Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , 1 MAI (COMPOZITORILOR)
1-mai-(compozitorilor)-bucuresti
AP 4 CAMERE RENOVAT CU TERMOPAN, GRESIE, FAIANTA, PARCHET, MOBILAT UTILAT , DISPONIBIL IMEDIAT, CONTRACT ANAF
[-] Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Dobre Viorica
Telefon: 0721376420
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , PANDURI
panduri-bucuresti
Langa Marriott si la 10 min pe jos de metrou Eroilor, 4 camere, 2 dormitoare, etaj 8 / 8, confort I, in apartamente, decomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. 1990, supr. utila : 85mp, Apartament 4 camere in bloc anvelopat(inclusiv terasa), mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior stare buna, loc parcare, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie, eliberabil imediat. Apartamentul se afla intr-un bloc cu vecini civilizati , intr-un cartier linistit(Panduri), care chiar daca este in apropriere de bulevard, este lipsit de zgomot(datorita pozitionarii). Apartamentul este curat, peretii refacuti si vopsiti in vopsea lavabila, parchet laminat in camere si holuri , iar baile si bucataria in gresie si faianta. Apartamentul are si doua aparate de aer conditionat, precum si loc de parcare dedicat(prin inchiriere de la ADP). Pretul inchirierii este negociabil in functie de durata contractului.
[+] Stone Side(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
piata-unirii-bucuresti
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test
[+] Silvia Silvia(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
primaverii-bucuresti
Avem deosebita placerea de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit, spatios si luminos de 4 camere, situat in zona Primaverii-Televiziune-Dorobanti, la numai cateva minute de mers pe jos la metrou Aviatorilor, decomandat, suprafata utila 110mp, hoch parter (inalt) /p+6, 2 grupuri sanitare, 2 bacoane, centrala de imobil, living generos de 30mp, nemobilat, parchet, gresie, termopan, aer conditionat, garaj la subsol, boxa, un apartament pe nivel, vecini deosebiti, zona extrem de linistita. Se preteaza pentru rezidenta, cat si pentru birouri, cabinete, diverse activitati. Se accepta sediul sau punct de lucru. Este foarte bine amplasat, avand conexiuni pentru toate tipurile de activitati si servicii (business, scoli, clinici medicale private, Biserica, Spitalul de Urgenta Floreasca, piete alimentare, magazine, cafenele si restaurante, Mall Baneasa si Promenada, Aeroportul Otopeni), mijloace de transpot-autobuze si Metrou in apropiere. In vecinatate se afla parcurile Herastrau, Floreasca, Kiseleff, Bordei, Primaverii, Piata Charles de Gaulee, Piata Dorobanti, Aviatorilor, Piata Victoriei, etc. Datorita zonei si beneficiilor este ideal atat pentru cabinete, birouri, cat si pentru rezidenta!!! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , VACARESTI
vacaresti-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere, spatios si luminos, in zona Tineretului -Calea Vacaresti-Strada Pridvorului, foarte aproape de Parcul Tineretului, cu centrala proprie, si loc de parcare platit la sect.4, suprafata utila de 103mp, bloc constructie 1987, situat la etajul 1/p+4, decomandat, semimobilat, living + un dormitor sunt mobilate, 2 dormitoare sunt nemobilate, 2 bai utilate, bucatarie mobilata si utilata, parchet stejar masiv, sistem alarma, usa antiefractie, 4 aparate de aer conditionat, gresie si faianta pe holuri, debarale, etc. In vecinatate se afla metrou, Sun Plaza, Parcul Tineretului si Delta Vacaresti, mijloace de transport, centre comerciale, magazine, scoli, gradinita, facultati, farmacii, banci, Parcul Copiilor in imediata apropiere, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , OBOR
obor-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere in zona Mosilor -Fainari - Stefan Cel Mare, un Duplex P+1, elegant, in bloc nou (2013) , 4 camere luminoase, bucatarie, 2 bai si un grup sanitar, scara interioara, hol, curte proprie (26 mp), suprafata totala 104mp, centrala termica proprie, aer conditionat, termopan, parchet, gresie, faianta, interfon, etc., nemobilat, pretabil locuinta, birou, locuinta si birou, imobil civilizat, disponibil imediat, etc. In imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun, statie de metrou, magazine, sucursale bancare, piata, restaurante, ambasade, institutii importante, gradinite, scoli,parcuri, centre comerciale, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate decat in foto! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
piata-unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 4 camere, situat in Piata Unirii, decomandat, suprafața totala de 140mp, etajul 2/p+8, bloc construit in 1991, 2 bai, una cu cada și una cu cabina de dus, 1 living room spatios, mobilat modern cu canapea și fotolii din piele naturala, 3 dormitoare mobilate modern, mobilier Mobexpert, paturi King size, și Queen size, dressinguri foarte mari, bucatarie complet mobilata și utilata, gresie și faianța de inalta calitate, ferestrele sunt din termopan, aer conditionat in cele 4 incaperi, WI-FI, disponibil imediat. In apropiere veți gasi: -mijloace de transport in comun: metrou Piața Unirii (1 min de mers pe jos); -autobuze de zi, autobuze de noapte ( 1 min de mers pe jos ); - locuri de parcare in fata intrării in scara de bloc; - cafenele, restaurante, baruri și terase (1 min de mers pe jos); -magazine alimentare (1 min de mers pe jos); -farmacii (2 min de mers pe jos); -oficii bancare(2 minute de mers pe jos); -supermarket (la 5 min de mers pe jos); In imediata apropiere se afla Mitopolia Bucuresti la 2 min de mers pe jos; Scoli, licee de stat cu renume la 2 min de mers pe jos; Centrul vechi, istoric, cu viața de noapte dar și cu magazine, teatre și restaurante pe timpul zilei, este la 5 min de mers pe jos; Terasele de pe cheiul Damboviței sunt la 5 min de mers pe jos. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
dorobanti-beller-bucuresti
abriel Rogoveanu ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare. La 5 minute de Piata Romana, ASE, apartament 4 camere cu o suprafata utila de 132mp, cu o terasa circulara de 136 mp. Proprietatea este situata in cadrul unei zone rezidentiale din apropierea punctelor majore de interes ale capitalei, Piata Romana, ASE, Dorobanti (Perla), Piata Victoriei. Proprietatea se afla la etajul 4 in cadrul unui imobil finalizat in 2022, avand o arhitectura exclusivista. Apartamentul se poate inchiria atat mobilat cat si nemobilat, beneficiaza de loc de parcare subteran inclus in pret, la 10 min de metrou Piata Romana, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 4 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 280mp, constr. 2022, supr. utila : 132mp, neutilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, paza, apometre, contor gaze
[+] Global Home Romania(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
cartierul-francez-bucuresti
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, luxos, generos si luminos, situat in zona rezidentiala Herastrau - Aron Cotrus. Imobilul a fost finalizat in anul 2009, este structurat P+5 etaje, apartamentul propus fiind situat la Etajul 3. Spatiul interior are o suprafata utila de 150 mp si este foarte eficient si armonios compartimentat, cu un living spatios si luminos, cu zona de dining, bucatarie deschisa complet si modern echipata, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare secundare care impart o baie, grup sanitar si 1 balcon. Dispune de asemenea de un loc in parcarea subterana si acces la piscina interioara si sala de fitness a complexului. Confortul si siguranta ta sunt asigurate de servicii de supraveghere video, lift, centrala de imobil, AC. Zona este cea mai buna alegere atat datorita proximitatii fata de Parcul Herastrau si fata de polul de business Barbu Vacarescu – Floreasca, cat si datorita optiunilor variate de restaurante, cafenele, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa sau sali de fitness.
[+] Global Home Romania(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului-bucuresti
Daca te gasesti in cautarea unui apartament perfect pentru familia ta, Real Estate Partener are propunerea ideala pentru tine. Este vorba despre un apartament situat intr-un bloc linistit, construit in 1985 (fara risc seismic), langa statia de metrou Iancului, iesirea de la KFC. Blocul este situat chiar langa Scoala 56 si are 3 gradinite in proximitate (Gradinita 145, si doua gradinite particulare), aceasta pozitie transformand apartamentul intr-o casa ideala pentru o familie cu copii. Apartamentul se afla la etajul 9/9, are o suprafata de 86 mp si a fost renovat recent. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Bucataria are hota, aragaz, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe. Doua dintre dormitoare sunt special amenajate pentru copii, dormitorul mare este amenajat pentru parinti, si sufrageria ofera un spatiu larg si primitor. Proprietarii sunt dispusi sa accepte animalute de talie mica, atat timp cat acestea nu vor cauza daune mobilierului. Apartamentul este disponibil pentru mutare incepand cu 1 aprilie, dar este disponibil pentru vizionari oricand. Daca esti interesat si doresti sa afli mai multe detalii, asteptam sa ne contactezi.
[+] Real Estate Partner(A)

29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 940 EURO - Bucuresti , ODAILE
odaile-bucuresti
Cod anunt: ai0371096 Apartament 4 camere decomandat, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 1, confort I, in bloc apartamente, decomandat, 102mp, constr. 2001, supr. utila : 100mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, bucatarie inchisa, gresie, faianta, parchet, usa metalica, tv, internet, frigider. Comision 50%
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , NITU VASILE
nitu-vasile-bucuresti
Inchiriere apartament 4 camere Piata Sudului , aproape de metrou , 4 camere, 2 dormitoare, etaj 5 / 8, confort Lux, in bloc apartamente, semidecomandat, 82mp, constr. 1991, supr. utila : 82mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai . ai0339778
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 699 EURO - Bucuresti , SISESTI
sisesti-bucuresti
Se da spre inchiriere apartament de 4 camere in zona Baneasa, la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, etaj 1/4 ,semidecomandat, 84mp, utilat, mobilat. AI0353167
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 580 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
piata-alba-iulia-bucuresti
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere, etaj 7 / 7, in decomandat, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 4 balcoane, la 5 minute de metrou Piata Muncii, transport in comun. -Acces facil la transportul in comun, inclusiv Metrou Piata Muncii. -Apartamentul se inchiriaza partial nemobilat. AI0352092
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 649 EURO - Bucuresti , EMINESCU
eminescu-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 4 camere, situat la etajul 1 / 8, 120mp, supr. utila : 120mp, utilat complet, mobilat partial, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Apartamentul dispune 2 bai (una cu cada si una cu dus), centrala proprie. ai 0350921
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.199 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
primaverii-bucuresti
ofer spre inchiriere apartament, 130mp, situat in vila interbelica, in zona primaverii beller. Apartamentul se afla la etajul 2/3 si este compus din 4 camere dispuse circular, 2 bai, bucatarie si camara. Apartamentul este semi mobilat si utilat. Are aer conditionat, frigider, aragaz, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, 2tv moderne, centrala proprie. La cerere se poate mobila integral. Accesul se face pe scara de servici a imobilului. ai 0351074
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 699 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
stefan-cel-mare-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 4 camere, etaj 7, 78mp, constr. 1982, supr. utila : 78mp, utilat, mobilat, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara. Merita vizionat, pret negociabil ai 0351082
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pantelimon-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 4 camere, etaj 7 / 10, 70mp, supr. utila : 70mp, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Apartamentul merita vizionat si este disponibil imediat. Pretul este negociabil. AI0350483
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
arcul-de-triumf-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament cu 4 camere, situat la etajul 3 / 4, 70mp, constr. 2007, supr. utila : 70mp, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara ai 0350513
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , ALEXANDRU OBREGIA
alexandru-obregia-bucuresti
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere la 10 minute de metrou piata sudului, etajul 1 din 4, decomandat 85mp utilat si nemobilat. Comision 50% Cod anunt: AI0362207
[-] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Alexandru Nedelcu
Telefon: 0734175502
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact