Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1842

« 1 2 3 4
6 7 8 9 10 »
<  Pagina 5 din 93   >
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
Domenii, aproape de Arcul de Triumf, apartament cu 3 camere decomandat, etaj 4/10, suprafata 76 mp, in bloc reabilitat termic, 1976, renovat, scara renovata, lift nou. Imbunatatiri, termopan, ac, instalatii electrice cupru, instalatii sanitare recent schimbate, contor de gaze separat.

[-]  Nord Estates(A)
Telefon: 0755 172 172
Agent: Laurentiu Nedianu
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 67.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
Va oferim spre vanzare un apartament compus din 3 camere plus dependinte, confort 1 decomandat, bloc din 1975, etaj 7/10. Apartamentul in suprafata de 68mp, detine o baie, un balcon inchis si necesita amenajari interioare. Blocul este amplasat in zona Laucul Tei, pe strada Ripiceni, actele sunt pregatitie pentru vanzare si este disponibil imediat pentru mutare.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 58.000 EURO - Bucuresti , PRECIZIEI
Metrou Preciziei, Str Rezervelor, Aqua Garden, apartament cu 3 camere, decomandat, etaj 6/7, suprafata 69 mp, an constructie 2011, finisat de calitate, se vinde mobilat si utilat, cadstru, intabulare. Apartamentul este liber.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Agentia NORD ESTATES va ofera spre vanzare un apartament compus din 3 camere in vila, amplasat la parter, localizat in Baneasa langa fostul sediu al Antenei 1. Suprafata utila a apartamentului este de 57 mp, o baie cu geam, bucatarie, sas. Apartamentul este luminos si beneficiaza de curte exclusiva inchisa in suprafata de 60 mp ce poate fi amenajata cu destinatii multiple, loc de parcare. Vila urmeaza sa intre in reabilitare termica prin programul national. Proiprietatea este libera si necesita amenajari interioare.

[+]  Nord Estates(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , SOS STRAULESTI
Apartament cu 3 camere, doua dormitoare, in ansamblu rezidential nou, etaj 2/4, 93 mp, doua bai, piscina interioara, lift, doua terase mari, dormitor matrimonial, mobilat si utilat complet, cu bucatarie mobilata si utilata centrala termica, AC, termopan profil aluminiu. Camera de zi si dormitorul mic au acces separat pe terasa, dormitorul matrimonial are baie si terasa proprie. Apartamentul este liber si se vinde cu un loc de parcare acoperit, cu acces securizat si paza.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 249.000 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Va oferim spre vanzare un apartament in bloc nou, localizat in zona centrala si in preajma punctelor reprezentative ale Capitalei, in zona Bulevardului Dacia, calea Mosilor si Foisorul de Foc. Apartamentul foarte spatios si intim, este compus din 3 camere, 2 dormitoare, doua bai, un balcon, pozitionarea si vederea acestuia (sud) retrasa de la bulevard, ofera confortul si linistea unui loc pe care sa il poti denumi, acasa. Suprafata apartamentului este de 90mp, etaj 2/7, foarte bine impartit, bucataria inchisa mare este mobilata si utilata, suprafetele vitrate, living-ul este foarte bine luminat, mobilat de calitate, precum si dormitoarele cu dressing propriu, dispuse in laturi opuse, asigura intimitatea necesara unei familii. Printre dotari, veti regasi masina de spalat rufe si vase, aer conditionat LG ArtCool, electrocasnice si electronice de calitate, etc. De asemenea pentru confortul dumneavoastra, veti beneficia de loc de parcare platit.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va oferim spre vanzare un apartament reprezentativ compus din 3 camere, 2 dormitoare, 2 terase incapatoare, modern, amplasat in zona rezidentiala de nord a capitalei, Pipera - Porsche, intr-un ansamblu nou, special. Una dintre caracteristicile distincte ale ansamblului este regimul de inaltime a zidurilor de 325 cm, oferind cadrul unui stil de viata realmente confortabil. Apartamentul aflat la etajul 3, detine o suprafata generoasa de 109 mp construiti, etaj 3/4, doua bai spatioase, dormitor matrimonial baie proprie cu geam, 2 dressing-uri. Lumina naturala este asigurata de suprafetele vitrate generos si vederea libera catre trei puncte cardinale, climatizarea de AC in fiecare camera iar caldura si apa menajera de centrala termica bine optimizata, marca Buderus. Materialele de cea mai buna calitate si facilitatile (instalatii dimensionate optim, tripan profil aluminiu, lift Ottis, piscina, acces securizat, smart home, etc), pozitioneaza acest apartament si complexul, in segmentul imobiliar de lux al zonei rezidentiale de nord. Ansamblul este finalizat, avand grad de ocupare de aproape suta la suta. Apartamentul nu a fost locuit si se poate achizitiona imediat. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactactati.

[+]  Nord Estates(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament cu 3 camere suprafata total utila 100 mp (95mp utili plus balcon), etaj 1/3, doua bai, dormitor matrimonial, baie cu geam, dressing, parcare subterana, in ansamblul rezidential finalizat, Pipera, disponibil! Atmosfera primitoare, comunitatea amabila si oportunitatea de a oferi familiei tale o viata armonioasa, toate le veti regasi in ansamblul rezidential de lux de tip boutique, finalizat, amplasat in Pipera, pe Bulevardul Pipera, aproape de intersectia cu Iancu Nicolae. Printre multiplele avantaje pe care le veti regasi, putem enumera confortul unui numar restrans de vecini, fiind disponibile pentru vanzare doar 11 apartamente de 2 si 3 camere, apartamente decomandate desfasurate pe 3 etaje, constructie monolit cu cadre de beton, compartimentare din caramida porotherm. Pentru finisaje s-au utilizat materiale de cea mai buna calitate din gama Delta Studio, piatra naturala, parchet din lemn triplu stratificat, incalzire in pardoseala, tripan, fiecare apartament beneficiind de minim un loc de parcare spatios subteran, cu acces din bulevard pe rampa cu degivrare la liftul Schindler ce urca inclusiv pana la terasa comuna de la etajul 4. Terasa este amenajata pentru un plus de relaxare al locatarilor, zona in care te vei putea destinde in aer liber alaturi de familie si prieteni. Pe langa avantajele evidente, dorim sa va supunem atentiei ca: - Apartamentul este disponibil pentru achizitie inclusiv prin credit bancar sau programul national Noua Casa. - Mutarea in noua casa se poate reailza imediat. - Toate apartamentele beneficiaza de terasa comuna la etajul 4 al blocului, cu acces direct din lift. - Au fost respectate toate standardele de constructie din proiect! - Este disponibila documentatie pentru fiecare etapa a edificarii. Comision 0! Pret plus tva.

[+]  Nord Estates(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 167.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament cu 3 camere suprafata totala 260mp (95mp plus terasa proprie 175mp), parter/3 etaje, doua bai, dormitor matrimonial, baie cu geam, dressing, boxa, parcare subterana (se achita separat), in ansamblu rezidential finalizat localizat pe bulevardul Pipera, disponibil! Atmosfera primitoare, comunitatea amabila si oportunitatea de a oferi familiei tale o viata armonioasa, toate le veti regasi in ansamblul rezidential de lux de tip boutique, finalizat, amplasat in Pipera, pe Bulevardul Pipera, aproape de intersectia cu Iancu Nicolae. Printre multiplele avantaje pe care le veti regasi, putem enumera confortul unui numar restrans de vecini, fiind disponibile pentru vanzare doar 11 apartamente de 2 si 3 camere, apartamente decomandate desfasurate pe 3 etaje, constructie monolit cu cadre de beton, compartimentare din caramida porotherm. Pentru finisaje s-au utilizat materiale de cea mai buna calitate din gama Delta Studio, parchet din lemn triplu stratificat, incalzire in pardoseala, tripan, fiecare apartament beneficiind de minim un loc de parcare spatios subteran, cu acces din bulevard pe rampa cu degivrare la liftul Schindler ce urca inclusiv pana la terasa comuna de la etajul 4. Terasa este amenajata pentru un plus de relaxare al locatarilor, zona in care te vei putea destinde in aer liber alaturi de familie si prieteni. Pe langa avantajele evidente, dorim sa va supunem atentiei ca: - Apartamentul este disponibil pentru achizitie inclusiv prin credit bancar sau programul national Noua Casa. - Mutarea in noua casa se poate reailza imediat. - Toate apartamentele beneficiaza de terasa comuna la etajul 4 al blocului, cu acces direct din lift. - Au fost respectate toate standardele de constructie din proiect! - Este disponibila documentatie pentru fiecare etapa a edificarii. Comision 0! * Preturile nu contin tva!

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 132.000 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Apartament compus din 3 camere confort 1 sporit, suprafata 80mp, etaj 2/8 in bloc monolit cu grinzi din 1981, reabilitat termic, localizat in zona Piata Victoriei, stradal pe soseaua Nicolae Titulescu, la cateva minute de Guvern si metrou. Apartamentul a fost amenajat cu un birou pentru a intampina nevoia spatiului de lucru a oamenilor activi, fara a afecta spatiul de odihna. Astfel, beneficiati de un living in suprafata de 41 mp, bucatarie de 10 mp, dormitor 13 mp, birou, balcon 8 mp, etc. De asemenea au fost luate in calcul si necesitatea spatiilor de depozitare, fiind amenajate doua dressing-uri si un spatiu tip debara, in holul apartamentului. Agitatia mediului urban ultracentral este diminuata de balconul incapator inchis in termopan, ce acopera aproape intreaga suprafata exterioara a apartamentului, oferind de asemenea un spatiu vitrat generos, ce faciliteaza lumina naturala. Apartamentul se vinde mobilat si utilat precum in imagini, cu bucatarie mobilata, canapea si dormitor complet, aer conditionat nou, termopan, instalatii cupru, lumina ambientala, etc. Este disponibil pentru mutare imediat dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare, fiind deja proaspat renovat si igienizat pentru confortul noilor proprietari.

[+]  Nord Estates(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 80.000 EURO fix - Bucuresti , CRANGASI
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 semidecomandat situat la etajul 6/8 in bloc cu 2 lifturi construit in anul 1985, Are doua grupuri sanitare, baia mare avand geam. Suprafata utila este de 66mp si totala de 70mp Este amenajat cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. Se vinde mobilat si utilat. Se accepta credit,

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 72.000 EURO - Bucuresti , BUCLA (DRUMUL TABEREI)
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 decomandat cu o suprafata de 70mp situat in cartierul Drumul Taberei in apropiere de statia de metrou Raul Doamnei. Apartamentul este renovat si se vinde mobilat si utilat la pretul de 72000Euro. Ca imbunatatiri are gresie si faianta de calitate, parchet din lemn masiv, ferestre cu geam termopan inclusiv la balcon, usi interioare schimbate, usa metalica la intare. Instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate, baia are cada jacuzzi, are geam pentru aerisire. Comisionul de intermediere este de 2%.

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , CONSTRUCTORILOR
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 semidecomandat cu o suprafata de 61mp amplasat la 7min de metrou Crangasi pe bld. Constructorilor. Apartamentul este renovat cu gresie faianta parchet termopan usa metalica. Are geam la baie. Este eliberabil la vanzare. Comisionul de intermediere este de 2%

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 69.000 EURO fix - Bucuresti , PLAZA MALL
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 decomandat situat in zona Plazza in apropiere de metrou Lujerului(maxim 10minute) Este la etajul 4/10 al unui bloc reabilitat termic, constructie 1975. Are o suprafata utila de 62mp si totala de 70mp. Este amenajat cu gresie, faianta, parchet, termopan inclusiv la balcon. Se vinde mobilat si utilat,

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 62.500 EURO fix - Bucuresti , PLAZA MALL
Va propunem spre cumparare un apartament cu trei camere confort 1 circular situat in zona Plaza in bloc reabilitat termic, Este amplasat la etajul 9/10 in bloc cu 2 lifturi,Are o suprafata de 60mp, Este renovat si se vinde semimobilat/utilat. Are loc de parcare platit ADP.

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 63.000 EURO negociabil - Bucuresti , STR BRASOV
Va propunem spre cumparare un apartament cu 3 camere confort 1 decomandat situat la etajul 4/10 al unui bloc amplasat stradal dar cu vederea pe spate in Drumul Taberei-zona Auchan. Este un apartament spatios, cu o suprafata utila de 65,5mp si totala de 70mp, foarte bine compartimentat(decomandat) si cu multe spatii de depozitare. Blocul este construit in 1972 si este tip monolit, foarte rezistent din punct de vedere seismic. Apartamentul are gresie, faianta, parchet, termopan inclusiv la balcon, usa metalica, usi interioare schimbate, fiind renovat in urma cu 12ani. Este foarte aproape de tramvai 41 si mai multe linii de autobuz. Se ajunge in 5minute la parcul Drumul Taberei. In zona se gasec scoli, gradinite etc

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Top Advantage Imobiliare va propune spre vanzare pe str. Ardeleni, sector 2, un apartament cu 3 camere, wc de servici, baie cu wc si geam la baie, bucatarie, boxa,garaj, curte in fata, curte in spate si in pod mai avem o boxa. Suprafața totală este de 180,28mp. Apartamentul are 63 mp, 27.31 garaj , 13.28 curte, curte interioară 64 Si o boxa la subsol de 14mp. Pret 115.000 euro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de tel 766311287.

[+]  Top Advantage Imobiliare(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 76.500 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Va supunem atentiei un apartament de 3 camere, decomandat, in suprafata totala de 65 mp, etajul 1 din 4, situat la 2 min. de statia de metrou Constantin Brancusi, intr-o zona verde si linistita din apropierea parcului Moghioros din Drumul Taberei. Acesta este este compus din 3 camere, bucatarie, baie, debara, camara, hol, vestibul si balcon inchis. Apartamentul este disponibil imediat. Cadastru si intabulare. Reabilitat termic in anul 2015 (izolat exterior cu polistiren expandat, terasa si subsol izolate, balcon inchis, ferestre termopan). Se accepta credit. In imediata apropiere se afla Policlinica Cetatea Histria, magazine, scoala si gradinita la 100 m, parc (3 min), terenuri de tenis si fotbal, terase si restaurante, strandul Drumul Taberei. De asemenea in zona regasim Mega Image, Lidl, Auchan, Carrefour. Recomandam vizionare! Persoana de contact: Adi Dobre, tel 0722 537870

[+]  Habitat Group(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 88.000 EURO - Bucuresti , TITAN
Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, situat la 9 min. de metrou Titan, intr-o zona linistita. Detalii -anul constructiei 1976. -suprafata utila 64mp. -etaj 7/10. -structura rezistenta beton. Apartamentul este disponibil imediat. avand Cadastru si Intabular Supraveghere video. Reabilitat termic. Se accepta credit. -Vecinatati scoala si gradinita la 100 m, parcul Romulus ( la 3 min.) Policlinica Titan (la 6 min.), metrou Titan (la 9 min). Mega Image, Lidl, Auchan Titan, ParkLake, Ikea. Recomandam vizionare Dragu Ciprian tel 0734946514

[+]  Habitat Group(A)
23.01.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 86.500 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam un Apartament de 3 camere decomandat, in zona Berceni, Brancoveanu. S.T.B la 3 minute de mers pe jos. Comision 0% - Direct dezvoltator, Complex Rezidential de Lux Detalii : - Apartament 3 camere, balcon - finisaje de lux. - Imobil de locuinte P+5E. - Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet+tv). - Supraveghere video 24/7, acces restrictionat atat pietonal cat si auto. Finisaje: - Constructia noua structura blocului este realizata pe cadre de beton armat. - Pereti int+ext din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren de 12cm. vata minerala ignifuga. - Centrala termica individuala 24 kw in condensatie. - Obiecte sanitare incluse. - Tamplarie pvc 7 camere, Salamander tripan. - Usi interior lemn, usa exterioara metalica cu sistem antiefractie. - Parchet laminat 12mm, gresie + faianta. - Glafuri interior-exterior, interfon. Vecinatati: Grand Arena, Selgros, S.T.B, sala fitness, sala aerobic, piata, magazine, scoala, gradinita, farmacii, unitati spitalicesti, restaurante, pizzerii, saloane de coafura si cosmetica parcuri/locuri de joaca. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. Posibilitate parcare supraterana sau acoperita. Pozele sunt cu titlu de prezentare ele apartinand altor imobile construite de catre acelasi dezvoltator. Se accepta credit. Oferim asistenta personalizata in vederea intocmirii dosarului bancar ! Termen de finalizare Decembrie 2020. Pentru vizionari va rugam sa ne contactati - 0734946514 - Dragu Ciprian

[-]  Habitat Group(A)
Telefon: -
Agent: CIPRIAN DRAGU
Telefon: 0734946514
« 1 2 3 4
6 7 8 9 10 »
<  Pagina 5 din 93   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact