Vanzari Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 3631

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 182   >
29.11.2022
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 62.900 EURO - Bucuresti , 1 MAI (COMPOZITORILOR)
bloc reabilitat,liber,curat,termopan,geam de aerisire la baie,spatii de depozitare,usa metalica,cadastru,intabulare,pret usor discutabil, gresie, faianta, termopan, usa metalica,

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Mihai Alexandru
Telefon: 0764660900
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , VITAN MALL
De vanzare apartament ingrijit in zona Dristor, Rm Valcea colt cu Calea Vitan -la 13 min de metrou Dristor sau Mihai Bravu -la 3 minute de statia de autobuz -2camere, -55mp -etaj 4/10 -bloc din 1980 construit pe cadre de beton -1balcon inchis cu termopan - instalatie sanitara noua - geamuri tripan la toate camerele -bloc curat si ingrijit -posibilitate montare centrala termica -lift schimbat -usa de la intrare schimbata -se vinde mobilat si utilat -se accepta orice tip de creditare

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , OBOR
Apt 2 camere decomandat, interior curat amenajat , mobilat si utilat , exact cum se vede in imagini. Acte efectuate liber! Se accp credit. Apropiere Metroul Obor 3 minute, Magazinul Obor Piata Parc , Veranda Mall Mosilor Stefan cel Mare.

[+]  Mauwis(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 60.000 EURO semimobilat,renovat,loc parcare - Bucuresti , GORJULUI
Va pregatiti sa intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, pentru investitie sau locuit, confort 1, semidecomandat, la parter inalt/9, COMPLET RENOVAT, LA CHEIE si cu vedere laterala la GRADINA blocului. Este situat pe Bld. IULIU MANIU, semistradal, la doar 3 minute de mers pe jos de statia de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, fara balcon. Blocul este construit in 1967, cu scara curata. Apartamentul are o suprafata utila de 48mp, o Sc de 58mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie spatioasa unde se poata lua masa in familie, 2 DRESSINGURI, 1 debara, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie de trecere catre dormitor, 2 holuri si 1 baie cu cada si geam pentru aerisire. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA! Se vinde RECENT RENOVAT, la cheie, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi, PARTIAL MOBILAT si cu acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu Boiller si contorizat pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut! De acasa aveti acces rapid la: 3 minute METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, statia STB 136,137,236,336,61,62, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, Profi, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, Kaufland, s.a. Se vinde cu 60000 euro,are cadastru, intabulare, certificat energetic, carte funciara, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 46.500 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, orientat sudic, pe mijloc si situat semistradal, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de Metrou LUJERULUI, Piata Veteranilor, la parter inalt din 10 etaje, pe aleea Zorerlelor, semistradal, LIBER. Blocul este construit in 1975, cu interfon si lift , scara curata. APARTAMENT LIBER, pentru investitie sau locuit. Apartamentul este confort 2, DECOMANDAT SPORIT, cu o S.ut de 36mp si S.c de 48mp.Cu imbunatatiri clasice, g, f, mozaic, parchet, gratii la geamuri, u.m.,. Este CONTORIZAT cu apometre pentru costuri mici de intretinere. In compartimentarea acestuia regasiti sufragerie si dormitor complet decomandate , bucatarie separata inchisa, hol intrare ,baie cu cada, fara balcon . Efectuate: cadastru, intabulare si certificat energetic. De acasa aveti acces facil catre mijloacele de transport in comun: 5 minute Metrou Lujerului, statia STB Rasaritului 136, 236, 336, 61, 62 si catre majoritatea zonelor de interes: Piata Veteranilor, MegaImage, PennyMarket, 2 minute Gradinita si Scoala 142 str. Azurului. In 8 minute ajungeti la Gradinita si Scoala Romano-Finlandeza, Carrefour, 10 minute CORA Lujerului, tramvai 41 Virtutii, Parc Politehnica, Lidl, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 46500 euro, se accepta CREDIT, apartament LIBER pentru mutare imediata, iar pentru mai multe detalii,poze, schita , vizionare ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730855885. Va asteptam la o programare pentru vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO usor discutabil, mobilat complet - Bucuresti , BD TIMISOARA
V-ati dorit mereu sa fiti mai aproape de natura? Daca da, va oferim pentru investitie sau locuit , spre vanzare un apartament cu 2 camere, confort 1, decomandat, la etajul 3/4. la cerere liber sau cu chiriasi pt investitie, bloc tip D, pentru investitie sau locuit, cu orientare est-vest, LUMINAT natural in cea mai mare parte a zilei. Este situat la doar 6 minute de statia de Metrou Romancierilor, DRUMUL TABEREI, linia M5, intrare stradala, vedere spatele blocului , 3 minute statia STB 137,138, tramvai 8, 25, Penny, Profi, Megaimage, LIDL, Jysk, Kaufland, parculet joaca, scoala, gradinita, liceu, la o statie de tramvai 41, statia Mall Plaza, pe Bld Timisoara , nr 65, cu VEDERE la GRADINA de copaci a blocului. Blocul este construit in 1975, cu scara curata, frumos amenajata de locatari si este amplasat intr-o ZONA VERDE, ferita de zgomotul orasului. Este locul unde poti spune ACASA! Cadastrul si intabularea deje effectuate, se accepta credit. Apartamentul este CONFORT 1, decomandat si se intinde pe o S.ut de 49 mp, S.c de 60 mp, conform schitei atasate. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 sufragerie, 1 dormitoar, 1 bucatarie cu spatiu pentru luat masa in FAMILIE, 1 baie cu cada si o debara, fara balcon. Se vinde mobilat , utilat ca in poze, cu multiple imbunatatiri, are gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica la intrare , baia cu cada, dressing pe comanda cu oglinzi pe hol, bucatarie patratoasa inchisa. Este CONTORIZAT cu apometre si repartitoare de caldura , dotat cu AER CONDITIONAT, cablu, internet, interfon , WI FI, s.a pentru costuri minime la intretinere. De acasa aveti facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: in doar 6 minute ajungeti la METROUL DRUMUL TABEREI, linia M5, statia ROMANCIERILOR, statia STB Romancierilor 137, 138, statia Tramvaiului 8, 25, scoala, gradinita, cresa, liceu, MegaImage, Kaufland, Lidl, Penny, Profi, Auchan, Jysk, etc. Apartamentul se vinde cu 66000 euro, usor discutabil , mobiat, utilat complet, se vinde LIBER sau cu CHIRIASI pe profit, daca se doreste pentru investitie sunt deja chiriasi pe profit apartamentul la cerere dvs discutabil, la cerere apartament LIBER dupa semnarea cvc ului, vizionare cu programare dupa o zi pe alta, iar pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO mobilat, centrala - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, CONFORT 1 , DECOMANDAT, LIBER, la parter inalt/4, cu 1 balcon inchis cu termopan din sufragerie , situat in Cartierul Militari, Zona LUJERULUI, semistradal, 3 minute mers pe jos metrou Lujerului, Piata Veteranilor. Blocul este construit in 1980, scara curata si pozitionat semistradal, zona LINISTITA cu verdeata. Este locul unde poti spune ACASA, sau pentru INVESTITIE. Apartamentul este CONFORT 1 , DECOMANDAT, RENOVAT, si se intinde pe o Sut de 58 mp si o S.c 70mp, schita la cerere. In compartimentarea acestuita regasiti: 1 balcon inchis cu termopan pe living , o bucatarie mare patratoasa, cu spatiu pentru luat masa in familie, baie cu geam si cabina dus, hol si dormitor spatios. Este COMPLET CONTORIZAT, are CENTRALA PROPRIE PE GAZ si apometre, pentru costuri minime de intretinere. Imobilul se vinde MOBILAT UTILAT, RENOVAT, cu multiple imbunatatiri: gresie, fainta, parchet, usa metalica si usi interioare, calorifere NOI. Este dotat cablu, internet, interfon, WI FI, SEZOR de GAZ si termostat ambient WI FI pentru centrala. De acasa aveti acces rapid catre majoritatea zonelor de interes si transport in comun: fiind la doar 3 minute de METROU LUJERULUI, PIATA Veteranilor, MegaImage, Carrefour, Profi, Penny, 3 minute scoala, Gradinita ,statia STB 136,236,336,61,62, CORA Lujerului. La doar 10 minute de mers pe jos regasiti Mall PLAZA, tramvaiul 41 VIRTUTII, 15 minute PARC Politehnica, Lidl, Gradina Botanica, Cotroceni, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, Institutul Politehnic, etc. Apartamentul are deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 75000 euro , mobilat complet , utilat partial, se ACCEPTA CREDIT, cu posibilitate loc parcare prin zona. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 134.000 EURO usor discutabil,incluse : parcare, boxa subsol - Bucuresti , UNIRII
Va oferim spre vanzare, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, situat ULTRACENTRAL, zona UNIRII, vis-a-vis de LOCANTA JARISTEA, pe str. George Georgescu, nr. 37, la etajul 1/4/. Blocul este ANVELOPAT, construit in 2016, cu scara curata, lift, interfon si PROTEJAT cu camera de supraveghere. Avantaje: LOC DE PARCARE SUBTERAN in proprietate, cu acces pe baza de telecomanda si iesire directa catre liftul de la subsol, BOXA in PROPRIETATE de 5mp, tot la subsol. Apartamentul se vinde COMPLET MOBILAT SI UTILAT, exact ca in poze, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare NOI, instaltii eletrice, sanitare si termice NOI precum si rulouri exterioare electrice pe baza de telecomanda, pentru antifonare si intimitate. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat de ambient WI-FI, AER CONDITIONAT SMART, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina automata de spalat rufe, plita, cuptor, HOTA, inclusiv TV LCD cu DIAGONALA de 135cm SMART,s.a. Este locul unde poti spune “ACASA”! Este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 52mp, S.c de 68mp si compun din: 1 living open space cu bucataria si holul de intrare, creand un SPATIU GENEROS si LUMINOS, 1 BALCON deschis cu intrare DUBLA atat din living cat si din dormitor , 1 baie cu cada si geam pentru aerisire, 1 DORMITOR MATRIMONIAL de 13mp. Merita vazut! Fiind situat ULTRACENTRAL, de acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: in apropiere MegaImage, cresa, gradinita, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, METROU PIATA UNIRII linia M1, M2, M3, PARC UNIRII, zona La Fantani, Piata Consitutiei, CASA POPORULUI, Senatul Romaniei, Palatul Parlamentului, Academia Romana, CENTRUL ISTORIC, Parcul Carol, Piata Regina Maria, statia STB Patriarhia Romana, statia tramvaielor 7,23, 27, 32, 47, statia 11 Iunie, etc. Are deja efectuate CADASTRUL, INTABULAREA si CERTIFICATUL ENERGETIC CLASA A. Se accepta CREDIT, pretul este de 134000 euro, usor discutabil. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 44.000 EURO discutabil, se accepta credit - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, LIBER, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, cu orientare sud-vest, pe mijloc, cu VEDERE PANORAMICA. Este situat semistradal, pe Bld Timisoara, statia FRIGOCOM, statia tramvai 8,25, statia STB 137,138, la doar 5 minute de METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, pe aleea DEALUL MACINULUI, la etajul 9 din 10. Blocul este constructie 1974, tip M, cu scara curat, 2 lifturi schimbate, camera de luat vederi. Apartamentul este COMPLET CONTORIZAT- apometre, repartitoare, contor gaz cu 2 focuri, pentru costuri reduse de intretinere si cu posibilitate montare CENTRALA PROPRIE PE GAZ, are si AER CONDITIONAT in sufragerie. Are imbunatatiri CLASICE, apartament mochetat clasic, geamuri termopan la dormitor, bucatarie si sufragerie cu usa termopan catre balconas, apartament de renovat total. Imobilul este confort 2, semidecomandat si se intine pe o Sut de 37mp si o Sc de 45mp. In compartimentarea acestuia regasiti un balconas deschis pe sufragerie, precum si BAIE cu CADA cu GEAM pentru aerisire. De acasa acasa aveti acces usor catre majoritatea zonelor de interes si de transport in comun: fiind la doar 5 minute de mers pe jos METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, piata Valea Ialomitei, MegaImage, Profi, Penny, LIDL, Auchan, scoala, gradinita, cresa, parculet in fata blocului, statia STB FRIGOCOM 137,138, statia tramvai 8, 25 bld Timisoara, la doar 3 statii Mall Plaza , tramvai 41 statia Brasov, la 3 statii STB METROU GORJULUI, piata Gorjului, etc. Sunt deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 44000 euro, discutabil, accepta si CREDIT, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Va pregatiti sa va intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament spatios, decomandat, confort 1, de 2 camere, cu intrare stradala, orientare nord-est si vedere laterala la GRADINA blocului. Este situat pe Bld. IULIU MANIU, la doar 2 minute de mers pe jos de statia de Metrou si Piata GORJULUI, la parter inalt/8 cu gratii la geam, fara balacon. Blocul este construit in 1980, cu scara curata. Apartamentul are o suprafata utila de 58mp, construita de 70mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie mare patratoasa unde se poata lua masa in familie, 1 DEBARA, 1 CAMARA, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie, 2 holuri spatioasa si 1 baie cu cada. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA! Se vinde recent zugravit, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi si PARTIAL MOBILAT: dormitorul si bucataria. Acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ si contorizat, pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut! De acasa aveti acces rapid la: 2minute METROU si Piata GORJULUI, statia STB, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 75000 euro iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 87.500 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
Apartament 2 camere semidecomandat la etajul 4 , renovat complet instalatii electrice si sanitare schimbate , gresie faianta parchet termopan , usi interior noi , 2Ac , balcon mare pe toata suprafata apartamentului.Ap se vinde partial mobilat , respectiv bucataria si sufrageria.Blocul este reabilitat , si nu prezinta risc seismic sau urgenta. Acte efectuate liber! Apropiere Metroul Iancului si Muncii , Parcul National Maior Coravu , Lic Racovita sc 49. Pretul este negociabil.

[+]  Mauwis(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 54.000 EURO negociabil - Bucuresti , EMIL RACOVITA
Va ofer spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, etaj 1/4, cu suprafata de 50mp, bloc reabilitat, posibilitate montare centrala termica proprie, balcon foarte mare, pe toata suprafata apartamentului. Toate actele la zi, necesita renovare!

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO Negociabil - Bucuresti , PLUMBUITA
2 camere decomandat, etaj 3/4, bloc 1986, 57mp, bloc foarte linistit, scara curata. Se vinde mobilat si utilat complet, asa cum se vede in fotografii. Toate acte la zi, disponibilitate imediata. Se accepta credit! In cazul in care nu vi se raspunde la telefon, va rog sa lasati un SMS, cu privire la aceasta proprietate, multumesc!

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 107.999 EURO - Bucuresti , DECEBAL
2 camere, un dormitor, etaj 3 / 4, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, constr. 2021, supr. utila : 67mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 71.999 EURO - Bucuresti , OLTENITEI (BERCENI)
Apartamentul se vinde mobilat,2 camere, un dormitor, etaj 2 / 5, confort I, in bloc apartamente, decomandat, in constructie, 65mp, constr. 2014, supr. utila : 57mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare proprietate privata inclus in pret, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 70.999 EURO - Bucuresti , OLTENITEI (BERCENI)
Apartamentul se vinde mobilat si utilat,2 camere, un dormitor, etaj 2 / 5, confort I, in bloc apartamente, decomandat, in constructie, 65mp, constr. 2014, supr. utila : 57mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare proprietate privata inclus in pret, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 108.999 EURO - Bucuresti , DECEBAL
2 camere, un dormitor, etaj 3 / 4, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, constr. 2021, supr. utila : 67mp, neutilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
2 camere, etaj 4 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 65mp, constr. 1986, supr. utila : 56mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 108.999 EURO - Bucuresti , DECEBAL
2 camere, un dormitor, etaj 3 / 4, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, constr. 2021, neutilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 107.999 EURO - Bucuresti , DECEBAL
2 camere, un dormitor, etaj 3 / 4, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, constr. 2021, supr. utila : 67mp, neutilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, usa metalica

[-]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
Telefon: 0755335562
Agent: Ionut
Telefon: 0760580042
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 182   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact