Vanzari Apartamente 5 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 74

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
19.09.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.500.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
“ Arta de a trai in lux!” - Avem onoarea sa detinem in portofoliu o proprietate exclusivista, unica atat ca design cat si ca amenajare, aflata intr-un imobil din imediata vecinatate a Parcului Kiseleff, la doar cateva minute distanta de Parcul Herastrau, intr-o zona foarte selecta si ravnita a capitalei. Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 159mp, excelent compartimentat si aranjat cu un bun gust si rafinament pe care le-am intalnit la foarte putine proprietati din Bucuresti. Designerul “vinovat” de amenajarea apartamentului, implicat 100% in alegerea fiecarei piese si atent la fiecare detaliu in parte, a fost chiar proprietarul apartamentului, cel care si-a pus amprenta si a dat proprietatii o nota de finete si eleganta rar intalnite. Toate piesele de mobilier si decoratiunile sunt de o calitate ireprosabila, lemnul de nuc si de cires folosit la mobilier, marmura, pardoseala, tapetul si restul finisajelor din apartament. Nu in ultimul rand trebuie mentionata tehnologia existenta, proprietarul fiind un pasionat de tehnologie a folosit-o pe cea de ultima generatie, electrocasnice gama LUX , sistem de control “smart home” si sistem de sonorizare in fiecare colt al casei. Cuvintele sunt de prisos, trebuie sa vedeti aceasta opera de arta, sa descoperiti fiecare piesa, cu frumusete si eleganta emanata chiar de la usa de intrare.

[-]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Telefon: 0766091343
Agent: Prodana Flori
Telefon: 0766375111
28.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.400.000 EURO negociabil - Bucuresti , TELEVIZIUNE
Televiziune duplex, etaj 2 + mansarda, 700 mp.demisol- 80mp : - garaj + camera depozitare+ spalatorie; etaj 2- 301mp :7 camere , 4 grupuri sanitare (bai), 1 bucatarie, 2 terase a cate 11 mp, acces lift; mansarda- 227 mp : 3 camere , 1 grup sanitar, terasa 86 mp;Dotari : AC, centrala proprie, lift personal intre demisol si etaj 2.

[+]  OMNITECH TRADING(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.200.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Va oferim spre vanzare un apartament duplex, cu 10 camere in zona Aviatorilor, strada Emil Pangratti, intr-o vila din 1997, cu doua etaje si mansarda. La etajul 2 sunt 300 mp util practic doua apartamente. In partea dreapta avem un living mare cu semineu, 3 camere, 3 bai si un balcon de 11 mp. Pe partea stanga sunt 3 camere, baie, bucatarie si balcon de 11 mp. Nemobilat, bucataria complet utilata. La mansarda sunt 227 mp utili, 4 camere, o baie si o terasa de 86 mp. Garaj cu 2 locuri de parcare. La demisol este camera tehnica a centralei si o spalatorie care poate fi folosita ca depozit. Exista lift privat din demisol pana la etajul 2, dar necesita revizie ca sa fie repus in functiune. Metroul Aviatorilor este la 600 metri. Piata Dorobanti la 600 metri. Piata Victoriei este la 1000 metri, iar Piata Romana este la 5 minute cu masina. Pentru iubitorii de jogging Parcul Kiseleff este la 350 metri. Promenada Mall este la 7 minute cu masina. Parcul Herastrau este la 700 metri. Gradina Floreasca, cu piscina deschisa, locul ideal pentru a petrece verile toride din Bucuresti, este la 4 minute cu masina. Ideal pentru birouri, mai ales ca se poate folosi un apartament ca si locuinta de servici sau rezidential. Pret negociabil.

[+]  House Providers (A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.060.000 EURO Se vinde toata cladirea la pret de 1.060.000E - Bucuresti , BANEASA
Madrigalului Residence Boutique, apartament 9 camere, cladire DS + P + 2 + TCirculabila pe malul lacului Baneasa! Cladire proiectata pe 4 niveluri plus terasa amenajata circulabila. Detalii pe www.madrigalului-residence.ro. Se vinde toata cladirea la pret de 1.060.000E, nu se vand apartamentele separat. Terenul pe care se afla cladirea are 315 MP. Amprenta cladirii este de 115MP si suprafata construita desfasurata a blocului este de 575MP. Blocul cuprinde 3 apartamente si 3 locuri de parcare, 90MP de spatii comune tehnice si de depozitare, 90MP de terasa comuna cu acces individual din toate apartamentele. S-au folosit aprox. 1000mp de piatra naturala (onix, travertin, marmura, ardezie, etc), iar rezultatul este unul spectaculos si foarte luxos. Demisolul poate fi imediat transformat in showroom sau birou cu acces direct din strada, iar terasa se poate transforma intr-un penthouse cu vedere directa la lac. Curtea din fata dispune de 3 locuri de parcare si o curte de aproximativ 70 mp zona de relaxare sau joaca copii in spatele cladirii. Detalii tehnice: Incalzirea prin pardoseala si dublate de convectoare, centrala pe gaze naturale tip Vaillant 36 kw cu boiler de 400 litri apa calda, instalatia sanitara Grohe, parchetul la toate nivelurile este triplu stratificat, usile interioare din lemn masiv, usile de la intrare apartament sunt dublate si ramforsate, sistemul de alarma este pe fiecare nivel si intreg imobilul, exista senzori de gaze si fum la fiecare nivel. Cateva detalii interioare: perete translucid din piatra semipretioasa Onix Honey Bubble (iluminat), dressing fara manere si complet utilat cu insertii crom, pat king size din piele, draperii din catifea Italia, vas WC Laufen Alessi ONE, obiecte sanitare marca Prestige Marmorin colectia Alice, baterii Grohe colectia Allure Premium, blat din marmura alba Thasos Extra, marmura Marron Emperador King Size (Spania) + Mozaic lucrat manual Marmura Emperador + Burdur (motiv romanesc), lavoar din piatra semi pretioasa Onix Honey Bubble marmura Nero Marquina (Spania), perete imbracat in sticla/oglinda Fume, mobilier realizat la comanda Theta (la fata cu sistem push to open + sisteme de glisare pe verticala automate - insertii crom, spatii generoase de depozitare, compartimentari speciale - masa tip insula lunga de 5m din stejar, lavoar din marmura Callacata Lucina (Extra Large), cuptor si hota profesionala cu motor la exterior Miele, blat din Labradorit (piatra semi pretioasa), canapea piele Vesta (Italia), fotoliu, piele designer Cruise (Italia), masa living din stejar romanesc + blaturi Marmura Callacata Lucina, perete placat cu Lastre din Marmura Callacatta Lucina, parchet premium Ter Hurne Germania din bucati mari (placa de 2ml), dresing full mobilat Hfele, oglinzi fume (fata spate pentru dresing).

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 895.000 EURO - Bucuresti , LAHOVARI
Intr-o vila superba declarata monument istoric din zona Piata Romana va oferim spre vanzare un apartament deosebit, tip duplex desfasurat pe doua niveluri (etajul 1 si etajul 2 partial mandardat). Anul constructiei 1915 aduce cu sine stilul arhitectonic al inceputului de secol, cu stucaturi rafinate si cu fresce realizate de maestrii timpului. Accesul se face direct la etaj, pe o scara semirotunda cu balustrada artistic lucrata in fier forjat si lemn, de unde intri in impozantul salon de zi. Din salon ajungi in oricare din cele patru camere decomandate ce pot fi oricare dintre ele la fel de bine folosite ca dormitoare ori birouri sau ca sala de hobby. Din salonul central se intra deasemeni in zona din spate in care gasim bucataria, baia si un wc de serviciu si scara ce ne duce la etajul doi. Aici se deschis mai multe zone, oarecum separate prin mici diferente de nivel. In stanga se intra in doua camere care pot fi gandite ca un apartament separat datorita baii broprii si unei a treia camere care se poate amenaja ca si bucatarie. In partea dreapta mai sunt alte doua camere si un wc de serviciu iar a treia zona este un open space mansardat si frumos amenajat cu grinzi din lemn si pereti din caramida. Proprietatea dispune deasemeni de un garaj cu suprafata de 20 mp iar curtea este in proprietate comuna cu alte doua apartamente din vila. Suprafata totala este de 340mp, iar suprafata utila este de 300mp.

[+]  Elegant Imob(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 670.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Apartament in vila, compus din demisol si parter, suprafata utila totala 390mp ( 195mp /nivel). Intrare separata si curte individuala in suprafata de 157mp.

[+]  Businessland Imobiliare SRL(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 647.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
5 camere, 4 dormitoare, etaj 4 / 6, P+6, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 205mp., constr. 2012, supr. utila : 175mp., neutilat, nemobilat, o bucatarie, 4 bai, 3 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita, transport in comun, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, apa, canalizare, curent, curent trifazic, instalatii electrice noi, instalatii termice noi, loc parcare, strazi asfaltate, Apartament 5 camere situat la etajul 4/6 cu 4 bai, suprafata de 205mp si terasa de 17 mp, bucatarie mobilata import Italia , , bloc construit in 2012, 2 balcoane, nemobilat , parcare subterana 2 locuri, centrala proprie, paza 24/24, boxa, menaj 1 data pe saptamina,

[+]  Businessland Imobiliare SRL(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 600.000 EURO negociabil - Bucuresti , BATISTEI
Apartament spatios de 6 camere si manasarda situat in zona centrala a Bucurestiului in apropiere de Piata Universitatii. Apartamentul ocupa intregul etaj 1 si mansarda unei vile interbelice al carei exterior a fost renovat recent. Proprietarul apartamentului detine si 420 mp de curte. Pe acest teren se poate amenja parcarea mai multor masini sau poate fi folosit pentru a se construi un nou corp de cladire. Apartamenul este inchiriat si poate fi achizitionat ca investitie (cu chiriasi) sau poate fi eliberat si cumparat gol.

[+]  SBS Real Estate(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 600.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
la 5 min de metrou Piata Romana, 5 camere, 4 dormitoare, etaj 4 / 6, P+5, confort I, in bloc mixt, decomandat, Imobil Nou, 300mp, constr. 2016, supr. utila : 220mp, o bucatarie, 4 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, contor gaze

[+]  House Providers (A)
27.10.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 595.000 EURO tva inclus - Bucuresti , METROU DRISTOR
Vila exclusivista in zona Dristor, mobilata si utilata complet, la 2 min de Mall Park Lake si 5 minute de metrou Dristor, pe o strada fara trafic intens, ferita de zgomotul bulevardelor mari. Proprietatea se adreseaza persoanelor care doresc sa locuiasca in cele mai bune conditii si sa se bucure de liniste si aer curat. Construita pe un teren de 250mp, vila este construita in anul 2020 din beton armat si inchideri de caramida, tencuita cu tencuiala pe baza de ciment la interior, iar la exterior este termoizolata cu sistem profesional Caparol. Vila p+2+terasa, are 275mp utili, iar curtea libera este de 150mp, amenajata intergral(gazon, piatra naturala, instalatie de irigat profesionala, gratar, plita, cuptor si masa de lucru echipata complet, casuta depozitare). Peretii dintre case sunt dublati, au folie antifonica si polistiren. Compartimentare: Parterul se bucura de o inaltime generoasa de 3m si este compus din hol, living, bucatarie cu iesire in curte,spatiu de depozitare, baie de serviciu. Etaj 1: dormitor matrimonial cu baie si dressing, dormitor cu baie proprie Etaj 2: dormitor cu dressing, dormitor cu functie de birou, 2 grupuri sanitare Terasa: 75mp, jacuzzi cu apa rece si calda, cablu tv, baldachin. Este degivrata astfel incat sa nu fie nicio problema pe timp de iarna. Descriere tehnica: Tamplaria este cu profil armat si 5 geamuri, tip duplex interior-exterior, pentru protectie, iar parterul si etajul 1 dispun la toate ferestrele de rulori de aluminiu, incastrate si actionate cu telecomanda, inclusiv usa de la intrare. Incalzirea este realizata cu o centrala cu 2 boilere incorporate Saunier Duval, cu un sistem profesional Tece de incalzire in pardoseala cu 12 zone pe fiecare etaj si regalaj al temperaturii pe fiecare zona. Parchetul este de lemn( editie pentru arhitecti) de la Barlinek, lipit cu adeziv Bona de sapa, iar sapa este aditivata special pentru incalzirea in pardoseala. Scarile sunt din beton armat, placate cu stejar tratat de 3 cm grosime si spoturi incastrate, iar balustradele din sticla securizata duplex cu mana curenta din stejar. Obiectele sanitare sunt de calitate premium: Kludi, Grohe Apa pluviala de pe terasa si din curte se scurge direct in canalizare, cu degivrare care merge pana in canalizarea orasului. Parcarea se realizeaza in fata casei (2 locuri de parcare inchiriate exact in fata casei de la primarie si 3 locuri de parcare in fata casei). Bransamentele sunt noi, bransamentul de apa este de 50 pentru o presiune si un debit mai mult decat eficient. Imobilul este construit de la zero si dispune de fotografii pe stadiul executiei la fiecare detaliu pe care doriti sa-l verificati. Se accepta orice expertiza de orice fel, actele sunt complete.

[+]  Habitat Group(A)
01.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
Casin , Apartament in vila, avand 6 camere 2 dormitoare suprafata totala construita 200 mp utila 160 mp.Imobilul are amprenta 220 mp curtea libera 400 mp. Are structura din caramida este construita in anul 1957 renovat constructie din caramida avand 2 bai bucatarii si balcoane. Dotari : acoperis: lindab tabla; bucatarie: deschisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. lemn; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: interior; mobilat: mobilat partial; pereti: faianta lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet; structura casa: caramida pretabil Notariat Birouri Locuinta

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , GEORGE COSBUC
Noul proiect imobiliar Alfamar 82 Residence- Cosbuc dispune de apartamente intr-o gama de compartimentari interioare si spaÅ£ii locative, care vor mulÅ£umi chiar È™i cele mai exigente pretenÅ£ii în materie de spaÅ£iu locativ, apartamente spaÅ£ioase È™i foarte bine compartimentate, in care confortul È™i buna funcÅ£ionalitate sunt cele mai importante cerinÅ£e, exigenÅ£a È™i atenÅ£ia oferită finisajelor interioare dar È™i grija cu care sunt puse in practică, precum È™i atenÅ£ia oferită amenajării spaÅ£iilor exterioare ale ansamblului. O constructie cu o calitate a executiei excelenta si o arhitectura moderna frumoasa, aleasa cu bun gust, structurata D+P+2E+M, cuprinzand un numar de 4 unitati locative. Parterul si etajul 1 gazduiesc un frumos duplex cu 2 scari interioare si o gradina proprie cu suprafata de 40mp. Tot pe doua niveluri, etajul 2 si mansarda, este construit si cel de-al doilea duplex, care dispune de 6 camere si o scara interioara ce face legatura intre cele 2 etaje. Calitate, design si functionalitate -Imobilul are certificat de performanţă energetică clasa A -Structură de beton armat monolit, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter -Izolatie fonica si termica -Tamplarie cu geamuri tripan Internorm(aluminiu exterior si PVC interior) -Glafuri interior granit India, exterior granit Venezuela -Marmura Crema Mrafil, EmperadorLight si Negro Marchina -Parchet din lemn de stejat Berti Italia -Boiserie din lemn de cires la cele doua duplexuri -Robineti si accesorii Italia Treemme -Obiecte sanitare in bai Devon & Devon -Izolatie fonica si termica -Incalzire in pardoseala -Sistem de detectare si alarmare gaze in bucatarie -Contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz -Apartamentele sunt in curs de amenajare, se vor vinde finisate complet fara piese de mobilier.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
03.08.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 519.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Imobiliar Expert Grup va prezinta la vanzare un duplex de 5 camere, spatios, 236 mp utili si o terasa de 100 mp, situat intr-o zona exclusivista, in apropiere de parcul Herastrau, soseaua Nordului, bd. N. Caranfil, cartierul Francez.Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, hota, TV, AC, etcApartamentul se afla intr-un complex rezidential care dispune de restaurant, 2 piscine, servicii de masaj, cosmetica, coafor.Loc de parcare suprateran 15000 Euro sau subteran 18000 Euro.Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
O ocazie care merita atentia persoanelor pretenÈ›ioase! Este mult sub pretul zonei! Va prezentam pentru vânzare, un penthouse, cu o vedere de excepÈ›ie, situat într- o zona exclusivista si aerisita a capitalei la etajul 5 / 5, cu 5 camere, 3 dormitoare si 2 bai, confort I, decomandat. Blocul a fost finalizat in anul 2000, iar suprafata utila a acestei proprietati este de 213mp, cu o terasa generoasă È™i frumos amenajată. Daca doriti detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
05.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Se ofera spre vanzare duplex( etaj 1 si 2) cu scara interioara in zona Beller , 6 camere , 3 bai , bucatarie , terasa mare 50 mp + balcoane ,etaj 1 / 4, 200mp, constr. 1994, supr. utila : 200mp, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala. Disponibil imediat pentru vanzare. Comision: 2% Av 0362473

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 449.990 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Avem deosebita placere de a va propune spre vanzare un Penthouse superb cu terasa de 41 mp si loc de parcare subteran, in zona Kiseleff-Arcul de Triumf- Manastirea Casin, cu vedere libera catre Arcul de Triumf, 5 camere, 2 bai, bucatarie cu camera de depozitare si o terasa generoasa acoperita de 41,05, cu un view superb, suprafata utila 171,04, suprafata totala de 212,12mp, living 52mp, camere foarte mari de 30,14mp, 27,53mp, 16,37mp,15,06mp, etajul 5/p+5, bloc constructie 2000, foarte curat si intretinut, renovat complet (schimbat parchetul, gresia si faiaianta, montarea de usi interioare dar si de intrare noi, refacerea hidroizolatiei si montajul gresiei noi in terasa, reimprospatarea fatadei penthouse-ului, etc.). Situat intr-una dintre cele mai exclusiviste si cautate zone rezidentiale ale capitalei, achizitia acestui penthouse reprezinta o oportunitate in primul rand datorita pretului, situat mult sub valorile de piata, dar si al suprafetei generoase si view-ului deschis catre Arcul de Triumf. Proprietatea se poate inchiria la pretul de 2500e pe luna. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Manastirea Casin, Spitalul Elias, Soseaua Kiseleff, Casa Scanteii, Piata Domenii, Aviatorilor, Dorobanti, Piata 1 Mai, Ion Mihalache, Turda, centre comerciale, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, banci, gradinite, scoli, etc. Datorita zonei si beneficiilor, este o locatie ideala pentru rezidenta cat si pentru birouri! Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
25.10.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 449.900 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Herastrau/Arcul de Triumf Va oferim spre vanzare un penthouse deosebit, situat la etajul 5 al unui imobil construit in anul 2000. Locatia este deosebita, foarte aproape de parcul Herastrau, in zona Arcului de Triumf. Apartamentul are o suprafata utila de 171 mp, o terasa acoperita de 40 mp ce ofera un view minunat. A fost de curand renovat in totalitate, inclusiv hidroizolatia terasei. Deasemenea, este disponibil si un loc de parcare subteran ce poate fi inchiriat.

[+]  Nord City Consulting(A)
04.10.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 439.000 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Cotroceni, apartament in vila, etajul 1/P+1Apartamentul are o suprafata construita de 230 mp, suprafat utila 200 mp, 6 camere, 2 bai, 2 balcoane

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 398.000 EURO - Bucuresti , COTROCENI
8 camere, 4 dormitoare, etaj 1 / D+P+1+M, confort I, in vila, constructie finalizata, 300mp., constr. 1945, supr. utila : 274mp., utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, transport in comun, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, apa, canalizare, curent, Vanzare apartament in vila (Etaj 1 + Mansarda) cu 8 camere si 94mp teren liber (plus amprenta la sol 150mp). Proprietatea (fara parter) reprezinta 70% din vila si cuprinde etajul 1 (5 camere) + mansarda imobilului (3 camere) + supra-mansarda (cele 2 turnulete-acoperis transformate in dormitor & dressing room), alaturi de 70% din cei 135mp curte libera

[+]  Businessland Imobiliare SRL(A)
08.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 390.000 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Floresca,Apartament spatios, 6 camere, 2 bai,scara interioara, spatiu relaxare (balcon + terasa 50 mp), apropiere de stadion Dinamo, 14 minute pana la metrou Stefan cel Mare.Taxare inversa,Certificat in lucru, 6 camere, etaj 1 / 4, in bloc mixt, duplex, constructie finalizata, 200mp, constr. intre 1991 si 2000, supr. utila : 200mp, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, accepta credit, usor discutabil

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Stoian Constantin
Telefon: 0724435723
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact