Vanzari Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 756

<  Pagina 31 din 38   >
02.06.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 224.000 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Ultracentral, Piata Victoriei Vanzare apartament 4 camere, 118 mp, et 1/3, renovat, complet mobilat si utilat, cu centrala si aer conditionat. Apartamentul este spatios si luminos, situat intr-o zona centrala si totusi ferit de zgomotul si agitatia traficului.

[-]  Nord City Consulting(A)
Telefon: -
Agent: Amalia Leca
Telefon: 0745412049
02.06.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Ultracentral, Piata Romana Vanzare apartament 4 camere, etaj 2/8, 112 mp. Acest apartament reprezinta o investitie foarte buna avand in vedere pozitionarea lui ultracentrala, foarte aproape de metrou. In momentul de fata apartamentul este inchiriat si se poate prelua si chiriasul.

[+]  Nord City Consulting(A)
02.06.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam un apartament de 4 camere, cu posibilitatea de mutare in maxim 2 luni, de 116 mp, la un pret promotional de 150000 euro. Imobilul este situat in zona Brancoveanu-Turnu Magurele. Constructia face parte dintr-un complex rezidential de 11 blocuri. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri tripan (trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon, usi interior de cea mai buna calitate, finisaje de lux, obiecte sanitare de cea mai buna calitate. Beneficiati de monitorizare video, puncte de acces cu paza, dar si locuri de joaca-agrement pentru copii. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, magazine, farmacii, mijloace de transport in comum, scoli, gradinite, spitale. Pozele au titlul de prezentare. Oferim asistenta personalizata in vederea intocmirii dosarului bancar ! Se accepta credit! Comision 0%! Recomandam vizionare! 0770309812 Costin

[+]  Habitat Group(A)
02.06.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , AVIATOR POPISTEANU
Va oferim spre vanzare un apartament decomandat, cu o suprafata construita de 100 mp, situat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, in zona Domenii, pe o alee intre Bd. Ion Mihalache si Str. Maresal Averescu, in apropierea Arcului de Triumf. Blocul este foarte solid si reabilitat termic pe exterior si anvelopat pe interior, avand astfel avantajul unor costuri lunare mici pentru utilitati. Este situat intr-o zona verde, foarte linistita si ferita de aglomeratie si poluare, cu acces facil la mijloacele de transport in comun si avand in vecinatate piete, scoli, licee, gradinite, supermarketuri, sali de sport si Parcul Herastrau. Apartamentul este luminos, modern si complet renovat, cu finisaje de calitate. Are o sufragerie si 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, o bucatarie, 2 holuri generoase si un balcon stil logie inchis cu termopane. Este dotat cu tamplarie PVC si termopane, parchet, gresie portelanata, faianta, aer conditonat, usi interioare noi si usa metalica la intrare, interfon, masina de spalat rufe, spatii moderne de depozitare pe hol si pe balcon. Bucataria si baile sunt complet utilate si mobilate.

[+]  SBS Real Estate(A)
01.06.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam un apartament de 4 camere cu o suprafata utila de 95 mp, situat intr-un complex rezidential exclusivist, singurul proiect de lux din zona de sud a Capitalei, design-ul minimalist, cu influente nordice, ferestre largi ce creeaza spatii luminoase si confortabile, dar si o conexiune naturala intre interior si exterior, materialele de cea mai buna calitate, finisaje de lux. Detalii imobil: - Apartament 4 camere, balcon - finisaje de lux; - Imobil de locuinte P+5E; - Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet, tv); - Supraveghere video 24/7, acces restrictionat atat pietonal cat si auto; Specificatii tehnice si carateristici: - Constructia blocului este realizata pe cadre de beton armat; - Pereti interiori si exteriori din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10 cm; - Centrala termica individuala 24 kw in condensatie; - Obiecte sanitare incluse; - Tamplarie PVC cu geam tripan (3 randuri de sticla) si 6 camere de izolare, Salamander tripan; - Usi: interior lemn, exterior metalica cu sistem antiefractie; - Parchet laminat 12mm, gresie + faianta; - Glafuri interior-exterior, interfon; Se vinde complet finisat si bransat la utilitatile orasului; Localizare si Vecinatati: Ansamblul este amplasat intr-o zona linistita a sectorului 4, Grand Arena, Selgros, STB, Sala fitness, Piata, Magazine, Scoala, Gradinita, Farmacii, Unitati spitalicesti, Restaurante, Saloane de coafura si cosmetica, Parcuri/Locuri de joaca. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. Pozele sunt cu titlu de prezentare ele apartinand altor imobile construite de catre acelasi dezvoltator. Pret si modalitati de plata: Se poate achizitiona integral sau prin orice tip de credit. Oferim asistenta personalizata in vederea intocmirii dosarului bancar! Comision 0% Negociabil pentru plata cash; Alte informatii si contact: Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0743.655.022 – Georgiana

[+]  Habitat Group(A)
01.06.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam un apartament de 4 camere cu o suprafata utila de 118 mp, situat intr-un complex rezidential exclusivist, singurul proiect de lux din zona de sud a Capitalei, design-ul minimalist, cu influente nordice, ferestre largi ce creeaza spatii luminoase si confortabile, dar si o conexiune naturala intre interior si exterior, materialele de cea mai buna calitate, finisaje de lux. Detalii imobil: - Apartament 4 camere, balcon - finisaje de lux; - Imobil de locuinte P+6E; - Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet, tv); - Supraveghere video 24/7, acces restrictionat atat pietonal cat si auto; Specificatii tehnice si carateristici: - Constructia blocului este realizata pe cadre de beton armat; - Pereti interiori si exteriori din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10 cm; - Centrala termica individuala 24 kw in condensatie; - Obiecte sanitare incluse; - Tamplarie PVC cu geam tripan (3 randuri de sticla) si 6 camere de izolare, Salamander tripan; - Usi: interior lemn, exterior metalica cu sistem antiefractie; - Parchet laminat 12mm, gresie + faianta; - Glafuri interior-exterior, interfon; Se vinde complet finisat si bransat la utilitatile orasului; Localizare si Vecinatati: Ansamblul este amplasat intr-o zona linistita a sectorului 4, Grand Arena, Selgros, STB, Sala fitness, Piata, Magazine, Scoala, Gradinita, Farmacii, Unitati spitalicesti, Restaurante, Saloane de coafura si cosmetica, Parcuri/Locuri de joaca. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. Posibilitate parcare supraterana sau acoperita. Pozele sunt cu titlu de prezentare ele apartinand altor imobile construite de catre acelasi dezvoltator. Pret si modalitati de plata: Se poate achizitiona integral sau prin orice tip de credit. Oferim asistenta personalizata in vederea intocmirii dosarului bancar! Comision 0%. Alte informatii si contact: Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0743.655.022 – Georgiana .

[+]  Habitat Group(A)
31.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 53.000 EURO - Bucuresti , FERENTARI
Va supunem atentiei un apartament de 4 camere, semidecomandat, in suprafata utila de 58.64 mp si o suprafata de 61.19 mp, situat la etajul 6 al unui imobil P+6, construit in anul 1972. Blocul este din caramida, nu prezinta risc seismic. Termoficare Apartamentul nu are imbunatatiri. Se accepta credit. Comision standard Persoana de contact:Maria Badea 0790.091.311,

[+]  Habitat Group(A)
31.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 129.900 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Calea Mosilor, etaj 2/8, an 1984, bloc reabilitat, stradal, vedere pe spate, liber, 2 gr.sanitare, 1 balcon, 77 mp, bucatarie mare, amenajat cu termopan, aer conditionat, parchet din lemn masiv.

[+]  Gamma Imobiliare Tranzactii(A)
31.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 144.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Va propunem spre vanzare aproape de metrou Stefan cel Mare, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 10 / 11, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. 1984, supr. utila : 85mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior stare buna, apometre, repartitoare, contor gaze, accepta credit, negociabil. av0339271 Va asteptam cu drag la vizionare!

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
31.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 169.500 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Se ofera spre vanzare Penthouse 4 camere, zona: Piata Iancului, situat la 10 minute de metrou Piata Iancului si 15 de metrou Universitate, etaj 6 / 6, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, an constructie 1950, suprafata utila : 100mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita Apartamentul dispune de centrala termica AV 0339260

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
31.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 114.000 EURO - Bucuresti , GHENCEA
Va propunem spre vanzare apartament 4 camere, 3 dormitoare, etaj 10 / 10, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, 88mp, supr. utila : 80mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane. Posibilitate montare centrala propruie, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior stare buna, apometre, repartitoare, contor gaze, accepta credit. av0339250 Va asteptam cu drag la vizionare!

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
30.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Va prezentam un apartament decomandat de 4 camere, in suprafata totala de 129.32 mp, situat la etaj 6 din 10, al unui imobil nou (2014), situat in zona Mall Vitan. Apartamentul detine urmatoarele dotari: - Ferestre tamplarie termopan cu geamuri tripan low-e; - Parchet triplu stratificat (cu 3 raschetari posibile); - 4 aparate aer conditionat tip inverter; - 2 instalatii fibra optica (internet, catv, telefon) – una pentru rcs-rds, una pentru upc; - Usi interior de calitate superioara, din panel + sticla securizata; - 3 logii (living, bucatarie, dormitor matrimonial); - Camara amenajata circular cu rafturi; - Jaluzele exterioare aluminiu, in culoarea tamplariei (nuc); - Centrala termica Buderus Logamax cu rezervor suplimentar de apa si consum redus de gaze; - Usa metalica de apartament, cu inchidere in patru puncte; - Acces controlat prin interfon atat la intrarea in bloc, cat si la intrarea pe palier; - Mobilier modern, realizat pe comanda, cu accesorii de calitate superioara si multe spatii de depozitare (4 dressing-uri); - Doua bai (una cu cada, cealalta cu cabina de dus) dotate cu ventilatoare, accesorii si mobilier rezistent la apa si aburi; - Corpuri iluminat cu becuri led; - Bucatarie dotata cu electrocasnice incorporabile (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor electric, plita pe gaz, hota cu doua motoare), frigider total no-frost (capacitate 600L), cuptor microunde; Cladirea are structura rezistenta la seisme de mare intensitate, este dotata cu supraveghere video in toate spatiile comune. Imobilul are o singura scara (costuri lunare reduse de intretinere), doua lifturi (dintre care unul de capacitate mare si care face legatura cu parcarea subterana). La un cost suplimentar se pot achizitiona doua locuri in parcarea subterana, la pretul de 15000 euro neg, in care accesul se face cu telecomanda. Tot aditional se poate achizitiona o boxa de 17mp, care ofera posibilitatea incarcarii masinilor electrice. Se accepta credit. Comision standard. Acesta se vinde mobilat si utilat(vezi galeria foto) In apropiere regasim magazine, mall, restaurante, sedii bancare, institutii educationale. Persoana de contact: Maria Badea 0790.091.311

[+]  Habitat Group(A)
30.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 225.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Va prezentam un apartament ce ofera stilul de viata dorit si anume un stil modern, sofisticat, elegant si rafinat, de 4 camere, decomandat, in suprafata totala de 100.9 mp, cu gradina si curte proprie de 141 mp, rezultand o suprafata totala a proprietatii de 242 mp, situat in zona Aparatorii Patriei, intr-o zona linistita si retrasa de agitatia cotidiana. Apartamentul este compus dintr-un living generos, 3 dormitoare, hol, bucatarie inchisa, 2 bai, terasa si este situat la parterul unui imobil P +4. Pentru a veni in sprijinul nevoilor dvs, in pretul de achizitie al apartamentului sunt incluse si doua locuri de parcare. Puteti beneficia de facilitatea aferenta localizarii, proximitate fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, restaurante, sedii bancare, institutii educationale. Iar pentru ca intreg conceptul nu poate fi descris in doar cateva cuvinte, ne dorim sa ne intalnim pentru a va face o prezentare mai ampla, si va garantam ca acest apartament merita toata atentia dvs! Ne bucuram sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, iar pentru achizitionarea acestui apartament, comisionul este 0%. *Pretul include tva. Persoana de contact:Maria Badea tel 0790.091.311

[+]  Habitat Group(A)
29.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Apartamentul propus catre vanzare, indeplineste toate conditile pentru locuinta mult dorita. Prin calitatea constructiei, pozitionare si pret, acest imobil merita toata atentia dvs. La doar cateva minute, distanta parcursa la pas, regasim centre comerciale mari, scoli, gradinite, piata, unitate sanitara, mijloc de transport in comun. Apartamentul se va preda finisat si bransat la toate utilitatile orasului. Oferim asistenta gratuita, pentru intocmirea dosarului bancar. Pretul include tva. Achizitie direct de la dezvoltator. Comision 0%. Recomand vizionare!

[+]  Habitat Group(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , COLENTINA
Agentia Imobiliara Smart Properties va propune spre vanzare un apartament cu vedere catre parcul Y, stradal, pozitinare Est_vest, scara cu marmura la intrare....vqhdfjhckhbf, aproape de metrou Obor, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 3 / 4, P+4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, bloc reabilitat, 116mp, constr. 2010, supr. utila : 116mp, utilat, mobilat, 2 bai, 3 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de spital, parc, supermarket, scoala, gradinita, balcon inchis, bucatarie inchisa, geam la baie, gresie, faianta, parchet, usa metalica, alarma, centrala termica, proaspat renovat, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, loc parcare, mijloace de transport, cimitir, accepta credit,

[+]  Silvia Silvia(A)
28.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 146.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Piata Iancului, Mihai Bravu, confort 1 sporit decomandat, etaj 5/10, imbunatatiri, 2 grupuri sanitare, balcon foarte mare, suprafata totala aprox. 100 mp, vedere mixta, boxa subsol, bloc construit in 1979, stradal, aproape de metrou

[+]  Mauwis(A)
28.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Apartamentul propus spre vanzare, face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, amplasat intr-o zona linistita ce beneficiaza de drumuri asfaltate, acces pietonal si auto in conditii civilizate si iluminat public stradal. Se vinde complet mobilat si utilat exact ca in fotografii, usa de intrare metalica, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare moderne pentru bai, centrala termica proprie. Blocul este pozitionat, astfel incat sa permita deplasarea rapida catre puncte de interes public, scoli, gradinite, centre comerciale si hypermaket-uri.

[+]  Habitat Group(A)
27.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , CRANGASI
Apartament cu 4 camere, apartamentul este situat la etajul 10 din 11 ( la etajul 11 exista o camera tehnica + spatiu de depozitare foarte mare de care beneficiaza apartamentul ,ideal pentru biciclete , uscatorie haine, depozitare cauciucuri ,snowboard/schiuri,etc; ) Imobilul vine cu toate actele la zi si la gata. - Imobilul dispune de o locatie excelenta deoarece este in blocul stradal fix paralel langa Piata Crangasi , avantajul aici intervine , fata de celalte apartamente si anume ca acesta are vederea spre interior si nu spre exteriorul blocului , lucru ce ofera avantaj maxim de liniste ( zgomotul rutier fiind spre zero ) fata de cele la soseaua Crangasi . Apartamentul este cu toate actele pregatite si totul la zi , se poate preda imediat fara probleme. Compartimentarea lui fiind astfel : Apartamentul este dispus pe lung cu 4 camere: 3 dormitoare , 1 sufragerie , 1 bucatarie , 2 bai , 1 balcon , 1hol ,1 dressing ( ce poate fi transformat in camara ) , 1 spatiu depozitare ( camera tehnica etaj 11 ). Iar camerele sunt dispuse astfel ; in extremitati sunt baile lucru ideal pentru separarea apartamentului , dormitorul principal dispune de baie langa separat , iar celalte doua dormitoare de cealalta baie , bucataria fiind la mijloc . De Detalii si Dotari ; -Locatie Calea Crangasi Nr20 Bloc 45 Etaj 10 -Tamplarie Pvc de cea mai inalta calitate -Recent Renovat ( la fiecare doi ani a fost de fiecare data reimpropatat : vopsit , renovat, reimprospatat ) -Camere de supraveghere , intrare si interior scara si a locului de parcare -La cerere se poate preda mobilat -Fiecare camera dispune de unitate de racire

[+]  Happy Home(A)
27.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 127.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va propunem spre vanzare apartament 4 camere, 3 dormitoare, etaj 2 / 4, confort I, in bloc apartamente, CE clasa A, open space, decomandat, constructie finalizata, 107mp, constr. 2010, supr. utila : 100mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, scoala, gradinita, 2 locuri de parcare supraterane, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior stare buna, apometre, repartitoare, contor gaze, accepta credit, negociabil. Va asteptam cu drag la vizionare! av0337339

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
27.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 82.700 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Se ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere in zona Rahova, Margeanului, 3 dormitoare, se afla la etajul 5 din 8, confort I, in bloc apartamente, este semidecomandat, 90mp, constr. 1986, supr. utila : 85mp. Apartamentul se vinde utilat si mobilat precum in poze, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, loc parcare, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, apometre. Amplasat intr-o zona foarte buna, in apropiere de diferite centre comerciale, mijloace de transport. Beneficiaza si de un loc de parcare ADP. Va asteptam la o vizionare! av 0338921

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Tamas Gabriel
Telefon: 0734251688
<  Pagina 31 din 38   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact