Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1833

« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 92   >
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament cu 3 camere suprafata total utila 100 mp (95mp utili plus balcon), etaj 1/3, doua bai, dormitor matrimonial, baie cu geam, dressing, parcare subterana, in ansamblul rezidential finalizat, Pipera, disponibil! Atmosfera primitoare, comunitatea amabila si oportunitatea de a oferi familiei tale o viata armonioasa, toate le veti regasi in ansamblul rezidential de lux de tip boutique, finalizat, amplasat in Pipera, pe Bulevardul Pipera, aproape de intersectia cu Iancu Nicolae. Printre multiplele avantaje pe care le veti regasi, putem enumera confortul unui numar restrans de vecini, fiind disponibile pentru vanzare doar 11 apartamente de 2 si 3 camere, apartamente decomandate desfasurate pe 3 etaje, constructie monolit cu cadre de beton, compartimentare din caramida porotherm. Pentru finisaje s-au utilizat materiale de cea mai buna calitate din gama Delta Studio, piatra naturala, parchet din lemn triplu stratificat, incalzire in pardoseala, tripan, fiecare apartament beneficiind de minim un loc de parcare spatios subteran, cu acces din bulevard pe rampa cu degivrare la liftul Schindler ce urca inclusiv pana la terasa comuna de la etajul 4. Terasa este amenajata pentru un plus de relaxare al locatarilor, zona in care te vei putea destinde in aer liber alaturi de familie si prieteni. Pe langa avantajele evidente, dorim sa va supunem atentiei ca: - Apartamentul este disponibil pentru achizitie inclusiv prin credit bancar sau programul national Noua Casa. - Mutarea in noua casa se poate reailza imediat. - Toate apartamentele beneficiaza de terasa comuna la etajul 4 al blocului, cu acces direct din lift. - Au fost respectate toate standardele de constructie din proiect! - Este disponibila documentatie pentru fiecare etapa a edificarii. Comision 0! Pret plus tva.

[-]  Nord Estates(A)
Telefon: 0755 172 172
Agent: Laurentiu Nedianu
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 167.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament cu 3 camere suprafata totala 260mp (95mp plus terasa proprie 175mp), parter/3 etaje, doua bai, dormitor matrimonial, baie cu geam, dressing, boxa, parcare subterana (se achita separat), in ansamblu rezidential finalizat localizat pe bulevardul Pipera, disponibil! Atmosfera primitoare, comunitatea amabila si oportunitatea de a oferi familiei tale o viata armonioasa, toate le veti regasi in ansamblul rezidential de lux de tip boutique, finalizat, amplasat in Pipera, pe Bulevardul Pipera, aproape de intersectia cu Iancu Nicolae. Printre multiplele avantaje pe care le veti regasi, putem enumera confortul unui numar restrans de vecini, fiind disponibile pentru vanzare doar 11 apartamente de 2 si 3 camere, apartamente decomandate desfasurate pe 3 etaje, constructie monolit cu cadre de beton, compartimentare din caramida porotherm. Pentru finisaje s-au utilizat materiale de cea mai buna calitate din gama Delta Studio, parchet din lemn triplu stratificat, incalzire in pardoseala, tripan, fiecare apartament beneficiind de minim un loc de parcare spatios subteran, cu acces din bulevard pe rampa cu degivrare la liftul Schindler ce urca inclusiv pana la terasa comuna de la etajul 4. Terasa este amenajata pentru un plus de relaxare al locatarilor, zona in care te vei putea destinde in aer liber alaturi de familie si prieteni. Pe langa avantajele evidente, dorim sa va supunem atentiei ca: - Apartamentul este disponibil pentru achizitie inclusiv prin credit bancar sau programul national Noua Casa. - Mutarea in noua casa se poate reailza imediat. - Toate apartamentele beneficiaza de terasa comuna la etajul 4 al blocului, cu acces direct din lift. - Au fost respectate toate standardele de constructie din proiect! - Este disponibila documentatie pentru fiecare etapa a edificarii. Comision 0! * Preturile nu contin tva!

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 132.000 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Apartament compus din 3 camere confort 1 sporit, suprafata 80mp, etaj 2/8 in bloc monolit cu grinzi din 1981, reabilitat termic, localizat in zona Piata Victoriei, stradal pe soseaua Nicolae Titulescu, la cateva minute de Guvern si metrou. Apartamentul a fost amenajat cu un birou pentru a intampina nevoia spatiului de lucru a oamenilor activi, fara a afecta spatiul de odihna. Astfel, beneficiati de un living in suprafata de 41 mp, bucatarie de 10 mp, dormitor 13 mp, birou, balcon 8 mp, etc. De asemenea au fost luate in calcul si necesitatea spatiilor de depozitare, fiind amenajate doua dressing-uri si un spatiu tip debara, in holul apartamentului. Agitatia mediului urban ultracentral este diminuata de balconul incapator inchis in termopan, ce acopera aproape intreaga suprafata exterioara a apartamentului, oferind de asemenea un spatiu vitrat generos, ce faciliteaza lumina naturala. Apartamentul se vinde mobilat si utilat precum in imagini, cu bucatarie mobilata, canapea si dormitor complet, aer conditionat nou, termopan, instalatii cupru, lumina ambientala, etc. Este disponibil pentru mutare imediat dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare, fiind deja proaspat renovat si igienizat pentru confortul noilor proprietari.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , ROND BABA NOVAC
Dristor, in spatele rondului Baba Novac spre Alba Iulia, strada Aurel Botea, se ofera spre vanzare un apartament compus din 3 camere, confort 1 decomandat, doua bai, baie cu geam, etaj 4/8, bloc constructie 1986, 70mp, bucatarie inchisa, imbunatatiri termopan, instalatie electrica schimbata, parchet masiv. Apartamentul este liber, necesita amenajare interioara. Se preda cu loc de parcare platit.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Titan)
Titan, Nicolae Grigorescu, metrou 5 minute, apartament 3 camere, 72 mp, semidecomandat, 2 dormitoare, parter cu balcon mare si boxa, baie cu geam hol spatios, bucatarie patrata. Blocul a fost reabilitat termic, efectuandu-se inclusiv izolatie subterana. Imbunatatiri, termopan, usa metalica, scurgere separata. Incalzirea si apa calda sunt asigurate de radet, existand si posibilitatea de a se monta centrala termica, existand deja in scara instalate. Parchetul din lemn masiv este impecabil, necesitand eventual ajustari minore. Impreuna cu apartamentul se preda si locul de parcare platit. Apartamentul este liber, toate actele in regula.

[+]  Nord Estates(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
Domenii, aproape de Arcul de Triumf, apartament cu 3 camere decomandat, etaj 4/10, suprafata 76 mp, in bloc reabilitat termic, 1976, renovat, scara renovata, lift nou. Imbunatatiri, termopan, ac, instalatii electrice cupru, instalatii sanitare recent schimbate, contor de gaze separat.

[+]  Nord Estates(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 69.000 EURO fix - Bucuresti , PLAZA MALL
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 decomandat situat in zona Plazza in apropiere de metrou Lujerului(maxim 10minute) Este la etajul 4/10 al unui bloc reabilitat termic, constructie 1975. Are o suprafata utila de 62mp si totala de 70mp. Este amenajat cu gresie, faianta, parchet, termopan inclusiv la balcon. Se vinde mobilat si utilat,

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 62.500 EURO fix - Bucuresti , PLAZA MALL
Va propunem spre cumparare un apartament cu trei camere confort 1 circular situat in zona Plaza in bloc reabilitat termic, Este amplasat la etajul 9/10 in bloc cu 2 lifturi,Are o suprafata de 60mp, Este renovat si se vinde semimobilat/utilat. Are loc de parcare platit ADP.

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 63.000 EURO negociabil - Bucuresti , STR BRASOV
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 decomandat situat la etajul 4/10 al unui bloc amplasat stradal dar cu vederea pe spate in Drumul Taberei-zona Auchan. Este un apartament spatios, cu o suprafata utila de 65,5mp si totala de 70mp, foarte bine compartimentat(decomandat) si cu multe spatii de depozitare. Blocul este construit in 1972 si este tip monolit, foarte rezistent din punct de vedere seismic. Apartamentul are gresie, faianta, parchet, termopan inclusiv la balcon, usa metalica, usi interioare schimbate, fiind renovat in urma cu 12ani. Este foarte aproape de tramvai 41 si mai multe linii de autobuz. Se ajunge in 5minute la parcul Drumul Taberei. In zona se gasec scoli, gradinite etc

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 80.000 EURO fix - Bucuresti , CRANGASI
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 semidecomandat situat la etajul 6/8 in bloc cu 2 lifturi construit in anul 1985, Are doua grupuri sanitare, baia mare avand geam. Suprafata utila este de 66mp si totala de 70mp Este amenajat cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. Se vinde mobilat si utilat. Se accepta credit,

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 72.000 EURO - Bucuresti , BUCLA (DRUMUL TABEREI)
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 decomandat cu o suprafata de 70mp situat in cartierul Drumul Taberei in apropiere de statia de metrou Raul Doamnei. Apartamentul este renovat si se vinde mobilat si utilat la pretul de 72000Euro. Ca imbunatatiri are gresie si faianta de calitate, parchet din lemn masiv, ferestre cu geam termopan inclusiv la balcon, usi interioare schimbate, usa metalica la intare. Instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate, baia are cada jacuzzi, are geam pentru aerisire. Comisionul de intermediere este de 2%.

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , CONSTRUCTORILOR
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 semidecomandat cu o suprafata de 61mp amplasat la 7min de metrou Crangasi pe bld. Constructorilor. Apartamentul este renovat cu gresie faianta parchet termopan usa metalica. Are geam la baie. Este eliberabil la vanzare. Comisionul de intermediere este de 2%

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Top Advantage Imobiliare va propune spre vanzare pe str. Ardeleni, sector 2, un apartament cu 3 camere, wc de servici, baie cu wc si geam la baie, bucatarie, boxa,garaj, curte in fata, curte in spate si in pod mai avem o boxa. Suprafața totală este de 180,28mp. Apartamentul are 63 mp, 27.31 garaj , 13.28 curte, curte interioară 64 Si o boxa la subsol de 14mp. Pret 115.000 euro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de tel 766311287.

[+]  Top Advantage Imobiliare(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 113.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam un apartament deosebit cu 3 camere, decomandat, situat in zona Berceni, Brancoveanu. Constructia face parte dintr-un complex rezidential de lux compus din 12 blocuri si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri Salamander tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comun, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Finisaje de LUX, supraveghere video si paza 24/24, spatii pentru recreere, spatii comerciale, restaurant, SPA. Oferim asistenta personalizata in vederea intocmirii dosarului bancar. Se accepta credit! Comision 0%! Recomandam vizionare!, la 10 min de metrou Constantin Brancoveanu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 5, confort Lux, in bloc apartamente, 92mp, constr. 2020, supr. utila : 92mp, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, paza, apometre, repartitoare, contor gaze, accepta credit

[+]  Habitat Group(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 77.000 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Apartament 3 camere confort 1 decomandat, la 6-7 minute de metrou Piata Sudului, an ctie 1982, 70 mp, bucatarie mare patrata, 2 grupuri sanitare. Renovat: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. aer conditionat, detin loc de parcare Se vinde mobilat asa cum se vede in poze. Acces rapid catre mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, Mall Sun Plaza, Parcul Tineretului, Spitalul Bagdasar, etc. Pentru mai multe detalii/ vizionari va rog sa ma contactati la nr: 0785.887.330

[+]  Habitat Group(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Vanzare apartament de 3 camere in zona Aparatorii Patriei - Drumul Jilavei, an c-tie 2020, parter din 3 niveluri, la 8-10 minute de mers pietonal pana la statia de metrou. Locuinta se preda la cheie: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica, usi de interior, obiecte sanitare si interfon. Se accepta orice tip de credit!!! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr: 0785.887.330

[+]  Habitat Group(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 80.500 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Apartament 3 camere confort 1 decomandat, la 6-7 minute de metrou Piata Sudului, an ctie 1982, 70 mp, bucatarie mare patrata, 2 grupuri sanitare. Renovat: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. aer conditionat. Se vinde mobilat asa cum se vede in poze. Acces rapid catre mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, Mall Sun Plaza, Parcul Tineretului, Spitalul Bagdasar, etc. Pentru mai multe detalii/ vizionari va rog sa ma contactati la nr: 0785.887.330

[+]  Habitat Group(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , RESITA
Apartament 3 camere decomandat etaj 1, bloc de 4 niveluri, situat la 5 minute mers pietonal pana la statia de metrou Aparatorii Patriei, an c-tie 1983. Locuinta dispune de: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, bucatarie mare patrata, 2 bai (baia mare are geam), instalatie gaze cu 2 focuri (pentru racordare centrala termica proprie). Se vinde mobilat. Se accepta credit! Acte la zi!! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr: 0785.887.330 Cristina Tomas

[+]  Habitat Group(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Apartament 3 camere confort 1 decomandat situat la 5 minute fata de statia de metrou Piata Sudului, an c-tie 1980, balcon inchis, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica, 70 mp. Acces facil catre mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, Parcul Tineretului, Mall Sun Plaza, etc. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr de tel: 0785.887.330

[+]  Habitat Group(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 165.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Apartament 3 camere decomandat si o curte proprie de 100 mp, la 7-10 minute de mers pietonal fata de metrou. Locuinta este compusa din: - bucatarie practica care beneficiaza de iluminare si ventilatie naturala, - living generos, -2 dormitoare, -hol, -bucatarie inchisa, -baie, - terasa Materialele de calitate superioara,finisaje atent selectate si executate ofera maximul de eleganta. In imediata apropiere se afla sala fitness, sala aerobic, piata, magazine, scoala, gradinita, farmacii, unitati spitalicesti, restaurante, pizzerii, saloane de coafura si cosmetica parcuri/locuri de joaca, acces la mijloace de transport in comun. Comisionul este 0%.Pretul include tva. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr: 0785.887.330

[-]  Habitat Group(A)
Telefon: -
Agent: CRISTINA TOMAS
Telefon: 0785887330
« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 92   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact