Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1093

« 1 2 3 4
6 7 8 9 10 »
<  Pagina 5 din 55   >
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 850.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
LINISTE - LUX - CONFORT - ELEGANTA Next Level Partners va prezinta spre vanzare o vila exclusivista situata la limita dintre Bucuresti si Bragadiru, intr-o zona foarte linistita, formata predominant din vile. Construita in anul 2018, vila a fost edificata dupa un proiect exclusivist, cu dotari si amenajari de top(mobilier Mobexpert si Divani&Sofa, bucatarie Kuxa, aparatura Mielle, etc). Imobilul este desfasurat pe 3 nivele, demisol, parter si etaj, oferind spatii generoase si repartizate inteligent. Demisolul gazduieste o camera de hobby cu bar amenajat, 2 camere tehnice si o camera de depozitare. La parter regasim un living foarte generos cu bucataria integrata, o baie si un dresing, iar la etaj este zona dormitoarelor, din care unul este matrimonial cu baie si dresing exclusive si inca doua dormitoare cu o baie comuna. Exteriorul ne ofera o curte generoasa de 410 mp, unde ne intampina o piscina 6x4x1,5m cu sistem de incalzire vara/iarna, terasa amenajata cu sezlonguri, masute si palmieri. Terenul pe care se afla imobilul are o suprafata de 500 mp, intregul perimetru fiind inconjurat de gard din BCA, cu o inaltime de 3m, porti de acces cu finisaj 3D, sistem de irigare cu aspresoare actionate din aplicatia telefonului, toata proprietatea fiind racordata la un sistem de camere de supraveghere 4k! Va asteptam la vizionare!

[-]  Next Level Partners(A)
Telefon: 0724566442
Agent: Next Level Partners
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , SOS ALEXANDRIEI
Next Level Partners va prezinta spre vanzare o vila deosebita, situata in zona Soseaua Alexandria, la doar 10 minute de Cora Alexandriei si mijloacele de transport in comun aferente zonei. Vila face parte dintr-un ansamblu de tip duplex, este finalizata in anul 2020 si este construita cu materiale de foarte buna calitate.Desfasurata pe doua nivele, parter si etaj, imobilul va ofera la parter un hol foarte generos si lumios, un living, bucataria inchisa.si o baie. La etaj sunt aplasate 3 dormitoare, un hol cu iesire in balcon, si o baie. Vila dispune de o curte proprie, complet separata, in suprafata de 130 mp, betonata si partial amenajata cu gazon. Proprietatea se preda complet finisata si racordata la utilitati(apa, canalizare, curent, gaze). Va asteptam la vizionare!

[+]  Next Level Partners(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 377.000 EURO - Bucuresti , DAMAROAIA
Va prezentam spre vanzare o vila situata in Nordul capitalei, zona Jiului - Damaroaia. Imobilul a fost edificat in anul 2002, folosindu-se materiale de foarta buna calitate, rezultand un camin cald si o oaza de liniste, departe de forfota marilor bulevarde si in acelasi timp aproape de toate punctele de interes din nordul Bucurestiului. Structura de rezistenta a casei este din beton armat, iar zidaria este din caramida Porotherm si BCA, peste care este aplicata izolatia termica de polistiren de 10 cm grosime. Locuinta este amenajata pe trei nivele astfel: Parter: Living generos de 42mp, cu zona distincta de dinning, o camera cu destinatie de birou/dormitor de 18mp, bucatarie ultramoderna mobilata si utilata de 18mp, baie mare, cu cada pe colt, chiuveta si bideu. Tot parterul beneficiaza de holuri largi, iar casa scarii este placata cu marmura roz de Ruschita. La etaj este aplasat domitorul matrimonial, foarte spatios, cu terasa mare si posibilitate dressing. Tot la etaj mai sunt inca 2 dormitoare si o baie cu cada pe colt, spatioasa, superb mobilata, hoby space luminos, pt. recreere sau biblioteca, cu balcon si terasa. Mansarda gazduieste o camera pentru oaspeti, inca o camera de zi cu dressing, loc de joaca, birou sau spatiu de depozitare, baie noua cu cada, un hol cu aparate de fitness si un alt spatiu de depozitare inchis. Proprietatea mai are o camera tehnica complet separata de zona de locuit, cu acces direct din curte. Curtea este de asemenea complet amenajata, cu trandafiri, magnolii, liliac si pomi fructiferi. Va asteptam la vizionare!

[+]  Next Level Partners(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 349.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va prezentam spre vanzare o vila superba situata in zona Padurii Baneasa, intr-o zona verde, departe de forfota orasului si in acelasi timp aproape de toate punctele de interes din zona de Nord a capitalei.Proprietatea a fost finalizata in anul 2020, cu receptie efectuata in 2021.Proprietatea este construita pe un teren in suprafata de 350 mp, avand un regim de inaltime de parter, etaj si pod. Oferim viitorilor proprietari un camin nou de vis, construit sub stricta supraveghere a unui diriginte de santier specializat si unde s-au fost folosite materiale testate si certificate de catre un laborator specializat in domeniu constructiilor. Zona parterului are o suprafata utila de 115 mp si beneficiaza de un living cu bucatarie open space si zona de luat masa,acestea comunicand prin usi glisante cu zona de terasa exterioara care are o suprafata de 50mp. Tot la parter regasim camera tehnica, baie utilata cu WC ingropat Grohe, cabina de dus, un lavoar, dormitor. In zona de living veti regasi un semineu modern care sa ofere spatiului o nota de eleganta. Etajul are o suprafata de 115 mp si beneficiaza de un dormitor matrimonial cu terasa exterioara de 10mp, dressing, baie complet utilata cu WC ingropat Grohe, bideu ingropat Grohe, doua lavoare, cabina de dus si cada. Tot la etaj regasim doua dormitoare identice fiecare cu dressing individual si o baie echipata cu WC ingropat Grohe, doua lavoare si cada. Podul are acces prin casa scarii, acesta avand o suprafata utila de 70mp. Usa de la intrare in casa este de la MACO, sistemul de inchidere este sus YALE, iar jos MOTTURA in 3 puncte. Tamplaria geamurilor este REHAU SYNEGO gri anthracit, cu 7 camere, toate cu deschidere oscilorabatanta, iar cele de jos living+bucatarie sunt cu sistem glisant. Incalzirea casei se face prin pardoseala, atat la parter cat si la etaj, materialele folosite sunt de la Purmo, garantie 45 ani, intregul sistem de incalzire fiind automatizat si actionat prin termostate independente. Instalatia lectrica este facuta cu materiale Gewis, iar camerele beneficiaza de instalatii de curenti slabi atat pentru TV cat si pentru internet. Exteriorul este placat cu piatra naturala gri anthracit, tencuiala decorativa a casei este produsul Caparol siliconic alb R20, balustradele de sticla sunt duble, cu sticla de 16 cm, grosime laminata si securizata, iar terasele au hidroizolatie efectuata inainte de a se monta gresia portelanata. Va asteptam asadar pentru a descoperi casa mult visata!

[+]  Next Level Partners(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 240.000 EURO pret negociabil in limita decentei - Bucuresti , PANTELIMON
Va prezentam o oportunitate, atat din punct de vedere al spatiului si finisajelor, cat si din punct de vedere al marimii terenului, corelate cu pretul de vanzare. Vila este dotata cu incalzire in pardosealla pe toate nivelele, beneficiind de termostate digitale pentru toate camerele, baile sunt placate cu marmura, granit sau faianta, iar una dintre ele, avand un spatiu generos , hraneste nevoia de spa-ul personal prin existenta saunei de 3 persoane, legate trifazic(ceea ce da un randament energetic bun) La parter se afla livingul cu o zona generoasa, zona de luat masa, bucataria, o baie, un dormitor si accesul direct la garajul pentru doua masini, cu usi duble. Toate aceste spatii sunt generoase, cu finisaje de lux si ambient special creat de scafele cu lumini din tavane. La etaj se afla trei dormitoare, din care unul matrimonial cu baia separata. Toate cele trei dormitoare, precum si cele doua bai sun mari, luminoase si finisate bine. La etajul 2(mansardatt) se afla spatii de relaxare si depozitare cu o baie. Spatiile necesita finalizarea finisajelor, proprietarul actual neavand nevoie de folosinta lor. Terenul este mare, vial fiind pozitionata de asa natura incat suprafat ramsa este mare, dand posibilitatea unor amenajari la inspiratia si dedicatia noului proprietar.

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 680.000 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
Vilă P+2+Terasă circulabilă cu grădină amenajată, situatã zona Baba Novac - Parc A.I. Cuza. Total suprafaÆ«ã construitã: 446.75 mp. Suprafaţă teren: 199 mp., curte interioarã: 50 mp. An construcÅ£ie: 2010. Structura beton armat, cărămidă porotherm. - Parter: vestibul (15.69 mp.) cu tablou luminos din onix, scară în spiralã, placată cu marmură, care deserveÅŸte toate nivelurile; garaj (16.38 mp.); grup sanitar cu duÅŸ (5.98 mp.); living (50.82 mp.) cu scară interioară placată cu marmură, contratrepte de onix luminate din interior, balustradã inox cu vitralii, ÅŸemineu placat cu marmură ÅŸi mozaic, încălzire în pardoseală; bucătărie (17.11 mp.) complet echipată, pardoseală marmură; curte interioara (50 mp.) - Etaj 1: Living (28.25 mp.) cu geamuri vitraliu; dormitor matrimonial cu dressing (31.52 mp.), pardoseală parchet, baie cu lavoar dublu, cadă jacuzzi dublă cu televizor încorporat, pardoseală marmură, tablou mozaic; birou (8.34 mp.); dormitor cu baie (23.51 mp.), cadă jacuzzi. - Etaj 2 (accesul se face independent pe scara de la intrare); hol, living bucătărie (35.58 mp.); dormitor 1 (15.23 mp.); dormitor 2 (8.92 mp.); baie (6.46 mp.); terasă acoperită (41.34 mp). - Terasã circulabilă (96.51 mp.) amenajată cu grădină, cadă jacuzzi-spa 4 pers., pergolă, mobilier terasă. Energie electricã trifazicã; centrală termică pe gaz metan, automatã cu panouri solare, instalaÆ«ie de climatizare Daikin pe fiecare etaj cu spiter în fiecare camerã. Sistem de supraveghere DVR cu 12 camere, sonerie cu display ÅŸi camerã video pentru fiecare etaj. Doua locuri de parcare stradale supravegheate de camere video. Posibilitate de achiziÆ«ie cu mobilierul existent.

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 495.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila deosebita , intr-o pozitie aerisita, intima, ferita de ochii orasului, dar in nordul lui, compusa din 8 camere, 5 dormitoare, constr. intre 2001 si 2010, supr. totala : 600mp, supr. utila : 440mp, supr. teren : 1700mp, desch. sosea, dVila deosebita , intr-o pozitie aerisita, intima, ferita de ochii orasului, dar in nordul lui, compusa din 8 camere, 5 dormitoare, constr. intre 2001 si 2010, supr. totala : 600mp, supr. utila : 440mp, supr. teren : 1700mp, desch. sosea, desch. dubla, o bucatarie, 4 bai, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, electricitate, gaze, Vila are doua garaje si spatiu verde cu serviciu de gradinarie si intretinere piscina externalizat. Vila este actualmente inchiriata la 1700 euro/luna. Se accepta credit, negociabil.esch. dubla, o bucatarie, 4 bai, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, electricitate, gaze, Vila are doua garaje si spatiu verde cu serviciu de gradinarie si intretinere piscina externalizat. Vila este actualmente inchiriata la 1700 euro/luna. Se accepta credit, negociabil.

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 425.000 EURO - Bucuresti , DOMNESTI
O oferta speciala, pentru cei care isi doresc un standard rar intalnit al designului si finisajelor interioare. Fiecare camera are un stil aparte , oferind un grad de confort ridicat prin marimea spatiului si amplasarea mobilierului. Vila are in componenta l14 camere, 10 dormitoare, dispuse pe parter si doua etaje( D+P+2). La demisol se afla spalatoria, spatiul tehnic si garajul dublu. Constructia este din beton/bca/ avand 570mp, construiti cu o suprafata utila de 450mp, fara terase. Suprafat teren : 2500mp si amprenta sol: 200mp. Un alt aspect, este faptul ca datorita marimii proprietatii, vila are deschidere la doua strazi, cea principala fiind pe o poarta telecomnadata electric, si aducand accesul auto pana la imobil si garaje pe asfalt, iar cea secundara, pe cea de a doua strada fiind folosita ca si acces de serviciu. Vila se vinde complet mobilata si utilata, motiv pentru care se poate considera si o investitie de succes.

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 425.000 EURO - Bucuresti , PARCUL CAROL
Pozitie de exceptie la artera principala, vila in stare foarte buna, 12 camere, 6 dormitoare, D+P+2, (mansarda inalta) intr-o zona linistita, la 2 minute de Parcul Carol, acces foarte bun, constructie finalizata, 370mp, constr. 1950, s upr. utila : 342mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 100mp, semiutilat, o bucatarie, 5 bai, . Pozitia vilei o recomanda in egala masura ca rezidenta, cat si cu destinatie birouri /clinica.

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 990.000 EURO - Bucuresti , NICOLAE BALCESCU
Vila de blazon, in zona kilometrului zero al Bucurestiului. Parfumul interbelic este prezent, nefiind alterat de renovari inestetice, dand sansa orcaror dorinte de functionalitate in exploatare, rezidential, office, saloane, clinica, restaurant, sau club privat. Acesibilitatea este foarte buna, iar impartirea camerelor si a anexelor permite organizari multiple. In fata vilei se pot parca 3 autoturisme, iar cu o modificare simpla inca 4 in curte, daca se simta nevoia. Resedinta are un total de 10 camere, 8 dormitoare, 2 bucatarii, anexe. Atat demisolul cat si mansarda sunt utilizabile si in stare buna(vezi poze). Vila a fost inchiriata pana de curand.

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Vila intr-o locatie foarte buna, cu spatii bine proportionate, pe o suprafata de 240 metri de teren cu o amprenta de 121 metri patrati la sol si 400 construiti. Vila este compusa din 8 camere, 4 dormitoare, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, gresie, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, accepta credit Vila este construita cu structura de beton si pereti de caramida, proprietarul fiind contructor si destinata initial uzului propriu. Vila se poate aprecia si ca investitie, putand fi inchiriata ulterior achizitiei.

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 690.000 EURO Pret vechi: 850.000 euro - Bucuresti , BANEASA
Această proprietate este situată într-o zona de vile , în apropriere Doi Cocosi, metrou Straulesti. Este compus È™i structurat după cum urmează: - Subsol: hol, dormitor principal, cameră tehnică dotată cu 3 tipuri de centrale (electrice, cu gaz, pelete), cămară, spaÈ›iu de depozitare, baie-suprafață totală 80mp utilizabile; - Parter: hol, birou, living cu terasa de 40mp + sala de mese, bucatarie cu iesire la terasa 40mp, baie- utilitati 133mp + terase 80mp. - Etaj: 2 dormitoare cu baie proprie È™i dressing, 2 halate de baie, unul dintre dormitoare are ieÈ™ire pe balcon, alt 1 dormitor cu ieÈ™ire balcon - 126mp utili + 13mp balcoane; - Mansarda: spaÈ›iu deschis pentru spaÈ›iu de relaxare / fitness, cu posibilitatea de compartimentare cu o suprafață utilă de 100mp. - Încălzirea este de 3 tipuri: -încălzire centrală cu încălzire centrală cu gaz cu încălzire centrală electrică din lemn-generator de 15 kwAlso, pe casă există 40mp de panouri solare care fac apă caldă pentru toată casa de la primăvara până la iarnă când nu este soare. UÈ™ile È™i ferestrele sunt din termopan cu lemn multistratificat. - Garajul pentru 2 maÈ™ini .Deasupra garajului există un apartament pentru personalul care lucrează în casă: menajeră, grădinar etc., care se separă de clădirea principală. Carrefour, Leroy Merlin, Centrul Băneasa6. Regina Maria, Sanador, Medicover, farmaciile sunt în apropiere. - 10 minute. până la Aeroportul Otopeni È™i Aeroportul Băneasa Finisajele interioare sunt excepÈ›ionale în clasa de lux, găsim podele din lemn masiv, tapet, pereÈ›i de onix, gresie italiană, marmură, candelabre, sistem de supraveghere video È™i sistem de alarmă

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 990.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Proprietate distincta situata in Corbeanca cu intrare din Sos. Unirii, formata din doua vile, una in suprafata de 300mp utili si cealalta de 200 mp. Vila principala este cu privire la lac, avand in fata piscina si o zona de gradina amenajata . La lac exista ponton de 30 de metri patrati si un helesteu pentru peste. Helesteul este betonat . Zona de intare pe proprietate este strajuita de tuia, proprietatea principala fiind retrasa de la zona de acces stradal. A d Total: 12 camere, 8 dormitoare, P+1, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 500mp, constr. 2000, supr. totala : 600mp, supr. utila : 500mp, supr. teren : 4000mp, amprenta sol: 200mp, desch. sosea, desch. lac 30m, desch. dubla, utilat, 4 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, asfalt, geam baie, piscina, accepta credit, usor discutabil

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , TUNARI
Facand parte dintr-un complex rezidential inchis, avand dotari superioare( sistem de filtrare a apei Kinetiko, finisaje moderne, suprafata verde amenajata special) vila este compusa din 5 camere, living spatios si luminos cu acces spre terasa acoperita, dining room, bucatarie inchisa cu luminatie naturala pe zona de preparare, baie , la etaj 3 dormitoare cu baie separata pentru cel matrimonial si inca o baie pentru celelalte doua. Spatiul de parcare amenajat este pentru 4 masini. Vila se incadreaza in CE clasa A,. Constructia este beton/bca/caramida, finalizata, constr. 2019, supr. totala : 170mp, supr. utila : 150mp, supr. teren : 450mp, amprenta sol: 75mp,, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, electricitate, gaze, asfalt, bucatarie inchisa, apometre, accepta credit

[+]  Stone Side(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 294.700 EURO - Bucuresti , HENRI COANDA
Vila prezentata se afla in stadiul de finisare interioara. O recomanda locatia exceptionala, pozitia retrasa de la Bulevardul Pipera , dar cu acces direct , cat si dorinta dezvoltatorului de a-si pune amprenta pe un concept modern, cu materiale de actualitate, cat si dorinta de a multumii pe termen lung. Etajul 2(mansarda) este destul de inalta, structura fata de alte imobile de gen(grinzi si stalpi) fiind tot din beton armat. Izolatia acoperisului este cu vata bazaltica si folie dubla anticondens, tabla fiind moderna faltuita cu garantie extinsa, in trendul folosit in constructii in ultimul an. La etajul mansardat se afla doua camere mari, din care una are iesire dubla pe balconul -terasa. Etajul mansardat dispune si de o baie mare. Etajul 1 dispune de 3 dormitoare si doua bai, una din bai si un dressing room spatios fiind arondate dormitorului matrimonial. La parter se afla bucataria spatiaoasa, baie si living cu spatiu destul si pentru dining. Vila, in constructie, 300mp, constr. 2020, supr. totala : 300mp, supr. utila : 240mp, supr. teren : 350mp, amprenta sol: 100mp, 4 bai, in apropiere de transport in comun, mall, unitate sanitara, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, asfalt, geam baie, apometre, accepta credit

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 335.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va prezentam o vila moderna, lac are dezvoltatorul nu a facut rabat la nici unul din standardele de calitate super premium . Toate material;ele folosite, incepand de la fundatie pana la finisaje respecta standardele tehnice legale si segmentul de calitate superioara. Vila are 2 etaje, din care etajul 2 mansardat, la parter fiind compusa din living, bucatarie, zona de luat masa, baie si o iesirea pe terasa. La etajul 1 sunt 3 doarmitoare, din care unul cu baia proprie(matrimonial) si celelate avand o a doua baie. Toate dormitoarele sunt mari si bine impartite. la etajul 2 sunt 2 camere mari si o baie, destinatia acestora fiind versatila. 240mp, constr. 2020, supr. totala : 240mp, supr. utila : 220mp, supr. teren : 285mp, amprenta sol:

[+]  Stone Side(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , GHERMANESTI
Va propunem spre vanzare o vila superba caracterizata de finisaje si amenajari de calitate si bun-gust, o insula de liniste si relaxare, cu urmatoarele caracteristici: Demisolul resedintei, cu suprafata totala construita de 180, 07 m2, are urmatoarea structura: 2 garaje auto, sala de agrement, adapost antiatomic actualmente transformat in crama, sauna uscata. Parterul resedintei, cu suprafata totala construita de 219, 74 m2: living + loc de luat masa (50, 64 m2)sera si vestibul (21 m2), bucatarie open space (18 m2), terasa (60m2). Etaj mansardat (161 m2 ): dormitor matrimonial cu baie si dressing, dormitor oaspeti cu baie, birou.Cladirea a fost renovata in urma cu 2 ani la interior si au fost inlocuite caloriferele cu unele de fonta cu finisaje deosebite din perioada interbelica. Peretii sunt finisati gen stucco cu 3 straturi de vopsea cu stratul final de ceara astfel dand tenta de casa veche fara fi perceputa ca o casa neangrijita. Tavanele de la parter si stucaturile interioare sunt pictate manual cu culorile traditionale stilului brancovenesc. Supr. utila : 562mp., supr. teren : 1200mp., desch. sosea, desch. lac, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, piscina

[+]  Alcbusiness (A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 149.500 EURO - Bucuresti , ANTIAERIANA
Va propunem spre vanzare o cocheta casa de 85 mp aflata pe strada Sold. Coman Ion in zona Antiaeriana-Margeanului. Casa, din caramida, este compusa din 3 camere, bucatarie+ camara, baie i 2 holuri ce permit accesul separat in casa. Plafon din placa beton, pod inalt, incalzire centrala pe gaz + sobe functionale, aer conditionat, parchet, tamplarie din termopan, acoperis din tabla zincata.Pe suprafata totala de 306 mp de teren mai se afla edificat un garaj dublu si o magazie generoasa ce dispune de beci spatios. Gardul de beton ce imprejmuieste propietatea, mentine intimitatea pentru o mica gradina si o frumoasa bolta de struguri.Strada si vecini linistiti, acces facil la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, magazine in proximitate, Piata Unirii 15 min cu masina.

[+]  Alcbusiness (A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 73.500 EURO - Bucuresti , BALOTESTI
Vila de vanzare situata pe maul lacului Balotesti la o distanta de aproximativ un km deDn1 Bucuresti Ploiesti, cu acces la lac(constructia este edificata pe al doilea lot de la lac-40 metri de acesta), in suprafata totala de 135 mp si teren aferent de 520 mp.Casa este construita din caramida poroterm de 32 cm si stalpi de beton armat, acoperita cu tigla metalica tip Lindab si izoltata termic cu polistiren de zece cm.Ca si compartimentare vila ne ofera la parter un living generos de 40 mp, bucatarie, loc de luat masa, baie de serviciu si un dormitor(sau birou dupa caz), de aproximativ 13 mp.La etaj sunt doua dormitoare mari, balcon ce deserveste cele doua dormitoare, cu vedere spre lac, si baie.Precizam ca fiecare dormitor are prevazut pe tavan cate o fereastra Velux.Orientarea casei este catre sud astfel ca permite costuri ulterioare de incalzire economice.In curte este forata o fantana pana la a doua panza de apa freatica(la aproximativ 26 metri)ce permite folosirea apei pentru menaj dar si pentru consum.Mentionam faptul ca vila este bransata la sistemul electric , iar bransamentul la gaz se poate face imediat-conducta de distributie aflandu-se chiar la hotarul terenului.Casa a fost construit pentru familie, nu pentru vnzare, cu materiale de cea mai buna calitate, astfel ca se pot pune la dispozitie fotografii si filmulete pe toate etapele constructie, urmarindu-se strict proiectul de structura intocmit de catre arhitect.Vila se poate cumpara atat la rosu la pretul de 73500 euro, dar si la cheie, proprietarul avand posibilitatea de a o finaliza dupa gustul si preferintele cumparatorului, la pretul de 117000 euro.Zona este una foarte linistita, cu case noi, construite in ultimii cinci ani, si acces la mijloace de transport in comun catre Bucuresti la doar 250 metri.Persoana de contact Cristi Nitu 0734203900

[+]  Cristian Nitu PFA(A)
21.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 116.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Oferim spre vanzare vila aflata in Corbeanca, zona de intrare-Petresti(aproximativ 500 metri de Dn1 Bucuresti Ploiesti), cu suprafata de 140 mp si teren aferent de 300 mp.Casa se situeaza la trei minute de statia de mijloace de transport catre Bucuresti, Penny Market si padure, si doar 400 metri de lacul Corbeanca, invecinata fiind doar de case noi construite..Casa se desfasoara pe parter si etaj, la care se adauga si pod, iar ca si compartimentare, pe parter regasim hol + casa scarii (spatiu depozitare sub scara), bucatarie, grup sanitar, living + dining, plus terasa spre padure iar la etaj avem doua dormitoare cu doua dressing-uri, si doua bai.Vila este strasnic construita din caramida poroterm si cadre de beton armat, termoizolata pe exterior cu polistiren de 10 cm si va fi racordata la toate utilitatile.Mentionam ca se pot pune la dispozitie foto si filmari din toate etapele constructiei. Finisajele sunt peste medie ca si calitate, cumparatorul putand sa-si aleaga elementele interioare(gresie, faianta, parchetetc) intr-un buget convenit.Accesul se face pe strada asfaltata prevazuta cu iluminat public, mai putin ultimii 30 metri, care sunt pe strada pietruita.Termenul de finalizare, este de maxim 30 zile de la data semnarii contractului.Vila se vinde la cheie la pretul de 116000 euro.Persoana de contact Cristi Nitu 0734203900

[-]  Cristian Nitu PFA(A)
Telefon: 0734203900
Agent: Cristi Nitu
Telefon: 0767272794
« 1 2 3 4
6 7 8 9 10 »
<  Pagina 5 din 55   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact