Vanzari Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 495

« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 25   >
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 59.000 EURO - Bucuresti , SEBASTIAN
Agentia SM FAST IMOB va propune spre vanzare Apartament 4 camere-Calea Ferentari-Salaj-Rahova-Sebastian- Calea Ferentari, decomandat, conf 1, 72 mp utili, et. 1/3, termopan. --- AGENTIE --- Pret: 59000 E Comision: 3% ID Anunt: S1034 Nume: Silviu Chirila

[-]  S&M Fast Imob(A)
Telefon: 0733648747
Agent: SM FAST IMOB
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , SEBASTIAN
Stradal cu vederea pe spate si orientare pe S-E. Etaj 9 / 10, 1980, 85 mp apartament reconfigurat. Frumos, luminos, cochet, in bloc reabilitat si scara curata. Desigur, are baie cu dus si baie cu cada, instalatiile refacute, gaze cu 2 focuri, se poate pune centrala. Dupa propriul gust, se mai pot face modificari. Bloc reabilitat, scara curata. Potrivit pentru rezidential. Pret negociabil, la mai mult de 10 min de metrou Piata Unirii

[+]  MoveIT Imobiliare(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , BATISTEI
Se vinde un apartament cu 4 camere decomandat,in suprafata de 90 mp utili si 25 mp suprafata utila etaj Se afla intr-un imobil construit prin anii 50, reconsolidat in anul 80, nu are nici un fel de risc seismisc. Se afla la etajul 1,are o intrare separata fara de restul blocului si are si o suprafata utila la etaj de 25 de metri patrati, suprafata aceasta face parte din suprafata scarii si se poate inchide si folosi. Sunt acte pe aceasta suprafata. Sunt 2 intrari in apartament. Una dintre ele ofera acces la o camera ce este folosita ca birou,receptie. Cealalta intrare ofera acces la celelalte 3 camere,dar toate camerele pot comunica intre ele. A fost folosit ca si hostel in trecut.

[+]  Oprea Investments SRL(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 269.000 EURO - Bucuresti , TURDA
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament deosebit de 4 camere intr-un imobil nou ridicat ce are doar un apartament pe etaj. Locatia este intr-o zona de vile, linistita, verde, cu acces rapid catre parc, Piata Victoriei, Arcul de Triumf si catre toata zona de N a orasului. Ca orice cladire noua dispune de parcare suberana generoasa si lift. Apartamentul este decomandat, insorit, spatii vitrate mari dar cu intimitate si dispune de finisaje la alegere. Mai multe info la telefon !

[+]  Dragos Bajan (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Dragos Bajan, beroker autorizat, propune spre vanzare un apartament cu multe plusuri situat intr-un imobil nou in spate la magazinul Zepter, dat in folosinta in 2014. Energia buna, suprafata generoasa, vederea panoramica ii ofera acestuia un sentiment de acasa in care te vei simti imediat bine. Apartamentul este finisat modern si include toata partea de mobilier si electrocasnice. Pe langa apartament se pot achizitiona 2 locuri de parcare. Are la subsol un storage space foarte bun de peste 10 mp situat fix langa locul de parcare ( acestea sunt contra cost ). Mai multe info la telefon !

[+]  Dragos Bajan (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 4 camere, si o terasa generoasa ce are o vedere spectaculoasa. Farmecul apartamentului este dat de etaj, acesta fiind la 15/15 ! In acest pret este inclus si un loc de pacare. Mai multe info la telefon.

[+]  Dragos Bajan (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 231.620 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament, super spatios, atipic cu 5 camere structurat pe 2 etaje intr-un imobil terminat acum, la 5 minute de metrou Mihai Bravu dar si cu acces rapid catre Mall Vitan. Apartamentul este structurat pe 2 etaje : la etajul 1 avem : camera de zi cu bucatarie ( langa scara ), 2 dormitoare, baie si o terasa generoasa. La etajul 2 sunt 2 dormitoare, o zona unde se poate amenaja un vestibul, baie si balcon. Se poate configura fara probleme si in 4 camere, in felul acesta se obtine un living mai mare. Apartamentul vine finisat complet. Cladirea are lift. Mai multe info la telefon!!

[+]  Dragos Bajan (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 370.000 EURO - Bucuresti , PARCUL CAROL
Dragos Bajan, broker autorizat, va propune spre vanzare un duplex desoebit, amenajat in stil eclectic, cu accente clasice, cu vibe bun si lucruri de calitate ce raman in apartament. Practic trebuie doar sa va mutati. Compartimentare este urmatoarea : living mare de peste 30 mp, zona de luat masa, baie, dormitor iar la etaj sunt inca 3 dormitoare plus baie. Ce ar fi toate aceste fara terasa ? Dispune de 2 terasae cu vedere libera Toate acestea se afla intr-un complex rezidential modern, cu acces restrictionat si familii tinere. Apartamentul vine insotit de un loc de parcare la subsol. Mai multe info la telefon. Va multumesc!

[+]  Dragos Bajan (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , MIRCEA VODA
Posibilitate exceptionala apartament in vila cu cota mare de curte , la 10 min de metrou Apartementul chiar daca necesita renovare , prezinta o varianta de locuit ultracentral, avand si posibilitatea unei curti mari. reprezinta si o buna investitie, mai ales ca se poate cumpara si apartamentul de la mansarda la 48.000 euro., in felul acesta detinand aproape jumate din imobil. Piata Unirii, 4 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 2, S+P+2+M, confort I, in Vila, circular, semidecomandat, Necesita renovare, 140mp, constr. 1940, supr. utila : 130mp, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, mall, scoala, gresie, faianta, parchet, geam baie, contor gaze, interior necesita renovare, fara imbunatatiri, nu accepta credit

[+]  Stone Side(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 149.500 EURO - Bucuresti , ION CAMPINEANU
Apartament 4 camere, strada Ion Campineanu zona Sala Palatului cu o suprafata construita de 135 metrii patrati si utila de 117 metri patrati, format din living 3 dormitoare, baie, grup sanitar, camera de serviciu, situat la etajulj 2 , confort I. Apartamentul este intr-o stare buna, impartirea dandu-i versatilitate oricarei destinatii, fie rezidenta sau birouri, Avand in vedere zona apartamentul poate devenii unul de lux, prin upgradarea la standardele de lux in domeniu. scurta distanta intre apartament, piata, licee, sali de sport- World Class il , hoteluri, sedii bancare si zona zero a Bucurestiului, il face foarte atractiv pentru achizitie,

[+]  Stone Side(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 238.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Rezidentialul "High Class Vulturilor Apartments" este destinat celor care doresc sa locuiasca intr-un rezidential nu prea mare, cu multi vecini, ci celor care isi doresc o varianta care sa le puna in valoare o anumita latura a personalitatii , legata de un stil mai discret dar luxos .. Rezidentialul are parte de cele mai bune materiale si fimisaje la nivelul anului 2019, dezvoltatorul avand deja un istoric cu proiecte realizate si vandute in Bucuresti, cat si pe plan european. Apartamentul are o suprafata construita de 110 metri patrati. Apartamentul reprezinta o reusita atat pentru uzul familial, cat si ca investitie in vederea obtinerii unui randament superior la inchiriere.

[+]  Stone Side(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Rezidentialul "High Class Vulturilor Apartments" este destinat celor care doresc sa locuiasca intr-un rezidential nu prea mare, cu multi vecini, ci celor care isi doresc o varianta care sa le puna in valoare o anumita latura a personalitatii , legata de un stil mai discret dar luxos . Comision 0 pentru cumparator. Rezidentialul are parte de cele mai bune materiale si fimisaje la nivelul anului 2019, dezvoltatorul avand deja un istoric cu proiecte realizate si vandute in Bucuresti, cat si pe plan european. Apartamentul are o suprafata construita de 110 metri patrati si utila totala de 97 metri patrati. Apartamentul reprezinta o reusita atat pentru uzul familial, cat si ca investitie in vederea obtinerii unui randament superior la inchiriere.

[+]  Stone Side(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 199.000 EURO + TVA - Bucuresti , URANUS
Pornit din dorinta de a oferi clientilor apartamente de lux in inima Bucurestiului proiectul se doreste unul exclusivist la cele mai inalte standarde de calitate. 
Cele 35 de apartamente de 3 si 4 camere sunt spatioase, cu o arhitectura contemporana si functionala, cu zone vitrate mari, terase generoase, fiind proiectate sa ofere confortul traiului modern si sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Informatii generale: Imobilul este compus din 2 subsoluri, Demisol, Parter si 7 etaje, astfel: - cele 2 subsoluri si demisolul sunt amenajate cu 76 locuri de parcare (71 locuri de parcare pentru automobile si 5 locuri de parcare pentru motociclete), adapost A.L.A, spatii tehnic-administrative, rezervoare si pompe pentru apa - la parter vor fi amenajati 445 mp de spatii pentru birouri - 7 etaje ce ofera un numar de 35 de apartamente cu 3 si 4 camere De asemenea, au fost prevazute o serie de: - call-center care preia si solutioneaza în permanenta defectiunile minore din imobil - rampa acces si elevator pentru persoanele cu handicap locomotor - rampa de acces auto cu sistem de degivrare si monitorizare acces - paza permanenta - monitorizare video 24/7 Localizat in apropierea Palatului Parlamentului, sector 5, Bucuresti - Regim de înaltime; 2 subsoluri, parter, 7 etaje - Format dintr-o singura scara, cu 5 apartamente pe fiecare nivel INFORMATII - Lift ultramodern Schindler cu acces din nivelurile subterane ale imobilului la fiecare etaj - Apartamentele de la nivelul superior dispun de terase generoase. - Bucatarii inchise sau deschise, in functie de preferintele viitorilor proprietari - Termen finalizare: trim IV 2019 - Hotel Marriott - 10 minute de mers pe jos - Palatul Parlamentului - 12 minute de mers pe jos - Catedrala Mantuirii Neamului - 10 minute de mers pe jos - Transport in comun: liniile 385, 136, - Academia Tehnica Militara - 10 minute de mers pe jos,

[+]  Alcbusiness (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Va prezentam un apartament decomandat spatios de 4 camere aflat in Piata Victoriei la etajul 3 al unui bloc din 1984 cu acces uor spre toate punctele de interes ce asigur un standard ridicat de via: transport, educaie, timp liber, centre de afaceri.Cu toate ca se afla in inima orasului, apartamentul este situat intr-o zona mai retrasa si are urmatoarea configuratie: hol generos cu spatii de depozitare/dressing, buctrie complet mobilata si utilata si camara, 2 bai, 3 dormitoare si un living, 2 balcoaneSuprafata utila de 100 mp a apartamentului este completata de un loc de parcare, la 3 min de metrou Piata Victoriei, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 3 / 11, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 120mp, constr. 1984, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, paza, apometre, repartitoare, contor gaze

[+]  Alcbusiness (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 300.000 EURO +TVA - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem spre vanzare o varietate de apartamente cu patru camere in complexul 49 Gafencu care este cel mai exclusivist concept rezidential din Romania, un landmark pentru zona de Nord a Bucurestiului, dezvoltat la numai 100 metri de parcul Herastrau. Apartamentul de 4 camere se afla situat la etajul 1 ale complexului cu o suprafata utila de 125 m2 si se poate beneficia, in plus, de un loc de parcare in unul dintre cele doua niveluri Subsol (pret 35000 euro +TVA) precum si de o boxa de depozitare. Complexul rezidential 49 Gafencu are o suprafata totala construita de 35.000 m2, dispusa pe 2 niveluri subterane, parter si 11 etaje triplex. Avand 97 apartamente de lux cu 2, 3, 4, 5 si 6 camere, 192 locuri de parcare pentru rezidenti si 25 locuri de parcare pentru vizitatori, 49 Gafencu ofera exclusiv rezidentilor acces la urmatoarele servicii: lobby cu zona de asteptare pentru vizitatori, concierge, fitness, spa, piscina indoor, loc de joaca pentru copii. 49 Gafencu dispune la parter de o galerie comerciala, cu o suprafata de 1.350 m2, alocata urmatoarelor servicii: banca, beauty salon, curatatorie haine si croitorie, farmacie, wine & cigar boutique, birouri clasa A. 49 Gafencu se ridica la standardele locuintelor de lux din marile capitale ale lumii, afirmandu-se prin arhitectura si design, devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti. 49 Gafencu este echivalentul unui hotel de 5* prin serviciile concepute si astfel emotia vacantei sa prinda viata in fiecare zi pentru cei ce aleg sa-si cumpere, aici, apartamentul mult dorit

[+]  Alcbusiness (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Va propunem disponibil spre vanzare un apartament de 4 camere intr-un imobil nou situat langa Bd. Constantin Brancoveanu. Apartamentul se afla la etajul 3/3 al unui imobil constructie 2018, avand o suprafata totala de aproape 108 mp., tip semidecomandat. Interiorul ofera conditii optime de locuit si finisaje de inalta calitate, utilitati: curent, gaze, apa, canalizare, internet. Pozitionat aproape de zona comerciala Piata Sudului, Mall Sun Plaza si de metrou Piata Sudului, la 15 minute. Totodata, exista un acces facil si spre statia de metrou Constantin Brancoveanu, implicit Oraselul Copiilor.

[+]  Creative Brokers(A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , DACIA
Renovat, mobilat si utilat. La subsol sunt 2 apartamente, la etejele 1 si 2 sunt cate un aprtament pe etaj iar la etajul 3, sunt 3 apartamente. Certificat energetic clasa B; consum total specific de energie primara 176,72; indice de emisii echivalent CO2: 44,706; consum total specific de energie din surse regenerabile: 0. 4 camere, 3 dormitoare, etaj 2 / 3, confort I, decomandat, constr. 1938, supr. utila : 97mp, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna

[+]  House Providers (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Renovat 2017. Instalatii noi. Loc parcare. Pret: 125000 mobilat si utilat sau 110000 nemobilat si neutilat, la 10 min de metrou Berceni, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 9 / 10, confort I, decomandat, 90mp, constr. 1984, supr. utila : 90mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, mall, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, loc parcare

[+]  House Providers (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , DACIA
Instalatia sanitara a fost schimbata, baia renovata, parchet lemn masiv, centrala proprie, boxa la subsol. 1 apartament pe etaj; curte cumuna cu ceilalti locatari din cladire, de aproximativ 60 mp, la 10 min de metrou Stefan cel Mare, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 1 / 2, confort I, CE clasa C, semidecomandat, 90mp, constr. 1938, supr. utila : 83mp, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de magazine, gresie, faianta, parchet, usa metalica, centrala termica, interior stare buna.

[+]  House Providers (A)
28.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , DAMAROAIA
la 10 min de metrou Jiului, 4 camere, 3 dormitoare, mezanin / 3, P+3, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 97mp, constr. intre 1951 si 1977, supr. utila : 97mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, gradinita, gara, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, accepta credit, negociabil

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Radu Toma
Telefon: 0728622425; 0725.445.510
« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 25   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact