Vanzari Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 644

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 33   >
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 2.288.520 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , DOROBANTI
Avem placerea sa va prezentam un superb penthouse de 4 camere de 180 mp utili si terase de 170 mp cu luminatoare in holuri si bai. Aceasta locatie beneficiaza din belsug de o lumina indirecta protectoare, insa care nu sufoca pe timpul verii si mai degraba ofera racoare, discretie dar si o vedere spectaculoasa deasupra cartierului.Proiectul VARȘOVIA este gândit și construit pe conceptul de bun de patrimoniu: un imobil care îmbătrânește lent și frumos, a cărui valoare de piață se conservă pe termen lung sau crește în funcție de variabilele socio-economice ale pieței, care are suficientă consistență pentru a fi lăsat moștenire din generație în generație.Este de așteptat ca valoarea cartierului Dorobanți - Capitale să crească în decadele următoare, pe măsură ce orașul se va extinde cu clădiri noi, acest cluster de clădiri istorice cu valoare culturală va deveni cu atât mai valoros. În acest context, investim atenție în toate materialele de producție, pentru ca acestea să se uzeze foarte lent și să reziste timpului.Conceptul de design al clădirii este lux discret timeless, nimic orbitor, însă un lux care vine din consistență, calitate, rafinament, modernism cu accente retro, materiale naturale (piatră, lemn).Clădirea va fi automatizată, va avea panouri solare pentru a acoperi necesarul de consum pe spațiile comune, o pardoseală fluidă fără rosturi pe casa scării practic fără uzură la traficul din clădire, un generator care acoperă accesul în subteran, lifturile, 1 priză în bucătărie și 1 lumină + 1 priză în living, o centrală termică per clădire.Calcanele clădirilor învecinate vor fi regenerate și dublate de o structură pe care vom amenaja o grădină verticală.Suntem mandri sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, asa incat comisionul din partea cumparatorului este 0%!

[-]  ANG Imobiliare(A)
Telefon: 031.101.06.65, 0724923177
Agent: Alexandru Manea
Telefon: 0724923177 ; 0755168839
21.07.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 1.800.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Apartament intr-o zona exclusivista situat langa Parcul Herastrau si Parcul Bordei, are ca vecinatati imobilele Vila Lac 1,2 si 3. - apartament complet utilat cu finisaje de lux, decorat de designeri imobiliari - 3 dormitoare - 4 bai - etaj 1/4 - terasa - sistem smart-home - 2 locuri de parcare la subteran - boxa

[+]  Eros Properties(A)
06.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 1.325.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
locatie unicat, apartamente de lux! va propunem spre achizitie apartamente de lux, situate intr-una dintre cele mai bine cotate zone rezidentiale din bucuresti. cladirea este dispusa pe sase nivele, gasim cate un apartament de 4 camere pe fiecare nivel. accesul in apartament se face direct cu liftul pe baza de cartela (exista si scara de serviciu). apartamentele sunt finisate la standard lux. bucatariile sunt complet mobilate si echipate (restul mobilierului este cu titlu de prezentare). livingul are o suprafata de peste 60mp, bucataria 22 mp iar dormitoarele sunt prevazute fiecare cu baie proprie. dispune de spalatorie, baie serviciu, camera tehnica. terasa si balconul insumeaza o suprafata de 28 mp. d intern: 46.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.09.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 1.050.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , GRADINA ICOANEI
Avem placerea sa va prezentam un Penthouse exclusivist situat in inima capitalei, intr-o zona extrem de linistita dar in acelasi timp foarte aproape de toate punctele de interes din Bucuresti, cu o suprafata utila de 168mp.Aceasta proprietate se deosebeste de altele pe piata imobiliara prin calitatea constructiei, a materialelor folosite dar si a pozitionarii acesteia. Design-ul interior, executat de unul din cei mai buni designeri din tara, aduc un plus valoare locuintei atat estetic cat si functional. Livingul generos ce cuprinde si o zona de luat masa si acces facil la bucatarie permit unei familii sa petreaca timp de calitate impreuna in orice zi. Parterul locuintei de asemenea mai cuprinde si 2 dormitoare din care unul matrimonial cu un design deosebit, cu intrare dintr-o camera tip dressing utilata cu mobilier din lemn natur de culoare inchisa si lumini tip led. La etaj in fara de al 3-lea dormitor, grup sanitar hol si camera tehnica iesim intr-o terasa impunatoare de 115mp, distribuita pe tot lateralul proprietatii,terasa ce tine loc de o curte unde dumneavoastra, familia si prietenii veti petrece timp de calitate in orice moment. In pretul de achizitie al proprietatii intra si 2 locuri de parcare situate in subteran cu acces imediat la intrare. Va invitam sa vizionati aceasta superba proprietate si pentru alte detalii va stam la dispozitie la numarul afisat.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 1.015.260 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , DOROBANTI
Avem placerea sa va prezentam un superb apartament de 4 camere cu o gradina superba de 240 mp, cu expunere pe est - sud - vest.Proiectul VARȘOVIA este gândit și construit pe conceptul de bun de patrimoniu: un imobil care îmbătrânește lent și frumos, a cărui valoare de piață se conservă pe termen lung sau crește în funcție de variabilele socio-economice ale pieței, care are suficientă consistență pentru a fi lăsat moștenire din generație în generație.Este de așteptat ca valoarea cartierului Dorobanți - Capitale să crească în decadele următoare, pe măsură ce orașul se va extinde cu clădiri noi, acest cluster de clădiri istorice cu valoare culturală va deveni cu atât mai valoros. În acest context, investim atenție în toate materialele de producție, pentru ca acestea să se uzeze foarte lent și să reziste timpului.Conceptul de design al clădirii este lux discret timeless, nimic orbitor, însă un lux care vine din consistență, calitate, rafinament, modernism cu accente retro, materiale naturale (piatră, lemn).Clădirea va fi automatizată, va avea panouri solare pentru a acoperi necesarul de consum pe spațiile comune, o pardoseală fluidă fără rosturi pe casa scării practic fără uzură la traficul din clădire, un generator care acoperă accesul în subteran, lifturile, 1 priză în bucătărie și 1 lumină + 1 priză în living, o centrală termică per clădire.Calcanele clădirilor învecinate vor fi regenerate și dublate de o structură pe care vom amenaja o grădină verticală.Suntem mandri sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, asa incat comisionul din partea cumparatorului este 0%!

[+]  ANG Imobiliare(A)
27.08.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 800.000 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Penthouse triplex de vanzare in zona exclusivista din nordul Bucurestiului Herastrau - Aviatiei, pe Str. Zagazului in Luxosul Complex Rezidential North Area Lake View avand o suprafata utila de 200 mp + 120 mp terase - 320 mp + 2 locuri de parcare subterane , finisat si mobilat lux

[+]  Marvis House Invest(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 780.000 EURO - Bucuresti , MARGEANULUI
Margeanului -Misca Petr,,zona buna,foarte linistita,bloc curat,retras fata de Margeanului,,Se accepta si prima casa

[+]  Athos Company(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 750.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , FLOREASCA
Avem deosebita palcere sa va prezentam in exlusivitate un penthouse deosebit, pe doua nivele, tip duplex, amplasat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, cu o vedere panoramica de exceptie. Avand o suprafata utila de peste 180 mp, locuinta indeplineste si cele mai exigente cereri de achizitionare. Cu o terasa de 36 mp, cu vedere direct spre lacul Tei, innobileaza aspectul deosebit din interior cu cel exterior. Armonia culorilor si materialelor folosite in locuita au fost atent alese de catre un designer de interior, angajat special pentru aceasta locuinta, materialele folosite fiind bineinteles de cea mai buna calitate, rezistente in timp, cum ar fi, marmura, lemn natur si sanitare din gama de lux.Va invitam asadar sa vizionati clipul de prezentare al locuintei si la cerere va trimitem si turul virtual al acestui deosebit Penthouse, dar nimic nu se va compara cu realitatea.Pentru alte detalii privind aceasta proprietate va stam la dispozitie la numerele de telefon din descriere si bineinteles va invitam la o vizionare cat de curand, vizionare care nu va costa nimic!

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 700.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
ANG Holding are placerea de a va prezenta un apartament deosebit situat in Dorobanti, in apropierea Pietei Dorobanti, pe o strada foarte linistita si exclusivista. Apartamentul este situat intr-un bloc constructie 2012 si care dispune de 2 locuri de parcare, 1 in subteran, 1 la suprateran, precum si cota parte teren si spatii comune.Accesul in bloc si in imobil se face doar cu cartela sau la comanda proprietarului, inclusiv la chemarea liftului, care are acces direct in casa, in afara casei scarii. Finisaje interioare sunt de calitate Lux, cu Eclectrocasnice Miele, mozaic, marmura si tapet de cea mai buna calitate. De asemenea apartamentul dispune de 2 balcoane de aproximativ 9 mp fiecare pe aproape toata suprafata apartamentului. Luminile ambientale dispuse si prin tavan, cu multiple culori ofera un ambient deosebit potrivit pentru orice moment. Jaluzele actionate prin simpla apasare a unui buton faciliteaza si in acelasi timp ofera confort in ceea ce priveste ambientul.Agentul exclusiv al acestei proprietati: Alexandru ManeaVa asteptam oricand pentru vizionari!

[+]  ANG Imobiliare(A)
24.09.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 700.000 EURO Neg. - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau Nordului Ap 4 cam lux 260mp, vedere superba parc, imobil 2020, posibilitate achizitionare etaj intermediar / Penthouse- Duplex, fiecare dormitor cu baie proprie, dressing, lift ultrasilentios, receptie, parcare subterana.

[+]  Smart UP Solutions (A)
21.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 690.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
4 camere, 3 dormitoare, etaj 2 / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 160mp., constr. 1995, supr. utila : 160mp., utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, loc parcare, mijloace de transport, strazi asfaltate, Apartament de vanzare deosebit din mai multe puncte de vedere:- pozitionarea este una exceptionala in cartierul Primaverii (vedere spre Piata America Latina).- se vinde complet mobilat si utilat, design-ul apartamentului fiind produsul conceptiei unui prestigios designer italian.- impartirea ingenioasa a apartamentului asigura separarea zonei de zi (living si dining, birou, bucatarie cu logie, baie si o debara) de zona de odihna (doua dormitoare si o baie).- dispuneti de loc de parcare in garajul imobilului.- de asemenea, beneficiati de o camera drept spatiu de depozitare la subsolul imobilului. gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, proaspat renovat,

[+]  Businessland Company SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 672.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Proiectat de catre ‘ De Silva Residences ‘ , FIRST Herastrau intruchipeaza tot ceea ce este mai frumos in zona Herastrau, fiind un plus pentru zona Soseaua Nordului.Alcatuit din apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthous - uri, First Herastrau este un proiect plin de caldura dar totodata cu un design revigorant si original.First Herastrau aduce o noua influenta arhitecturala zonei, imbinand stilul nou cu arhitectura specifica pe care o regasim in cladirile din New York.Profitand de tot ce poate oferi o noua cladire, First Herastrau incorporeaza o îmbinare unică şi inovatoare între arhitectura veche şi cea modernă pentru a crea o prezenta sofisticata in zona.Facilitatile multiple, parcarea subterana asigura ca cei care vor locui in First Herastrauau tot ce ce au nevoie la fiecare ora din zi. Rezultatul este o cladire diferita in inima unui cartier ravnit.Arhitectura First Herastrau se bazează pe un respect pentru contextul Ramada North, în timp ce se avansează cu un modernism articulat, ceea ce ii da o linie asimetrica zonei.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 649.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , FLOREASCA
Prima cladire cu o fatada verticala de sticla va fi o cladire cu o utilizare mixta, care va cuprinde apartamente rezidentiale asezate in partea superioara a birourilor si cu spatii de vanzare la nivelurile inferioare. Terasele si balcoanele vor permite locuitorilor sa se bucure de vederi panormaice ale orasului, dar si de imaginea plina de verdeata care ii inconjoara.Acesta resedinta exclusiva, dezvoltataintre cartierele Primaverii si Floreasca - in zona cea mai de dorita a orasului Bucuresti.Floreasca este una dintre cele mai frumoase și vechi zone din București. În anii trecuți întregul cartier a fost revitalizat de numeroase proiecte de reconstrucție, inclusiv investiția în noi zone verzi și renovarea Pieței Floreasca. Procesul de reproiectare a platformei Automatica și includerea acesteia în circuitul public va aduce beneficii atât locuitorilor, cât și vizitatorilor din sectorul Floreasca.

[+]  ANG Imobiliare(A)
07.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 580.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Pasiune, siguranta, armonie si frumusete- sunt doar cateva aspecte care caracterizeaza cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din cea mai ravnita zona a Bucurestiului- zona Herastrau.Stiind ca locatia reprezinta unul din cele mai importante criterii de selectie in ceea ce priveste alegerea unei locuinte, precizam ca noul ansamblu de locuinte va fi situat in imediata apropriere a Parcului Herastrau/Sos Nordului, Ambasada Chinei, Centru Comercial Promenada Mall, si sediile celor mai mari companii multinationale.Proiectat pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, noul proiect rezidential va include 5 clădiri (2S+DS+P+5E), unde fiecarui apartament i s-a acordat cate un concept aparte, gandit pana la cel mai mic detaliu, dar ca in ansamblu sa formeze un nou etalon al segmentului rezidential din Bucuresti.Cele 252 de locuinte, ce vor fi finalizate in 2020, se vor bucura de finisaje de cea mai buna calitate, spatii vitrate mari, logii intime si compartimentari inteligente, ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa- confortabil si in siguranta. La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.Iar pentru ca intreg conceptul nu poate fi descris in doar cateva cuvinte, ne oferim sa venim la dvs pentru a va face o prezentare mai ampla, si va garantam ca acest proiect merita toata atentia dvs!Ne bucuram sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, iar pentru achizitionarea oricarui apartament din cadrul complexului, comisionul este 0%.Zona Herastrau beneficiaza de un acces extrem de usor la toate mijloacele de transport si se aduna la toate punctele de interes importante ale orasului, fiind una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucurestiului, inconjurata de Parcul si Lacul Herastrau. Restaurante, baruri și cluburi de noapte, școli și centre comerciale sunt doar câteva dintre atracțiile zonei vecine Herastrau

[+]  ANG Imobiliare(A)
19.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 560.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau Soseaua nordului ( Embassy ), apartament cu 4 camere confort 1 decomandat, etaj 4/6, suprafata totala 250 mp ; suprafata urila 175 mp + 48 mp 2 terase, 3 grupuri sanitare si 3 dormitoare, se vinde complet mobilat si utilat, 2 locuri de parcare in subteran incluse, paza si monitorizare video. Pentru mai multe oferte similare accesati website ul agentiei www.flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 549.980 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PRIMAVERII
Avem placerea sa va prezentam un apartament deosebit situat stradal pe Bulevardul Primaverii, cu vedere spre bulevard, pozitionare excelenta, in vecinatatea Casei Ceausescu, cu o suprafata utila de 180mp. Apartamentul dupa cum se vede si in clipul de prezentare este compartimentat in asa fel incat sa satisfaca dorintele oricarui viitor proprietar ce doreste sa locuiasca intr-o zona exclusivista a Capitalei. Apartamentul este compartimentat astfel: Hol intrare foarte incapator, 4 camere din care living si 3 dormitoare, bucatarie inchisa si foarte incapatoare cu geam si acces catre propriul balcon, si 2 bai foarte generoase. De asemenea in afara de bucatarie, 2 din cele 3 dormitoare dar si livingul au balcon propriu.Va invitam sa vizionati acest superb apartament, fiind printre singurele dispuse spre vanzare din aceasta zona deosebita a Bucurestiului. Nu ezitati sa ne contactati la numar de telefon afisat pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari.

[+]  ANG Imobiliare(A)
21.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 545.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
...Aviatorilor!!! Apartament 4 camere in suprafata de 160 mp etaj 2 imobil nou.Imobilul este finisat cu finisaje de inalta calitate!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 505.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Comision 0% pentru un apartament situat intr-un imobil cu arhitectura si design deosebit construit dupa un concept rezidential exclusivist. Imobilul dispune la etajul 1 de piscina indoor, spa, fitness, iar la parter dispune de o receptie si o zona special amenajata pentru vizitatori cu canapele si de asemenea, de o galerie comerciala oferind urmatoarele servicii: banca, farmacie, beauty salon. Apartamentul este compus din 4 camere, un living generos de 52 mp cu terasa de 10 mp oferind o priveliste superba catre Parcul Herastrau, un dormitor matrimonial de 20 mp cu terasa de 10 mp, dressing si baie proprie, doua dormitoare de aproximativ de 32 mp si 28 mp cu bai proprii, grup sanitar si bucatarie de 16 mp. Acesta are incalzire in pardoseala. Pretul apartamentului este de 505000 euro+TVA. Se poate achizitiona si un loc de parcare separat cu pretul de 29500 euro+TVA.

[+]  Businessland Company SRL(A)
23.09.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 505.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Proiectul propune Studio-uri, Apartamente de 2 si 3 camere, dispuse pe doua scari.Modelele de 2 si 3 camere se prezinta in 2 variante, fiecare varianta fiind identica de la parter pana la etajul 9:Studiourile sunt identice de la etajul 1 pana la etajul 9.Aflata in proximitatea Promenada Mall, cu acces rapid catre arterele importante ale Bucurestiului si a retelelor de transport public, cum ar fi statia de metrou Aurel Vlaicu, Floreasca Residence aduce impreuna intimitatea si confortul propriei locuinte intr-un mediu verde aproape de lac, aspecte necesare si potrivite unei familii moderne.Faza II-a proiectului este o continuare a conceptului realizat in prima faza, si vine cu anumite dotari in plus, pastrand ca obiectiv principal confortul viitorilor locatari.Detalii finisaje :Finisaje Interioare – Gama de finisaje : aveti posibilitatea sa alegeti clasa medie sau clasa premium de la Delta Studio !· Pardoseli din gresie porţelanată de interior.· Ceramica portelanata;· Pereţii şi tavanele tencuite şi finisate cu glet de ipsos;· Plafon vopsit cu vopsea lavabilă albă;· Accesorii pentru baie din oţel inoxidabil;· Lavoar porţelan sanitar;· Tip cadă dreptunghiular cu orificiu de scurgere, sifon, bateria de amestecare cu furtun de duş flexibil şi suport sau duş fix. Căzile de baie vor avea masca construită din zidărie şi placate cu gresie sau acoperite cu mască din acelaşi material ca şi cada de baie;· Cădiţe de duş pătrate sau de colţ;· Grup sanitar cu instalaţie echipată complet;· În bucătărie pardoseli din gresie porţelanată de interior, infrastructură pentru instalarea maşinii de spălat;· Pe hol parchet şi pardoseli din gresie porţelanată de interior.Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.09.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 495.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Se ofera pentru vanzare un superb apartament cu 4 camere ,situat intr-o locatie mai mult decat ideala pentru oricine isi doreste sa se bucure de stil, securitate, liniste si lux, complexul Cortina Residence. Apartamentul are 185 mp, este decomandat, are doua balcoane si se afla la etajul 1 . Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate: gresia si faianta provin de la Porcelanosa, parchetul triplu stratificat este furnizat de Kahrs, liderul European al podelelor de lemn, usile cu toc ascuns Filomuro sunt menite sa satisfaca cele mai inalte exigente, caloriferele marca Jaga, care au un consum optimizat si un design innovator, iar baile sunt gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate. Apartamentul se vinde mobilat si utilat impreuna cu doua locuri de parcare in subteran si o boxa de 7 mp.

[-]  ACD IMOSTORE Concept(A)
Telefon: 0787310243
Agent: Dragos Dumitrescu
Telefon: 0745245955
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 33   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact