Vanzari Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 672

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 34   >
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 64.800 EURO - Bucuresti , SOS ALEXANDRIEI
Sos Alexandrie Teius,bloc stradal ,dar cu intrare prin spate,reabilitat,balcon mare pe dormitoare,apartamentul necesita renovare,are doar termopanele si balcon inchis,plus centrala termica.Bloc foarte linistit,terasa, refacuta, fara infiltratii

[-]  Athos Company(A)
Telefon: -
Agent: EMIL
Telefon: 0722465875
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 780.000 EURO - Bucuresti , MARGEANULUI
Margeanului -Misca Petr,,zona buna,foarte linistita,bloc curat,retras fata de Margeanului,,Se accepta si prima casa

[+]  Athos Company(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 102.000 EURO - Bucuresti , PETRE ISPIRESCU
Petre Ispirescu Craisorului, apartament 4 camere, decomandat, 2 bai, 2 balcoane, proaspat renovat, 96 mp, se vinde cu bucatarie mobilata si utilata aer conditionat, alarma, faianta, gresie, parchet, proaspat renovat, usa metalica, centrala termica,

[+]  Athos Company(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Va propunem disponibil spre vanzare un apartament de 4 camere intr-un imobil nou situat langa Bd. Constantin Brancoveanu. Apartamentul se afla la etajul 3/3 al unui imobil constructie 2018, avand o suprafata totala de aproape 108 mp., tip semidecomandat. Interiorul ofera conditii optime de locuit si finisaje de inalta calitate, utilitati: curent, gaze, apa, canalizare, internet. Pozitionat aproape de zona comerciala Piata Sudului, Mall Sun Plaza si de metrou Piata Sudului, la 15 minute. Totodata, exista un acces facil si spre statia de metrou Constantin Brancoveanu, implicit Oraselul Copiilor.

[+]  Creative Brokers(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
Va oferim spre vanzare un apartament de 4 camere la parterul unui bloc de 8 etaje construit in anul 1984,un apartament foarte spatios cu dormitoare mari si 2 grupuri sanitare din care unul cu geam,are loc de parcare in fata blocului,zona foarte linistita .

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 155.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
ANG Holding va propune un apartament decomandat cu 4 camere situat in zona Nerva Traian, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun si la 7 minute de metrou. Apartamentul se situeaza la etajul 6/8 intr-un imobil finalizat in anul 1989 cu vecini linistiti. Apartamentul se vinde complet mobilat, utilat si dispune de incalzire prin termoficare. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 279.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va prezentam spre vanzare un apartament de 4 camere, spatios, intr-un imobil nou.Apartamentul se prezinta intr-o stare excelenta, foarte bine pozitionat in imediata vecinatate a birourilor Petrom City si noului hypermarket LIDL, scoli si gradinite.Compartimentare impecabila, living spatios de aproximativ 60 mp. Avem in pret si un loc de parcare si o boxa la subsol.Va lasam mai multe poze in galerie, iar daca veti dori mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 229.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Trastevere- Il dolce Vivere, un proiect exclusivist situat in zona de Nord a capitalei, str. Erou Iancu Nicolae nr. 84, ce introduce pe piata romaneasca un nou concept de “lifestyle” ce imbina experienta urbana la 0 km, cu facilitatile pentru locatari, ce formeaza un concept de viata eficient, prielnic, eficientizand timpul intr-un scop constructiv.Am introdus conceptul de /rooftop lifestyle/,ce cuprinde o piscina impresionanta pe acoperisul cladirii de 1.000mp, cu vedere panoramica asupra Bucurestiului si padurea Baneasa, 4 zone pentru gratar cu familia sau prietenii, zone de joaca pentru copii, sala de fitness dotata cu echipamente de ultima generatie, un lounge pentru evenimente cu prietenii,divertisment si socializare, alaturat de spatiul spatiul destinat copiilor, unde se pot intalni si juca pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice.

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 208.000 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Apartament aristocratic cu 4 camere sub aura rafinamentului!Situat in inima Bucurestiului vechi, interbelic, cu cafenele discrete si restaurante ce-ti ofera adevarate experiente gastronomice ce transmit parfumul micului Paris.Aerul albastrui te ademenste imediat ce treci de usa larga de la primul etaj. Un foaier impunator care te copleseste si prin inaltime te intampina nerabdator sa-ti conduca gandurile spre vremuri de odinioara.Usi masive restaurate profesional innobilate cu cristal autentic fac trecerile intre foaier si dormitoare sau salonul de socializare o calatorie cu parfum de poveste. Salonul de o marime remarcabila imbina intr-o maniera unica polivalenta unei locatii remarcabile cu eleganta nobiliara a unei adevarate sali de bal.Sala de baie placata in piatra naturala in care troneaza o adevarata piesa de rezistenta - lavoarul cu oglinda venetiana - nu lasa sa se intrevada ca cele mai noi tehnologii iti incita provocator cel de-al 6-lea simt. Vasul de toaleta si cabina de dus se armonizeaza si ele perfect cu stilul arhitectual propus de cei 2 designeri care si-au dat mana peste ocean.Bucataria, o bijuterie unicat, total utlilata si pe deplin determintata sa satisfaca si cele mai solicitante pretentii creaza un echilibru simbiotic fabulous.Va invit sa studiati fotografiile sperand sa va fi convins deja sa experimentati pe viu pulsatia vioaie dintre rafinamentul exclusivist si atmosfera burgheza etern invaluitoare. Dotari:Plafoane deosebit de inalteCentrala termica Viesmann in condensatie 24KW4 aparate aer conditionat Mitsubishi electric inverter /incalzireMasina de spalat rufe Whirepool ultima generatie Masina de uscat rufe Whirepool prin condensare cu pompa de calduraLavoar Azzura comanda speciala.Oglinda Venetiana Baterie EmmeviVas de toaleta foarte specialPardoseala si pereti placati cu travertinCuptor electric cu convective, multifunctional AEGPlita cu inductie BoshMaina de spalat vase Bosch incorporabilaFrigider si congelator incorporat BoschHota profesionala TekaChiuveta si baterie ShockMobilier MDF bucatarie si baie pe comanda Mozaic ItaliaBlat din granit Parchet stejar masiv Lustre si aplice din Italia si FrantaPrize si variatoare SchinderUsi din lemn masiv restaurate profesionalCablu TV/internet**Imobilul este din anul 1920, si prezinta risc seismic 2.

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
va propunem spre vanzare, un apartament cu 4 camere cu o terasa de 70mp, situat in zona pipera, omv, intr-un imobil 2020. imobilul are 4 etaje, structura din cadre. apartamentul are 4 camere, 3 dormitoare, este decomandat, situat la etajul 3 din 4, are o suprafata utila de 102mp plus terasa 170.9mp, o suprafata totala de 190.9mp, cu 2 bai, terasa. imobilul este situat in apropiere de cubic center, omv, rompetrol, mcdonalds, mol, toyota, autoklass, romstal, pipera plaza, swan office parc, porsche bucuresti nord, global city, nord city, vodafone, porsche pipera, honda nord, piata pipera, promenada mall, metrou aurel vlaicu si pipera, statii stb, scoala, gradinita. id intern: sm4112. natrom pipera, apartamentul tau langa birou ! cum ar fi sa nu mai stai in trafic? sa nu mai pierzi timpul pe care poti sa-l petreci cu cei dragi ? aici este posibil! vrei sa stii cum? suna si hai sa ne cunoastem ! suntem in zona de nord a bucurestiului, pe o strada usor accesibila, la numai 50m de bd. pipera, langa multe sedii ale unor companii multinationale. ne-am gandit ca pozitia, apropierea de zona de business si de zona comerciala din apropiere, combinate cu finisajele si facilitatile oferite, vor face alegerea ta mai usoara. imobilul este deja construit, in curs de finisare, are 42 de unitati locative, balcoane, terase si spatii verzi, lift, supraveghere video perimetrala, acces securizat 24/7. avem disponibile studiouri, garsoniere, apartamente cu 2, 3 camere si 4 camere. avem cateva unitati locative deosebite, care au gradini si terasa. clientii au posibilitatea sa isi personalizeze apartamentele prin alegerea finsiajelor dorite. imobilul este gandit ca un condominium de dimensiuni mici, cu parcare subterana, cu spatii comerciale la parter si numeroase alte faciliatati pentru proprietari. te invitam asadar sa ne cunoastem si sa iei decizia potrivita! pretul afisat nu include pretul locului de parcare. preturile afisate nu includ tva; se aplica tva in cota legala aferenta fiecarui spatiu achizitionat, 5% sau 19% sistemul de achizitie: - contract de rezervare cu avans 3000euro/apartament; - antecontract de vanzare cu avans de 10% din pretul apartamentului scazand suma achitata la rezervare; - dupa achitarea avansului la antecontract se personalizeaza apartamentul cu materialele alese de client; - semnarea contractului de vanzare-cumparare cu achitarea restului de pret; - predarea apartamentului catre beneficiar. termenele de semnare, a actelor de mai sus, pot varia in functie de modalitatea de plata aleasa de client, de termenele acordate de banci pentru analiza dosarului de creditare sau de termenul in care beneficiarul isi alege materialele necesare finalizarii apartamentului. finalizarea intregului proiect este preconizata pentru noiembrie 2020. bineinteles ca avem o solutie personalizata pentru fieacare dintre clientii nostri, asadar va invitam sa ne vizitati !

[+]  Natrom(A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , TRAPEZULUI
1 Decembrie 1918-Trapezului, apartament 4 camere, etaj 2/4, decomandat, suprafata 86mp, 1 balcon, fara imbunatatiri, bloc 1974, cadastru, intabulare, liber, loc parcare

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 152.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal- parter/4, apartament 4 camere modificat, deosebit, suprafata 115mp, ideal firma/salon infrumusetare/ notariat, /cabinet medical, intrarea in apartament se poate face si direct din strada, liber, bloc 1990

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 180.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal-BCR, stradal, duplex 4 camere, etaj 6+7/8, vedere integrala bulevard, decomandat, 4 balcoane, 2 grupuri sanitare, suprafata 130mp, cadastru, intabulare, bloc monolit, constructie 1995

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 266.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal, stradal, UNICAT, penthouse 4 camere, etaj 10/10, suprafata 247mp, , terase 78mp, decomandat, vedere panoramica , 2 grupuri sanitare, mobilat si utilat lux, alarma, videointerfon, cadastru, intabulare, bloc monolit, constructie 1995, loc parcare, liber

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 225.000 EURO - Bucuresti , FANTANI
Unirii-Fantani, Casa Poporului, apartament 4 camere, etaj 6/8, vedere superba, mixta, decomandat, luminos, spatios, suprafata 100mp, 1 balcon, bloc monolit, constructie 1990, cadastru, intabulare

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , FANTANI
Unirii -Fantani, stradal, apartament 3 camere, etaj 3/8, decomandat, suprafata 97mp, 3 balcoane, vedere mixta, mobilat/utilat modern, lux, renovat integral, 2 grupuri sanitare, bloc monolit, constructie 1991

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 155.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal-Ruby Tuesday , apartament 4 camere, parter/4, decomandat, suprafata 100mp, renovat, ideal firma/locuit, cadastru, intabulare, bloc 1990

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 245.000 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Unirii, Fantani, stradal, apartament 5 camere transformat in 4 camere, etaj 1/8, decomandat, suprafata 113 mp, vedere mixta, cadastru, intabulare, bloc monolit, liber, constructie 1990

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , IZVOR
Libertatii-Izvor, vedere panoramica parc Izvor, apartament 4 camere, etaj 3/7, decomandat, 2 balcoane, vedere mixta, suprafata 100mp, cadastru, intabulare, bloc monolit, constructie 1990

[+]  Inter Partes (A)
20.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 180.000 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Titulescu-Mega Image, etaj 6/10, decomandat, suprafata 101mp, vedere bulevard, renovat integral lux, 2 grupuri sanitare, bloc monolit, constructie 1982, cadastru, intabulare, liber

[-]  Inter Partes (A)
Telefon: 021.321.09.77, 0722.359.898
Agent: Inter Partes
Telefon: 0722359898
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 34   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact