Vanzari Garsoniere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 957

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 48   >
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 118.000 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Avem deosebita placere de a va propune spre vanzare 3 MiniGarsoniere decomandate, 3 bai, 1 bucatarie, 50 mp utili, in zona Dorobanti Capitale, ZONA AMBASADE, la numai cateva minute de mers pe jos la metrou, situate in vila P+1, dispuse pe 3 niveluri diferite! La parter 12 mp, 1 hol central, 1 camera, 1 baie cu wc, chiuveta si dus (MiniGarsoniera fara bucatarie). La demisol 12 mp, 1 hol central, 1 camera, 1 baie cu chiuveta si wc (MiniGarsoniera fara bucatarie) . La etajul 1 sunt 25 mp, 1 hol central, 1 camera de locuit, 1 camera depozitare, 1 baie cu wc, chiuveta si dus si 1 bucatarie mobilata si utilata (este ca o MiniGarsoniera). In prezent este inchiriata cu 300Euro/luna. Deasupra este un Pod izolat cu vata minerala. TOATE SPATIILE SE VAND MOBILATE SI UTILATE 100%, functionand ca 3 garsoniere. Impreuna cu imobilul se vinde si o suprafata de 45 mp din terenul de aprox. 350 mp din curte. Deschidere ampla catre strada (toate geamurile au vedere catre strada) Bransament electric nou si intalatii electrice noi, pe cupru. Proprietatea are contorizare separata pentru apa, curent si gaze, precum si contracte cu APA NOVA, ENEL si GDFSUEZ/ ENGIE NU a fost cumparat in baza legii 112 NU este pe nici o lista de risc seismic sau urgenta NU este de patrimoniu NU este ipotecat IN TOATA CURTEA DE aprox. 350 MP SUNT DOAR 2 PROPRIETARI!!! IMOBIL FOARTE BUN PENTRU INVESTITIE. Se pot vinde si separat. Se poate cumpara si in varianta de 53.000 euro pentru jumatate din proprietate (Etajul 1 separat sau Parter + Demisol separat). Pret de vanzare: 53000 euro, PARTER + DEMISOL+22mp cota parte din teren in vila P+1 Sau 105000 euro demisol+parter+etaj + 45 mp cota parte din teren (3/4 din vila). In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[-]  Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
29.10.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 112.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Avem placerea sa va prezentam un apartament tip studio in cel mai nou proiect din zona de Nord. Stdioul este foarte spatios, , are bucataria inchisa, spatiu de depoztare tip dressing si o logie. Proiectul nostru este combinatia perfecta intre design-ul exclusivist, finisaje premium si locatia excelenta din apropierea Parcului Herastrau.Facilitatile proiectului sunt speciale, putand beneficia de sali de sport-fitness, servicii de infrumusetare, zona de agrement, hobby space si curatatorie. Regimul de inaltime al cladirii este de P+5 etaje si dispune de parcare subterana.Va asteptam la vizionare!

[+]  ANG Imobiliare(A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
pga imobiliare va prezinta o garsoniera dubla in zona baba novac reper parc ior, confort 1 sporit, decomandata, avand suprafata de 54 mp, cu 1 loggie. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc mixt de 13 etaje, construit in anul 2010. garsoniera este imbunatatita cu finisaje moderne, se vinde mobilata si utilata.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil. id intern: pga3016473.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
aproape de metrou Timpuri Noi, o camera, etaj 4 / 7, confort I, in bloc monolit, decomandat, constructie finalizata, 42mp, constr. 1997, supr. utila : 42mp, semiutilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon

[+]  Central Leading Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 88.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Plin de rafinament, magnificul Lounge al celui mai nou proiect din Herastrau este rece, calm și contemporan. Intrarea privată, holul cu o înălțime dublă, în stilul unui hotel, acest lobby ne duce cu gandul la cele mai luxoase hoteluri. Culorile și texturile oferă o introducere subtilă în designul interior al reședințelor, reflectând standardele excepțional de ridicate ale apartamentelor WIN Herastrau. Locul perfect pentru a întâmpina oaspeții și a-i prezenta în tot ceea ce WIN Herastrau are de oferit.Apartamentele au fost proiectate meticulos pentru a maximiza priveliștile și spațiul interior. Luminoase și aerisite, cu geamuri de la podea până la tavan și cu vedere panoramică, apartamentele au pereți despărțitori care separă zona dormitorului, ideal pentru oaspeți.Conceptul de design interior creează o identitate puternică și unică, care leagă modelul de arhitectura exterioara și interioara, în timp ce elementele de calitate și detaliile personalizate se combină pentru a crea un apartament cu caracter și stil.Aceste apartamente au fiecare o logie sau doua, cu vedere panoramică asupra complexului, dar si cu vederi uimitoare asupra parcului de 1000 mp aflati in interiorul complexului.WIN Herastrau este rezultatul unui proces de proiectare aprofundat și a unei explorări detaliate a fiecărui aspect al proiectării, construcției și performanței clădirilor. Proiectat prin practica arhitectonică câștigătoare, rezultatul este o clădire izbitoare care este finisată la cele mai precise specificații, așezată într-un mediu de viață superb, oferind cele mai înalte standarde de viață.Piațetele oferă o evadare pașnică din rutina de zi cu zi, fiind un loc sociabil de întâlnire, cu locuri separate, locuri de recreere și joacă. În inima plină de viață a zonei de Nord, există o mulțime de spații pentru a vă relaxa și a vă bucura de un aer curat în propriul spatiu verde, în timp ce faceți planuri pentru lucrurile importante din viață.La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.

[+]  ANG Imobiliare(A)
14.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Unirii-bloc BCR, etaj 6/8, suprafata 52mp, vedere spate, intrare stradala mobilata si utilata complet, bloc mixt, monolit, deosebit, constructie 2003, cadastru, intabulare, ideal investitie

[+]  Inter Partes (A)
13.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Piata Alba Iulia, garsoniera etaj 7/10, decomandata, suprafata 42mp, libera, boxa, cadastru, intabulare, bloc monolit, constructie 1995

[+]  Inter Partes (A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
la mai mult de 10 min de metrou Piata Unirii, o camera, un dormitor, etaj 2 / 9, confort I, in bloc monolit, decomandat, constructie finalizata, 45mp, constr. intre 1991 si 2000, supr. utila : 45mp, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, parc, supermarket, scoala, gradinita, accepta credit

[+]  Central Leading Imobiliare(A)
02.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 84.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , CANTEMIR
Imobiliar Expert Grup va propune catre vanzare o garsoniera decomandata ce se afla la etajul 8 din 10 al unui imobil nou construit, finalizat in decembrie 2016, localizat in zona Ultrancentrala a Bucurestiului.Garsoniera are o suprafata totala de 34 mp utili si se vinde complet mobilata si utilata. Este utilata cu masina de spalat vase, hota, plita si cuptor. Garsoniera dispune de centrala proprie, aparat de aer conditionat, instalatie pt TV si internet, parchet laminat, usa metalica, geamuri termopan. Camera si bucataria sunt mobilate complet, cu mobila realizata pe comanda, pentru a lua in cel mai bun chip forma maxima de eficienta si confort in functie de spatiul aferent.Locuind in aceasta garsoniera te vei putea bucura zilnic de privelistea panoramica asupra orasului si asupra variatelor culori de apusuri bucurestene de pe parcursul anului.Avantajul major al acestei proprietati este localizarea Ultracentrala, la doar 3 minute de mers pe jos de Metrou Tineretului si doar 12 minute de mers pe jos de Metrou Piata Unirii. De asemenea, accesul se poate face foarte usor catre parcul Tineretului (8 minute de mers) si parcul Carol I (10 minute).Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
14.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 83.800 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Va prezint o garsoniera intr-un imobil nou cu regim mic de inaltime ( S+P+5E) in zona Plaza Mall, garsoniera are o suprafata utila de 52 mp, 2 balcoane in suprafata de 7.7 mp si 3.8 mp si o terasa generoasa de 23.5 mp, suprafata totala fiind de 87 mp, este decomandata si are bucatarie inchisa. Se vinde finisata la cheie, finisajele sunt la alegerea cumparatorului.Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 29 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 100 mm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite.Imobilul v-a fi racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare.Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 81.000 EURO - Bucuresti , VITANUL NOU
Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. O garsoniera primitoare, unde ii vei putea spune acasa. Aceasta este clar o garsoniera de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi. De altfel, proprietatea te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Situata intr-un bloc nou finalizat in 2015, cu un balcon generos de peste 4 mp, orietat pe SUD, pe o strada secundara, aceasta proprietate va invita sa va bucurati de liniste si lumina naturata pe durata intregii zile. Daca sunteti in cautarea unei garsoniere care sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este o garsoniera ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare! la 10 min de metrou Timpuri Noi, o camera, un dormitor, etaj 1 / 8, S+P+M+8E, confort Lux, in bloc mixt, open space, semidecomandat, constructie finalizata, 47mp, constr. 2015, supr. utila : 42mp, utilat, semimobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, interior stare buna, apometre, contor gaze, accepta credit

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 80.000 EURO Pretul nu se negociaza. - Bucuresti , REGINA ELISABETA
Va oferim spre vanzare o garsoniera ultramoderna, mobilata si utilata complet. Garsoniera se afla intr-un bloc stradal pe Regina Elisabeta, la o distanta de doar 5 minute fata de statia de metrou Universitate, in imediata apropiere de Cercul Militar National, KFC, Universitatea Bucuresti, Parcul Cismigiu si numeroase mijloace de transport in comun. Garsoniera a fost inchiriata in regim hotelier cu recenzii excelente si cu un castig lunar destul de bun. Mentionam ca blocul nu se afla pe lista imobilelor cu risc seismic. Pretul este fix si nu se negociaza.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
o camera, un dormitor, etaj 2 / 10, confort I, 42mp., supr. utila : 42mp., o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent

[+]  Central Leading Imobiliare(A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
la 3 min de metrou Dristor, o camera, un dormitor, etaj 11 / 17, confort I, in bloc monolit, CE clasa A, semidecomandat, constructie finalizata, 50mp., constr. 2012, supr. utila : 50mp., o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, accepta credit, negociabil

[+]  Central Leading Imobiliare(A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , VACARESTI
TINERETULUI - VACARESTI, ASMITA GARDENS, garsoniera in bloc, confort 1 decomandat, etaj 9/16, suprafata utila 43 mp, an 2009, complet mobilata si utilata, terasa, aer conditionat, centrala imobil, gresie, faianta, parchet triplustratificat, termopan cu tamplarie de aluminiu, usa metalica, doua lifturi, paza, pret vanzare 80.000 EUR negociabil

[+]  Regal House(A)
14.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 79.500 EURO - Bucuresti , OCTAVIAN GOGA
Octavian Goga-Casa de Pensii, garsoniera decomandata, etaj 9/10, suprafata 52mp, terasa de 8mp, vedere panoramica, bloc monolit, constructie 2002 , cadastru, intabulare, liber

[+]  Inter Partes (A)
19.10.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 77.550 EURO - Bucuresti , GHEORGHE SINCAI
GARSONIERA, LA DOAR 1 MINUTE DE MERS PE JOS PANA LA METROU TIMPURI NOI , DECOMANDATA. DISPUNE : CAMERA - 16 MP, BUCATARIE - 10 MP, BAIE - 7 MP.,SE VINDE MOBILATA , BUCATARIA UTILATA SI PARTIAL MOBILATA,FRIGIDER,PLITA,CUPTOR,MASA,SCAUNE.CENTRALA PROPRIE BOSCH,AER CONDITIONAT,MASINA DE SPALAT, TV , PARCHET ,GRESIE,FAIANTA,USA METALICA. SE AFLA LA MEZANINUL (ETAJ 1) UNUI BLOC DE 10 ETAJE, BLOC FINALIZAT IN ANUL 2014.

[+]  Case Wow Andi(A)
14.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 77.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Piata Alba-Iulia rond, garsoniera decomandata, etaj 7/8, suprafata 42mp, mobilata/utilata, bloc monolit, mixt, constructie 1995

[+]  Inter Partes (A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 77.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
o camera, un dormitor, etaj 3 / 8, confort I, in bloc mixt, 42mp., constr. 1996, supr. utila : 42mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, loc parcare, mijloace de transport, strazi asfaltate

[+]  Central Leading Imobiliare(A)
16.01.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 76.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Va propunem pentru achiziÈ›ie o garsoniera spaÈ›ioasă situata la etajul 3 al unui bloc mixt cu 4 etaje, construit in anul 1988. Blocul din care face parte este reabilitat È™i se găseÈ™te poziÈ›ionat pe planul II in apropiere de Bulevardul Decebal, la distanta de 7 minute pe jos până la staÈ›ia de metrou Piata Muncii È™i 10 minute până la rondul Alba Iulia. Garsoniera este decomandata, are suprafaÈ›a utilă de 39 mp, balcon inchis È™i este complet renovata. Clasa energetica A. Se vinde mobilata È™i utilata. Se accepta orice forma de creditare bancara. *Comision cumpărător 2%

[-]  Midalis Consult(A)
Telefon: 0756257538
Agent: Liudmila
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 48   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact