Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 353   >
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
aparatorii-patriei-bucuresti
Gold Alex Imob are placerea sa va prezinte un apartament spatios si confortabil. In apartament gasim : geam termopan,gresie, faianta si parchet . Zona este buna cu scoli, gradinite si parcuri de joaca pentru copii. Avem banci, farmacii si restaurante in zona . La transportul in comun se ajunge in maxim 4 minute de mers pe jos, de aici putem ajunge in toate zonele principale din Bucuresti . Pentru mai multe detalii ne putem auzi la un telefon sa discutam mai mult despre acest aparatament sau despre alte oferte la inchirierere de la agentia noastra.ga 719
[-] Gold Alex Imob(A)
Telefon: 0775124833
Agent: Doc Alexandru
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Avem placerea de a va oferi spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, intr-o vila cu intrare si scari SEPARATE, la etajul 1/pod, cu orientare nord-vest. Construita in 2017, ANVELOPATA, clasa energetica A si amplasata intr-o ZONA VERDE si linistita, semistradal, intre Metrou, Piata GORJULUI si Pacii, Autogara Militari, zona Apusului. Se inchiriaza cu TOATE UTILITATILE, recent renovat, mobilat pe comanda de la MOBEXPERT si utilat MODERN, LUX, inclusic cu LOC DE PARCARE teran, zona SUPRAVEGHEATA VIDEO. Comfortul termic este asigurat de o CENTRALA pe gaz si un aparat de aer conditionat, fiind si CONTORIZAT complet (gazometru si apometre) pentru costuri reduse de intretinere. Este dotat cu: combina frigorifica, CUPTOR electric cu plita, ventilator de aerisire, masina de spalat rufe, aspirator, TV LCD, cablu, internet, rooter Wi-Fi DIGI, s.a. LA CERERE: se poate aduce un coltar sau o canapea, masa si scaune. Locuinta este SPATIOASA, confort 1 si se intinde pe o S.ut. de 58mp, S.c. de 70mp. In compartimentarea acesteia regasiti: o bucatarie echipata complet, OPEN SPACE cu sufrageria, 1 BALCON de 8mp, ideal ca SPATIU DE RELAXARE, 1 sufragerie cu birou pentru lucrul sau studiul DE ACASA, dulapuri depozitare si biblioteca, 1 dormitor MATRIMONIAL, 1 hol si 1 baie cu cada si geam pentru aerisire. Este locul unde iti poti incarca bateriile cand ajungi acasa! De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: MegaImage, Profi, Penny, Auchan, LIDL, statia STB 136, 137, 138, 236, 336, 61, 62, PARC PACII, 6 minute Metrou Pacii, 6 minute Metrou Gorjului, scoala, gradinita. Apartamentul se inchiriaza cu 400 euro/luna sau lei, inclusic loc de parcare teran, iar pentru mai multe detalii si a merge la vizionare, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Merita vazut!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , DOMENII
domenii-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament impecabil de 2 camere, LA CHEIE, situat in Sectorul 1, in apropiere de Piata Domenii, pe Bld. ION MIHALACHE, nr. 142, vis-a-vis de COMPLEXUL CIRESARI, la etajul 1/4. Blocul, cu intrare stradala, este construit in 1978, ANVELOPAT, clasa energetica A, pentru costuri minime de intretinere si amplasat intr-o ZONA VERDE si linistita. Apartamentul este RECENT RENOVAT, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare, instalatii si calorifere NOI, MOBILAT MODERN si UTILAT COMPLET, LIBER pentru MUTARE in 01.11.2022 vizionari oricand cu programare. Este dotat cu AER CONDITIONAT, hota, aragaz, combina frigorifica, masina de spalat rufe automata, inclusiv TV LCD, cablu, internet, interfon are inclusiv RULOURI EXTERIOARE. Este locul unde te simti ca “ACASA”! Imobilul este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 40mp, S.c. de 48mp, fara balcon. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 sufraferie cu canapea, corp pentru tv, 1 DORMITOR MATRIMONIAL, dressing cu oglinda, 1 bucatarie utilata cu spatiu pentru luat masa, 1 baie cu cada si aerisire, hol. De acasa aveti facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis de COMPLEX CIRESARI, PIATA DOMENII, statia STB, tramvai, gradinita, scoala, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, parculet, MegaImage, Univeristatea AGRONOMIE, etc. Se inchiriaza cu 360 euro/luna inclusiv contract, usor discutabil, posibilitate loc de PARCARE prin zona, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , DOBROESTI
dobroesti-bucuresti
Avem placerea de a va oferi un apartament NOU, aflat la PRIMA INCHIRIERE, de 2 camere, mobilat si utilat complet, LUX, contorizat complet, cu CENTRALA proprie pe gaz, spatios, DECOMANDAT sporit si situat int-un cartier rezidential din Dobroiesti, Ilfov, str. Doinei, nr. 59, la etajul 3 din 4, cu lift. Blocul este anvelopat, constructie 2020, cu camere de supraveghere, beneficiind de o superba GRADINA comuna, cu alei ingrijite, access la poarta cu telecomanda si loc de PARCRE teran in proprietate, amplasat intr-o zona linistita, VERDE. De acasa aveti facil: in doar 1 minut de mers pe jos pana la MegaImage, market, in 750 m gasiti statia STB 253, 460. Cu masina: in 3 minute ajungeti la Institutul Clinic Fundeni, Colegiul National Victor Babes, 10 minute Carrefour Colentina, Dragonul Rosu, Lidl, Scoala 39, Jerusalem School. Apartamentul este confort 1 si se intinde pe o S.ut. de 50mp si S.t. 60 si S.c. de 70mp. Este bine compartimentat: 2 BALCOANE generoase deschise–unul cu iesire din sufragerie si al doilea cu iesire din dormitor, 1 sufragerie amenajata armonios cu canapea din piele, fotolii, TV LCD Smart, 1 dormitor MATRIMONIAL, totul mobilat pe comanda si modern, 1 bucatarie complet utilata, cu zona pentru luat masa in familie, 1 baie cu cada si ventilator si 1 hol spatios la intrare cu dressing cu glinda. Este locul in care te incarci cu ENERGIE POZITIVA cand ajungi acasa! Se inchiriaza cu 380 euro/luna, inclusiv cu locul de parcare, la cerere se monteaza si aer conditionat. Pentru mai multe detalii, poze sau vizionare, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, confort 1, decomandat, situat, la doar 3 minute de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, la etajul 5/8, cu orintare nord est. Blocul este construit in 1980, are scara curata, cu 2 lifturi si interfon, amplasat semistradal, ideal pentru cei care cauta o ZONA VERDE si linistita. AVANTAJ: LOC PARCARE ADP. Apartamentul se inchiriaza MOBILAT, UTILAT COMPLET, cu imbunatatiri CLASICE, g., f., linoleum stil parchet, t., u.m si CONTORIZAT apometre, repartitoare, pentru costuri minime de intretinere. Este dotat cu 2 aparate de AER CONDITIONAT pentru a va putea bucura de o atmosfera racoroasa in zilele caniculare, masina de spalat rufe automata, aragaz, combina frigorifica, HOTA cu aerisire externa, cuptor cu microunde. Imobilul este SPATIOS, avand o suprafata utila de 53mp si 60mp construiti, CONFORT 1 si decomandat. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 BUCATARIE MARE, inchisa, forma patratoasa, cu spatiu pentru luat masa, 1 BALCON INCHIS cu termopan cu intrare din sufragerie pe bucatarie, 1 sufragerie cu canapea extensibila cu functia pat si BIROU pentru lucru sau studiu, 1 dormitor cu pat MATRIMONIAL, 1 baie cu cada si hol spatios la intrare. De acasa ajungeti usor catre majoritatea zonelor de interes si transport public: fiind la doar 3 minute de mers pe jos de METROU si PIATA GORJULUI, Carrefour, Profi, scoala 309 pe strada Moinesti, gradinita, cresa, statia STB 136,137,138,236,336,61,62, LIDL, parculet joaca pt copii, etc. Ajungeti in 10 – 15 minute la Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramva 41 Virtutii, Cora Lujerului, Mall Plaza, Parc Politehnica, Liceul Tudor Vladimirescu, Institutul Politehnic, etc. Se inchiriaza cu 280 euro/luna, inclusiv contract sau in LEI,la cerere loc parcare ADP, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , COLENTINA
colentina-bucuresti
Cod: ai0421136 Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 3, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 61mp, constr. 2018, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , FUNDENI
fundeni-bucuresti
Cod:0421135 Se ofera spre inchiriere apartament aproape de spitalul Fundeni, 2 camere, 2 dormitoare, etaj 6 / 8, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 67mp, constr. 2008, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie inchisa, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , MILITARI
militari-bucuresti
Inchiriem apartament 2 camere confort 1, 55 mp, etaj 8/8, decomandat, mobilat si utilat, parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, situat la 2 minute de metrou Lujerul si Piata Veteranilor, in apropiere, scoala, gradinita.
[+] EXPERTOP IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului-bucuresti
Cod: ai0421134 Se ofera spre inchiriere apartament aproape de metrou Piata Iancului, 2 camere, un dormitor, etaj 7 / 8, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 1987, supr. utila : 54mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie inchisa, loc parcare subteran, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului-bucuresti
cod anunt: AI0421132 Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere , la 5 min de metrou Piata Iancului, un dormitor, etaj 5 / 10, p+10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 55mp, utilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)

29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 440 EURO - Bucuresti , OBOR
obor-bucuresti
Cod: ai0421133 Agent Andrei B Se ofera spre inchiriere apartament, la 1 min de metrou Obor, 2 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 8, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 1987, supr. utila : 53mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie deschisa, loc parcare subteran, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 470 EURO - Bucuresti , REGIE
regie-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 3/11, 58mp, renovat recent, apropiere metrou, parc, mobilat si utilat complet, disponibiliate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
piata-sudului-bucuresti
Apartament 2 camere cu vedere mixta, complet mobilat si utilat la 3 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Piata Sudului, Mall Sun Plaza, Aparamentul este situat in Berceni pe Sos. Oltenitei, bloc stradal. Aparatmentul este la Prima Inchiriere. -Hol - Dressing cu 5 usi. Cuier, -Hol baie - Dulap depozitare. Masina de spalat Whirpool, -Bucatarie mobilata 10 mp - Combina frigorifica, plita, cuptor electric, cuptor microunde, prajitor paine, masa pentru 4 persoane. -Living - Canapea extensibila pentru 3 persoane, Birou de lucru, Aer conditionat, TV. -Dormitor - Pat matrimonial cu noptiere, Comoda. -Baie - Cabina dus, Masina de spalat. -Balcon inchis cu termopan - Loc pentru relaxare. -Aparamentul este dotat cu Instalatie de gaz individuala, Apometre apa si Repartitoare caldura. Apartamentul situat in bloc construit in anul 1986 la etajul 1/10. cu suprafata de 56mp.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 630 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
DESCRIERE: SALUTARE! SUNT UN APARTAMENT GENEROS (84MP UTILI), CU NASUL PE SUS (ET. 7!). MA CONSIDER A FI PERFECT PENTRU TINERII PROFESIONISTI, VISATORI SI ROMANTICI, SI MA LAUD CU: O FINISAJE DE CALITATE, CU MARMURA, GRANIT SI PARCHET DE CALITATE - E O PLACERE SA MERGI DESCULT PRIN CASA!O LIVING SPATIOS, LUMINOS (CU IESIRE PE TERASA), DECORAT IN CULORI CALDE, IMBIETOARE - AHH. ABIA ASTEPT DIMINETILE LENESE DE DUMINICA!O DORMITOR ALB, ELEGANT SI COMFORTABIL, CU PAT MATRIMONIAL SI VEIOZE REGLABILE IN INTENSITATE - SERILE ROMANTICE. MMM. VOR FI SI MAI ROMANTICE!O BUCATARIE COMPLET UTILIATA SI OBRAZNIC COLORATA, CU IESIRE PE TERASA SI MASINA DE SPALAT VASE - IN SFARSIT! FARA TIMP PIERDUT CU SPALATUL VASELOR!O BAIE MODERNA, BICOLORA, IMBIETOARE - LEACUL DE VINERI SEARA: LUMANARI, JAZZ SI O BAIE BUNA.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
brancoveanu-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 2/8, 57mp, renovat recent, apropiere metrou, parc, centre comerciale, mobilat si utilat complet, disponibiliate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 1/4, 62mp, renovat recent, apropiere metrou, parc, centre comerciale, mobilat si utilat complet, disponibiliate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
tineretului-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 3/7, 55mp, renovat recent, apropiere metrou, parc, centre comerciale, mobilat si utilat complet, vedere spate, disponibiliate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
ion-mihalache-(1-mai)-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 2/8, 55mp, renovat recent, apropiere parc, centre comerciale, vedere spate, mobilat si utilat complet, disponibiliate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
floreasca-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 1/3, 54mp, renovat recent, apropiere metrou, parc, centre comerciale, mobilat si utilat complet, disponibiliate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , AMZEI
amzei-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 3/7, 52mp, renovat recent, apropiere metrou, centre comerciale, mobilat si utilat complet, disponibiliate imediata.
[-] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
Telefon: 0755335562
Agent: Cristian
Telefon: 0729620700
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 353   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact