Vanzari Apartamente 5 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 72

« 1 2 3
<  Pagina 4 din 4  
08.12.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 539.000 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Ultracentral, Piata Victoriei Va oferim spre vanzare un apartament cu 5 camere, de 196 mp, la etajul 1/4, in bloc din 2007. Acesta este compus din living spatios, open space cu bucatarie, 4 dormitoare dintre care 3 cu baie proprie, spatii de depozitare, camera tehnica cu centrala, boxa la subsol si 2 locuri de parcare. Apartamentul este complet mobilat si utilat de calitate si va ofera toate avantajele si confortul unei locuinte spatioase, frumos amenajate, pozitionata ultracentral.

[-]  Nord City Consulting(A)
Telefon: -
Agent: Amalia Leca
Telefon: 0745412049
08.12.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 127.000 EURO - Bucuresti , ROMANA
Ultracentral, Romana Va prezentam spre vanzare un apartament la demisol, cu 5 camere + plus inca o camera o camera transformata in dresing, 2 bai, o camera tehnica, o gradina interioara/terasa si garaj (acesta este inchiriat pentru urmatorii doi ani, dar se vinde o data cu apartamentul). Camerele sunt spatioase si inalte, reprezentand o buna investitie ca spatiu de birouri sau rezidential, aflandu-se intr-o zona foarte buna a orasului. Cladirea nu este incadrata la nici un risc seismic.

[+]  Nord City Consulting(A)
08.12.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , ROMANA
Ultracentral, Piata Romana Vanzare apartament 5 camere, 122 mp, etaj 1/3. Acesta este situat intr-o zona foarte buna orasului, este spatios, format din living, 3 dormitoare, bucatarie, 2 terase, baie principala, grup sanitar si boxa.

[+]  Nord City Consulting(A)
30.11.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Oferim la 10 min de metrou Berceni, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, garsoniera spatioasa ideala pentru investitie, aflata l aetaj intermediar 42 mp

[+]  Habitat Group(A)
28.11.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 895.000 EURO - Bucuresti , LAHOVARI
Intr-o vila superba declarata monument istoric din zona Piata Romana va oferim spre vanzare un apartament deosebit, tip duplex desfasurat pe doua niveluri (etajul 1 si etajul 2 partial mandardat). Anul constructiei 1915 aduce cu sine stilul arhitectonic al inceputului de secol, cu stucaturi rafinate si cu fresce realizate de maestrii timpului. Accesul se face direct la etaj, pe o scara semirotunda cu balustrada artistic lucrata in fier forjat si lemn, de unde intri in impozantul salon de zi. Din salon ajungi in oricare din cele patru camere decomandate ce pot fi oricare dintre ele la fel de bine folosite ca dormitoare ori birouri sau ca sala de hobby. Din salonul central se intra deasemeni in zona din spate in care gasim bucataria, baia si un wc de serviciu si scara ce ne duce la etajul doi. Aici se deschis mai multe zone, oarecum separate prin mici diferente de nivel. In stanga se intra in doua camere care pot fi gandite ca un apartament separat datorita baii broprii si unei a treia camere care se poate amenaja ca si bucatarie. In partea dreapta mai sunt alte doua camere si un wc de serviciu iar a treia zona este un open space mansardat si frumos amenajat cu grinzi din lemn si pereti din caramida. Proprietatea dispune deasemeni de un garaj cu suprafata de 20 mp iar curtea este in proprietate comuna cu alte doua apartamente din vila. Suprafata totala este de 340mp, iar suprafata utila este de 300mp.

[+]  Elegant Imob(A)
12.11.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 499.998 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
P-ta Charles de Gaulle - Calea Dorobanti Apartament LUX 6 camere, suprafata utila 200mp. cu terase mari luminoase in jurul apartamentului, etaj 5 /6, din P+6, semidecomandat, o bucatarie inchisa mobilata si utilata, 3 bai, 2 locuri de parcare in garaj; an 2000. Impartit: dinning si living deschis de aproximativ 60mp, birou, doua dormitoare, dormitor master cu baie, doua bai si doua dressing-uri generoase. Bucataria luminoasa cu o suprafata de 20 mp. este locul ideal pentru a lua masa in fiecare zi cu familia; mobilata si utilata. Terase generose cu deck de lemn potrivite pentru a servi o seara cu prietenii. Apartamentul este semi-mobilat. si dispune de 2 locuri de parcare in garaj. Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie de apartament, aer conditionat, cablu TV/ internet. Zona : Calea Dorobanti - P-ta Charles de Gaulle - TVR, statie RATB: 282, 330, 331, 335 - 1 min., stradal, Metrou Aviatorilor - 2 min. , Parc Herastrau - 3 min., Sector 1.

[+]  Zyana Imobiliare(A)
12.11.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 388.888 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Floreasca - Ceaikovski Triplex 5 camere LUX, suprafata utila 226mp. (din care terase 53mp.), etaj 3+4+5 din P+5E, decomandat, 4 bai, o bucatarie, terasa la ultimul etaj de 30 mp., 2 boxe, 2 locuri de parcare in subteran, an 2009, mobilat si utilat LUX. Impartit: Etajul 3 este compartimentat in living cu zona de dining, terasa, bucatarie, si o baie de serviciu, scara;Etajul 4 cuprinde un dormitor cu dressing, baie, un alt dormitor cu baie proprie si o alta camera folosita drept birou, scara;Etajul 5 se afla un dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si terasa de 30 mp cu vedere catre lac. Dotari: marmura, granit, lemn merbau, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie de apartament, aer conditionat. Este un apartament cu finisaje de lux, vedere spre lac, doua locuri de parcare in subteran. Zona: Lac Floreasca - Parcul Verdi, RATB - 135 - 3 min. Metrou Aviatorilor 10min. Triplexul din zona Floreasca se afla pe o strada perpendiculara pe Calea Floreasca, avand acces si la Bulevardul Barbu Vacarescu.

[+]  Zyana Imobiliare(A)
12.11.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.499.998 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Herastrau - Caramfil Penthouse - Duplex 5 camere LUX, suprafata utila 346mp., etaj 5+6 din P+6E, decomandat, 3 bai, o bucatarie open space, terasa la ultimul etaj de 95 mp., 2 locuri de parcare in subteran, an 2009, mobilat si utilat LUX. Impartit: Etajul 5 este compartimentat cu 4 dormitoare, 2 bai, balcon; Etajul 6 este compartimentat cu living + zona de dinning + bucatarie, terasa 95mp.; Penthouse-ul este complet mobilat si utilat cu mobilier adus din Italia Diemme, Bonaldo, Catellan, Novamobili, Tonin, Midj, Riflessi, usi Filomuro, sanitare Villeroy&Boch;, Tremme, Porcelanosa, tamplarie aluminiu Internorm. Este un apartament cu finisaje de lux, ( gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie de apartament, aer conditionat), doua locuri de parcare in subteran; complexul este dotat cu o piscina la demisol. Zona: RATB - 112, 301 - 3 min. Metrou Aurel Vlaicu - 10min. Penthouse-ul se afla pe o strada perpendiculara pe Nicolae Caramfil, avand acces si la Soseaua Nordului.

[+]  Zyana Imobiliare(A)
12.11.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 528.995 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
-66.000E!! P-ta Victoriei - Lascar Catargiu Apartament LUX 5 camere, 200 mp. utili, etaj 1/4, decomandat, an constructie 2007, 5 bai, o bucatarie, 2 locuri de parcare in subteran, boxa, terasa- 12 mp. Impartit: zona de living si dining de 80 mp cu bucatarie deschisa + 4 dormitoare din care 3 au baie proprie + inca o baie comuna + camera tehnica + centrala termica si chiller proprii. Terasa - 15mp. usile se deschid complet toate sau pe fiecare geam; bucataria este mobilata si utilata complet - 2 frigidere mici si unul mare, plita+ cuptor, hota, masina de spalat vase. In acte sunt 4 camere - transformat in 5 camere in prezent. Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie de apartament, aer conditionat, bloc foarte solid. Finisat si dotat ultramodern LUX in aprilie 2018, Apartamentul dispune de 2 locuri mari de parcare in garajul subteran + o boxa depozitare. Zona: P-ta Victoriei - Lascar Catargiu, apartament situat intr-o zona centrala, linistita, aproape de Metrou P-ta Victoriei la 3 min., RATB in apropriere. Apartamentul se vinde nemobilat, doar bucataria mobilata si utlata, 2 dressing-uri si baile mobilate. In prezent sunt birouri. Pret vechi 595.000E in 2018/ -66.000E REDUCERE!!! Pret: 529 000 Euro +TVA, daca se achizitioneaza pe persoana fizica. Daca se cumpara de catre o firma, TVA-ul nu se mai aplica - TVA taxare inversa.

[+]  Zyana Imobiliare(A)
07.11.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 448.900 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Va oferim spre vanzare un apartament de 6 camere intr-o vila, cu o suprafata totala de 251 mp, pozitionat in cartierul Cotroceni, la doar 5 minute de mers pe jos de parcul Eroilor. In acelasi pret este inclusa si o cota indiviza de 25,43% din partile comune ale imobilului (pod si a doua scara care duce spre pod). Suprafata construita a proprietatii este de 350,36 mp conform fisei de impozit. Vila este situata chiar lângă piata Cotroceni si nu are risc seismic. Apartamentul este la etajul 1 al imobilului, are intrare si curte separata cu gard de celelalt apartament (poate fi folosita ca parcare). Este compus din 4 dormitoare, living, sufragerie, bucatarie, baie, grup sanitar, debara mare, scara interioara, antreu, hol etaj, terasa, balcon, logie inchisa, si dispune de 2 boxe situate la demisolul cladirii. Actele sunt la zi, iar la cere se pot vedea dupa vizionare. Acesta proprietate se face remarcata pe piata prin locatia de care dispune si intimitatea pe care o ofera ca apartament. --- Comisionul cumparatorului este de doar 2%. Autex Imobiliare = Siguranta ta din imobiliare !

[+]  Autex Imobiliare(A)
27.10.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 189.999 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Vitan - Mihai Bravu Residence Duplex Lux, 5 camere, decomandat, suprafata utila 150mp., 2 grupuri sanitare, bloc de apartamente construit in anul 2015, etaj 5+6, scara interioara, 1 balcon, spatii de depozitare, mobilat si utilat pe comanda, finisaje superioare, loc de parcare subteran si 5 aparate de aer conditionat. Apartamentul se afla la 2 minute de statia de metrou Mihai Bravu si este mobilat la comanda la o calitate superioara, bucatarie utilata complet inclusiv frigider Side-by-Side si masina de splata vase. Are camere foarte spatioase (dormitoare de 22 mp si 16 mp, camera folosita actual ca birou de 26 mp), bucataria unita cu zona de dining, 2 bai mari dintre care una are cabina de dus Walk-in, masina de spalat si uscator de rufe iar cealalta are cada de 2 persoane cu hidromasaj si televizor, 2 dresinguri foarte mari si excelent compartimentate (unul de 7.5 m si unul de 3.5 m lungime). Fiecare camera are aparat de aer conditionat Daikin.Este inclus loc de parcare in parcarea subterana. Optiuni interior: 2 grupuri sanitare, Aer conditionat, Apometre, Balcon, Centrala termica, Contor gaze, Inst. electrice noi, Inst. sanitare noi, Izolatie termica, Termopan, Usa metalica Optiuni exterior: Interfon, Lift, Loc parcare Se vinde mobilat si utilat Pret 190.000 Euro

[+]  Zyana Imobiliare(A)
13.10.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 71.000 EURO - Bucuresti , PACII
2 dormitoare, etaj 6 / 6, D+P+6E, confort I, in bloc mixt, decomandat, Imobil Nou, 85mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 74mp, neutilat, nemobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna, bucatarie inchisa, apometre, la mai mult de 10 min de metrou Pacii

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Denis Pop
Telefon: 0751085594
« 1 2 3
<  Pagina 4 din 4  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact