Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1040

« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 52   >
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Proprietate la cheie de vanzare in Paradisul Verde Corbeanca, deschidere dubla, zona foarte linistita, gradina matura cu peisagistica si brazi tip montan Normandia, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+P, in casa/vila cu doua sape de beton, structura usoara lemn, constructie finalizata 2009. Suprafata totala construita 244mp, supr. utila : 165mp, supr. teren : 684mp, amprenta sol: 155mp, utilat, o bucatarie, 3 bai, toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru. Living cu dining separat si posibilitate de dormitor la parter, spatii de depozitare multiple, terasa exterioara in suprafata de 38 mp din lemn masiv, acoperita cu structura de lemn pe toata suprafata, cu fundatie betonata si gresie de extrior de calitate. Exterior si alei pietonale cu piatra naturala, sistem automat de udat cu programator pentru toate zonele de gazon si de gradina. Garaj dublu si separat spatiu tehnic, loc de depozitare camara si camera centralei. Foisor masiv din lemn cu fundatie/placa de beton, gratar zidit, put propriu pentru gradina si spatiu suplimentar de depozitare in beci si in podul de la casuta de gradina. Vegetarie perena si plante, arbusti, mesteceni si magnolii si flori de sezon. Suplimentar pentru udat gradina, vas de expaniune de 3.000 litri functional, cu sistem de plutitor. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Vila se vinde seminobilata. Bucătăria complet mobilată si utilata, bucătărie made Italia, by Casa Decor (deviz investitie bucătărie 18.000 euro). Gresie Marazzi in dining si living, gresie terasa cu linie luminoasă led si sticlă È™i spoturi luminoase încastrate in gresie terasa. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Balansoar tip leagăn de grădină din lemn masiv. In apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este racordata la canalizare, are acoperis tigla, alarma, centrala termica, acces doar pe strazi asfaltate. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , PETRESTI
Vila tip duplex Corbeanca suprafete generoase, cu acces facil DN1, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton sicaramida, constructie finalizata 2019, supr. totala : 177mp, supr. utila : 150mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 79mp, desch. sosea 18m. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, bucatarie (16mp), living (34mp) cu iesire pe terasa, baie. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie, balcon si dressing, alte doua dormitoare deservite o baie. Pretul afisat este pentru casa la alb cu centrala termica si calorifere montate si curte amenajata cu gazon si alei. Casa se poate vinde si la cheie in pretul de 155000 EUR. Finisajele pot fi alese de cumparator in limita unui buget stabilit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO pretul acesta este pentru a doua casa din spate - Bucuresti , TAMASI
Vila individuala in Corbeanca, langa padure, curte generoasa, 4 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, supr. totala : 191mp, supr. utila : 159mp, supr. teren : 550mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 25m, o bucatarie, un balcon, 4 bai. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, bucatarie inchisa, living cu zona de dining si iesire pe terasa, grup sanitar, birou/dormitor, baie/camera tehnica. Etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte doua dormitoare deservite de o baie, terasa si balcon. Dotari: tamplarie PVC cu 6 camere si 3 foi de sticla umplute cu aragon, instalatie electrica din cupru, centrala termica 33Kw, BAXI Nuvola Platinum cu boiler incorporat 40 litri, senzori de gaz, usa de acces auto, sistem videointerfon si yala electromagnetica. Curtea se va preda nivelata + alei de acces cu pavele. Rate direct la dezvoltator cu 30 % avans si restul pe o perioada de 3 ani cu o dobanda discutabila in functie de perioada. La pretul afisat se adauga TVA de 19%.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , PETRESTI
Vila tip duplex spatii generoase, Corbeanca in apropierea padurii, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2020, supr. totala : 200mp, supr. utila : 157mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 11m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane. Casa este impartita astfel: Parter - hol intrare, dormitor/birou, baie, bucatarie (14mp) open space /inchisa, living (34mp) cu iesire pe terasa. La etaj regasim dormitor matrimonial (20mp) cu dressing si baie si alte doua dormitoare (15mp, 16mp) deservite de o baie, pod. Proprietatea dispune de incalzire in pardoseala pe toata suprafata ei, are placa de beton turnata atat peste parter cat si peste etaj, tamplarie Veka 7 camere, fundatie la 1m adancime, dotata cu priza parcare masina eletrica si priza pentru plita pe inductie. Proprietatea se afla in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 398.000 EURO - Bucuresti , OSTRATU
Vila individuala deschidere lac in Corbeanca, 6 camere, 4 +1 dormitoare, P+1+M, structura cadre de beton si caramida, teren 1200mp, constr. 2006, supr. totala: 500mp, supr. utila : 450mp, desch. sosea 30m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, Casa este compartimentata astfel: Parter - living generos cu vedere spre lac, 1 camera multifunctionala cu intrare din living si de afara, bucătărie inchisa, beci, debara, wc serviciu si camera tehnica. Etaj 1 - 3 dormitore cu dressing ( 2 dormitoare cu acces la terasa spre lac ) si 1 baie Mansarda - 1 dormitor cu vedere spre lac si 1 baie Este legata la toate utilitățile proprii (foraj si fosa). Exista optiunea de racordare apa si canal public si de extindere a terenului cu inca 300mp contra cost. Curtea este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate (conifere, pomi fructiferi, gazon)

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO In varianta casa finalizata cu mansarda contra cos - Bucuresti , TAMASI
Vila tip duplex Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+mansarda, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2019, supr. utila : 125mp, supr. teren : 345mp, amprenta sol: 75mp Casa este structurata astfel: Parter: hol acces, baie, bucatarie deschisa cu posibilitatea de inchidere, living cu semineu pe lemne, marca Seguin si iesire pe terasa. Etaj: dormitor matrimonial cu vedere catre gradina, baie proprie si alte doua dormitoare cu baie. Pod mansardat - suprafata de 73 mp, din care 38 mp spatiu de locuit cu inaltime functionala pentru hobby room, iar restul, spatiu de depozitare cu lumina naturala si aerisire. Materiale si finisaje de calitate (caramida porotherm, tamplarie geam salamander tripan, feronerie roto, gips carton si profile originale marca rigips, ploistiren Austrotherm, vata minerala Ursa, incalzire in pardoseala, spatii bine vitrate. Gard modern fier forjat, pavaj exterior curte si spatiu de terasa 23 mp, fosa septica, centrala termica. Casa este in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila stil mediteranean in minicartier, Corbeanca, constructie individuala caramida si grinzi de beton, 6 camere, P+1, constructie finalizata, constr. 2009, , supr. utila : 248mp., supr. teren libera : 660mp. utilat, balcon si terasa, 3 bai, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, cablu TV, canalizare, centrala termica, cu toate utilitatile si multiple amenajari, garaj, finisaje de calitate si marmura, pod, tamplarie termopan, usa metalica. Casa este impartita astfel: Parter - hol acces cu dressing, camera tehnica, garaj (cu acces si din casa), dormitor/birou, baie, bucatarie (9mp) open space, dining cu iesire pe terasa, living foarte luminos. Spatiul de zi are 49mp. La etaj regasim dormitor matrimonial cu dressing (35mp) si baie proprie, alte doua dormitoare (in jur de 16mp fiecare) deservite de o baie si un spatiu de depozitare. Vila este deservita de o alee de acces, cu deschiderea de 6 metri si alveole in dreptul garajelor pentru un acces facil. Sistemul constructiv din cadre cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat. Inchideri si compartimentari: Constructia are izolatie termica, calorifere noi, piscina, racordata la sistemul de apa-canal al comunei, mobila bucatarie la comanda, parchet lemn masiv, panouri solare. Casa se vinde mobilata si utilata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , OSTRATU
Vila individuala Paradisul Verde, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, structura cadre de beton si caramida, finalizata in 2020, supr. totala : 177mp, supr. utila : 140mp, supr. teren : 359mp, amprenta sol: 87mp, desch. sosea 20m. Casa este impartita astfel: Parter - hol acces, bucatarie inchisa, living cu iesire pe terasa, grup sanitar, spatiu tehnic, spalatorie si depozitare separat. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte doua dormitoare deservite de o baie. Vila este dotata si cu pod izolat ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Este prevazuta parcare acoperita pentru doua masini. Curtea amenajata cu gazon si imprejmuita cu tuia. Pretul afisat este pentru casa 1 (cu terasa in fata teren de 330mp si fara loc de parcare acoperit). Pretul pentru celelalte doua case (terasa pe spate) este de 219000 EUR. Proprietatea se afla in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita si dispune de toate utilitatile, apa-canal, gaze, curent electric.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 159.000 EURO Case lipite cu pereti comuni izolati fonic, cu o s - Bucuresti , ORAC
Vile tip quadruplex, pereti comuni izolati fonic, microcartier in Corbeanca, suprafete generoase, structura cadre de beton si caramida, izolatie termica - polistiren de 10cm, 5 camere, 3-4 dormitoare, P+1+M, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 178-216mp (la care se adauga spatiile comune - cota parte), amprenta sol: 70mp, desch. sosea 15m, amprenta 70 mp. Fiecare unitate dispune si de 2 locuri de parcare. Casa este structurata astfel: Parter: 2 camere, baie si camera tehnica Etaj1: living, zona de dining, bucatarie deschisa, balcon Mansarda: doua dormitoare si 2 bai. Proprietatea are vedere spre Est si spre Vest. In apropiere de transport in comun, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Vila se vinde la stadiul din poze, finisata la exterior si la rosu in interior cu instalatii electrice si sanitare si sapa turnata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 169.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala zona frumoasa si linistita, Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+pod/mansarda, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2020, supr. totala : 220mp, supr. utila : 140mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 15m Casa este impartita astfel: Parter: hol acces, baie, dormitor/birou, bucatarie si living open space cu iesire pe terasa. Etaj: dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alte doua dormitoare deservite de o baie. Pod: spatiu de depozitare /mansardabil 2.7m (la coama) necompartimentat, putând fi amenajat în functie de necesitati; acesta nu intra in suprafata utila a casei. Proprietatea are incalzire in pardoseala pe toata suprafata si beneficiaza de un garaj (20mp) cu usa automata. Casa si curtea se vor preda la cheie cu alei si terase turnate, iar la interior comparatorul are posibilitatea alegerii finisajelor in limita unui buget stabilit (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare - 40 lei /mp pentru G, F, P, 1500 lei obiecte sanitare/baie, 650 lei/ usa interior porta doors).

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vila tip duplex in zona linistita, apropiere padure, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2020, supr. totala : 205mp, supr. utila : 140mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 102mp, desch. sosea 12m. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, living si bucatarie open space (46 mp), grup sanitar, dormitor/ birou cu baie proprie. La etaj regasim 2 dormitoare (19mp si 14mp) cu bai proprii si o camera hobby (20mp). Stadiul actual al casei este la alb, finisajele pot fi alese de viitorul proprietar. Pretul la cheie este de 185000 EUR, In zona exista transport in comun, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala spatii generoase, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2021, supr. totala : 230mp, supr. utila : 185mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 115mp. Casa este impartita astfel: Parter - hol acces cu zona dressing, living, dining si bucatarie open space (bucataria se poate inchide), baie si camera tehnica, terase. La etaj regasim zona matrimoniala (dormitor, dressing si baie), alte doua dormitoare deservite de o baie. Vila beneficiaza de incalzire in pardoseala pe toata suprafata si se preda la cheie cu obiecte sanitare, centrala, obiecte sanitare si finisaje de calitate superioara (parchet masiv, gresie, faianta import Belgia, tamplarie aluminiu tripan, 6mm, protectie UV)

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 195.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala minicartier rezidential, Corbeanca apropiere de padure, 4 camere, 3 dormitoare, P+pod, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2020, supr. totala : 145mp, supr. utila : 120mp, supr. teren : 470mp, amprenta sol: 145mp, desch. sosea 22m. Casa este impartita astfel: hol acces cu zona de dressing, living cu iesire pe terasa, bucatarie ce poate fi inchisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, camera tehnica/spalatorie, alte doua dormitoare deservite de o baie. Placa turnata peste parter, finisaje de foarte buna calitate (parchet triplu stratificat 12 mm, glafuri interioare lemn cires, glafuri exterioare granit, robineti grohe etc), statie de epurare individuala, inaltimea camerelor 3m, suprafata pod 55mp, fundatie la adancime de 1.3 m, izolatie cu vata bazaltica de 10 cm, caramida de 30cm, profile din termopan Gealan din gama premium, armate cu otel zincat, culoare profile pvc Mooreiche, geam Saint – Gobain LOWE – 4 seasson, feronerie ROTO NT GERMANIA, manere ferestre Secustik Titan Mat, plasa tantari). Casa poate fi achizitionata la alb la pretul de 185000 EUR, la cheie 195000 EUR sau la cheie, mobilata si utilata la pretul de 255000 EUR. In apropiere de taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, centrala termica, strada asfaltata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 180.000 EURO - Bucuresti , BALOTESTI
Vila tip duplex in apropere de Therme, Balotesti, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+M+pod, structura cadre de beton si caramida (32cm) izolata cu polistiren de 10cm, constructie finalizata, supr. totala : 175mp, supr. utila : 148mp, supr. teren : 200mp, amprenta sol: 65mp, desch. sosea 9m. Casa este impartita astfel: Parter: hol acces, grup sanitar, bucatarie, dining si living cu iesire pe terasa. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, dormitor cu baie. Mansarda este open space cu baie. Podul este disponibil pentru deozitare. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata inclusiv mobilier terasa. Proprietatea se afla intr-un minicartier rezidential, acces poarta actionata electric. In apropiere de de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Racordata la toate utilitatile inclusiv apa-canal.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala in apropierea padurii, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+pod mansardabil, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2020, supr. totala : 185mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 420mp, desch. sosea 16m. Casa este impartita astfel: Parter: hol acces, living cu iesire pe terasa, bucatarie, dormitor cu baie proprie, camera tehnica si grup sanitar. La etaj regasim 2 dormitoare, cu bai proprii iar unul dintre ele si cu dressing. Peste parter si etaj este turnata placa de beton iar podul de aproximativ 45mp se poate folosi pentru depozitare. Inaltimea camerelor este de 3m, fundatie 1.3m adancime. Dotari si finisaje: parchet triplu stratificat, profile termopan Gealan gama premium, armate cu otel zincat, culoare profile Mooreiche, geam Saint – Gobain LOWE – 4 seasson, feronerie ROTO NT GERMANIA, manere ferestre Secustik Titan Mat, plasa tantari, radiatoare din otel, centrala Vaillant de 23/28KW, cos de fum pentru semineu tras prin placa, placat cu piatra naturala, invelitorea casei - tigla ceramica TONDACH; terasa si treptele in TRAVERTIN, scara interioara placata cu lemn, gardul din lemn masiv de culoare maro desparte fiecare proprietate; poarta din fier forjat cu deschidere culisanta cu telecomanda pentru acces auto;

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 330.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala spatii generoase, apropiere lac, Corbeanca, 7 camere, 5 dormitoare, P+1+POD, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2008, supr. totala : 300mp, supr. utila : 260mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 169mp, desch. sosea 20m. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, 2 dormitoare/ birou (19mp si 16mp), living cu zona de dining (38mp) si iesire pe terasa (51mp), bucatarie open space (12mp), baie. La etaj regasim: dormitor matrimonial (18mp) cu baie proprie si dressing (10mp), alte 3 dormitoare (16mp, 16mp, 19mp) deservite de o baie. Curtea este amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate, iaz populat. Proprietatea dispune de aer conditionat, alarma si este racordata la toate utilitatile inclusiv sistemul de apa si canalizare.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vila individuala, Corbeanca, zona linistita, 3 camere, 2 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2014, supr. totala : 150mp, supr. utila : 120mp, supr. teren : 320mp, amprenta sol: 80mp, desch. sosea 15m. Casa este compartimentata astfel: Parter: hol acces, living, bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata cu iesire pe terasa, camera tehnica, baie, garaj. La etaj regasim: doua dormitoare deservite de o baie.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 169.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala parter in microcartier rezidential, 3 camere, 2 dormitoare, P+pod, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2021, desch. sosea 18m. Casa este impartita astfel: hol acces, living, bucatarie, dormitor matrimonial, dressing si baie, alte doua dormitoare deservite de o baie. Proprietatea dispune de toate utilitatile si se afla in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 275.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala in Corbeanca, la 150m de padure, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2021, supr. totala : 266mp, supr. utila : 201mp, supr. teren : 541mp, amprenta sol: 148mp, desch. sosea 15m. Casa este impartita astfel: Parter - hol acces, camera tehnica, baie, birou/dormitor, bucatarie inchisa sau deschisa (dupa preferinte), living si dining cu iesire pe terasa. La etaj regasim: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte doua dormitoare deservite de o baie si o spalatorie cu iesire pe balcon. Casa are o a doua placa turnata peste etaj. Compartimentarea este realizata din cărămidă de 11.5 cm. Termoizolata È™i hidroizolata cu polistiren de 10 cm È™i carton bitumat È™i polistiren de 5 cm extrudat pentru un plus de izolaÈ›ie. Tâmplăria Rehau Synego tripan cu 6 camere Încălzire în pardoseala pe toata suprafata casei. Centrală de 36 KW Vailant sau Viessman. Curtea se va preda cu gazon È™i instalaÈ›ie de irigare automata. In curte pe lateralul casei sunt prevazute 2 locuri de parcare accesibile prin porti actionate electric. Exista posibilitatea alegerii finisajelor in limita unui buget stabilit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila tip duplex in complex rezidential, 4-5 camere, 3 dormitoare, P+1+M, in vila duplex, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2020, supr. totala : 260mp, supr. utila : 224mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 94mp, desch. sosea 14m Casa este impartita astfel: Parter -living cu iesire spre terasa, dining, bucatarie, debara, grup sanitar, piscina incalzita (L=4.9M, L=2.8M, H=1.3M). La etaj regasim doua dormitoare, fiecare avand baie si dressing propriu, un dressing suplimentar pe hol. Mansarda, open space, dispune si de o baie si un dressing si este amenajata in acest moment pentru un adolescent. Casa are incalzire in pardoseala pe toata suprafata si se vinde complet mobilata si utilata: bucatarie Rovere cu blat quartz, masina de spalat vase Bosch, frigider dublu LG, expresor incorporat, plita electrica, cuptor microunde, masina de spalat rufe cu uscator, 4 Led TV Samsung, paturi king size Bellona. Curtea este amenajata cu gazon si spatiu pavat pentru parcare 2-3 masini. In apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, gaze, piscina, mobilata, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, accepta credit, negociabil

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 52   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact