Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2396

<  Pagina 116 din 120   >
31.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Apartament 3 camere, 13 Septembrie/Prosper langa liceul Stefan Odobleja. Confort 1, suprafata totala 85 mp, suprafata utila 74.26 mp, decomandat, an constructie 1989, et 2/8, doua balcoane, doua bai, grupul sanitar principal cu geam, bucatarie mare, luminos. Necesita renovare totala. Teava gaze etaj 1, loc parcare(la liber). Coloane apa schimbata in toata scara. 1 min pana la Prosper Center, 5min Kaufland/Carrefour Vulcan. 1.6 km metrou Academia Militara/Razoare sau Eroilor/Izvor. Gradinite, scoli, licee, banci, farmacii in zona. Agentie

[-]  Geo Winner Team(A)
Telefon: 0726 328 417
Agent: Rusu George
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 109.243 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
ESTI PRETENTIOS SI ATENT LA DETALII? DE LA 1 MARTIE ITI POTI REZERVA UN APARTAMENT IN CEL MAI EXCLUSIVIT IMOBIL /TIP BOUTIQUE/ !Prezentul imobil are regim de inaltime S+P+4E, este prevazut cu lift, o compartimentare eficienta, pereti din caramida porotherm cu o grosime de 11.5 cm pentru peretii de interior si 24 cm exterior plus izolatie termica pe exteriorul blocului de 10 cm, tamplaria PVC - profil de 7 camere, geam TRIPAN de la SALAMANDER, feroneria /ROTO/, optional loc de parcare subteran.Apartamentul este situat la etajul 3/4, avand o suprafata utila de 83.50mp impreuna cu balconul de 7.60 mp, cu urmatoarea compartimentare: living 23.60mp, bucatarie inchisa de 10mp, dormitoare de 12mp, iar baile se predau utilate complet. Apartamentul se preda complet finisat, cu centrala proprie si incalzire prin pardoseala, iar utilitatile vor fi individuale ( apa - ApaNova, gaz -ENGIE, energie electrica - ENEL MUNTENIA).Aflandu-se in zona Drumul Taberei, apartamentul va ofera deschidere si acces rapid catre statia de metrou / Romancierilor / (7 min de mers pe jos, cca 700m) si 1 minut fata de statia S.T.B. / Compasului/ ( cca 30m), diverse supermarket-uri (LIDL, PROFI, MEGA IMAGE), diverse cafenele si restaurante (MALL PLAZA, CORA LUJERULUI, AFI COTROCENI), licee si scoli ( Liceul Tehnologic Sfântul Antim Ivireanu, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Colegiul Național /Grigore Moisil/, Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații Gheorghe Airinei, Școala Atlas - Liceul Atlas, Postliceală Atlas, Liceul Tehnologic Sfântul Antim Ivireanu, Școala Gimnazială Numărul 164 ).Te invit sa stabilesti o vizionare la ansamblul ,,OXIO – BOLIDULUI 8 /. COMISION 0%.Manager de proiectCatalin Draguineahttp://imosearch.ro/

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , MILITARI
Apartamet de 3 camere, in cartierul Militari, zona Gorjului - strada Valea Lunga, la etajul 6/6, in suprafata de 77 mp utili. Apartamentul este finisat la cheie, cu usa metalica, centrala proprie, calorifere de otel, prize si intrerupatoare, interfon, gresie, faianta, parchet, usi de interior, tamplarie PVC 5 camere, baia echipata cu toate obiectele sanitare baie (inclusiv chiuveta, lavoar, vas de toaleta), finisat la cheie, centrala proprie si loc de parcare subteran inclus. Te invit să stabilești o vizionare la noul TheBuilding - Valea Lunga. COMISION 0%. Apartamentul se achizioneaza doar cu plata cash.

[+]  IMOZONE SRL(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 91.000 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere plus dependinte in zona titan, reper scoala 196 frederico garcia lorca, confort 1 circular, avand suprafata totala de 64 mp, cu 1 baie cu acces dublu si 1 balcon. apartamentul este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc(foarte ingrijit) cu 10 nivele, anvelopat, construit in anul 1968. locuinta este renovata, foarte ingrijita iar vederea este una placuta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. acte.pretul este negociabil! id intern: pga0516732.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 87.500 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper rimnicu sarat, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1979, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416989.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper benzinaria mol, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc mixt de 8 etaje, construit in anul 1987, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416674.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper mihai bravu, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc mixt de 8 etaje, construit in anul 1990, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1415845.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in mihai bravu, reper prosper, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc mixt de 4 etaje, construit in anul 1980, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este locuibil, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1410692.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona aparatorii patriei, reper piata berceni, confort 1 decomandat, avand suprafata de 67 mp, cu 2 bai. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1982. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816938.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 92.500 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona aparatorii patriei, reper universitatea spiru haret, confort 1 sporit decomandat, avand suprafata de 106 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 2 etaje, construit in anul 2009 (p+1+m), avand 1 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816781.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 decomandat, avand suprafata de 68 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1983, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie, termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814683.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona aparatorii patriei, reper universitatea spiru haret, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 2 bai si un balcon de 10 mp cu iesire din sufragerie si dintr-un dormitor. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1986. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816578.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 103.900 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in tineretului, reper bulevardul tineretului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 70 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1978. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816540.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 81.900 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona aparatorii patriei, reper piata aparatorii patriei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 60 mp, fara balcon. locuinta este situata la etajul parter (este un parter inalt, sub apartament se afla garaj), intr-un imobil tip bloc de 3 etaje, construit in anul 2011. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816464.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 93.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 decomandat, avand suprafata de 67 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2815120.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona piata sudului, reper hotel corvarius, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 80 mp, cu 2 bai si un balcon de 7 mp. locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1982. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816992.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in aparatorii patriei, reper universitatea spiru haret, confort 1 decomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 2 bai. locuinta este situata la etajul parter, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1986. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816430.

[+]  Vectorial Broker(A)
30.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper ira, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814114.

[+]  Vectorial Broker(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 116.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , MILITARI
Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 69, situat in Militari. Beneficiaza de toate utilitatie orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime S+P+3E si contine un numar de 19 unitati, apartamente cu 2 si 3 camere. Apartamentul despre care va vorbim este de 3 camere si este disponibil la parter, suprafata utila fiind de 142 mp.Acesta este decomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa si balcon.Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.Blocul este situat pe Str.Drumul Belsugului, in apropiere de Metrou Pacii. Tot in apropiere regasim rute de transport in comun STB, restaurante, scoli si gradinite. Imobilul a fost finalizat in anul 2020.Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Imobilul dispune de parcari in subteran , si se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Mijloacele de transport in comun : metrou M Pacii ,Statii STB – 61.62, 137, 138, 178,236.Pretul afisat include TVA. COMISION 0%

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 110.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , MILITARI
Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 69, situat in Militari. Beneficiaza de toate utilitatie orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime S+P+3E si contine un numar de 19 unitati, apartamente cu 2 si 3 camere. Apartamentul despre care va vorbim este de 3 camere si este disponibil la parter, suprafata utila fiind de 110 mp.Acesta este decomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa si balcon.Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.Blocul este situat pe Str.Drumul Belsugului, in apropiere de Metrou Pacii. Tot in apropiere regasim rute de transport in comun STB, restaurante, scoli si gradinite. Imobilul a fost finalizat in anul 2020.Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Imobilul dispune de parcari in subteran , si se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Mijloacele de transport in comun : metrou M Pacii ,Statii STB – 61.62, 137, 138, 178,236.Pretul include TVA. COMISION 0%

[-]  IMOZONE SRL(A)
Telefon: 0742400300
Agent: IMOZONE BUSINESS CONSULTING
Telefon: 0742.400.300
<  Pagina 116 din 120   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact