Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 895

« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 45   >
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 165.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Proprietatea se dispune astfel: - living de 30mp - bucatarie - 3 bai - 3 dormitoare - camera de depozitare - balcon - terasa cu iesire din living In total sunt 120 mp utili + mansarda 50 mp Imobilul are o curte proprie de 150 mp. In apropierea proprietatii se afla magazine,sala,parcuri, scoli, gradinite, statia autobuz la 1 minut departare. Toate casele sunt racordate la gaz,curent,canalizare. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie 157.000e TVA inclus ! Comision 0% direct Dezvoltator.

[-]  Imobiliarez(A)
Telefon: 0771627889
Agent: Imobiliarez
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 141.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Accesul se face din Prelungirea Ghencea prin strada Alunului. Casa este dispusa pe parter, etaj si pod, este contruita in anul 2019 si face parte dintr-un ansamblu de 4 case insiruite., pozitionarea este excelenta, fiind ultima casa din complex in capatul aleii de acces, ceea ce asigura intimitate si este ferita total de trafic. Casa are o suprafata de 120 mp iar terenul aferent casei este in suprafata de 211 mp. Parterul este compus dintr-un hol la intrare, o zona de zi formata din living si bucatarie deschisa, un grup sanitar, o terasa inchisa si incalzita care este folosita ca o camera propriu-zisa si inca o terasa exterioara. Etajul este format din doua dormitoare generoase si un grup sanitar. Dormitorul matrimonial are suprafata de 21mp iar al doilea domritor are suprafata de 14,4 mp. Baia etajului are o suprafata de 6,35 mp si beneficiaza de fereastra cu lumina naturala. Casa este racordata la toate utilitatile : apa curenta, canalizare, gaze naturale, curent electric. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii ( noua, achizitionata in luna Iunie 2022) iar pentru racire sunt instalate 3 aparate de aparate de aer conditionat. Casa este complet finisata iar peretii au fost zugraviti recent ( iunie 2022). Casa are camerele nemobilate, cu exceptia bucatariei si bailor. Constructia are structura din beton, pereti interiori si exteriori din caramida, este termoizolata cu polistiren de 10 cm si acoperita cu tabla Lindab. Toate ferestrele sunt din geam termopan tripan( 5 camere). Sunt montate rulouri exterioare la toate ferestrele. Casa beneficiaza de supraveghere video si sistem de alarma. Curtea este amenajata o parte cu pavele si o parte cu cu gazon cu sistem de irigatie si peste 15 mesteceni maturi. Pentru depozitare, in curte s-a amenajat o anexa din lemn ce poate fi folosita pentru a depozita suficiente lemne sau echipamente pentru gradinarit. Casa are si un beci si put cu hidrofor( desi este racordata la apa curenta si canalizare, putul poate fi folosit pentru udat gradina). Casa este ideala pentru o familie. In curte este si un mic loc de joaca care va incanta orice copil :) Casa beneficiaza de 2 locuri de parcare in proprietate, situate in fata ansamblului de locuinte. Toate actele sunt disponibile pentru vanzare, casa este libera si disponibila imediat pentru mutat ! In zona , la nici 3 minute de mers pe jos, este un supermarket Mega Image iar statia STB este la Cartierul Latin. Tot in zona, sunt gradnite particulare, after school, scoala Pro Ingenio.

[+]  Imobiliarez(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Va prezint o vila superba in cel mai bun cartier din zona de Sud-Vest a Bucurestiului, Casa este situate in apropierea Soselei Prelungirea Ghencea, pe o strada ferita de zgomot si poluare, dar cu acces rapid la mijloacele de transport in comun. Caracteristicile de baza ale proprietatii sunt urmatoarele: Suprafata utila: 155 mp Suprafata construita: 170 mp Suprafata teren: 315mp Nr. camere: 5 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. locuri de parcare: 2 Casa se vinde cu 5 kw panouri solare ceea ce asigura eficienta energetica crescuta inclusiv dosar prosumator .,Casa mai beneficiază de centrala pe gaz ÅŸi încălzire in pardoseala la toate cele 3 niveluri . Împreună cu celelalte facilitati apa ,canal ,curent electric ,cablu si internet Curte amenajata cu brazi,gazon si pavele,strada privata de 8 m latime.Izolatia termica si finisajele sunt de cea mai buna calitate Fatade cu piatra naturala sau caramida aparenta Izolatie in Mansarda Prize si intrerupatoare modulare Pretul este de 205.000euro (plus TVA) Pentru mai multe detalii, poze sau filmare va rog sa ma contactati

[+]  Imobiliarez(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Va prezentam o vila superba in cel mai bun cartier din zona de Sud-Vest a Bucurestiului, P+1E+Mansarda intr-un Ansamblu nou si exclusivist format din 4 Vile in Cartierul Latin. Compartimentarea caselor este urmatoarea: La parter gasim un Living cu suprafata utila de 28.5 mp si inaltime, Bucatarie cu suprafata de 14 mp , Baie cu suprafata de 4.4 mp si un Spatiu Tehnic cu suprafata de 3.6 mp, Hol de acces si Scara cu suprafata de 12.8 mp si Terasa in dreptul bucatariei. La etaj regasim doua Dormitoare cu suprafata de 14.4 mp respectiv 13.7 mp care vor fi deservite de o baie cu suprfata de 5.4 mp dotata cu cada. La acelasi etaj avem si Dormitorul Matrimonial cu suprafata de 15.9 mp cu Baie proprie de 5.2 mp. In mansarda regasim o Baie, restul spatiului fiind lasat openspace pt a desevi hobby-urilor, cititului, depozitarii, etc. In curte avem o terasa la iesire din bucatarie, locuri de parcare si zona verde. Caracteristicile de baza ale proprietatii sunt urmatoarele: Suprafata utila: 165 mp Suprafata construita: 210 mp Suprafata teren: 280 mp Nr. camere: 5 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. locuri de parcare: 2 Vila se preda dotata cu toate utilitatile necesare: canalizare, asfalt, curent, apa, centrala termica, incalzire in pardoseala, acces la internet prin cablu, wireless, centrala termica in condensatie. Finisaje si dotari: stare interior - cu finisaje la alegere (parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi), ferestre cu geam Tripan DECEUNINCK din PVC cu 6 camere si 3 Garnituri, izolatii termice exterior intre 10-15 cm polistiren. Tabla Lindab Wetterbest Fatade cu piatra naturala sau caramida aparenta Izolatie in Mansarda Prize si intrerupatoare modulare Pretul este de 235.000 euro cu mansarda finalizata Va pot pune la dispozitie poze si video cu constructia in diverse stadii. Pentru mai multe detalii va rog sunati !

[+]  Imobiliarez(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , GHENCEA
Comision 0% pentru cumparatori, direct de la dezvoltator. Case insiruite in imediata apropiere de Prelungirea Ghencea, avand in proximitate numeroase spatii comerciale, restaurante, supermarketuri, etc. Constructie 2021. Regim de inaltime P+1E, avand o suprafata utila de 120 mp Suprfata terenului este de 20 mp. Compartimentarea se face astfel: PARTER: living, baie, bucatarie. ETAJ: 2 dormitoare, baie si balcon Pod : dormitor 30mp Accesul se face scurt si rapid in Bucuresti prin Bd.Ghencea, str Ghidigeni. Constructia este realizata in sistem cadre de beton armat de înaltă calitate, zidarie cu caramida porotherm si tamplarie PVC. Imobilele se predau "LA CHEIE" finisate complet, momentan se mai pot alege finisajele. Se accepta orice tip de credit. Oferim suport pentru obtinerea cat mai rapida a creditului. Daca aceasta oferta nu va satisface, contactati-ne cu incredere pentru a va oferi un tur al tuturor imobilelor. Va asteptam la vizionari! Comision 0% pentru cumparatori, direct de la dezvoltator.

[+]  Imobiliarez(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , DOMNESTI
Va oferim spre vânzare casa cu 4 camere spatioase: La parter regasim: - living 30 mp - baie 4 mp - bucatarie 14 mp - terasa 25 mp - spatiu depozitare 3mp La etaj regasim : - hol, casa scarii 10mp - baie 7mp - 2 dormitoare 13.22 mp - 1 dormitor 19.32mp Casa dispune de placa peste Parter,2 locuri de parcare în fata casei,INCALZIRE IN PARDOSEALA,tripan cu 6 camere,wc incastrate,finisaje ITALIA. Complexul va deÈ›ine 12 case tip duplex,cu drum de acces de 7 m. Curtea pentru fiecare imobil este de 220 mp Utilitati:gaze,curent,canalizare È™i apa Constructie in curs de finalizare

[+]  Imobiliarez(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 145.000 EURO Negociabil - Bucuresti , CISMIGIU
de vanzare casa amplasata in zona istorica a capitalei. arhitectural, ea poate fi incadrata ca o constructie specifica inceputului secolului xx. casa este situata, in apropierea parcului cismigiu, casa are: - 2 camere, - baie, -bucatarie, - hol, vestibul, - debara, - toate utilitatile, toate actele sunt pregatite pentru vazare, proprietatea se vinde cum se vede in poze. de asemenea, are si un pod cu o intindere cat lungimea case si un beci care se intinde sub bucatarie si baie cu intrare prin lateralul casei. in pod se poate construi o mansada si se obtine astfel inca un nivel. totusi se poate opta doar pentru reconditionarea acestuia. incalizirea se face prin centrala cu gaze. imobilul necesita renovare. casa are o suprafara de aprox 63 de m patrati fara a lua in calcul podul si beciul. de asemenea, se poate beneficia si de curte.

[+]  Real Estate Partner(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Va supunem atentiei un proiect deosebit localizat in zona centrala a orasului Otopeni, pe o strada foarte linistita, fara trafic, care beneficiaza de iluminat public. Imobilul de 5 camere este compus din parter si mansarda si se va edifica pe un teren de 314 mp. Suprafata desfasurata a vilei este de 176 mp, avand o suprafata utila de 132 mp. Parter: In zona de parter se gasesc un living generos in suprafata de 33 mp, cu zona de bucatarie si dining, un dormitor de 12 mp si o baie de 4.35 mp. De asemenea, la parter sunt localizate o camera tehnica, unde este amplasata centrala termica si un spatiu de depozitare de circa 3 mp, pozitionat sub scara. Holul de intrare este generos, permitand amplasarea unui spatiu de depozitare Mansarda: Zona de mansarda va contine 3 dormitoare, cu suprafete intre 12.25 si 14.88 mp si doua bai de 4.51 mp. Intre cele 3 dormitoare se afla si cel matrimonial care va avea propria baie, un dresing in suprafata de 4.30 mp si acces la o terasa de 5.85 mp Finisaje: Vila va beneficia de finisaje premium, incalzire prin pardoseala, ferestre laterale Salamander cu 7 camere cu geam tripan, ferestre Velux pentru mansarda. Utilitati: Imobilul va dispune de toate utilitatile: curent electic, gaze, apa si canalizare, toate din reteaua publica a orasului Otopeni. Alte informatii: - 2 locuri de parcare - cablare pentru Internet si TV Va asteptam cu drag pentru o vizionare a zonei.

[+]  Elemental Estate SRL(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 163.900 EURO - Bucuresti , ODAILE
Vila face parte din complexul 6 Case Frumoase, situat intr-o pozitie unica, langa parcul din strada 1 Mai in Otopeni. Vila are patru 4 camere si este contruita in sistem P+1E+M. Parterul este compus din: - living 19.71 mp - bucatarie inchisa 8.60 mp - hol 9.59 mp - baie 3.33mp La etajul 1 se afla: - doua dormitoare cu suprafata de 14.70 mp, respectiv 12.60 mp - o baie spatioasa 7.16 mp - hol 13.56 mp - un mic balcon cu suprafata de 1.20 mp Mansarda este compusa din: - open space cu o suprafata de 23.68 mp, spatiul putand avea multiple funcionalitati - spatiu de depozitare cu o suprafata de 12.62 mp - baie 3.94 mp - terasa de 7.15 mp - balcon 1,20 mp Caracteristici: Acoperis: - Structura lemn tip sarpanta cu invelitoare de tabla tip Lindab Ferestre: - tamplarie PVC 5 camere cu geam tripan Interioare: - Placare cu gresie in zone de holuri, bai si bucatarie; - Parchet dublu stratificat - Vopsea lavabila alba; - Usa metalica / lemn la intrare in imobil - Usi interioare celulare furniruite Instalatie termica: - Centrala termica individuala si incalzire in pardoseala Alte informatii: Pretul de 163,900 euro + TVA afisat este pentru varianta la cheie Cele doua locuri de parcare sunt incluse in pret Pentru detalii suplimentare si vizionarea zonei va asteptam cu drag

[+]  Elemental Estate SRL(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 179.900 EURO - Bucuresti , ODAILE
Vila face parte din complexul 6 Case Frumoase, situat intr-o pozitie unica, langa parcul din strada 1 Mai in Otopeni. Vila are patru 4 camere si este contruita in sistem P+1E+M. PARTERUL este compus din: - living 19.81 mp - bucatarie inchisa 8.46 mp - hol 9.73 mp - baie 3.43mp La ETAJUL 1 se afla: - doua dormitoare cu suprafata de 14.70 mp, respectiv 12.60 mp - o baie spatioasa 7.26 mp - hol 13.78 mp - un mic balcon cu suprafata de 1.40 mp MANSARDA este compusa din: - open space cu o suprafata de 24.58 mp, spatiul putand avea multiple funcionalitati - spatiu de depozitare cu o suprafata de 12.62 mp - baie 3.94 mp - terasa de 7.15 mp - balcon 1,00 mp CARACTERISTICI: Acoperis: - Structura lemn tip sarpanta cu invelitoare de tabla tip Lindab Ferestre: - tamplarie PVC 5 camere cu geam tripan Interioare: - Placare cu gresie in zone de holuri, bai si bucatarie; - Parchet dublu stratificat - Vopsea lavabila alba; - Usa metalica / lemn la intrare in imobil - Usi interioare celulare furniruite Instalatie termica: - Centrala termica individuala si incalzire in pardoseala Alte informatii: Pretul de 179,900 euro + TVA este pentru varianta la cheie. Cele doua locuri de parcare sunt incluse in pret Pentru detalii suplimentare si vizionarea zonei va asteptam cu drag

[+]  Elemental Estate SRL(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Descriere anunt Voluntari -Metro constructie 2018 superba P+1E+Pod amenajat, constrctie 2018, beton aramat si caramida, izolatie 10 cm, 203 mp teren, 156 mp utili, 4 camere 2 bai, bucatarie, 2 terase , 2 balcoane, clasa energetica A, acte la zi se accepta credit Detalii suplimentare AGENT EXCLUSIV BONTAS RADU VA PREZINTA VILA P+1E,SITUATA IN ORASUL VOLUNTARI IN APROPIERE DE METRO VOLUNTARI , PARTE DINTR-UN ANSAMBLU REZIDENTIAL CONSTRUIT IN 2018,CONSTRUCTIE DIN BETON ARMAT SI CARAMIDA , CU IZOLATIE EXTERIOARA DE 10CM, GARD PLACAT IN PIATRA DECORATIVA ,CURTE AMENJATA CU PLANTE DECORATIVE SI PAVATA ,FINISAJE DE CALITATE SUPERIOARA .CONSTRUCTIA ARE O SUPRAFATA TOTALA DE 156 MP +POD AMENAJAT PE INTREAGA SUPRAFATA A APARTAMENTULUI , DISTRIBUITA ASTFEL : PARTER 72.52MP : - LIVING+DINING 33.36 MP, -BUCATARIE 12.38 MP, -BAIE 4.64MP, -CASA SCARII 6.01 MP, -TERASA 9.61 MP, -TERASA 2.01MP, ETAJ 71.08 MP, -DORMITOR 1 17.10 MP, -DORMITOR 2 12.93 MP -DORMITOR 3 12.72 MP -HOL 9.10MP -BALCON 1 4.36 MP -BALCON 2 4.17 MP CASA SCARII 5.95 MP, IMOBIL DEOSEBIT SITUAT IN ORASUL VOLUNTARI PE O STRADA FOARTE LINISTITA ,LA CATEVA MINUTE DE STATIILE STB . PRETUL ESTE USOR NEGOCIABIL.TOATE ACTELE SUNT LA ZI.SE ACCEPTA PLATA PRIN CREDIT . Caracteristici, dotari Optiuni interior Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Terasa Optiuni exterior Curte amenajata Curte pavata Gradina Porti electrice

[+]  ImobySystem Union SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 398.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Vanzare vila S+P+1+M compusa din: 1. Subsol: garaj - 40 mp, SAS - 4.5 mp, hol - 9 mp, camara 1 - 12mp, camara 2 - 9.5 mp, centrala termica - 6mp. 2. Parter: living - 32 mp, hol - 15.5 mp, WC - 3.5 mp, bucatarie 11 mp, balcon. 3. Etaj: dormitor 1 - 15.5 mp, dormitor 2 - 15.5 mp, dormitor 3 - 13 mp, hol - 12 mp. baie 5.5 mp, balcon. 4. Mansarda: open space 65 mp. Vila este contruita in anul 2000 si are o suprafata utila de 190 mp, iar suprafata subsolului este de 81 mp. Terenului are suprafata de 300 mp, deschidere stradala 12 m. Casa are urmatoarele imbunatatiri: gresie , faianta, parchet, ferestre din termopan, AC, iar la exterior casa este izolata termic si este acoperita cu tigla metalica tip Lindab. Imobilul se afla intr o zona rezidentiala, la mai putin de 3 min se afla magazine, banci, metrou Piata Iancului, statiile mijloacelor de transport in comun, scoli, gradinite, piata, parc etc. Pentru alte detalii/vizionari va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 127.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Vanzare imobil Magurele zona centrala Teren: 3.150 mp (integral in intravilan) Deschidere: 15 m (pe partea din spate latimea se mareste) Localizare: Str. Raului foarte aproape de padure (aprox. 150 m) In apropiere de Primaria Magurele / Institutul pentru Fizica Pamantului Imobil compus din patru constructii: 1. Casa P+M - aprox. 150 mp Parter: sufragerie, birou, baie, bucatarie, hol Mansarda: doua dormitoare, baie, hol 2. Anexa locuibila: sufragerie, dormitor, WC, pivnita 3. Anexa 4. Anexa Toate utilitatile (apa, canal, gaze, canalizare) inclusiv fosa si put, cablu TV, Internet, strada asfaltata. Pentru mai multe informatii/vizionare va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 136.000 EURO Pret plus TVA - Bucuresti , CIOROGARLA
Comision 0. Vila de vanzare tip duplex, Parter 1 Pod intr-un ansamblu privat de 12 vile, localizat pe artera principala, Calea Bucuresti (la 10 minute cu masina pana in cartierul Militari), cu o suprafata utila de 120 mp, doua balcoane si teren intre 256 mp si 320 mp impartita astfel: Parter: hol acces, birou, grup sanitar, bucatarie, living cu loc de luat masa, casa scarii. Etaj: Trei dormitoare, 2 bai, dormitor matrimonial (cu dressing si baie proprie), casa scarii. Vila este construita cu structura din cadre de beton armat si pereti din caramida Tip Porotherm. Izolatia exterioara este facuta cu polistiren de 10 cm EPs80 si cu termosistem si tencuiala decorativa, profile ornamentale cu caramida decorativa Caparol. Casele sunt separate de pereti dubli cu izolatie intre ei. Acoperisul este cu sarpanta din lemn si acoperitoare Bilka, iar sageacul este metalic. Finisaje: Tamplarie alba din pvc Trocal cu geam tripan, usa de intare metalica, usi interioare din Mdf, parchet laminat de 10 mm, gresie si faianta Spania-Italia, glafuri interior-exterior din granit, scara intrare din granit, scara interioara din lemn, tavane placate cu gips-carton. Vila beneficiaza de centrala termica de 26Kw cu boiler incorporat si incalzire in pardoseala, este preechipata pentru instalatiile de aer conditionat. Utilitati existente: energie electrica, apa potabila si canalizare de la reteua publica, gaze naturale. In curte se afla amenajat un loc de parcare. Ansambul este situat la intrarea in Ciorogarla, in apropierea centrelor comerciale Carrefour, Hornbach, Outlet Militari, accesul fiind facil atat spre autostrada A1, cat si spre centura Bucuresti, in zona fiind si transport public. Termen de finalizare: Sunt disponibile case pentru mutare rapida! La pretul afisat se adauga TVA.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila de vanzare in Pipera, locatie excelenta, s.c. 383 mp, teren total 1200 mp cu deschidere la lac (posibilitate de extindere), localizata aproape de rondul Pipera OMV, McDonalds, cladirile de birouri si centrele comerciale, principalul nod rutier ce leaga nordul Capitalei de cartierele Tei, Petricani, Obor etc. Constructia a fost edificata in anul 2011, este structurata pe patru niveluri D+P+1E+M, regasim 5 camere, 4 dormitoare, 4 bai, un grup sanitar de serviciu, 2 bucatarii, 4 boxe, crama, garaj si camera tehnica, o terasa, doua balcoane si mansarda neamenajata (cu placa de beton si velux). Este foarte solida, realizata pe sistem de cadre de beton cu compartimentare de caramida, s-a realizat cu toate autorizatiile si proiect. Imbunatatiri, termopan, centrala termica, instalatii cupru, usa blindata etc. Accesul se face pe drum de servitute, pana la teren si casa.

[+]  Nord Estates(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , MAIOR CORAVU
Mihai Bravu, Vatra Luminoasa, vila de vanzare cu curte proprie, amplasata langa Parcul National si Arena Nationala, 5 camere, 120 mpu (150 mpc), teren 100mp, 50mp curte, bucatarie, 2 bai, centrala, acoperis schimbat, instalatii electrice cupru etc. Vila dispune de doua locuri de parcare amenajate in fata. Costuri separate de vanzare, taxe notariale si comision 2.5% Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati telefonic. Nu avem posibilitatea sa raspundem (in permanenta) mesajelor online.

[+]  Nord Estates(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam spre vanzare vila P+1+Pod in zona Brancoveanu - Grand Arena, tip duplex, suprafata utila 144mp, compartimentata astfel: Parter - living + bucatarie open space, baie, camera tehnica ( masina de spalat, centrala ) Etaj - 2 dormitoare a cate 25mp, baie, hol, balcon. Pod - depozitare. In spatele casei se afla un beci de 8mp. Partea din fata a gardului este placata cu piatra, iar partea din spate si lateralele sunt formate din placi de beton. Intrarea pentru autovehicul este prevazuta cu poarta electrica( cu telecomanda si optiune pentru deschidere manuala). Dispune de toate utilitatile - apa, canalizare, gaze, curet, cablu RCS-RDS. Este construita in regie proprie din caramida (parotherm) si fier beton.Decorativa este de calitate superioara, precum si finisajele interioare ( gresie, faianta, parchet si lavabila). Vila se afla la 5 minute de Grand Arena, Selgros; 7-8 minute de Auchan, Jumbo Berceni si Metro. Pentru vizionari ma puteti contacta la numarul 0724.730.789 - Andreea Andreescu

[+]  Habitat Group(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam spre vanzare vila P+1+Pod, zona Brancoveanu - Grand Arena, tip duplex, 4 camere, suprafata utila 140mp, compartimentata astfel: Parter - living + bucatarie open space, baie, camera tehnica ( masina de spalat si centrala ) Etaj - 3 dormitoare, baie, acces pod Vila are tote utilitatile: apa, canalizare, gaze, curent, cablu RCS-RDS. Tot parterul este incalzitit prin pardoseala. Se vinde mobilata si utilata. Vila este construita in regie proprie din caramida (parotherm) si fier beton. Decorativa este de calitate superioara, precum si materialele din casa (lavabia, gresie, faianta, parchet), inclusiv mobila. Vila se afla la 5 minute de Grand Arena, Selgros; 7-8 minute de Auchan, Jumbo Berceni si Metro. Pentru vizionari ma puteti contacta la numarul 0724.730.789 - Andreea Andreescu.

[+]  Habitat Group(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , METALURGIEI
Comision 0!! Direct Dezvoltator!!! Vila tip duplex ce face parte dintr-un ansamblu rezidential exclusivist de casute, in zona de sud a capitalei, in perimetrul cuprins intre Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui. Vila este compusa din 4 camere astfel: living de 24 mp, bucatarie mare, 3 dormitoare dintre care un dormitor matrimonial cu dressing, 2 bai, spatiu de depozitare, curte amenajata cu rulouri de gazon si instalatie de stropire, 2 locuri de parcare, ferestre mari. Curte proprie 160mp!!! Finisaje interioare premium: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica proprie. Pozele sunt cu titlu de prezentare ele apartinand altor imobile construite de catre acelasi dezvoltator! Toate utilitatile la reteaua orasului. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr: 0785.887.330

[+]  Habitat Group(A)
30.01.2023
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , METALURGIEI
Vanzare vila situata intr-un condominiu rezidential exclusivist de casute, in zona de sud a capitalei, in perimetrul cuprins intre Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui. Vila este compusa din 3 camere astfel, dressing: living de 24 mp, bucatarie mare, 2 dormitoare dintre care un dormitor matrimonial cu dressing, 2 bai, spatiu de depozitare, curte amenajata cu rulouri de gazon si instalatie de stropire, 2 locuri de parcare, ferestre mari. Curte proprie 80 mp!!! Finisaje Premium!!!! Gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica proprie. Pozele sunt cu titlu de prezentare ele apartinand altor imobile construite de catre acelasi dezvoltator! Toate utilitatile la reteaua orasului. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr: 0785.887.330

[-]  Habitat Group(A)
Telefon: -
Agent: CRISTINA TOMAS
Telefon: 0785887330
« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 45   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2023 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact