Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 303   >
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , APUSULUI
apusului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere SPATIOS si aerisit, situat in Zona Apusului, la doar 3 minute de mers pe jos de METROU si PARCUL PACII, semistradal, pe Bld. Iuliu Maniu, la etajul 1 din 10. Blocul, cu intrare stradala, ANVELOPAT, vedere spatele blocului si este construit in 1980, cu scara curata, interfon, lift. Este pozitionat intr-o ZONA VERDE si linistita, ideal pentru cei care vor sa fie aproape de zonele de interes dar departe de zgomotul orasului. Avantaj: loc de PARCARE ADP, inclus in pret. Apartamentul se inchiriaza MOBILAT si UTILAT COMPLET, contorizat cu apometre si repartitoare, pentru COSTURI MINIME de intretinere, cu imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare schimbate, LIBER pentru MUTARE imediata. Este dotat cu AER CONDITIONAT, combina frigorifica Indesit, masina de spalat rufe automata Arctic, TV LCD, aragaz, HOTA, SENZOR DE GAZ, cuptor cu microunde, s.a. Este locul unde te poti simti ca “Acasa”! Este CONFORT 1, semidecomandat si se intinde pe o S.ut de 57mp, S.c de 65mp. Este avantajos compartimentat: 1 hol spatios la intrare cu DRESSING incapator, 1 bucatarie mare cu spatiu pentru luat masa IN FAMILIE, 1 dormitor MATRIMONIAL confortabil cu jaluzele verticale, 1 baie cu cabina de dus, 1 sufragerie cu spatii de depozitare de unde se poate intra in BALCONUL INCHIS cu termopan, cu VEDERE la GRADINA din spatele blocului. De acasa aveti acces facil catre gradinita, scoala, MegaImage, Kaufland, Lidl, Penny, Parcul Pacii si transport in comun: 3 minute METROU PACII, statia STB 136, 137, 138, 236, 336, 61, 62, s.a. Se inchiriaza cu 320 euro/luna, inclusiv loc de parcare ADP si contract. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885, ROG SERIOZITATE. Va asteptam la vizionare!
[-] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
chiajna-bucuresti
Agentia Acasa Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament LIBER, de 2 camere, confort 1, semidecomandat, la etajul 3/8, MOBILAT COMPLET MODERN, LIBER, in bloc NOU, ANVELOPAT, constructie 2017, clasa energetica A, situat intr-un areal aerisit, in proximitatea Centrului Comercial Militari, cartier MILITARI RESIDENCE, Zona Chiajna –Ilfov, pe str. Tineretului, Nr. 19. Aveti acces facil la mijloacele de transport in comun, la doar 3 minute de mers pe jos de acasa, este statia STB 138 si 178 si 5 statii de STB pana la METROU PACII. Apartamentul CONFORT 1, semidecomandat, este bine compartimentat pe o suprafata utila de 45mp si o S.c de 50mp. Se inchiriaza COMPLET MOBILAT SI UTILAT MODERN. Cu toate imbunatatirile, LA CHEIE, g,f,p,t,u,m.,usi interioare, calorifere si instalatii NOI. In living aveti biblioteca + TV LCD, canapea cu extensibila functia PAT, etc. Dormitorul are pat matrimonial, dressing sifonier cu 3 usi, baia are cada, iar in balconul inchis cu termopan este bucataria complet mobilata si utilata NOU. Confortul termic al imobilul este asigurat de o CENTRALA PROPRIE pe gaz in balcon si un aparat de AER CONDITIONAT, fiind complet CONTORIZAT – apometre si contor de gaz pentru costuri minine cu intretinerea. Este dotat cu cablu, internet, interfon WI FI si blocul cu scara curata si LIFT , posibilitate loc de parcare. In vecinatatea dvs. regasiti MegaImage, Lidl, Auchan, METRO, market, farmacii, gradinita, statia STB, etc. Se inchiriaza cu 280 euro/luna inclusiv contract, iar pentru mai multe detalii, poze, ma puteti contacta la 0730885885 telefon contact sau whatsapp.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, confort 1, decomandat, situat, la doar 3 minute de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, la etajul 5/8, cu orintare nord est. Blocul este construit in 1980, are scara curata, cu 2 lifturi si interfon, amplasat semistradal, ideal pentru cei care cauta o ZONA VERDE si linistita. AVANTAJ: LOC PARCARE ADP. Apartamentul se inchiriaza MOBILAT, UTILAT COMPLET, cu imbunatatiri CLASICE, g., f., linoleum stil parchet, t., u.m si CONTORIZAT apometre, repartitoare, pentru costuri minime de intretinere. Este dotat cu 2 aparate de AER CONDITIONAT pentru a va putea bucura de o atmosfera racoroasa in zilele caniculare, masina de spalat rufe automata, aragaz, combina frigorifica, HOTA cu aerisire externa, cuptor cu microunde. Imobilul este SPATIOS, avand o suprafata utila de 53mp si 60mp construiti, CONFORT 1 si decomandat. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 BUCATARIE MARE, inchisa, forma patratoasa, cu spatiu pentru luat masa, 1 BALCON INCHIS cu termopan cu intrare din sufragerie pe bucatarie, 1 sufragerie cu canapea extensibila cu functia pat si BIROU pentru lucru sau studiu, 1 dormitor cu pat MATRIMONIAL, 1 baie cu cada si hol spatios la intrare. De acasa ajungeti usor catre majoritatea zonelor de interes si transport public: fiind la doar 3 minute de mers pe jos de METROU si PIATA GORJULUI, Carrefour, Profi, scoala 309 pe strada Moinesti, gradinita, cresa, statia STB 136,137,138,236,336,61,62, LIDL, parculet joaca pt copii, etc. Ajungeti in 10 – 15 minute la Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramva 41 Virtutii, Cora Lujerului, Mall Plaza, Parc Politehnica, Liceul Tudor Vladimirescu, Institutul Politehnic, etc. Se inchiriaza cu 320 euro/luna, usor discutabil inclusiv contract sau in LEI, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , PACII
pacii-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament LIBER, de 2 camere, confort 1, decomandat, la etajul 3/11, BUCATARIA MOBLIATA UTILATA COMPLET, APARTAMENTUL NEMOBILAT. Blocul este NOU, ANVELOPAT, clasa energetica A, construit in 2021, cu LIFT si scara foarte curata, situat intr-un areal aerisit, in proximitatea Centrului Comercial Militari, Auchan, Militari Shopping, Decathlon Militari, Altex, Brico Depot, la parterul blocului cu MEGAIMAGE, in MILITARI, Sector 6, Cartier ENVOQUE RESIDENCE, pe strada Drumul Ciorogarla, nr. 279. Avantaj: Loc de PARCARE in proprietate. Aveti acces facil la mijloacele de transport in comun, la doar 6 minute de mers pe jos de acasa, este statia STB 138 si 178 si 238 statia Tineretului 13 adica la 500 metri, si 5 statii de STB pana la METROU PACII. Apartamentul este bine compartimentat pe o Sut 52mp si o S.c de 60mp. Se inchiriaza NEMOBILAT dar BUCATARIA COMPLET MOBILATA SI UTILATA MODERN, NOU. Cu toate imbunatatirile, LA CHEIE, g., f., p., t., u,m., usi interioare, calorifere si instalatii NOI, balconul este inchis cu geamuri termopan, baia echipata, bucataria separata si inchisa , camerele nemobilate. Confortul termic al imobilul este asigurat de o CENTRALA PROPRIE pe gaz si aparat de AER CONDITIONAT, fiind complet CONTORIZAT – apometre si contor de gaz pentru costuri minine cu intretinerea. Este dotat cu cablu, internet, WI FI. In vecinatatea dvs. regasiti: MegaImage, Lidl, Auchan, METRO Militari, market, farmacii, gradinita, statia STB, McDonalds, Starbucks, Auchan, Militari, Shopping, Decathlon, Altex, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Grupul Scolar Auto, etc. Se inchiriaza cu 250 euro/luna fara loc parcare sau 300 euro/luna inclusiv LOC PARCARE in PROPRIETATE , iar pentru mai multe detalii, poze, ma puteti contacta la 0730885885 atat telefonic cat si pe whatsapp.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere NOU, MODERN, LA CHEIE, LIBER, situat in Cartierul EXIGENT, PLAZA RESIDENCE, pe str. Alexandru Cutieru, nr.25A, la etajul 2/11. Blocul, constructie 2020, ANVELOPAT, clasa energetica A, Sut 60mp, Sc 70mp. Imobilul se inchiriaza MOBILAT si UTILAT COMPLET, NOU MODERN, pregatit pentru MUTARE IMEDIATA. Pe langa imbunatatiri ca: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, instalatiile, usile interioare si caloriferele sunt NOI. AVANTAJ: BLOC NOU, ANVELOPAT, LOC PARCARE SUBTERAN IN PROPRIETATE, AER CONDITIONAT, MOBILAT, UTILAT COMPLET NOU, MODERN, CENTRALA PROPRIE PE GAZ. Este dotat cu: CENTRALA PROPRIE PE GAZ, AER CONDITIONAT, hota cu evacuare externa, combina frigorifica, masina de spalat rufe automata. TV LCD SMART.La cablu si internet, trebuie doar sa activati abonamentul dorit de dvs. Este COMPLET CONTORIZAT- contor gaz, apometre, pentru costuri minime de intretinere. De acasa aveti acces facil catre multe zone de interes si mijloace de transport in comun: stati STB 137,138, tramvaiul 41- statie MALL PLAZA, tramvai 8,25,35, MegaImage, LIDL, 10 min. METROU LUJERULUI, CORA Lujerului, PARC MOGHIOROS, Metrou Drumul Taberei, etc. Se inchiriaza cu 500 euro/luna, inclusiv contract si LOC PARCARE SUBTERAN PROPRIETATE. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 07 arata numarul. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
Va oferim spre inchiriere, un apartament de 2 camere, MODERN, LIBER, LA CHEIE, DE LUX, situat ULTRACENTRAL, zona UNIRII, vis-a-vis de LOCANTA JARISTEA, pe str. George Georgescu, nr. 37, la etajul 1/4. Blocul este ANVELOPAT, clasa energetica A, construit in 2016, cu scara curata, lift, interfon si PROTEJAT cu camera de supraveghere. Avantaje: LOC DE PARCARE SUBTERAN in proprietate, cu acces pe baza de telecomanda si iesire directa catre liftul de la subsol, BOXA in PROPRIETATE de 5mp, tot la subsol si boxa in folosinta pe palier cu intrare si de pe palier si din apartament. Apartamentul se inchiriaza COMPLET MOBILAT MODERN SI UTILAT COMPLET, exact ca in poze, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare NOI, instalatii eletrice, sanitare si termice NOI precum si rulouri exterioare electrice pe baza de telecomanda, pentru antifonare si intimitate. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat de ambient WI-FI, AER CONDITIONAT SMART, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina automata de spalat rufe, plita, cuptor, HOTA, inclusiv TV LCD cu DIAGONALA de 135cm SMART,s.a. Este locul unde poti spune ACASA ! Este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 52mp, S.c de 68mp si se compun dintr un living open space cu bucataria si holul de intrare, creand un SPATIU GENEROS si LUMINOS, 1 BALCON deschis cu intrare DUBLA atat din living cat si din dormitor , 1 baie cu cada si geam pentru aerisire, 1 DORMITOR MATRIMONIAL de 13mp. Merita vazut! Pretul este de 600 euro/luna, usor discutabil inclusiv loc parcare subteran si boxa. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , LIVIU REBREANU
liviu-rebreanu-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament SPATIOS si LUMINOS de 2 camere, confort 1, semidecomandat, LIBER 01.09.2022, vizionari oricand cu programare dupa o zi pe alta , are orientare sudica, pe mijloc, situat pe Bld. 1 Decembrie 1918, nr.21, etajul 5/8, la intersectie cu strada Liviu Rebreanu. Blocul este constructie in 1985, are intrare stradala, vedere spatele blocului , ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si cu SPATIU VERDE din belsug. AVATAJ: LOC DE PARCARE ADP- cu vedere chiar din apartamentul dvs. Imobilul este CONFORT 1, semidecomandat, MOBILAT si UTILAT COMPLET si are o suprafata utila de 56mp - S.c 65. La interior este recent RENOVAT, imbunatatiri clasice (g.,f.,p.,t.,u.m) si este dotat cu AER CONDITIONAT, cablu, internet si interfon, WI FI. Bucataria este mare patratoasa, cu spatiu pentru luat masa. Sufrageria este un loc de odihna si refugiu, cu ghivece cu FLORI NATURALE - usor de intretinut, canapea extensibila, o bliblioteca cocheta, este inclus TV LCD, iar de aici se poate iesi direct pe balconul (deschis). Baia este prevazuta cu cada, dormitorul cu pat matrimonial. Aveti acces usor la toate mijloacele de transport in comun: la doar 2 minute de mers pe jos este statia tramvai (23, 40 si 19) si statia STB Complex Comercial Titan (311, 330, 331, 253, 325, 101), 2 statii STB pana la METROU TITAN. Pentru a va aproviziona mergeti 5 minute pana la Auchan Titan, MegaImage, Lidl sau 9 minute de mers cu masina pana la Mall Park. In vecinatate aveti scoala, gradinita si PARCUl IOR. Apartamentul se inchirieaza cu 300/luna iar pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , POLITEHNICA
politehnica-bucuresti
Inchiriere Apartament 19Residence la 5 min de metrou Grozavesti, 2 camere, un dormitor, etaj 11 / 11, confort Lux, decomandat, 62mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 62mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, centrala termica proprie. Anunt AI 0341869
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
mihai-bravu-bucuresti
Inchirieri Apartament la 10 min de metrou Mihai Bravu, 2 camere, un dormitor, etaj 6 / 8, confort I, decomandat, 57mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 57mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, mall, piata, centrala termica proprie
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.300 LEI - Bucuresti , MILITARI
militari-bucuresti
Inchiriere Apartament la 10 min de metrou Pacii, 2 camere, un dormitor, etaj 9 / 9, confort I, decomandat, 56mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 56mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon Anunt AI 0327124
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)

18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
timpuri-noi-bucuresti
Inchiriere Apartament aproape de metrou Timpuri Noi, 2 camere, un dormitor, parter / 10, confort Lux, decomandat, 60mp, constr. 2015, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou Anunt AI 0327127
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , 1 DECEMBRIE
1-decembrie-bucuresti
Inchiriere Apartament la 10 min de metrou 1 Decembrie 1918, 2 camere, un dormitor, etaj 5 / 10, confort I, decomandat, 47mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 47mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, scoala Anunt AI 0339797
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 425 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Inchiriere Apartament aproape de metrou Lujerului, 2 camere, un dormitor, etaj 8 / 10, confort Lux, decomandat, 49mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 49mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, magazine, loc parcare, centrala termica proprie, prima inchiriere Anunt AI 0339981
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , 1 DECEMBRIE
1-decembrie-bucuresti
Inchiriere apartament aproape de metrou Nicolae Teclu, 2 camere, un dormitor, parter / 11, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 45mp, constr. 2021, supr. utila : 45mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie ai0343836
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 340 EURO - Bucuresti , PACII
pacii-bucuresti
Inchiriere apartament aproape de metrou Pacii, 2 camere, un dormitor, etaj 3 / 3, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, 50mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 50mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie ai0343842
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului-bucuresti
Inchiriere garsoniera aproape de metrou Piata Iancului, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 8, confort Lux, in bloc mixt, decomandat, 35mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 35mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie ai0344115
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Inchiriere apartament 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 8, confort Lux, in bloc mixt, 51mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 51mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie ai0344140
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Inchiriere apartament 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 8, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, 51mp, constr. 1986, supr. utila : 51mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie ai0344287
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 390 EURO - Bucuresti , PARC IOR
parc-ior-bucuresti
Inchiriere apartament aproape de metrou Costin Georgian, 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 10, confort Lux, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 52mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 52mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon ai0344443
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 365 EURO - Bucuresti , GARA DE NORD
gara-de-nord-bucuresti
Inchiriere apartament aproape de metrou Gara de Nord, 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 9, confort Lux, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 42mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 42mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie ai0344450
[-] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Eftimie George
Telefon: 0734828227
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 303   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact