuia regasiti si 1 BALCON inchis cu termopan, pe sufragerie. Efectuate: cadastru, intabulare si certificat energetic. De acasa aveti acces facil catre mijloacele de transport in comun: 5 minute Metrou Lujerului, statia STB Rasaritului 136, 236, 336, 61, 62 si catre majoritatea zonelor de interes: Piata Veteranilor, MegaImage, PennyMarket, 2 minute Gradinita si Scoala 142 str. Azurului. In 8 minute ajungeti la Gradinita si Scoala Romano-Finlandeza, Carrefour, 10 minute CORA Lujerului, tramvai 41 Virtutii, Parc Politehnica, Lidl, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 55000 euro, discutabil, se accepta CREDIT, apartament LIBER, iar pentru mai multe detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730855885. Va asteptam la o programare pentru vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Va pregatiti sa va intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament spatios, decomandat, confort 1, de 2 camere, cu intrare stradala, orientare nord-est si vedere laterala la GRADINA blocului. Este situat pe Bld. IULIU MANIU, la doar 2 minute de mers pe jos de statia de Metrou si Piata GORJULUI, la parter inalt/8 cu gratii la geam, fara balacon. Blocul este construit in 1980, cu scara curata. Apartamentul are o suprafata utila de 58mp, construita de 70mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie mare patratoasa unde se poata lua masa in familie, 1 DEBARA, 1 CAMARA, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie, 2 holuri spatioasa si 1 baie cu cada. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA! Se vinde recent zugravit, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi si PARTIAL MOBILAT: dormitorul si bucataria. Acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ si contorizat, pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut! De acasa aveti acces rapid la: 2minute METROU si Piata GORJULUI, statia STB, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 75000 euro iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO inclusic mobilat si utilat complet - Bucuresti , STR SIBIU
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, ideal pentru o FAMILIE care apreciaza o ZONA VERDE, recent renovat, la cheie, mobilat si utilat complet, liber si pregatit pentru o mutare imediata, doar cu lucrurile dvs. personale. Este situat semistradal, aer linistit, cu orientare sud-vest, pe str. SIBIU, la etajul 1/10, vis-a-vis MegaImage, Profi, statia STB 80, 690 Sibiu, intre statia de METROU DRUMUL TABEREI linia M5 si statia de METROU TUDOR VLADIMIRESCU. Blocul este constructie 1975, ANVELOPAT, clasa energetica A, cu scara curata si 2 lifturi. Merita vazut! Apartamentul este CONFORT 1, circular, DECOMANDAT, cu o S.ut de 50mp si p S.c de 60. Este bine compartimentat, 1 sufragerie luminata naturala de unde se poate intra in balconul inchis cu termopan, care are vedere directa la GRADINA blocului, zona de relaxare si depozitare, 1 hol cu DRESSING pe comanda, 1 DORMITOR MATRIMONIAL cu dressing, 1 bucatarie utilata complet cu spatiu pentru luat masa si 1 baie cu cada si geam termopan pentru o buna aerisire. Este locul in care te incarci cu energie pozitiva, dupa o zi de munca. Se vinde cu imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifiere noi, CONTORIZAT cu apometre pentru costuri mai reduse la intretinere si COMPLET MOBILAT SI UTILAT, ca in pozele atasate. De acasa aveti acces rapid la: Cresa Pinocchio, Gradinita 41, 111, Gradinita Sfantul Nicolae, Scoala Gimnaziala Orizont, Scoala 57, 197, 311, Bibilioteca Adrian Paunescu. In doar 10 minute de mers pe jos ajungeti la PARCUL Drumul Taberei, MOGHIOROS, Kaufland, Aucham, Lidl, Carrefour, 15 minute AFI Cotroceni. Mijloace de transport: vis-a-vis statia STB 60, 690 Sibiu, Metrou Drumul Taberei, Metrou Tudor Vladimirescu, statia STB Favorit 80, 105, 168, 368, 690. Pretul de vanzare este de 75000 euro, inclusiv mobilat si utilat, se accepta credit, cu cadastrul efectuat. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta, atat telefonic cat si pe whatsapp, la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.000 EURO discutabil - Bucuresti , GORJULUI
Va pregatiti sa intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, pentru investitie sau locuit, confort 1, semidecomandat, la parter inalt/9, COMPLET RENOVAT, LA CHEIE si cu vedere laterala la GRADINA blocului. Este situat pe Bld. IULIU MANIU, semistradal, la doar 3 minute de mers pe jos de statia de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, fara balcon. Blocul este construit in 1967, cu scara curata. Apartamentul are o suprafata utila de 48mp, o Sc de 58mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie spatioasa unde se poata lua masa in familie, 2 DRESSINGURI, 1 debara, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie de trecere catre dormitor, 2 holuri si 1 baie cu cada si geam pentru aerisire. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA! Se vinde RECENT RENOVAT, la cheie, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi, PARTIAL MOBILAT si cu acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu Boiller si contorizat pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut! De acasa aveti acces rapid la: 3 minute METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, statia STB 136,137,236,336,61,62, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, Profi, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, Kaufland, s.a. Se vinde cu 65000 euro, discutabil, are cadastru, intabulare, certificat energetic, carte funciara, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 78.000 EURO - Bucuresti , CRANGASI
Crangasi Ap 2 camere cf 1 decomandat, su 54 m, et 6/10, an constructie 1984, orientare Est, partial mobilat, aer conditionat, faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, 8-10 mi de statia de metrou. Pret 78.000 euro

[+]  Athos Company(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 64.990 EURO - Bucuresti , TITAN
De vanzare apartament ingrijit -Zona Titan, Aleea Barajul Bistritei *5 minute ratb/ 12 minute metrou *50mp *orientare Sud-Est *balcon inchis -posibilitate montare centrala termica -Baie cu geam, balcon inchis, bucatarie aproape patrata(3.10 x 2.70 = 8.37mp) *usi schimbate, inclusiv cea de la intrare este noua. *supraveghere video

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 63.800 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
De vanzare apartament ingrijit - strada brasov *5 minute ratb/ 9 minute metrou *50mp *orientare Sud-Est *bloc pe cadre de beton armat * centrala termica *usi schimbate, inclusiv cea de la intrare este noua. *supraveghere video *izolatie termica la interior,tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica la intrare. *canapea Ikea noua, biblioteca, televizor si spliterul de aer conditionat. *Dormitorul cu pat dublu, sifonier si noptiera, toate formand set complet mobilier nou *Bucataria este mobilata si utilata cu aragaz, hota, masina de spalat rufe, masa cu scaune si mobila de bucatarie facuta la comanda. * Baia are obiecte sanitare noi IKEA 2016, este dotata cu cada, geam pentru aerisire si prezinta finisaje de cea mai buna calitate. *Balconul este spatios si este inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan si izolat termic la interior. -se accepta orice tip de creditare -toate actele la zi

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.990 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
De vanzare apartament ingrijit - strada sibiu, fix langa metrou favorit *2 minute ratb/4 minute metrou *53mp *orientare Sud-Est *bloc pe cadre de beton armat *usi schimbate, inclusiv cea de la intrare este noua. *supraveghere video *izolatie termica la interior,tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica la intrare. * Baia are obiecte sanitare noi IKEA 2016, este dotata cu cada, geam pentru aerisire si prezinta finisaje de cea mai buna calitate. *Balconul este spatios si este inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan -se accepta orice tip de creditare -toate actele la zi

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 69.900 EURO - Bucuresti , GORJULUI
De vanzare apartament ingrijit - metrou gorjului (iuliu maniu) *5 minute ratb/ 5 minute metrou *55 mp *orientare Sud-Est *balcon inchis -Balcon mare inchis cu termopan. - 2 aparate de aer conditionat *usi schimbate, inclusiv cea de la intrare este noua. -Este complet mobilat si utilat: canapea extensibila; dulapuri pentru depozitare; pat matrimonial, biblioteca + comoda TV; birou; frigider; aragaz; masina de spalat. -se accepta orice tip de creditare -toate actele la zi

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 64.990 EURO - Bucuresti , METROU DRISTOR
De vanzare apartament ingrijit -Zona Dristor *5 minute ratb/ 12 minute metrou *45mp *orientare Sud-Est *balcon inchis -posibilitate montare centrala termica - 10 minute distanta de Lidl, 5 min distanta de Auchan, Profi si Mega Image *usi schimbate, inclusiv cea de la intrare este noua. *supraveghere video

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 61.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
la 10 min de metrou Gorjului, strada apusului colt cu iuliu maniu 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 10, confort I, in bloc apartamente totul nou, recent renovat semidecomandat, constructie finalizata, 45mp, constr. 1979, utilat, semimobilat, o baie, o bucatarie, un balcon

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 72.900 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Apartament ingrijit de vanzare la 9 min de metrou Lujerului sau Gorjului 2 camere, un dormitor, etaj 8 / 10, confort I, in bloc apartamente, tip vagon, decomandat, constr. 1982, bloc reabilitat termic suprafata : 55mp, utilat, mobilat, teava de gaze pe palier se vinde complet mobilat si utilat se accepta orice tip de creditare

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 61.000 EURO - Bucuresti , TITAN
Apartament de vanzare pe strada Codrii Neamtului 2 camere, un dormitor, etaj 3 / 10, in bloc apartamente recent renovat decomandat 40mp, bloc reabilitat termic constructie bloc. 1978, utilat si mobilat o baie, o bucatarie, un balcon loc de parcare propriu instalatii electrice si sanitare noi se accepta orice tip de creditare

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 73.000 EURO - Bucuresti , TITAN
Apartament in bloc nou- complex rasarit de soare 2 camere, un dormitor, etaj 7 / 10, confort I, in bloc apartamente, centrala proprie se vinde complet mobilat si utilat se accepta orice tip de creditare Auchan -5 minute Lidl - 5minute Statie buss /tramvai - 5minute Statie metrou Titan - 17minute

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 64.990 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
De vanzare apartament complet renovat -la 5 min de megamall -la 2 minute de statia de autobuz/tramvai -2 camere, -etaj 1 - instalatie electrica noua - instalatie sanitara noua - geamuri termopan - reabiltat termic. -totul nou, recent renovat -semidecomandat, -centrala termica proprie -utilat si mobilat

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 64.990 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
De vanzare apartament in zona Plaza Lujerului -la 5 minute de statia de autobuz/tramvai -metrou Drumul Taberei in imediata apropiere -2 camere, -etaj 8/10 -semidecomandat, -utilat si mobilat -aragaz, masina de spalat rufe,frigider, TV, AC -Finisaje: usa metalica la intrare in apartament, usi din lemn, frerestre din termopan; -utilat complet: aragaz, masina de spalat rufe,frigider, TV, incalzirea radet; -toate actele la zi -se accepta orice tip de creditare

[-]  DAF IMOBILIARE(A)
Telefon: 0732268637
Agent: ALEXANDRU DUDULEA
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 220   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact