Dristor Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 79

« 1
3 4 »
<  Pagina 2 din 4   >
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper kaufland, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1984, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416174.

[-]  Vectorial Broker(A)
Telefon: 031 420.32.72
Agent: Marcoceanu Catalin
Telefon: 0724900100
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 106.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper mc donald's, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1980, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416854.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper rimnicu sarat, confort 1 decomandat, avand suprafata de 76 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1982, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416791.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper kaufland, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc mixt de 8 etaje, construit in anul 1986, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416811.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper fizicienilor, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc mixt de 4 etaje, construit in anul 1982, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416559.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper sens giratoriu, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1980, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1412806.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 68.500 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper mega image, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc mixt de 4 etaje, construit in anul 1982, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: mocheta; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1412814.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 86.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper kaufland, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc mixt de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1413355.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper metrou, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 74 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: lavabil; podele: parchet; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1413413.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 81.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , DRISTOR
Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper metrou, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 73 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1968, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: lemn si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1413473.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
3 camere, etaj 3 / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, 70mp., supr. utila : 70mp., o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, ZONA RAMNICU SARAT DRISTOR ETAJ 3 DIN 4 PARCHET GRESIE FAIANTA PARCARE IN FATA BLOCULUI ETC, ETC URGENT VAND APARTAMENT 3 CAMERE SEMI DECOMANDAT

[+]  Marvis House Invest(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Vanzare apartament 3 camere amplasat in zona Dristor - Ramnicu Sarat, semidecomandat, etaj 10/10, suprafata 80 mp, 1 grup sanitar, 1 balcon, an constructie 1976, vedere mixta, mijloace de transport in apropiere.

[+]  La Tine Acasa(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Apartament 3 camere amplasat in zona Dristor, confort 1, decomandat, etaj 8, suprafata 70 mp, an constructie 1985, 2 grupuri sanitare, loc parcare, bloc curat, civilizat, centrala proprie, aer conditionat, apometre, repartitoare, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, pret negociabil.

[+]  La Tine Acasa(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Apartament 3 camere amplasat in zona Dristor - Metrou, confort 1, semidecomandat, etaj 1/10, suprafata 68mp, an constructie 1968, 2 grupuri sanitare, mobilat, utilat, bloc curat, civilizat, zona verde, apropiere metrou, aer conditionat, apometre, repartitoare, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, pret negociabil.

[+]  La Tine Acasa(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 78.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Vanzare apartament 3 camere, Dristor - Rm. Sarat, decomandat, P/4, 2 grupuri sanitare, 65 mp, constructie 1982, posibilitate 2 balcoane, loc parcare, aer conditionat, apometre, repartitoare, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet.

[+]  La Tine Acasa(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 68.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Apartament 3 camere amplasat in zona Dristor metrou, confort 1, decomandat, etaj P/4, suprafata 66 mp, an constructie 1968, 1 balcon, loc parcare, boxa, bloc curat, civilizat, reabilitat, aer conditionat, apometre, repartitoare, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica.

[+]  La Tine Acasa(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 68.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Dristor, et.2/8, semidecomandat, 2 grupuri sanitare, constructie 1984, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, bloc curat, civilizat, 6 minute pana la metrou metrou, spatii comerciale, scoli, gradinite, pret negociabil. ID 2002

[+]  La Tine Acasa(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 68.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Vanzare apartament 3 camere amplasat in zona Dristor Ramnicu Sarat, confort 1, decomandat, etaj 3/4, suprafata 70 mp, an constructie 1982, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, bloc curat, civilizat, zona verde, apometre, repartitoare, geamuri termopan.

[+]  La Tine Acasa(A)
28.07.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 58.000 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Apartament 3 camere amplasat in zona Dristor Benzinaria Mall, confort 1, semidecomandat, etaj 8/8, suprafata 70 mp, an constructie 1984, 2 grupuri sanitare, bloc curat, civilizat, apometre, repartitoare, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica.

[-]  La Tine Acasa(A)
Telefon: 0213446532
Agent: La Tine Acasa
Telefon: 0722765302 / 021.344.65.32
« 1
3 4 »
<  Pagina 2 din 4   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact