Vanzari Apartamente 5 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 69

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
06.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.400.000 EURO negociabil - Bucuresti , TELEVIZIUNE
Televiziune duplex, etaj 2 + mansarda, 700 mp.demisol- 80mp : - garaj + camera depozitare+ spalatorie; etaj 2- 301mp :7 camere , 4 grupuri sanitare (bai), 1 bucatarie, 2 terase a cate 11 mp, acces lift; mansarda- 227 mp : 3 camere , 1 grup sanitar, terasa 86 mp;Dotari : AC, centrala proprie, lift personal intre demisol si etaj 2.

[-]  OMNITECH TRADING(A)
Telefon: 0732400500
Agent: Dragos Adam
06.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 895.000 EURO - Bucuresti , LAHOVARI
Intr-o vila superba declarata monument istoric din zona Piata Romana va oferim spre vanzare un apartament deosebit, tip duplex desfasurat pe doua niveluri (etajul 1 si etajul 2 partial mandardat). Anul constructiei 1915 aduce cu sine stilul arhitectonic al inceputului de secol, cu stucaturi rafinate si cu fresce realizate de maestrii timpului. Accesul se face direct la etaj, pe o scara semirotunda cu balustrada artistic lucrata in fier forjat si lemn, de unde intri in impozantul salon de zi. Din salon ajungi in oricare din cele patru camere decomandate ce pot fi oricare dintre ele la fel de bine folosite ca dormitoare ori birouri sau ca sala de hobby. Din salonul central se intra deasemeni in zona din spate in care gasim bucataria, baia si un wc de serviciu si scara ce ne duce la etajul doi. Aici se deschis mai multe zone, oarecum separate prin mici diferente de nivel. In stanga se intra in doua camere care pot fi gandite ca un apartament separat datorita baii broprii si unei a treia camere care se poate amenaja ca si bucatarie. In partea dreapta mai sunt alte doua camere si un wc de serviciu iar a treia zona este un open space mansardat si frumos amenajat cu grinzi din lemn si pereti din caramida. Proprietatea dispune deasemeni de un garaj cu suprafata de 20 mp iar curtea este in proprietate comuna cu alte doua apartamente din vila. Suprafata totala este de 340mp, iar suprafata utila este de 300mp.

[+]  Elegant Imob(A)
05.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 750.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
Cod anunt - av0368392 Se ofera spre vanzare penthouse cu 5 camere, etaj 9 / 10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 306mp, supr. utila : 306mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 3 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior proaspat renovat, interior stare perfecta . Comision 2%

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
10.06.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 720.000 EURO 2% - Bucuresti , BANEASA
Se ofera spre vanzare cartier residential cu blocuri S+P++3,5 camere, 4 dormitoare, parter / 3, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, in constructie, 150mp, constr. 2023, supr. utila : 150mp, neutilat, nemobilat, o bucatarie, 3 bai, 1 balcon,constructia este realizata doar pana la etajul 1. - sisteme de incalzire cu pompe de caldura - Sisteme de climatizare integrate - Terase si gradini generoase - Inaltimi interioare de 3metrii pe zonele de zi - Tamplarie exterioara din Aluminiu Va asteptam la vizionare! av0399210

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
16.06.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 640.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Comision 2%. Cod anunt: av0400181 Se ofera spre vanzare un apartament de 5 camere situat in zona Unirii, la doar 10 minute de gura de metrou Unirii. Apartamentul este complet utilat, dispune de centrala termica proprie și 2 locuri de parcare subterane incluse in preț. Apartamentul se afla la etajul 6 din 6, are o suprafață de 264mp + terasa de 276mp și este decomandat. Totul nou, merită văzut! Pentru mai multe detalii va stam la dispoziție.

[+]  Delta Home Imob(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 600.000 EURO pretul nu contine tva - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Va prezentam spre vanzare un penthouse de 6 camere 291 mp utili cu terasa frumoasa de 450 mp, luminos, disponibil pentru mutare rapida, view superb! Situat central, la o distanta de 7 minute de centrul capitalei, ofera multiple facilitati, iar calitatea constructiei, a materialelor si arhitectura moderna, ofera un maxim de siguranta si confort! Este prevazut cu centrala termica proprie 24 kw in condensatie, ferestre Pvc four seasons, usa metalica antiefractie. In zona regasim scoli, gradinite, supermarket la parterul blocului, mall, farmacii, tot ce este necesar pentru o viata confortabila! Beneficiaza de 2 locuri de parcare incluse in pret, un loc subteran si un loc acoperit (parcare automatizata) La doar 2 minute de mers pe jos pana la metrou Mihai Bravu. Pret 600.000 euro plus tva! Merita vizionat! Bianca Albu 0768676697,

[+]  Habitat Group(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 600.000 EURO negociabil - Bucuresti , BATISTEI
Apartament spatios de 6 camere si manasarda situat in zona centrala a Bucurestiului in apropiere de Piata Universitatii. Apartamentul ocupa intregul etaj 1 si mansarda unei vile interbelice al carei exterior a fost renovat recent. Proprietarul apartamentului detine si 420 mp de curte. Pe acest teren se poate amenja parcarea mai multor masini sau poate fi folosit pentru a se construi un nou corp de cladire. Apartamenul este inchiriat si poate fi achizitionat ca investitie (cu chiriasi) sau poate fi eliberat si cumparat gol.

[+]  SBS Real Estate(A)
16.09.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 599.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Cristian NEAMTU ^ GLOBAL HOME ROMANIA ^ Real Estate Broker - Luxury Se oferă spre vanzare un penthous superb, mobilat si utilat cu mult bun gust, de lux, situat in zona de nord intr-un complex rezidential cu circuit inchis, foarte aerisit si linistit! Acesta este situat pe Soseaua Nordului, beneficiaza de 5 camere tip duplex care ocupa ultimele 2 etaje ale unui imobil S+P+4 finalizat in 2007. Vederea este deschisa, panoramica, spatii vitrate mari. Este insorit fiind orientat sud-vest. La etajul 3 are living cu bucatarie complet echipata, terasa de 15mp, grup sanitar si 2 dormitoare care impart o baie, şi o baie de serviciu. La etajul 4 se afla dormitorul matrimonial cu baie proprie, dormitorul secundar, baie si terasa de 37mp. Este complet finisat (parchet masiv stejar, sanitare Ideal Standard, rulouri electrice la cele 3 dormitoare). Beneficiaza si de 2 locuri in garajul subteran al cladiri (sistem Klaus) si boxa 4mp. Avantajele acestei proprietati sunt, vederea libera, camerele spatioase, calitatea finisajelor si zona unde este amplasat. Fii cu stil si convinge-te de veridicitatea cuvintelor! O casa cu stil iti simplifica existenta. Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, mă puteți contacta oricand: - luni - vineri - 09.00 - 18.00; - sambata - 10.00 - 18.00.

[+]  Global Home Romania(A)
15.06.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 595.000 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Va prezentam un penthouse lux cu 6 camere si 4 bai, living spatios si luminos, cu vedere superba, avand 150 mp utili si terasa in suprafata de 165 mp. • Construit cu tehnologii moderne. Structura este realizata din cadre de beton armat, inchiderile sunt din caramida. Respectă cele mai exigente standarde în construcÅ£ii. Imobilul este situat intr-o zona premium din ultracentralul Bucurestiului. amplasat in apropiere de parcurile: Parcul Gradina Icoanei si Gradina Cismigiu, supermarketuri, piete, centre comerciale, banci, restaurante si cafenele. Vei fi aproape de cele mai bune scoli si gradinite, restaurante si teatre, intr-o zona foarte sigura si usor accesibila. Designul interior al apartamentului tau va fi semnat si personalizat de propriul tau designer pe care ti-l punem exclusiv la dispozitie. Oferim un pachet de finisaje de lux ce va satisface cei mai exigenti cumparatori: - Sistem de aer ventilatie centralizat pentru un confort unic oferit printr- un sistem de racire prin tavane tip duct in fiecare camera; - Centrala termica Viessmann; - Bai cu design contemporan premium, pentru un aspect elegant si o finisare de exceptie; - Placari ceramice de la Marazzi, Porcelanosa si Miraje (Italia). - Placari premium pentru podele cu parchet triplu stratificat, cu plinta Duropolimer; - Usa intrare -premium blindata; - Usi interior tip Filomuro cu balama ascunsa si design de exceptie; - Video – interfon; - Incalzire in pardoseala; - Tamplarie exterioara aluminiu Sucko, fatada ventilata – placata cu vata bazaltica si piatra naturala! - Casa scarii amenajata cu design, 2 lifturi Schindler. Utilitatile sunt contorizate individual per apartament – cat consuma atat platesc. - Metrou si transport in comun la doar cativa pasi. - Repere arhitecturale (Biserica Armeneasca, vile brancovenesti, cladiri interbelice). - Restaurante ultracentrale. - Teatre (teatrul 7, TNB, Metropolis). Penthouse-ul dispune de 2 locuri de parcare subterane si o boxa de 8 mp incluse in pret!! Pret 595.000 plus tva. - Se accepta credit bancar. - Oferim consultanta si solutii financiare pentru a obtine cel mai avantajos credit. Comision 0% Va asteptam la vizionare! Bianca Albu 0768676697

[+]  I Properties(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 590.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti Va prezentam in vederea vanzarii un apartament deosebit cu cinci camere, in suprafata totala de 200 mp, impartit inteligent dupa cum urmeaza: hol intrare, bucatarie inchisa, 4 dormitoare, cel matrimonial cu baie proprie, dressing, 3 bai, terasa. Apartamentul este renovat si se vinde semi mobilat si utilat complet. Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare.

[+]  Nord City Consulting(A)
05.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , GEORGE COSBUC
Noul proiect imobiliar Alfamar 82 Residence- Cosbuc dispune de apartamente intr-o gama de compartimentari interioare si spaÅ£ii locative, care vor mulÅ£umi chiar È™i cele mai exigente pretenÅ£ii în materie de spaÅ£iu locativ, apartamente spaÅ£ioase È™i foarte bine compartimentate, in care confortul È™i buna funcÅ£ionalitate sunt cele mai importante cerinÅ£e, exigenÅ£a È™i atenÅ£ia oferită finisajelor interioare dar È™i grija cu care sunt puse in practică, precum È™i atenÅ£ia oferită amenajării spaÅ£iilor exterioare ale ansamblului. O constructie cu o calitate a executiei excelenta si o arhitectura moderna frumoasa, aleasa cu bun gust, structurata D+P+2E+M, cuprinzand un numar de 4 unitati locative. Parterul si etajul 1 gazduiesc un frumos duplex cu 2 scari interioare si o gradina proprie cu suprafata de 40mp. Tot pe doua niveluri, etajul 2 si mansarda, este construit si cel de-al doilea duplex, care dispune de 6 camere si o scara interioara ce face legatura intre cele 2 etaje. Calitate, design si functionalitate -Imobilul are certificat de performanţă energetică clasa A -Structură de beton armat monolit, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter -Izolatie fonica si termica -Tamplarie cu geamuri tripan Internorm(aluminiu exterior si PVC interior) -Glafuri interior granit India, exterior granit Venezuela -Marmura Crema Mrafil, EmperadorLight si Negro Marchina -Parchet din lemn de stejat Berti Italia -Boiserie din lemn de cires la cele doua duplexuri -Robineti si accesorii Italia Treemme -Obiecte sanitare in bai Devon & Devon -Izolatie fonica si termica -Incalzire in pardoseala -Sistem de detectare si alarmare gaze in bucatarie -Contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz -Apartamentele sunt in curs de amenajare, se vor vinde finisate complet fara piese de mobilier.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
15.08.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 529.500 EURO - Bucuresti , GIULESTI
Cod anunt: av0407349 Se ofera spre vanzare casa in zona Giulesti, construita recent (2017), stare buna, curte, 622 mp. pentru mai multe detalii contactati-ne.

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
05.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 470.000 EURO - Bucuresti , NATIUNILE UNITE
Apartamentul ce urmeaza sa vi-l prezentam este un duplex format din doua apartamente similare care au fost unite printr-o scara interioara. Este situat intr-un bloc construit in anul 1995, pe bulevardul Natiunile Unite, cu o suprafata de 180 mp, 4 bai, 4 balcoane, aproape de statia de metrou Izvor, 6 camere, 4 dormitoare, etaj 6+7, duplex, constructie 1995, mobilat, tamplarie termopan, aer conditionat, usa metalica, loc parcare. In apropiere sunt scoli, gradinite, Parcul Unirii, Parcul Izvor, Palatul Parlamentului, farmacii, banci, centre comerciale, Centrul Vechi al Bucurestiului, statiile de metrou Piata Unirii si Izvor si numeroase alte mijloace de transport in comun.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
13.07.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 470.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
3 Dormitoare+1 Living +1 Dressing Posibilitate de achizitionare loc de parcare contracost 5 camere, 3 dormitoare, etaj 1 / 5, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 151mp, constr. 2009, supr. utila : 151mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 4 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica

[+]  HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
02.08.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 439.000 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Cotroceni, apartament in vila, etajul 1/P+1Apartamentul are o suprafata construita de 230 mp, suprafat utila 200 mp, 6 camere, 2 bai, 2 balcoane

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
16.06.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 360.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare: In zona ultracentrala a capitalei, in cadrul unei cladiri - vile interbelice apartament 6 camere cu 4 grurpuri sanitare. Proprieatea este situata in cadrul unei zone complet rezidentiale cu regim protejat de constructii noi arhitecturale. Apartamentul beneficiaza de finisaje premium cat si accesorii. Imobilul a fost complet renovat si amenajat pastrand aspectul interbelic al zonei si al cladirii, proprietatul aducand matariale - corpuri de iluminat si si instalatii sanitare de import. Parchetul este din lemn masiv in toate zonele de noapte si zi, in holurile etajelor cat si scarii de acces intre acestea regasim marmumra iluminta, completand cu candelabru din cristal. Proprietatea beneficiaza de 2 balcoane, unul stadal catre zona rezidentiala din vecinatatea si altul cu vedere catre curtea interioara dispusa pe o suprafata de 100mp avand acces comun alaturi de vecinul de la parter.

[+]  Global Home Romania(A)
13.09.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 354.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Alexandru Bugheanu ^ Global Home Romania ^ Agentie Imobiliara ofera spre vanzare: Apartament 5 camere situat in zona Dorobanti, curte, garaj, pivnita 40mp + mansarda, la 5 minute de metrou Stefan Cel Mare ,langa ambasada turca, zona linistita , rezidentiala. Proprietatea este amplasata la etajul 1 al unei vile din perioada interbelica P+1+Mansarda , avand acces rapid catre arterele principale ale capitalei. Constructia a fost finalizata in anul 1940 . Detalii Zona: - Metrou Stefan cel Mare; - Piata Dorobanti; - Spatii comericale in apropiare: - Acces rapid catre mijloacele de transport in comun; - Institutii scolare in vecinatate; Apartamentul este format din 5 camere , doua bai , o bucatarie si o curte interioara ce beneficiaza si de garaj, toata curtea fiind in proprietatea imobilului, o pivnita de 40mp si acces catre mansarda direct din apartament . Apartamentul este renovat in 2015 (instalatie electrica si sanitara) si dispune de centrala proprie si doua intrari. Imobilul nu are incadrare de risc.

[+]  Global Home Romania(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 349.000 EURO - Bucuresti , SISESTI
Apartament la stadiul "la rosu", prevazut cu piscina .Apartamentul este necompartimentat, demisol inalt j,avand suprafata de 309 mp utili.Apartamentul se afla in zona Baneasa/Sisesti, pe o strada fara trafic intens.Zona este cu acces rapid spre zona de Mall Baneasa.Apartamentul poate fi folosit si ca afacere pentru deschiderea de clinici de recuperare, wellness, spa, club cu piscina.Deasemenea, exista si posibilitatea de extindere cun inca aproximativ 210 mp.

[+]  House Providers (A)
05.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 329.500 EURO - Bucuresti , COLENTINA
Se ofera spre vanzare apartament 5 camere zona Colentina-Fabrica de Gheata, apartamentul este dispus pe 3 etaje, 15,16,17, are 4 dormitoare, un living open space, pe un etaj intreg este o sala de fitness cu o terasa generasa, dispune de 3 bai una fiind direct in dormitorul amtrimonial, constructia a fost finalizata in anul 2017, dispune de centrala proprie si de 2 locuri de paracare, unul fiind subteran si unul suprateran, terasa are o suprafata de 60mp, iar suprafata totala utila a apartamentului este de 246mp, renovat total in luna martie 2021 si se vinde total mobilat si utilat, situat intr o zona usor accesibila la 14 minute de metroul Obor, zona este una linistita, in zona se afla toate magazinle si centrele comerciale de care ati putea avea nevoie, acees facil catre autostrada A3. Disponibilitate imediata! Merita o vizioanre! AV0341931

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
27.09.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 320.000 EURO 2% - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Ofer spre vanzare apartament aproape de metrou Piata Victoriei, 5 camere, 4 dormitoare, parter / 4, confort Lux, decomandat, constructie finalizata, 150mp, constr. 2014, supr. utila : 150mp, utilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. comision:2% id:av0412937

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Hannah Marinescu
Telefon: 0734828227
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact