Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 878

« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 44   >
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 370.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Va prezentam pentru vânzare , intr-o un complex rezidenÈ›ial, în zona de nord a capitalei, o vila, parter si un etaj, având suprafata utila de 115mp, la care se adaugă un garaj inchis de 15mp si o terasa generoasă È™i frumos amenajată. Vila are un living spaÈ›ios, bucătărie , 2 dormitoare È™i 2 bai. Este amplasată pe un teren de 270mp. Dacă doriÈ›i detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[-]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Telefon: 0766091343
Agent: Gina Cirja
Telefon: 0766091344
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Va propunem pentru vânzare in zona hotelului Marriot, o casa , parter si mansarda, amplasata pe un teren de 220mp si cu amprenta de 120mp. Vila are 2 intrari, 4 camere, 3 dormitoare, 2 bai si o bucătărie, exista mansarda doar pe o suprafață din totalul parterului, dar aceasta poate fi extinsă! Daca doriÈ›i detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 390.000 EURO - Bucuresti , SISESTI
Va prezentam pentru vanzare, in zona de nord a capitalei, o vila intr- un duplex, amplasata pe un teren de 375mp, parter si etaj, cu o suprafața utila de 160mp, 5 camere, 3 bai, balcoane si terasa generoasa. Constructia a fost finalizata in anul 2020, are instalațiile moderne in pardoseala, tamplarie de aluminiu, lemn decorativ pe fatada.Gradina este amenajata si are suprafata de 275mp. Daca doriti detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , CRETULEASCA
Va prezentam pentru vânzare, în complexul rezidenÈ›ial Cosmopolis , în zona de nord a capitalei o vila cu parter si etaj, 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai, bucătărie È™i o terasa închisă în spatele vilei, avand in prelungire o grădina frumos amenajata. ConstrucÈ›ia a fost finalizată în anul 2012, iar suprafata utila este de 120mp si grădina are suprafata de 50mp. Vila se vinde semimobilată si utilata È™i în pret sunt incluse si 2 locuri de parcare

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 675.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Va prezentam pentru vânzare, in zona padurii Baneasa, intr- un complex rezidenÈ›ial o vila cu parter , etaj si mansarda, cu amprenta de 240mp si o suprafata utila de 345mp . Vila are 8 camere, 4 bai, terase, 2 garaje si este amplasata pe un teren de 1000mp. Are o arhitectură deosebita, livingul având înălÈ›imea de 6m, geamurile vitrate , marmura si granit, este luminoasa si foarte bine compartimentata! Grădina este amenajată cu gazon È™i arbori ornamentali si este o oaza de liniste pentru clipele de acasă! Vila este bine întreÈ›inută È™i îÈ™i aÈ™teaptă noul proprietar! Pentru detalii È™i vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
Va propunem sa achizitionati, in zona Bucurestii Noi, un teren de 210mp, pe care este amplasata o casa cu 3 camere, avand amprenta la sol de 110mp si deschiderea la sosea de 11m. Poate fi renovata si se poate ridica inca un nivel. Daca doriti detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 98.000 EURO - Bucuresti , TUNARI
AGENTIA ALFAMAR IMOBILIARE va prezinta pentru vanzare , in TUNARI, vile cu 4 camere, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie si o terasa generoasa, avand suprafata utila de 96mp. Vilele sunt finalizate si se predau la cheie la sfârÈ™itul anului 2020, cu gresie, faianta, parchet, tamplarie Salamander, centrală termică È™i instalaÈ›ie de încălzire cu calorifere, iar terenul aferent fiecarei vile este de 190mp, din care se scade suprafata de 65mp, care reprezintă amprenta . Daca doriti detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 399.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Va prezentam pentru vanzare, o vila cu 6 camere, 3 dormitoare, 4 bai, dispusa pe P+2E cu suprafața utila de 260mp si teren de 250 mp. Construita in anul 2019, are un design modern si diferit de vilele existente pe piata, spatiile interioare sunt generoase si luminoase. Pentru detalii și vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Alfamar Grup Imobiliare va supune atentiei o proprietate deosebita, un imobil S+P+1E+Mansarda, aflat pe strada Anotimpului in Prelungirea Ghencea. Zona in care este amplasata confera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile. In apropiere avem locuri de joaca pentru copii, saloane de infrumusetare si ingrijire corporala, cafenele, restaurante, terase, centre comerciale, precum si mijloace de transport in comun. Imobilul insumeaza o suprafata de 360mp construiti(320mp utili), cu o amprenta de 140mp la sol si cu o suprafata totala de teren de 585mp. La subsol avem cameratehnica, la parter sunt livingul, bucataria si o baie, la etajul 1 avem 5 dormitoare, 3 bai si 2 terase, iar la mansard este amenajat un apartament cu 2 camere(living, dormitory, baie, bucatarie si un dressing).Este o proprietate care se preteaza pentru o familie numeroasa sau pentru o gradinita, after school, notariat, cabinet medical, miniclinica, sau camin pentru batrani.Va invitam la vizionare!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 500.000 EURO - Bucuresti , ANTIAERIANA
Alfamar Grup Imobiliare va prezinta o proprietate exclusiva, spatioasa si solida, situata la intersectia Sos. Antiaeriana, Sos. Alexandriei si Sos. Bucuresti Magurele. Proprietatea este formata din 2 corpuri unite, unul pe 3 niveluri(P+2E) si unul pe un singur nivel(parter) si situata in imediata apropiere a intersectiei 13 Septembrie- Drumul Sarii- Antiaeriana. Zona in care este amplasata are o infrastructura foarte dezvoltata, asa incat nu nici nu ai nevoie de autoturism pentru a ajunge la centre comerciale, farmacii, unitate medicala, terase si zone de agrement. Terenul pe care a fost construita proprietatea are deschidere la doua strazi paralele, strazi foarte linistite, curate, cu multa vegetatie si vecini prietenosi. Casa a fost finalizata in anul 2000 si este construita pe grinzi de beton cu inchideri perimetrale din caramida si cu izolatie de 10 cm are in componenta in cele 2 corpuri: 5 camere spatioase- 2 dormitoare mari+ 1 dormitor mai mic, o camera de zi si un living foarte spatios, 3 bai, dresinguri si spatii de depozitare, doua balcoane si o terasa. La parter avem un salon, un hol generos, o baie de serviciu, bucatarie cu loc de luat masa, bucatarie ce comunica cu ce-a de-a doua bucatarie din corpul mic, unde mai avem un dormitor mic si o baie. La etajul 1 sunt 2 dormitoare mari cu dressing propriu, o baie mare cu jacuzzi, un balcon si dressing pe hol. Etajul al doilea este un open space de 50mp cu bar si o terasa de 27mp. Finisajele de lux sunt atent selectionate pentru a obtine confortul dorit. Parchetul are o grosime de 2cm atat in camere cat si pe treptele scarii interioare si este fabricat din Mahon (import Africa), gresia este ST Augustino (import Italia). Climatizarea este asigurata prin cele 2 centrale si aere conditionate, dimensionate in functie de suprafata pe care o radiaza.In pret este inclus mobilierul, dressingurile si toate electrocasnicele mari.Cea de-a doua bucatarie este nemobilata, dar are cumparate absolute toate electrocasnicele necesare utilarii complete a unei bucatarii. Proprietatea are o gradina cu suprafata de 140mp, amenajata cu gazon, o multitudine de soiuri de trandafiri si pomi fructiferi, terasa si gratar zidit din piatra naturala. Daca sunteti in cautarea unei case cu mult confort si calitate, intr-o zona cu liniste si vegetatie, aceasta ar putea fi chiar casa dumneavoastra! Va invitam sa vizionati!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 245.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
Iti doresti o casa amplasata intr-o zona nepoluata, cu mult aer curat, ferita de agitatia orasului dar cu acces facil? Avem pentru tine o casa cu o curte generoasa in suprafata de 710mp, cu o deschidere de 24m. Casa P+1E+Mansarda amenajata, este situata in Orasul Pantelimon, in apropiere de Ferma Animalelor. Atat casa, cat si pozitionarea terenului va ofera tot confortul modern al orasului (apa, canalizare, asfalt, curent trifazic, alarma, acces facil spre metrou 2.3km, acces la mijloace de transport si centre comerciale) cat si multe alte avantaje pe care un oras aglomerat si poluat ca Bucurestiul nu le are: multa liniste, aer curat si o oaza de verdeata formata din pomi fructiferi, tuia, gazon si numeroase soiuri de flori si plante ornamentale. Imobilul este compartimentat foarte eficient, are la parter un living generos de 32mp, o baie, o bucatarie si un dormitor de 15mp. La etajul 1 avem 2 dormitoare de 17mp respectiv 15mp, o baie si 2 balcoane, precum si un dormitor matrimonial cu suprafata de 32mp, cu baie proprie. Mansarda este open space, locuibila. Incalzirea este asigurata prin calorifere si sistem incorporat in pardoseala. Proprietatea este deosebita, potrivita pentru o familie cu copii si se afla in asteptarea noilor proprietari. Te invitam la vizionare! Adu si copiii cu tine, pot alerga in voie prin curte in timp ce faci turul casei!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , VIDRA
EficienÅ£a energetică extraordinară, datorită formei structurale ÅŸi tehnologiei de construcÅ£ie Este de 80 de ori mai eficientă energetic decât o casă normală la aceeaÅŸi suprafaţă utilă Are o rezistenţă mult mai mare la factorii naturali externi: cutremure până la 8,5 grade pe scara Richter, vânt ÅŸi uragan până la 320 km/h ÅŸi încărcări de până la 20 t pe punct de structură Uniformitate de neegalat a luminii, distribuÅ£ia perfectă a căldurii ÅŸi a sunetului Asigură o mare libertate de proiectare a planurilor de interior, 190mp, constr. 2014, supr. totala : 300mp, supr. utila : 190mp.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 140.000 EURO Pretul este fara TVA - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Va propunem spre vanzare o casa cu 4 camere P+1E+M, parte dintr-un duplex, aflat in stare de constructie, cu finalizare anul acesta. Casa Se afla in Berceni, aproape de statia de metrou Aparatorii Patriei. Are 3 dormitoare, 2 la etaj si unul la mansarda, 4 bai, iar terenul ramas liber este in suprafata de 45mp. In apropiere avem scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, centre comerciale.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 190.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Cu un pret de doar 190.000 euro de la 250.000 euro, va propunem spre vanzare o proprietate compusa dintr-un spatiu comercial pe parter, iar la nivelul superior se pot face atat birouri cat si apartamente de locuit. In acest moment pe parter functioneaza un atelier de mobila si o bucatarie profesionala pt catering, pe etajul 1 si pe mansarda se afla cate un apartament de 3 camere. Terenul are 315 mp, deschidere de 17 mp, posibilitate de folosinta locuri parcare ADP. Spatiul se preteaza pt atelier de mobila, firma de catering, minitipografie, orice fel de atelier, service auto, etc.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , FERENTARI
Va propunem spre vanzare o casa cu 3 camere amplasata in zona Trompetului- Ferentari. Casa a fost consolidata si modernizata in 1989, dispune de centrala proprie, garaj si o bucatarie de vara.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 86.000 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
Strada Diamantului,exact la capatul lui302,strada asfaltata,toate utilitatile,,etajul 1 ,integral 3 camere,curte proprie 100 mp,2 balcoane mari,centrala termica,aer conditionat,,momentan inchiriat cu 2000 roni(se poate preluo cu chirias),se accepta credit

[+]  Athos Company(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 53.800 EURO - Bucuresti , SALAJ
Amurgului, str Zori de zi, casuta mica , cocheta, in stare buna, 2 camere plus un birou, toate utilitatile trase, mobilata, utilata, renovata recenta,centrala proprie, curte comuna, loc de gratar, curte mica proprie pe acta, strada linistita,comisio 0%

[+]  Athos Company(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Sos Magurele- Cartieru Florilor, zonz in plina dezvoltare, numai vile noi, gaze si curent trase, vila deosebita , facuta cu mult gust, numai finisaje de calitate.Vila are la parter un living generos, bucatarie deschisa, baie, camera centralei+o terasa generoasa pe toata latimea casei , iiar la etaj sunt 3 dormitoare , unul matrimonial cu baie mare si dresing, plus doua dormitoare cu o baie comuna pe hol.Baile au gresie si faianta plus obiectele sanitare montate, centrala termica cumparata si caloriferele de rigoare Vila se poate achizitiona la stadiul actual la pretul de 145000 euro sau la cheie 165000

[+]  Athos Company(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 129.500 EURO - Bucuresti , ODAILE
Otopeni-Grivita, vila p+1, constructie, noua, strada linistita, numai constructii noi, toate utilitatile trase in casa, va puteti alege finisajele, vila va fii predata la cheie, se accepta credit

[+]  Athos Company(A)
19.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 81.000 EURO - Bucuresti , BERCENI COMUNA
Comuna Berceni -str Ciulin, duplex p+1, 230 mp teren , 150 mp utili, living mare 35mp, bucatarie spatiosa, baie, la etaj 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie proprie, plus o baie pe hol.Duplexul este termiat la exterior, la interior este la glet.gata in maxim o luna de la avans, va puteti alege si personaliza interiorul,posibilitate plata in rate

[-]  Athos Company(A)
Telefon: -
Agent: EMIL
Telefon: 0722465875
« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 44   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact