Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1036

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 52   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 290.000 EURO - Bucuresti , GHERMANESTI
Vanzare vila deosebita in Snagov - Ghermanesti, 5 camere, 3 sau 4 dormitoare, P+1E+P, 2 bai, structura caramida, constructie 2000, supr. totala : 200mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 1600mp, amprenta sol: 200mp, deschidere sosea 35m. Vila dispune de bucatarie inchisa si mobilata, semineu cu sistem de recuperare caldura, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, izolatie termica, parcare amenajata in curte, poarta actionata electric, pivnita, pod. Proprietatea are piscina, este mobilata, aer conditionat, centrala termica, garaj dublu, foisor/bucatarie de vara. Se afla in apropiere de padure si lac, proximitate fata de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, strada asfaltata, eliberabil imediat, se accepta credit, negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Raluca Stoica
Telefon: 0756.132.620
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 195.000 EURO - Bucuresti , TAMASI
Vila individuala din caramida, P+1, 150MP construiti, teren 350MP, 4 camere, 3 dormitoare, 2 bai, an constructie 2016. Proprietatea este pozitionata in apropiere de padure, strada privata cu acces securizat. Zona este foarte apreciata, case finalizate locuite, vecini civilizati. Centrala termica individuala pe gaze, incalzire duala prin calorifere si prin pardoseala. Casa este foarte bine compartimentata. Casa dispune de finisaje de foarte buna calitate, cu piatra naturala si lemn. Terasa exterioara dispune de inchideri cu rulouri transparente. Bucataria are plafon transparent din geamuri laminate, ce confera senzatia de spatiu infinit. Curtea este foarte frumos amenajata cu gazon si vegetatie matura. Casuta de gradina este bine dimensionata si are o arhitectura care se incadreaza perfect in cadru, in armonie cu toata atmosfera creata de proprietate.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa cu predare iulie 2021! Casa individuala din caramida, pe parter, in zona Ostratu Peninsula, la 3 min de mers pe jos de Paradisul Verde si la 1 minut de Mosia Corbeanca. Teren propriu 400mp. suprafata construita 140mp. suprafata utila cu terase 120mp. Zona foarte frumoasa si civilizata numai cu vile noi si vecini educati. Casa se afla la 2-300 de metri de zona de promenada de pe malul lacului. Accesul se face pe strada publica asfaltata. Statia STB se afla la 5 min de mers pe jos. Pe strada exista Iluminat public si toate utilitatile: curent electric, gaze naturale, canalizare si apa potabila de la reteaua publica. Carasteristici generale: * Teren 400mp. * Suprafata construita 140mp. * Suprafata utila cu terase 120mp. * Suprafata utila 100mp. * 4 camere * 3 dormitoare * 2 bai * Dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie * Living-room generos de 30mp. * Suprafete vitrate mari * Sistem de preluare si drenaj ape pluviale in jurul casei * Incalzire clasica prin calorifere * Tamplarie PVC 6 camere cu geamuri termopan Optional: Beci 9mp. sub terasa acoperita si camin cu put forat pentru apa de gradinarit - 3.500E Pod circulabil cu acces prin chepeng direct din holul matrimonial - 2.500E Incalzire in pardoseala - 2.500E Geamuri tripan - 2.500E Rulouri exterioare din aluminiu - 2.500E Detalii constructive casa: * Structura din caramida portanta, stalpi, cadre si centuri din beton armat; * Ziduri exterioare din caramida porotherm de 25cm. cu izolatie de 10cm. * Ziduri interioare din caramida porotherm de 12cm. tencuita; * Izolatie exterioara din polistiren de 10 cm; * Tamplarie Rehau PVC 6 camere; * Tigla metalica; * Piatra decorativa si vopsea structurata la exterior; * Centrala termica in condesnatie; * Usa intrare metalica exterior dubla; * Gard din lemn decorativ la strada si plasa bordurata pe laterale; * Curtea se prada pregatita pentru insamantare gazon; * Racorduri si bransamente individuale la toate utilitatile: curent electric, gaze naturale, canalizare si apa potabila; Casa se preda la stadiul de ALB cu toate instalatiile functionale la pretul de 119.000E (TVA inclus) sau la cheie cu 135.000E (TVA inclus). Termen de livrare: iulie 2021. In acest moment casa se afla in constructie si poate fi vizionata! Acordam asistenta si garantam 100% obtinerea creditului bancar pentru aceasta casa.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
14.05.2021
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[+]  Complet Servicii Imobiliare(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 75.000 EURO Pretul este discutabil - Bucuresti , MAGURELE
Vila de 172 mp utili, P+1+M, in complex rezidential, foarte aproape de centrul orasului. Complexul este situat in Magurele si dispune de toate utilitatile. Vila dispune de garaj propriu.La parter se afla bucataria cu iesire pe terasa, o baie si garajul auto.La etaj sunt 3 camere spatioase si o baie ce le deserveste.La mansarda accesul se face pe scara normala si se afla un spatiu deschis ce poate fi compartimentat si amenajat la cerinta clientului.Pret : 75.000 Euro, TVA inclus.Acesta este usor negociabil la plata cash.Pretul pe mp este de doar 436 Euro, la cheie !

[+]  Autex Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 132.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Vila din paradisul verde, inconjurata de natura si cursul lin al riului Ciorogarla este locul ideal pentru o viata tihnita. VIla de aici a fost construita cu multa dragoste si grija si a fost gandita pentru a oferi un confort deplin meritat celor care au norocul de locui aici. Dispusa pe 3 nivele, vila este alcatuita din Demisol + Parter + Mansarda compartimentate astfel : La demisol sunt 3 camere ce pot fi amenajate dupa bunul gust. La parter este un living spatios, un dormitor, bucatarie, baie si terasa. La mansarda gasesti doua dormitoare mari, 1 dormitor intim, 1 birou, balcon si 1 baie moderna. Terenul este superb. Are 2000 mp si o deschidere de 27 metri cu acces la riul ce curge linistit prin spatele gradinii. Casa este conectata la toate utilitatile, gaze, canalizare si curent cu exceptia apei curente. Vino in Magurele pentru a vedea cu ochii tai cum acesta casa poate fi caminul familiei tale pentru un viitor linistit.

[+]  Autex Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Casa individuala cu 4 camere in Magurele, teren de 437 mp si toate utilitatile. Locuinta este alcatuita din 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie si anexa pentru depozitare. Acesta este construita din caramida, renovata recent si izolata termic. Dispune de canalizare, apa, gaze, curent electric si fibra optica si este la asfalt. Acces facil la mijloacele de transport in comun STB. Suprafata totala a casei este de 80 mp. Acte la zi, pregatite pentru vanzare. --- Autex Imobiliare Comision cumparator : 2%, 4 camere, constr. intre 1951 si 1977, in apropiere de transport in comun, parc

[+]  Autex Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Casa individuala cu 4 camere in Magurele, teren de 437 mp si toate utilitatile. Locuinta este alcatuita din 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie si anexa pentru depozitare. Acesta este construita din caramida, renovata recent si izolata termic. Dispune de canalizare, apa, gaze, curent electric si fibra optica si este la asfalt. Acces facil la mijloacele de transport in comun STB. Suprafata totala a casei este de 80 mp. Acte la zi, pregatite pentru vanzare. --- Autex Imobiliare Comision cumparator : 2%,

[+]  Autex Imobiliare(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 280.000 EURO - Bucuresti , STEFANESTII DE JOS
DMF0381 Vila deosebita 4 camere in Stefanestii de Jos studiourile Kentauros, construita pe un teren cu o suprafata de 1600 mp, cu amprenta la sol de 200 mp, suprafata utila de 266 mp, suprafata construita de 330 mp si este dispusa astfel:-Parter 172 mp: garaj (2 masini), camera tehnica, living, dormitor, baie, bucatarie, terasa inchisa-Etaj 94 mp: 2 dormitoare, avand fiecare baie si dressing.Constructia P+1 a fost finalizata in anul 2013 si are structura de rezistenta pe stalpi si grinzi de beton, izolata la exterior cu polistiren de 10cm, cu insertii de spuma poliuretanica pe interiorul acoperisului si la soclul casei, acoperita cu tabla Lindab. Dispune de toate utilitatile (gaz, apa, curent, fosa septica).Vila dispunde de finisaje de calitate superioara, alese cu gust si rafinament si ofera linistea si confortul de care ai nevoie ca sa te simti acasa. Telefon contact 0773311720

[+]  DMF Solutions(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , ANTIAERIANA
DMF0566 – Vila 6 camere in zona Rahova – Antiaeriana, construita pe un teren cu suprafata de 307 mp, cu amprenta la sol de 120 mp, suprafata utila de 241 mp, suprafata construita desfasurata de 288 mp si este dispusa astfel: Subsol – suprafata utila 34 mp Parter – suprafata utila 91 mp: 3 camere (16mp, 18mp, 23mp), bucatarie (16mp), baie (1,5mp), vestibul (7mp), hol (8mp); Etaj – suprafata utila 94 mp: 3 camere (10mp, 16mp, 22mp), 2 bai (7,5mp, 4mp), hol (9mp), balcon (2mp), terasa (23mp); Pod – suprafata utila 23 mp. Constructia S+P+1+pod a fost finalizata in anul 2007, dispune de finisaje de calitate si ofera linistea si confortul de care ai nevoie ca sa te simti acasa (geamuri lemn stratificat, obloane lemn, parchet lemn, tigla ceramica pe casa). Curtea are o suprafata de 117 mp si ofera spatiul perfect pentru petrecerea timpului liber. Vila este pretabila pentru activitati multiple, atat pentru locuinta de familie, cat si pentru orice activitate comerciala ( sediu firma, gradinita, after school, clinica medicala etc).

[+]  DMF Solutions(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , DOBROESTI
DMF0573 - Vila deosebita 5 camere in zona Dobroiesti, construita pe un teren cu suprafata de 240 mp, cu amprenta la sol de 100 mp, suprafata utila de 164 mp si este dispusa astfel: - Parter – suprafata 82 mp: living, dormitor, bucatarie, baie, hol, terasa; - Etaj – suprafata 82 mp: 3 camere, baie, balcon, hol; - Pod – locuibil, placat cu rigips si cu vata de sticla. Constructia P+1+pod, de tip duplex, a fost finalizata in anul 2004 si beneficiaza de urmatoarele finisaje si imbunatatiri: centrala termica, faianta, gresie, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, peretii de compartimentare interioara din caramida Porotherm de 11,5 cm, fatada are sistem termoizolant din polistiren expandat de 10 cm. Peretii despartitori dintre case sunt din caramida Porotherm de 30cm grosime si izolati fonic cu rigips specializat. Curtea are o suprafata de 150 mp si ofera spatiul perfect pentru petrecerea timpului liber. Locuinta este situata pe o strada privata, langa lacul Fundeni, cea mai apropiata statie STB fiind la doar 3 minute (R450) sau la 7 minute (253).

[+]  DMF Solutions(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 179.000 EURO - Bucuresti , DOAMNA GHICA
DMF0580 - Vila deosebita 7 camere in zona Colentina - Maior Bacila, construita pe un teren cu o suprafata de 180 mp, cu o suprafata utila de 150mp, suprafata construita de 189mp si este dispusa altfel: - parter: living, camera, bucatarie, baie, debara; - etaj 1: 3 dormitoare, 2 bai; - mansarda: 2 camere, baie. Constructia P+1+mansarda a fost finalizata in anul 2015 si beneficiaza de urmatoarele finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica. Curtea are o suprafata de 100 mp, este amenajata cu dale si gratar si ofera spatiul perfect pentru petrecerea timpului liber. Imobilul este amplasat intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun, supermarketuri, scoli, gradinite, ceea ce il face un spatiu perfect pentru familiile active care isi doresc acces rapid catre principalele zone de interes din Bucuresti.

[+]  DMF Solutions(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , GAGU
DMF0557 – Vila deosebita cu 6 camere in comuna Dascalu, la 30 km de Bucuresti, are o suprafata utila de 400mp si este amplasata pe un teren cu o suprafata de 1900mp. Constructia P+1+M a fost finalizata in anul 2006, are o amprenta de 221 mp si este compartimentata dupa cum urmeaza: - Parterul este compartimentat astfel: zona de living, zona de dinning, bucatarie (mobilata si utilata complet), baie, camara, spalatorie, camera centralei si un garaj de 22 mp. - Etajul este format din 3 dormitoare, 2 bai, un hol generos de 20 mp si o terasa. - Mansarda este compartimentata astfel: 2 camere, din care una de tip open space cu o suprafata de 80 mp, 1 baie si o terasa. Vila are toate utilitatile: 2 puturi cu pompa submersibila si hidrofor (unul in pivnita pentru interior si altul in gradina), fosa septica mare cu retea de distributie subterana. De asemenea beneficiaza de finisaje moderne si de calitate si se vinde echipata cu doua centrale termice Buderus pe gaz de 45kW si pe lemne de 45 kW, incalzire electrica suplimentara in pardoseala la parter si in baile de la etaj, usi din lemn masiv atat la interior cat si la exterior, aparate de aer conditionat in ficare camera, ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan (la parter obloane tip rulou, la et. 1 si 2 obloane din lemn –persiene), gradina amenajata cu gazon si arbusti, foisor cu masa si scaune, loc de parcare in curte.

[+]  DMF Solutions(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , GARA DE NORD
DMF0615 - DMF Imobiliare va prezinta spre vanzare o casa situata in zona Gara de Nord - Piata Matache, la 10 minute de Piata Victoriei si Gara de Nord. Constructie S+P+M are o suprafata de 63 mp si este compartimentata astfel: pivnita, 3 camere, baie, bucatarie. Casa este construita pe un teren de 75 mp si este amplasat intr-o curte comuna cu alte proprietati. Imobilul este amplasat intr-o zona cu acces facil la mijloace de transport in comun, piata, scoli, gradinite, parcuri, magazine.

[+]  DMF Solutions(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 69.000 EURO - Bucuresti , CIOLPANI
DMF0624 - DMF Imobiliare va propune spre vanzare o casa in Ciolpani, amplasata pe un teren 2160m. Casa are o suprafata de 96 mp si este compartimentata astfel: living, dormitor, bucatarie, baie, camera tehnica. Imobilul dispune de toate utilitatile si este o casa micuta si cocheta, ideala atat ca destinatie de vacanta cat si permanenta. Casa este situata la 400 m de DN1, de unde se ajunge la intrarea in Bucuresti in 15 minute.

[+]  DMF Solutions(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CANTEMIR
Dmf0400 – Casa in zona Unirii - Cantemir, la 5 minute de piata Unirii, compusa din 3 camere, bucatarie, baie, pivnita, insumand o suprafata utila de 75mp. Casa a fost construita in anul 1930 si beneficiaza de o curte de 150mp, de toate utilitatile (gaze, apa, canalizare, energie electrica) si urmatoarele finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC si aer conditionat. Proprietatea are curte proprie, dar accesul se face pe un drum de servitute pietonal, drum ce trece prin alte 2 curti, terenul pe care este construita casa este in proprietate, restul curtii fiind in proprietatea statului (umeaza sa se solicite dreptul de proprietate confom Legii 87/2020 care modifica Legea Fondului Funciar nr 18/1991 articolul 27 alineatul 2^3).

[+]  DMF Solutions(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 102.000 EURO - Bucuresti , DRAGOMIRESTI-DEAL
Vuvi Home -Top Sales Apa/Canalizare/Curent/Gaze Casa Individula,predare la cheie o casa unde calitatea este pe primul plan. Va oferim varianta de a fi propriul designer de interior al locuintei dumneavoatrsa. Partea de finisaje a casei o lasam la alegerea clientului int-un buget stabilit,avand posibilitatea de a va alegea ceea ce este pe gustul dumneavoastra in materie de finisaje interioare si sanitare. Casa este situata in Dragomiresti Deal intr-o zona superba exlcusiv de case individule,unde puteti avea parte de liniste dupa o zi obositoare. Accesul catre imobilele noastre este foarte facil si accesibil departe de cozile interminabile de masini. Desfasurare imobil: Parter:Terasa,Bucatarie Inchisa,Dinning plus Camera de zi,Baie,Hol Etaj:Dormitor Matrimonial,Dormitor,Dormitor,Baie,Hol,Balcon Pod:Spatiu ideal pentru depozitarea diferitelor obiecte din casa Pentru mai multe detalii va asteptam la vizionare,pentru a va convinge de calitatea lucrarilor noastre!

[+]  Vuvi Home(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Casa de vanzare zona Prelungirea Ghencea, a treia statie dupa Stadionul Steaua, casa din caramida, compusa din 3 camere, bucatarie inchisa, 2 bai, geam baie, suprafata 62 mp, teren 120 mp (garaj, magazii). Centrala termica, gaze, apa curenta, canalizare. Imbunatatiri: termopan, gresie, faianta, usa metalica. Zona linistita, asfaltata, mijloace de transport in apropiere.

[+]  David Imobiliare(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Spre vanzare casa demolabila, teren 226m2, amprenta 97m2, deschidere 12m, zona foarte linistita, strada fara trafic, toate utilitatile sunt in fata portii, acces rapid spre Bucuresti si Pipera, acte in regula.

[+]  Happy Home(A)
16.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 294.888 EURO - Bucuresti , VIRTUTII
Sos.Virtutii - Lacul Morii, Vila Moderna * Lux, 6 camere (pot fi 7-8), P+2, suprafata construita 340 mp., (245mp.utili), 4 bai, o bucatarie inchisa, terasa, 2 iesiri, teren 225mp., curte libera 100mp (3 laturi), scara lata 1.20m cu popas, an 2010, locuri de parcare in fata portii si in curte, mobilat si utilat ( se poate lua mobila). Dotari: Parter cu incalzire in pardoseala, Centrala Bosch cu automatizare, Sanitare Grohe si Gala, Bucatarie complet echipata cu mobilier Nobilia si electrocasnice Bosch/Siemens, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, finisaje deosebite. Impartita: Parter: living open- 45mp., birou, bucatarie inchisa mobilata si utilata, camara si grup sanitar; Etaj 1: camera matrimoniala + dresing + baie, doua dormitoare si baie cu cada; Etajul 2: open space (necompartimentat) + baie cu dus + camera tehnica, spatii depozitare Ideal pentru: clinica, sediu firma, gradinita, after school, spatiu de locuit etc. Zona: vedere Lacul Morii, intrare din Sos.Virtutii, RATB - 5 min., Metrou Crangasi sau Lujerului, in ambele sensuri -5 min. Pret inchiriere 1855Euro Vanzare 295.000Euro

[-]  Zyana Imobiliare(A)
Telefon: 0725.388.245
Agent: Maria
Telefon: 0725.388.245
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 52   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact