Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 3089

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 155   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , EMIL RACOVITA
EMIL RACOVITA-BERCENI, vand 3 camere, confort 1, LIBER, etajul 1/4, bloc civilizat, zona verde, geam la baie, acte

[-]  Dinamic Service 95(A)
Telefon: 0728868749
Agent: Nicola George
Telefon: 0744636660
07.12.2021
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
bloc pozitionat stradal in apropierea mijloacelor de transport si utilitatilor, vedere mixta, geam la baie, interioare caramida, fara amenajari, acte in curs.

[+]  Complet Servicii Imobiliare(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 129.500 EURO - Bucuresti , PANDURI
Avem deosebita placere de a va propune spre vanzare un apartament deosebit de 3 camere, in zona 13 Septembrie stradal pe Soseaua Panduri, zona foarte linistita vis a vis de cartierul Cotroceni, in apropiere de Scoala 146 I. G. Duca, Monitorul Oficial, langa spitalul (Panduri) Theodor Burghele, Digi 24, foarte aproape de statia de metrou Academia Militara la 300 m (4 minute de mers pe jos), la numai 2 minute de statia de tramvai si autobuz Calea 13 Septembrie, la 8 minute de Parlament si noua Catedrala Manturii Neamului. Se afla in zona foarte linistita, vis a vis de cartierul Cotroceni. Apartamentul este foarte calduros, spatios si luminos, decomandat, suprafata totala de 70,57 mp, suprafata utila 67,76 mp, foarte curat (recent zugravit), scara curata, vecini deosebiti, acte in regula, disponibil imediat. Dispune de living si 2 dormitoare generoase, balcon inchis in termopan, baie cu cada, wc de serviciu cu cabina de dus si beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, parchet, gresie, faianta, usa metalica, negociabil, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze. Va pot pune la dispozitie un film video la cerere. In vecinatate se afla Metrou Academia Militara, STB, scoala, piata, complexe comerciale, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Va invitam si vizionati aceasta frumoasa proprietate!!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 61.000 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Apartament 3 camere semidecomandat, etaj 6/10 la 3 minute de stația de metrou Tudor Vladimirescu. Locuinta este alcatuita din două dormitoare, un living, o bucatarie, o baie, două holuri. Apartamentul este renovat complet, ferestre termopan, ușa metalica, instalația electrica noua, moderna cu prize suplimentare si instalatia sanitara complet schimbata si incastrata din coloana principala. Se vinde asa cum este in fotografii, mobilat și utilat complet ( frigider, cuptor, plita, hota, masina de spalat). Apartamentul deține și un loc de parcare.

[+]  Strata Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 94.000 EURO - Bucuresti , PETRE ISPIRESCU
Apartamentul este recent renovat, se vinde cum se vede in poze, este mobilat/utilat cu foarte mult bun gust si calitate. Imobilul se afla la etajul 2 intr-un bloc mixt, scara curata, supraveghere video. Are o suprafata utila de 75mp utili, 2 bai, 2 dormitoare, living si balcon. Apartamentul se situaza in spatele restaurantului Britannia. Loc de parcare! Disponibil video la cerere.

[+]  Strata Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Apartament 3 camere decomandat, Constructie 1989, hol in H, instalatie electrica si instalatie sanitara inlocuite, centrala termica proprie, izolatie termica interioara, aer conditionat, balcon termopan si loc de parcare ADP. Scara este supravegheata video. Imobilul este situat in apropiere de statia RATB, scoala, centrul comercial.

[+]  Strata Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Apartamentu se afla la etajul 7/10 Bloc construit in anul 1989 4 unitati aer conditionat, alarma, hol in H, 2 unitati sanitare Blocul este reabilitat termic, scara curata Se vinde cu loc de parcare Sunati si programati o vizionare

[+]  Strata Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 108.900 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Apartament 3 camere în suprafata utila 74mp situat la etajul 1/8, construit în 1987 Ap. a fost renovat integral în anul 2012 ( instalaÈ›ii electrice, sanitare si termice noi, parchet, geamuri termopan, uÈ™i, dressing generos în hol; în plus au fost create spatii de depozitare in balcon). Se află pe o scară liniÈ™tită, prevăzută cu sistem de supraveghere cu circuit închis. Apartamentul are loc de parcare închiriat de la ADP. Particularități si îmbunătățiri: -sistem alarmă (cu senzori de prezență în fiecare încăpere) conectat la linia telefonică; -internet fibră optică È™i cablu TV; -bucătărie (gresie faianță) open space, cu suprafață generoasă (10.7 mp+ hol 5,58mp), aer condiÈ›ionat, instalaÈ›ii termice din cupru; - living in suprafață de 20.41mp cu geam termopan, parchet; - 2 dormitoare, în care au fost înlocuite geamurile, caloriferele, uÈ™ile È™i parchetul după cum urmează: dormitor matrimonial în suprafață de 14,02 mp , cu ieÈ™ire în balcon închis, de 4mp È™i dormitor în suprafață de 11.94 mp. Intrarea în cele doua dormitoare se face dintr-un hol prevăzut cu dressing, având în capete cele doua băi. - Baia mare are o suprafață de 4.06mp È™i este amenajată cu gresie, faianță, cadă, instalaÈ›ii sanitare schimbate în 2012. - Baia mică are o suprafață totală de 2,6 mp Vecinătăți: - blocul este situat la 3 minute de Calea 13 Septembrie si la 1 minut de parc Sebastian Este amplasat într-o zonă liniÈ™tită, într-un bloc curat si civilizat. În apropiere se gaseÈ™te piaÈ›a Prosper, Lidl, Vulcan Center, Kaufland, Mega Image, laborator de analize, parcul Sebastian, locuri de joacă, È™coli. Se vinde partial mobilat.

[+]  Strata Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 77.900 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Bloc reabilitat termic. Apartamentul este decomandat, et 2 din 4, pe colt cu geamuri pe 3 laturi. Gradina cu multa verdeață. In apropiere avem 2 gradinite, o scoala generala si un liceu (aproximativ 300 metri). Terenuri pentru sport de performanta - fotbal si tenis (aproximativ 50 de metri). Parcul Drumul Taberei (aproximativ 250 metri). Metrou statia Raul Doamnei 500 metri. Hipermarket Auchan, Carrefour, Kaufland la 500 metri. Piata Chilia Veche cu 2 magazine Carrefour la 300 metri. Mega Image la 50 metri. Scara renovata, vecini civilizati. Apartamentul are gresie, faianta si parchet din lemn masiv. Necesita renovare. Toate actele sunt pregatite.

[+]  Strata Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 102.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Apartamentul este in zona Mall Liberty, la etajul 7/8 intru-un bloc reabilitat ,zona foarte buna Apartamentul este decomandat si are 65mp utili, centrala termica, gresie, faianta, parchet Se vinde mobilat si utilat de lux

[+]  Strata Real Estate(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 86.990 EURO - Bucuresti , GORJULUI
DAF imobiliare va propune spre vanzare o locuinta spatioasa in zona Gorjului pe strada Apusului. Este un apartament spatios de 68 mp, semidecomandat, la etajul 3/4, compus din living, dormitoare, bucatarie,baie, hol si 2 balcoane inchise. Apartamentul se vinde complet utilat şi mobilat. Aceasta dispune de multiple spaţii de depozitare. Locuinta este una foarte luminoasa, are vedere neobturata, este orientata pe sud, fiind imbratisata de razele soarelui in prima parte a zilei. Apartamentul a fost complet renovat,instalaţia sanitară schimbată, uşi interioare celulare noi, gresie, faianţă, parchet, usa metalică intrare,mobilat complet,maşina de spălat rufe, frigider,aragaz. Blocul este din anul 1984 si a fost construit pe cadre de beton armat, caramida si fier si reabilitat termic recent. Cu un pret de vanzare excelent (86990 euro) raportat la calitate, consider ca aceasta locuinta este o oportunitate interesanta pentru a face o investitie pe termen mediu, lung.

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.990 EURO - Bucuresti , TITAN
DAF imobiliare va propune spre vanzare o locuinta spatioasa in zona Nicolae Grigorescu, langa metrou. Este un apartament de 66 mp, decomandat, la etajul 1/8, compus din living, dormitoare, bucatarie,baie, hol si balcon Apartamentul se vinde complet utilat şi mobilat. Aceasta dispune de multiple spaţii de depozitare. Locuinta este una foarte luminoasa, are vedere neobturata, este orientata pe sud, fiind imbratisata de razele soarelui in prima parte a zilei. Apartamentul are contor propriu de gaze la usa pt montarea centrala termice. Blocul este din anul 1976 si a fost construit pe cadre de beton armat, caramida si fier si reabilitat termic recent. Se vinde impreuna cu locul de parcare. Cu un pret de vanzare excelent (82990 euro) raportat la calitate, consider ca aceasta locuinta este o oportunitate interesanta pentru a face o investitie pe termen mediu, lung.

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , OBOR
Apartament 3 camere ( deasupra magazinului) etaj 9 din 11, decomandat, 74 mp., usa metalica, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, intrare stradala, vedere spre Piata Obor, bloc izolat termic, 5 minute de Mall Veranda si 3 minute de metrou

[+]  Tehno Galax(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 78.500 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
Sos. Giurgiului, Calinesti, 3 camere,confort l, decomandat, etajul 3/4, suprafata utila 65 mp, anul constructiei1981. Apartamentul este luminos, are doua bai, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, semimobilat, semiutilat. Instalatie electrica si sanitara schimbata cu instalatie pe cupru. In apropiere se afla scoala, gradinita, piata, magazine. Are acces usor la transportul in comun si metroul Eroii Revolutiei. Accepta cumparator cu cash sau credit.

[+]  MoveIT Imobiliare(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 56.000 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
4 STATII METROU PIATA SUDULUI ,APARTAMENT 3 CAMERE CONFORT 2, RENOVAT RECENT,ETAJUL 3/4 ,G, F, P, T, UM, USI SCHIMBATE,INSTALATII NOI, LIBER...

[+]  Columbia Imobiliar(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 98.000 EURO - Bucuresti , CRANGASI
Va oferim in Crangasi, Podul - Grand, Ap 3 camere, cf 1, semidec, et 1 /10, bloc pe grinzi, 2 balcoane, 2 bai, centrala termica, in curs de renovare, aer conditionat, faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, loc de parcare , se poate achizitiona cash si prin credit bancar, pret 98.000 euro negociabil

[+]  Athos Company(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Salajan)
SUPEROFERTA!!! Pret 99000 Euro - Nicolae Grigorescu - Salajan - Apartament 3 camere, confort 1, decomandat, an constructie 1970, etaj 2/4, suprafata utila 60 mp, 2 balcoane, 1 baie, suprafata totala 67 mp, 1 balcon inchis, bucatarie inchisa, usa metalica, termopan, gresie, faianta, boxa. Gradinita de copii si parc in apropiere. Situat langa statia de metrou Nicolae Grigorescu.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 69.000 EURO - Bucuresti , CRANGASI
Crangasi, Ap 3 camere, cf 1 semidecomandat et 7, su 74 mp, an constructie 1962, balcon 7 m lungime, gaze trase separat, aer conditionat, faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, pret 69000 euro

[+]  Athos Company(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Apartament 3 camere confort 1 decomandat zona Berceni-Luica, 2 min Stb, 92 mp cu Mutare rapida Imobil de locuinte P 3E, acces privat. - Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet tv), finisat la cheie!! Living generos, 2 dormitoare, bucatarie mare inchisa 12 mp, 2 bai, dressing, balcon. Merita vazut!!!

[+]  Habitat Group(A)
07.12.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 133.000 EURO la pret se adauga TVA 19% - Bucuresti , DRUMUL SARII
Alfamar 84 Residence- 13 Septembrie este amplasat in zona 13 Septembrie- Drumul Sarii- Petre Ispirescu- Antiaeriana, in imediata vecinătate a Prosper Plaza, hypermarket Kaufland, Carrefour, Vulcan Value Centre, Parcul Sebastian, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport in comun și mari centre comerciale. Noul proiect imobiliar Alfamar 84 Residence- 13 Septembrie dispune de garsoniere, studiouri si apartamente cu 3 camere, spaţioase și foarte bine compartimentate, in care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe. Materialele folosite in finisarea apartamentelor sunt alese in urma experientei echipei noastre pentru a oferi clientilor atat o buna comportare in timp si intretinere usoara cat si pentru a realiza spatii cu un design ce va reflecta personalitatea fiecarui client. Astfel veti putea alege intre placari ceramice, parchet, mocheta, vopsele lavabile sau decorative cu diverse nuante si texturi pentru a va amenaja un apartament exact pentru gustul dumneavoastra. Se ofera consultanta gratuita in amenajarea apartamentelor, in alegerea finisajelor fiecarei camere si in conceperea obiectelor de mobilier aferente. Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cat mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate in parte. Puteti achizitiona un loc de parcare subteran la pretul de 10.000 euro TVA inclus, sau parcare supraterana la pretul de 5.000 euro TVA inclus. Termene finalizare: - termen finalizare construcţie iulie 2022. Pretul este pentru plata anticipata.

[-]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Telefon: 0766091343
Agent: Prodana Flori
Telefon: 0766375111
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 155   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact