Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 898

« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 45   >
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 560.000 EURO - Bucuresti , OSTRATU
Vanzare vila de lux in Corbeanca, arhitectura moderna, 7 camere, P+1E, caramida, , supr. utila: 370 mp., supr. teren : 1000mp., desch. sosea 20m, utilat, 4 bai, 2 balcoane, aer conditionat, alarma, centrala termica, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, garaj, loc parcare, bucatarie mobilata si utilata, izolare termica, panouri solare functionale care scad costurile de incalzire, 2 terase de 50 mp fiecare, in proximitatea lacului.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vila moderna in ansamblu rezidential Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+1+POD, tip duplex, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2014, supr. totala : 104mp, supr. utila : 82mp, supr. teren : 250mp, desch. sosea 15m, utilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de maxi taxi, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: Parter - bucatarie open space complet mobilata si utilata, living cu semineu functional si iesire pe terasa, baie. La etaj regasim doua dormitoare cu dressinguri proprii si baie. Casa este dotata cu sistem de incalzire in pardoseala. Livingul este prevazut cu sistem audio incastrat in plafon. Pentru amenajarea casei s-a apelat la un designer. Curtea este amenajata cu gazon, casuta de depozitare si loc de joaca pentru copii, Se accepta credit, Negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 299.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in cartierul Paradisul Verde. pe structura caramida, 245mp construiti, An constr. 2018, supr. utila : 220mp, supr. teren : 400mp+80mp retragere drum public, desch. sosea 20m, o bucatarie, 3 bai. Utilitati: gaz, energie elettrica, apa si canalizare., centrala termica. Pretul este pentru casa la alb. Are garaj si loc de parcare in fata proprietari. Accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 430.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa cu piscina in Corbeanca, structura din AMVIC, pe un teren de peste 900 mp. Curtea este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate, foisor si cuptor de paine/ gratar. Cladire anexa cu destinatie birouri sau casa de oaspeti ( are baie si bucatarie proprie). Este construita pe 3 niveluri S+P+E. La subsol se afla o zona de relaxare cu jacuzzi si sauna. Casa are 2 dormitoare si un bijou la etaj, dinning, living si bucatarie la parter si 4 bai in total. Supr. totala : 320mp, Supr. utila : 258mp, Supr. teren : 954mp, Amprenta sol: 142mp, deschidere sosea 21m. Este in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Se vinde semi-mobilata si utilata. Nu se percepe comision.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vanzare vila tip duplex in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, vila duplex, caramida, constr. 2016, supr. totala : 140mp, supr. utila : 120mp, supr. teren : 360mp, amprenta sol: 80mp, desch. sosea 15m, un balcon, 3 bai, acoperis tabla (Lindab), tabla Rukki, ferestre Velux, bucatarie inchisa, acces teresa din living si din bucatarie.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vila cocheta de vanzare in Corbeanca, in ansamblu rezidential pazit non-stop, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, suprafata totala cu tot cu terase si spatii de depozitate 196mp, constr. 2011, supr. utila : 120mp, supr. teren : 664mp, amprenta sol: 112mp, desch. sosea 30m, utilat, o bucatarie, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, drum de servitute, o terasa rustica in suprafata de 30 m, din lemn natural cu vedere spre gradina, balcon din lemn natural de 7m. Locuinta are bucatarie moderna open space, complet mobilata si utilata, living inalt de 5 m cu candelabru, parchet lemn masiv din stejar wenge, scara interioara din lemn de nuc. La exterior locuinta are sistem de irigatie automat, canalizare si apa curenta prin statia de epurare a complexului, put propriu pentru gradina, mini teren de baschet si casuta de gradina, gazon si vegetatie ajunsa la maturitate, brazi, mesteceni, tuia, trandafiri si gard viu. Casa se vinde complet mobilata si utilata. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 650.000 EURO - Bucuresti , PETRESTI
Vanzare vila de lux in Corbeanca, locuinta superba in mijlocul padurii, acces rapid spre DN 1, locatie unica si inedita, oportunitate, 6 camere, S+P+1E, caramida, constructie finalizata, constr. 2001, supr. utila : 387mp., supr. teren : 2500mp., amprenta sol: 260mp., desch. sosea 104m, desch. dubla, utilat, 4 bai, 3 balcoane si 2 terase, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, canalizare, centrala termica, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, curent trifazic, garaj, internet, parchet, pod, acces usor la casa pe strazi asfaltate, incalzire in pardoseala la parter, gaze si calorifere, semimobilat, bucatarie mobilata, utilata electrocasnice, izolatie termica, spatii si ferestre foarte luminoase, living spatios 100 mp, sauna umeda, jacuzzi, pivnita rustica, constructie complexa cu mai multe corpuri in aceeasi curte, anexe pentru angajati, panouri solare, gradina deosebita si padure in curte, cascada personalizata, teren forestier scos din circuitul agricol, foisor, terasa si zona de gratar.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 670.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de lux de vanzare in Corbeanca, locatie unicat, proprietate deosebita, in apropiere de padure, imobil cu vedere la padure, 15 camere, 10 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila individuala, din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 912mp, supr. utila : 760mp, supr. teren : 995mp, amprenta sol: 304mp, desch. sosea 50m, desch. dubla, utilat, 7 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, proaspat renovat, strada asfaltata, vila deosebita cu multiple imbunatatiri si dotari de lux, finalizata in 2012. Vila are amenajat la mansarda, o sala de cinema cu 10 locuri, sauna, sala de fitnes dotata cu aparatura necesara, sala de recreere cu masa de biliard si bar. Locatia exclusivista are si un apartament separat, cu acces propriu si 4 locuri de parcare separate de accesul si intrarea principala. Gradina este amenajata, proprietatea are piscina de 50 mp si jacuzzi exterior de 10 persoane cu sistem de incalzire. Mobilierul este de o calitate superioara, precum si finisajele interioare. Garaj spatios pentru 4 masini si alte multiple locuri de parcare in exterior, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 395.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila Paradisul Verde, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura usoara - lemn, constructie finalizata 2007, supr. totala : 288mp, supr. utila : 245mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 140mp, desch. sosea 19m, utilat, o bucatarie, un balcon, 4 bai, in apropiere de lac, supermarket, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, piscina, mobilata, aer conditionat, centrala termica, garaj, strada asfaltata, acoperis Tegola. Casa dispune de semineu functional pe lemne, centrala termica in condensatie, statie de dedurizare a apei. Un proiect ideal pentru familie, casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, living luminos, dining cu iesire in terasa, bucatarie inchisa, camera tehnica si depozitare, dormitor cu baie proprie, dressing si garaj. La etaj - hol acces, dressing, dormitor cu baie proprie si dressing si dormitor matrimonial cu birou, baie proprie si dressing. Casa dispune si de pod ce poate fi utilizat ca un spatiu generos de depozitare. Curtea este amenajata cu gazon si tuia, vegetatie ajunsa la maturitate, dispune de sistem de irigatie cu aspersoare, piscina (10x5), foisor cu BBQ, cu apa curenta (rece/calda), instalatie TV. Tot in curte regasim o casuta de gradina pentru depozitare. Locatie intima, in proximitatea lacului, accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 515.000 EURO la cheie - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Locuinta individuala de vanzare in Paradisul Verde, Corbeanca, pretabil preluare leasing casa pe firma, gradina cu peisagistica, 6 camere dintre care 4 dormitoare. Imobil P+1+M, din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, 333mp, constr. 2010, supr. totala : 333mp, supr. utila : 300mp, supr. teren : 930mp, amprenta sol: 145mp, desch. sosea 16m, utilat, o bucatarie, 4 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, dormitor/birou parter, toate utilitatile, nemobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, strada asfaltata. Terasa cu vedere la gradina in suprafata de 47 m, parchet lemn, usa intrare din lemn masiv, incalzire in pardoseala la parter, canalizare si toate utilitatile. Gradina peisagistica montana realizata cu designer, vegetatie ajunsa la maturitate, arbori decorativi si intimitate curte pe toate laturile, casuta de gradina, curte amenajata sistem de udat automat si sistem de drenaj in sol, piatra naturala exterior casa fatada si alei, ruloruri electrice automate si alte multiple amenajari. Proprietate cu stil, locuinta din caramida cu finisaje de calitate, pe 3 niveluri, cu mansarda locuibila, incalzire in pardoseala la parter si aparate de aer conditionat in fiecare camera. Spatii interioare diverse si multiple spatii de depozitare, pret usor negociabil. Se accepta credit sau preluare leasing casa pe firma.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Proprietate la cheie de vanzare in Paradisul Verde Corbeanca, deschidere dubla, zona foarte linistita, gradina matura cu peisagistica si brazi tip montan Normandia, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+P, in casa/vila cu doua sape de beton, structura usoara lemn, constructie finalizata 2009. Suprafata totala construita 244mp, supr. utila : 165mp, supr. teren : 684mp, amprenta sol: 155mp, utilat, o bucatarie, 3 bai, toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru. Living cu dining separat si posibilitate de dormitor la parter, spatii de depozitare multiple, terasa exterioara in suprafata de 38 mp din lemn masiv, acoperita cu structura de lemn pe toata suprafata, cu fundatie betonata si gresie de extrior de calitate. Exterior si alei pietonale cu piatra naturala, sistem automat de udat cu programator pentru toate zonele de gazon si de gradina. Garaj dublu si separat spatiu tehnic, loc de depozitare camara si camera centralei. Foisor masiv din lemn cu fundatie/placa de beton, gratar zidit, put propriu pentru gradina si spatiu suplimentar de depozitare in beci si in podul de la casuta de gradina. Vegetarie perena si plante, arbusti, mesteceni si magnolii si flori de sezon. Suplimentar pentru udat gradina, vas de expaniune de 3.000 litri functional, cu sistem de plutitor. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Vila se vinde seminobilata. Bucătăria complet mobilată si utilata, bucătărie made Italia, by Casa Decor (deviz investitie bucătărie 18.000 euro). Gresie Marazzi in dining si living, gresie terasa cu linie luminoasă led si sticlă È™i spoturi luminoase încastrate in gresie terasa. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Balansoar tip leagăn de grădină din lemn masiv. In apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este racordata la canalizare, are acoperis tigla, alarma, centrala termica, acces doar pe strazi asfaltate. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 118.000 EURO - Bucuresti , PETRESTI
Vila tip duplex Corbeanca suprafete generoase, cu acces facil DN1, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton sicaramida, constructie finalizata 2019, supr. totala : 177mp, supr. utila : 150mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 79mp, desch. sosea 18m. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, bucatarie (16mp), living (34mp) cu iesire pe terasa, baie. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie, balcon si dressing, alte doua dormitoare deservite o baie. Pretul afisat este pentru casa la alb cu centrala termica si calorifere montate si curte amenajata cu gazon si alei. Casa se poate vinde si la cheie in pretul de 135000 EUR. Finisajele pot fi alese de cumparator in limita unui buget stabilit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 160.000 EURO + TVA - Bucuresti , TAMASI
Vila individuala in Corbeanca, langa padure, curte generoasa, 4 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, supr. totala : 191mp, supr. utila : 159mp, supr. teren : 550mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 25m, o bucatarie, un balcon, 4 bai. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, bucatarie inchisa, living cu zona de dining si iesire pe terasa, grup sanitar, birou/dormitor, baie/camera tehnica. Etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte doua dormitoare deservite de o baie, terasa si balcon. Dotari: tamplarie PVC cu 6 camere si 3 foi de sticla umplute cu aragon, instalatie electrica din cupru, centrala termica 33Kw, BAXI Nuvola Platinum cu boiler incorporat 40 litri, senzori de gaz, usa de acces auto, sistem videointerfon si yala electromagnetica. Curtea se va preda nivelata + alei de acces cu pavele. Posibilitatea de rate direct la dezvoltator cu 30 % avans si restul pe o perioada de 3 ani. La acest pret se adauga TVA.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 148.000 EURO interior la alb, fara finisaje - Bucuresti , ORAC
Vila individuala spatioasa de vanzare in Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, dintre care un dormitor/birou la parter + living + hobby room, doua terase in suprafata totala de 33 mp, P+1+Pod, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2011, supr. totala : 195mp, supr. utila : 172mp, supr. teren : 836mp, amprenta sol: 130mp, desch. sosea 35m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane. Usa intrare din lemn si sticla, 6x aparate de aer conditionat, racordata la canalizare si apa publica, izolatie termica. Constructia are a doua placa de beton peste etaj, incalzire in pardoseala + calorifere suplimentare instalatie finalizata pentru incalzire clasica prin radiatoare si panouri solare conectate la centrala termica Buderus in condensatie. Radiatoarele au fost achizitionate in special pentru a asigura suplimentar incalzire termica pentru zona de living si in spatiul din grupurile sanitare ale locuintei. Podul este foarte bine izolat cu panouri termoizolante tip sandwich din spuma poliuretanica, geamuri termopan 4 anotimpuri, usa armonica la terasa, put propriu la 35 m la a doua panza freatica, bransament de curent cu contor. Proprietatea are 836 mp teren cu drum de servitute inclus, dintre care 728 mp imprejmuiti curte, Pereti de compartimentare din caramida. Imobilul se vinde exterior la cheie, interior la alb - fara finisaje, conform fotografii. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , PETRESTI
Vila tip duplex spatii generoase, Corbeanca in apropierea padurii, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2020, supr. totala : 200mp, supr. utila : 157mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 11m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane. Casa este impartita astfel: Parter - hol intrare, dormitor/birou, baie, bucatarie (14mp) open space /inchisa, living (34mp) cu iesire pe terasa. La etaj regasim dormitor matrimonial (20mp) cu dressing si baie si alte doua dormitoare (15mp, 16mp) deservite de o baie, pod. Proprietatea dispune de incalzire in pardoseala pe toata suprafata ei, are placa de beton turnata atat peste parter cat si peste etaj, tamplarie Veka 7 camere, fundatie la 1m adancime, dotata cu priza parcare masina eletrica si priza pentru plita pe inductie. Proprietatea se afla in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala teren generos in zona foarte buna din Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, D+P+E+Pod, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2007, supr. totala : 539mp, supr. utila : 440mp, supr. teren : 2000mp, amprenta sol: 248mp. Casa dispune de parchet si usi lemn masiv, incalzire pardoseala partial (fara dormitoare), 3 balcoane, 1 terasa acoperita, foisor cu barbeque, piscina 9/6 m, crama amenajata la demisol, camera tehnica, garaj, dormitor parter, dormitor matrimonial baie proprie, semineu functional pe lemne, , desch. sosea 40m. Proprietatea se afla in apropiere de padure si lac. Este dotata cu aer conditionat si alarma, Accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 398.000 EURO - Bucuresti , OSTRATU
Vila individuala deschidere lac in Corbeanca, 6 camere, 4 +1 dormitoare, P+1+M, structura cadre de beton si caramida, teren 1200mp, constr. 2006, supr. totala: 500mp, supr. utila : 450mp, desch. sosea 30m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, Casa este compartimentata astfel: Parter - living generos cu vedere spre lac, 1 camera multifunctionala cu intrare din living si de afara, bucătărie inchisa, beci, debara, wc serviciu si camera tehnica. Etaj 1 - 3 dormitore cu dressing ( 2 dormitoare cu acces la terasa spre lac ) si 1 baie Mansarda - 1 dormitor cu vedere spre lac si 1 baie Este legata la toate utilitățile proprii (foraj si fosa). Exista optiunea de racordare apa si canal public si de extindere a terenului cu inca 300mp contra cost. Curtea este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate (conifere, pomi fructiferi, gazon)

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 329.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala Paradisul Verde, tip ‘Alexandra superior’ cu o suprafata utila de aproximativ 200 mp si teren de 460mp, 6 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, structura usoara, constructie finalizata 2009, amprenta sol: 109mp, desch. sosea 15m. Vila se bucura de o pozitionare unica, datorita orientarii Sud-Vest, care asigura optim de insorire in toate anotimpurile si momentele din zi. Casa este foarte practic organizata, la parter dispunand de un hol de access cu dulap incastrat, o bucatarie spatioasa, mobilata si utilata (plita pe gaz, cuptor electric, hota si masina de spalat vase) si separata de zona de dining printr-un bar, 2 livinguri, camera tehnica unde sunt instalate centrala termica Vaillant, masina de spalat rufe si uscatorul, 1 baie de serviciu si o suita formata dintr-un dormitor/birou cu baie proprie. La etaj, casa dispune de 2 dormitoare (unul dispune de balcon) cu o baie comuna si un dormitor matrimonial foarte generos, cu spatiu separat de dormit si spatiu de relaxare, studiu /citit si chiar de sport, cu baie proprie si spatii de depozitare, cu vedere spre gradina printr-un balcon de lemn, pe care se pot instala fotolii si o masuta. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: gresie si faianta Marazzi, scara din lemn de stejar lacuit, parchet laminat Tarkett Floors si usi interioare de la Arcade. Structura si culorile finisajelor au fost alese pe principiul asigurarii unui concept unitar si, in acelasi timp, flexibil pentru personalizare. Gradina matura, cu design montan (rocarie, iaz cu nuferi si pesti si un mix de conifere) si accente meditareene, ofera spatii functionale variate. Cu o concentrare insulara a gazonului si un sistem automatizat de irigatii, aceasta a fost proiectata sa fie usor de intretinut. Zona verde din fata casei, formata din 2 planuri suprapuse de arbusti si pomi decorativi din specii de conifere si alte specii mediteraneene rare, construite pe un relief elevat si marginite cu zone de stancarie are atat functii decorative de exceptie cat si rol de protectie vizuala si fonica. Aceasta completeaza stilul architectural al casei, marcat de placajul exterior cu piatra si de elementele aparente de lemn masiv. De altfel, toate amenajarile constructive, decorative si peisagisitice sunt proiectate intr-o gama cromatica si structurala armonizata holistic la nivelul intregii proprietati, dand acesteia personalitate, distinctie dar si functionalitate. Casa este excelent intretinuta, beneficiind constant de imbunatatiri, ultima renovare fiind realizata in 2020: anexe de lemn (magazie de unelte de gradinarit, padoc pentru catei, shelter pentru biciclete, anexa pentru depozitarea tomberonului de gunoi si a reciclabilelor), parcare, alei si terasa pavate cu dale si extinse (3 locuri de parcare, fata de media de 2 locuri din cartier), pergola dubla de lemn baituit, pod izolat etc. Proprietatea este dotata cu sistem modern avansat de monitorizare video si alarmare (instalat in anul 2019) si asistenta individuala de interventie pentru paza si protectie. Pretul casei include si dotarea partiala cu mobila, electrice si electronice (bucatarie completa, centrala termica Vaillant, dulapuri si sisteme de depozitare realizate pe comanda si/sau incastrate, corpurile de iluminat exterior si interior).

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vila individuala in apropierea padurii, acces facil, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie 2020, supr. totala : 150mp, supr. utila : 130mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 75mp, desch. sosea 15m. Casa este impartita astfel: Parter - hol intrare, camera tehnica, baie cu dus, bucatarie 18mp, debara, living. La etaj regasim dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alte doua dormitoare deservite de o baie. Vila se va preda racordata la toate utilitatile (gaze, electricitate, apa-canalizare). In apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, accepta credit .

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vila tip duplex Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+mansarda, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2019, supr. utila : 125mp, supr. teren : 345mp, amprenta sol: 75mp Casa este structurata astfel: Parter: hol acces, baie, bucatarie deschisa cu posibilitatea de inchidere, living cu semineu pe lemne, marca Seguin si iesire pe terasa. Etaj: dormitor matrimonial cu vedere catre gradina, baie proprie si alte doua dormitoare cu baie. Pod mansardat - suprafata de 73 mp, din care 38 mp spatiu de locuit cu inaltime functionala pentru hobby room, iar restul, spatiu de depozitare cu lumina naturala si aerisire. Materiale si finisaje de calitate (caramida porotherm, tamplarie geam salamander tripan, feronerie roto, gips carton si profile originale marca rigips, ploistiren Austrotherm, vata minerala Ursa, incalzire in pardoseala, spatii bine vitrate. Gard modern fier forjat, pavaj exterior curte si spatiu de terasa 23 mp, fosa septica, centrala termica. Casa este in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 45   >





anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact