Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1844

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 93   >
22.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 730.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Va propunem spre vanzare doua penthousuri aflat intr-un bloc rezidential aflat pe bulevardul Primaverii. Imobilul este o expresie a rafinamentului, luxului si a elegantei creat pentru oameni de succes ce vor sa locuiasca intr-o resedinta pe masura. Penthousurile reprezinta emblema unui camin complet in perfecta armonie cu spiritul locatarului.Complexul este o oportunitate unica de a locui in apropiere de cunoscutul Palat Primaverii, pe renumitul bulevard Primaverii. Situat in mijlocul orasului, inconjurat de muzee, clinici, si restautante de lux, proiectul rezidential de lux isi deschide usile pentru viitorii proprietari.O cladire unica pentru rezidenti unici. Descopera eleganta ca si stare de spirit, imbratiseaza luxul ca stare de fapt in cea mai buna locatie din Bucuresti. Aproape de inima orasului, si totusi departe de viata agitata de zi cu zi, aceasta casa este locul in care vei dori sa te bucuri de cele mai frumoase momente alaturi de prieteni si de familie. Reedinta este casa perfecta pentru un om de afaceri de succes in cautarea unei case in oras care il va rasplati de fiecare data cand ii trece pragulFinisarile sunt de cea mai mare calitate datorita celor mai bune materiale folosite in realizarea complexului. In pretul apartamentului estesi doua locuri de parcare in garajul din subsolul imobilului deservit de un lift automat, negociabil

[-]  Alcbusiness (A)
Telefon: 0721299888
Agent: Radu Trascaianu
22.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 650.000 EURO 650.000 euro plus TVA - Bucuresti , KISELEFF
Va oferim spre vanzare un apartament ultracentral, de 4 camere, zona Kisellef, strada Barbu Delavrancea, intr-un imobil in care are resedinta ambasadorul din Mexic. Este o zona linistita, cu vedere pe fata. Apartamentul este la 300 metri de parcul Kiseleff. Bloc din 2015, suprafata utila de 136 mp, parter/5, 3 bai. Curte de 93 mp. Parcare subterana. Bucataria mobilata. Blocul are paza 24 din 24 ore. Piata Victoriei este la 850 metri. Piata agroalimentara 1 Mai este la 300 metri. Ikea, Mall Baneasa, Metro, Selgros la 10 minute cu masina. Pozitionat ultracentral, este foarte bine conectat la infrastructura capitalei, acces usor catre nordul orasului, la centura capitalei, autostrazile A1, A2, A3 accesibile usor. Mall Promenada este la 9 minute cu masina. Pentru familiile cu copii, in zona sunt cele mai bune gradinite, scoli si licee din Bucuresti atat de stat cat si private. Va asteptam cu drag la vizionare! Momentan apartamentul este inchiriat cu 2000 euro, Tva inclus, pana in februarie 2021. Mobila apartine chiriasului.

[+]  House Providers (A)
05.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 550.000 EURO fara finisaje - Bucuresti , DOROBANTI
Apartament de lux- penthouse, situat in centrul orasului, la numai cateva minute distanta fata de Piata Romana, Bulevardul Dacia sau Calea Dorobanti. Imobilul, construit in 2016, cu regim mic de inaltime, este structurat pe Parter si 5 etaje, cu un singur apartament pe nivel. Apartamentul disponibil spre vanzare este compartimentat in living (30mp) cu iesire pe terasa(19, 3mp), bucatarie(10, 30mp) cu iesire pe terasa(30mp), grup sanitar, hol zona noapte, dormitor (24, 5mp) cu baie proprie(5, 20mp), dresing (6mp), al doilea dormitor(25, 5mp) cu baie proprie(7, 5mp). Dormitoarele dispun de o terasa comuna in suprafata de 32mp, amenajata cu gazon si pardoseala lemn. Accesul este securizat, cu lift ce se deschide direct in apartament. Apartamentul se poate vinde fara finisaje interioare, viitorul proprietar beneficiind de optiunea de a-si personaliza spatiul. Finisajele exterioare sunt moderne in concordanta cu stilul arhitectural al cladirii: sticla, lemn, tamplarie aluminiu. Dispune de un loc de parcare in garajul subteran.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
22.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Va oferim spre vanzare un apartament ultracentral, de 3 camere, zona Dorobanti, Capitale, strada Aleea Alexandru. Acces facil catre toate directiille Capitalei, zona verde si linistita cu spatii de agrement sunt doar cateva beneficii ale acestei zone. Datorita pozitiei sale - parter, acest apartament este pretabil pentru: rezidential, birou si comercial. Terasa are acces din toate camerele. Accesul pe terasa se poate face si cu masina - pot parca doua masini. Piata Victoriei este la 550 metri.

[+]  House Providers (A)
02.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 437.928 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Apartament de 3 camere decomandat situat la parterul unui imobil din zona parcului Kiseleff are o suprafata construita de 143 mp o terasa de 33 mp si o curte de 66 mp. este format din 2 dormitoare din care unul are baie proprie , living de 37 mp ,bucatarie si 3 bai.Apartamentul are centrala proprie , aer conditionat si finisaje moderne. La subsol se afla un garaj cu 2 locuri de parcare. Apartamentul este bun pt locuit sau pt birouri.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
29.12.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartamentul este situat pe Soseaua Nordului , cu o vedere superba spre Parcul Herastrau. Peretii sunt albi, fara tapet.Dispune de o suprafata de 180 mp impartiti intre un living foarte generos si luminos , bucatarie complet echipata , 2 dormitoare , 2 bai si 2 terase, complet mobilat.Imobilul dispune de 2 locuri de parcare, unul in parcarea subterana, unul in cea exterioara si paza non-stop.Locatia ofera nenumarate avantaje printre care vederea libera catre Parcul Herastrau si proximitatea fata de parc, centre comerciale si metrou .

[+]  Smart UP Solutions (A)
02.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 375.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Zona Kiseleff imobil apartamente de lux S+P+5 ,apartamente 3, 4 camere , 2 locuri parcare pt fiecare apartament 2800 euro/mp util etaj 3

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
13.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 365.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament deosebit situat in zona Kiseleff, la parterul unui imobil construit in anul 2006. Apartamentul este confort lux, are 3 camere (living de 60 mp cu bucatarie open space + 2 dormitoare), 2 grupuri sanitare, suprafata totala fiind de aproximativ 120 mp. In plus, apartamentul beneficiaza si de o curte amenajata, cu acces din living, in suprafata de 100 mp si de loc de parcare Se vinde mobilat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
15.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Barbu Vacarescu - vanzare penthouse situat la etajele 4 si 5 al unui imobil nou, cu o suprafata utila de 153 mp, impartit in living, terasa, bucatarie openspace, baie de serviciu la primul nivel si la al doilea nivel in 2 dormitoare cu 2 bai si o terasa. Apartamentul se vinde cu un loc de parcare in garajul subteran si o boxa.

[+]  Nord City Consulting(A)
26.09.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 349.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va propunem pentru vânzare , in zona de nord a capitalei, un apartament frumos, bine compartimentat , având suprafata de 146 mp, in care sunt incluse si 2 terase, împărtit in 3 camere, 2 dormitoare, 2 bai, situat la etajul 4 / 5, confort I, decomandat. Imobilul a fost finalizat în anul 2007, iar la achiziÈ›ionarea apartamentului vor fi incluse o boxa È™i un loc de parcare in subsolul blocului . Se vinde utilat si mobilat, iar orientarea cardinală este sud-est. Pentru detalii È™i vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
30.09.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 348.000 EURO +TVA - Bucuresti , FLOREASCA
Parc Verdi zona Floreasca - Va prezentam in vederea vanzarii un apartament de lux, situat intr-un imobil nou cu doar 12 apartamente avand vedere libera catre parcul Verdi si acces facil catre toate punctele de interes ale unei familii moderne ( gradinite si scoli private, mall Promenda, Agora Floreasca, etc) Proprietatea are o suprafata construita de 124 mp si este impartita judicios in living cu bucatarie, doua dormitoare, 2 bai, un balcon generos in suprafata de 15 mp si hol. Apartamentul se remarca prin calitatea constructiei, a finisajelor si dotarilor de ultima generatie, dupa cum urmeaza: Structura de rezistenta este compusa din stâlpi, diafragme si grinzi din B.A, planseu beton armat. Sistemul de fundare este alcatuit din radier general. Fatada cladiri- Placaj fibrocement EQUITONE; Tamplarie REYNERS si geam tripan; Placaj terase – Pardoseala flotanta- Placaj ceramic Marca MARAZZI; Usa intrare - metalica cu panouri colorate si balamale ascunse marca DIERRE Lift – SCHLINDER; SMART HOME – incalzirea si racirea prin aplicatie conectata la internet – Marca LOXONE – iluminatul controlat prin aplicatie conectata la internet – Marca LOXONE – video interfon conectat prin aplicatie conectata la telefon – Marca LOXONE Apartamentul se vinde la cheie cu urmatoarele finisaje: - Parchet triplu stratificat de lemn - Placi ceramica: Marazzi - Obiecte sanitare: Vileroy and Boch sau Karag - Usi de tip Fillo Panelo Se poate achizitiona contra cost ( 20.000 euro) un loc de parcare si o boxa. La pretul prezentat se adauga tva.

[+]  Nord City Consulting(A)
17.12.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 330.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre achizitie un apartament cu farmec deosebit, situat la parterul unei vile(intrare proprie), in zona dorobanti capitale. intrarea se face pe o scara generoasa placata cu piatra naturala, de unde se ajunge in zona de dining/living. apartamentul dispune de doua dormitoare, 2 bai, bucataria moderna-complet mobilata si echipata, iar la demisol mai gasim o camera (birou/bona/depozitare, etc). camerele sunt spatioase, inalte- 4m, luminoase. expunere est-sud-vest. apartamentul dispune de curte proprie in suprafata de 150mp, cu acces auto. apartamentul se poate vinde complet mobilat(inclus in pret), asa cum apare in prezentare. in acest moment nu exista certificat energetic pentru cladire, el fiind disponibil la vanzare. id intern: 81.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
30.11.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 325.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament situat in zona Kiseleff, la parterul unui imobil construit in anul 2006. Apartamentul este confort I, are 3 camere: living, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, beneficiaza de finisaje multiple. In plus, apartamentul beneficiaza de o curte in suprafata de aproximativ 70 mp (cu acces din living) si de loc de parcare. Se vinde mobilat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
22.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 320.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
In luxosul One Park , apartament de 3 camere la estajul 5, . Descrierea este de prisos, One Park ffind varful luxului si rafinamentului rezidential din nordul capitalei cu cel mai bun plasament al zonei. Orice iti doresti la cateva minute departare: parcuri, market-uri, metrou, spital privat......O oportunitate de neabandonat.

[+]  Stone Side(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 315.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Apartament PREMIUM 3 camere Calea Floreasca Fitto Cafe, Bloc nou ( 2010) . Apartamentul este la prima inchiriere a fost RENOVAT DE LA ZERO si dispune de un design modern cu finisaje de cea mai buna calitate : gresie, faianta, parchet, aer conditionat, geamuri termopan, usa metalica, apometre, Disponibil imediat. Apartamentul este luminos, are o suprafata utila de 100 mp + terasa 17 mp ( 135 mp construiti ) si este MOBILAT si utilat MODERN cu finisaje si dotari de calitate, aer conditionat, centrala proprie. Dispune de o terasa generoasa , loc de parcare subteran si boxa. 1600 E la inchiriere

[+]  Nova Group Consult(A)
05.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 310.000 EURO la pretul afisat se adauga TVA; include mobilierul - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Apartament superb situat intr-un complex residential, in imediata vecinatate a ambasadei SUA, a complexului comercial Baneasa-Feeria si a DN1. Apartamentul are o suprafata utila de 205mp la care se adauga 2 terase, o boxa si un loc de parcare in garajul subteran.Apartamentul este amenajat de catre un designer de interior, stilul fiind modern, cu functiuni si circulatii eficiente. Compartimentare: hol intrare amenajat cu dresinguri generoase cu usi culisante din sticla, bucatarie inchisa, zona de dining, zona de living cu iesire pe terasa, dormitor matrimonial (22mp) cu baie proprie, camera dresing si iesire pe terasa; un al doilea dormitor(19mp), o baie de serviciu.Finisaje/dotari: parchet lemn masiv, centrala termica proprie, jaluzele exterioare electrice, tamplarie exterioara aluminiu, plase insecte, AC prin ventilo-convectoare, sistem audio, alarma, video-interfon. Pretul afisat include mobilierul.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 310.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Herastrau. Nordului area Ap 3 camere , etaj 2 , decomandat , supr. utila : 115 mp. , utilat si mobilat complet , bucatarie mobilata Lux , 2 bai , dressing , in apropiere de parc , supermarket , unitate sanitara , scoala , gradinita . Electrocasnice incorporabile , 3 sisteme de aer conditionat gresie , faianta , parchet , tamplarie termopan , usa metalica , alarma , centrala termica , 3 tv, cablu tv, internet, instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari , loc parcare .

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 300.000 EURO fara TVA - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Vă prezentam o cladire superba tip boutique cu standard înalt situata la 1 minut de mers pe jos de Parcul Herastrau, ce va gazdui 17 apartamente de 2 si 3 camere precum si 2 frumoase penthousuri. Viziunea dezvoltatorului este de a realiza o clădire frumoasă, sigură È™i eficientă care va oferi o experiență minunată clienÈ›ilor noÈ™tri viitori, într-o clădire exclusivă de tip boutique, cu standard înalt. ArhitecÈ›ii au creat armonie între locaÈ›ia premium, design-ul clădirii È™i materialele de finisare alese, toate de la brand-uri de top. Clădirea are distanÈ›e excelente față de clădirile învecinate, È™i toate apartamentele primesc multă lumină solară directă. Designul exterior È™i aspectul general al clădirii: DecoraÈ›ie de placaj Resoplan HPL de 8mm pe faÈ›ada clădirii, Jardiniere. Iluminare cu LED a clădirii. Balcoane cu balustradă de sticlă transparentă stratificată de 6.2.6 mm. Ramă de aluminiu Reynaers la ferestre, cu geam de 24mm (2 straturi: 4 Seasons È™i sticlă transparentă cu emisivitate scăzută Saint Gobain). SpaÈ›ii comune: Videointerfon È™i sisteme CCTV. Placare cu gresie ceramica cu textura de piatra Marazzi Italia pentru spaÈ›iile comune. PereÈ›i acoperiÈ›i cu materiale naturale (marmură, lemn, lichen) la parter. Balustradă de sticlă pentru scările de la parter. Lift Schindler. Numai 3 apartamente pe un etaj. Intrarea în parcare echipată cu uÈ™i automate cu telecomandă È™i sistem de degivrare. Treptele de la intrarea clădirii au sistem de degivrare. Pompe de termoficare BUDERUS, WILO & CALEFFI pentru clădire, fără instalaÈ›ii de gaz în apartamente, fără conducte de gaz pe holurile de pe etaje (cu excepÈ›ia conductei de gaz de la intrarea în clădire) Design-ul apartamentului (dimensiuni È™i facilități): ÎnălÈ›imea tavanului de 2,75 m. Numărul de băi = numărul de dormitoare. Dimensiunea băilor: la camera principală: 8 mp utili, celelalte: 4,2-4,8 mp utili. Dimensiunea bucătăriilor deschise: 9 mp utili, toate cu ferestre cu aerisire naturala. Dimensiunea spălătoriilor private: 9 mp utili, disponibile pentru 13 apartamente pe etaj. Sistem de ventilaÈ›ie în băi prin conducte – ieÈ™ire către acoperiÈ™, cu butoane independente de activare. Design apartamente (materiale): UÈ™i Pinum de metal la intrarea în apartamente, cu sisteme complexe de protecÈ›ie, È™i uÈ™i de interior Pinum. Parchet din lemn triplu stratificat Natural Wood Floors, configuraÈ›ie cu 1 bandă, de: 13,5 cm lățime x 15 mm grosime x 0,5-2,0 m lungime. Încălzire prin pardoseală în apartamente, cu sistem inteligent de control, calorifere în băi È™i în spaÈ›iile pentru utilități (adiÈ›ional la încălzirea prin pardoseală). Sisteme de aer condiÈ›ionat multi-split Daikin (un motor extern pentru fiecare apartament). Unitatea din sufragerii poate fi ascunsă în tavan în majoritatea apartamentelor. Băi cu plăci ceramice Marazzi Italia cu textură de piatră de 60×60, obiectele sanitare Villeroy & Bochsi robinetii Grohe. Toaletele sunt suspendate cu sistem discret de tragere a apei GEBERIT, în perete. DuÈ™urile au aceeaÈ™i gresie cu rigolă. Tamplarie aluminiu Reynaers, cu geam de 24mm (2 straturi: Four Seasons È™i sticlă transparentă Low E cu emisivitate scăzută Saint Gobain ). Balcoanele au balustrade de sticlă de 6.2.6 mm, plăci ceramice Marazzi Italia 60×30 cu textură de piatră. Aerul evacuat de la sistemele de aer condiÈ›ionat nu iese în balcon. Sistem de degivrare pentru sifonul de pardoseala al balcoanelor. • Balcoanele au prize electrice. • Instalatie electrica ABB, întrerupătoare multiple în toate dormitoarele. LocaÈ›ie: 1 minut de mers pana la intrarea in parcul Parcul Herăstrău. Stradă liniÈ™tită

[+]  Alcbusiness (A)
22.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 299.000 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Next Level Partners va prezinta spre vanzare un apartament de 3 camere, situat intr-o vila interbelica exclusivista, din imediata vecinatate a Palatului Cotroceni. Apartamentul este situat la etajul 1 al vilei, fiind desfasurat pe o suprafata de aproximativ 120 mp, iar la mansarda beneficiaza de multiple spatii(camera de serviciu, spalatorie, pod, etc) acestea insumand o suprafata de aproximativ 80 mp. Apartamentul a fost complet renovat, lucrarile incluzand de la amenajarea curtii si a spatiilor interioara, pana la acoperis si instalatii electrice si sanitare. In imediata vecinatate a vile se afla Palatul Cotroceni, Gradina Botanica, Facultatea de Medicina si Spitalul Universitar. Locatia este ideala atat ca resedinta cat si pentru cabinet medical, cabinet de avocatura, etc. Va asteptam la vizionare.

[+]  Next Level Partners(A)
05.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 299.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau parc -Fantana Miorita! Oaza de liniste si verdeata!Apartament deosebit , complet mobilat,mobila noua, incalzire prin pardoseala, situat la parterul unui imobil nou de P+4,constructie 2018. Apartamentul are o supratafata utila de 73 mp la care se adauga o terasa de 28 mp si ocurte de 95 mp.Apartamentul are finisaje de lux,gresia si faianta provenind de la Porcelanosa,rezervoarele sunt ingropate,obiectele sanitare sunt din gama roca,iar baile sunt gandite in concordanta cu ultimele trend-uri in materie de design si utilitate.Apartamentul beneficiaza de o boxa si un loc de parcare subteran inclus!

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Florina Camberliu
Telefon: 0740.104.549
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 93   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact