Gorjului Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 380

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 19   >
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 116.000 EURO usor discutabil, se accepta credit - Bucuresti , GORJULUI
Va oferim spre vanzare un apartament spatios si luminos de 3 camere,CONFORT 1, DECOMANDAT, LIBER , ETAJ 2/8, cu orientare estica, pe mijloc, situat in Cartierul Militari, la doar 1 minut de METROU si PIATA GORJULUI, la etajul 2/8. Blocul este de tip monolit, construit in 1986, cu scara curata, lift, interfon si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Sut de 74mp si Sc de 89 mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 2 GRUPURI SANITARE, unul cu cada si geam, pentru o buna aerisire, al doilea grup sanitar tot cu geam; 1 BUCATARIE MARE patratoasa, in forma de patrat, cu spatiu pentru luat masa in familie; 2 BALCOANE inchise cu termopan, unul pe sufragerie si al doilea pe dormitorul mare; un HOL SPATIOS la intrare , scara curata cu lift si interfon. Merita vazut! Imobilul se vinde cu imbunatatiri CLASICE, g,f,p,t, u.m., AER CONDITIONAT. Este dotat cu cablu, internet, contorizat, apometre si repartitoare si aveti posibilitatea montarii unei CENTRALE PROPRII pe gaz, avand teava de gaz pe palier si contuare la etaj 1. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis Scoala, Gradinita 174, 310, scoala 156, la doar 1 minut METROU GORJULUI, piata Gorjului, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB, PARCULET si LOC DE JOACA COPII, iar la 8 minute METROU Lujerului, CORA Lujerului, Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, Lidl, 10 minute parc POLITEHNICA, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, piata Veteranilor, Mall Plaza, etc. Se vinde cu 116000 euro, usor discutabil, are cadastru, intabulare, se accepta credit, iar pentru mai multe poze sau detalii ma puteti contacta telefonic la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[-]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 42.000 EURO se accepta CREDIT - Bucuresti , GORJULUI
Va oferim spre vanzare o garsoniera pentru INVESTITIE sau LOCUIT, situata in Cartierul Militari, intre statia de Metrou Lujerului si Gorjului, la etajul 3/4. Blocul este construit in 1980, cu scara curata, interfon si este pozitionat semistradal intr-o ZONA VERDE si linistita. Se vinde MOBILATA, UTILATA COMPLET, cu imbunatatiri, gresie, faianta, parchet, usa metalica, calorifere si usi interioare NOI. Este dotata cu AER CONDITIONAT, combina frigorifica, masina de spalat rufe automata, TV LCD, inclusiv cablu, internet, WI-FI. Garsoniera este confort 2, DECOMANDATA, se intinde pe o S.ut de 30mp si o S.c de 39m. In compartimentarea acesteia regasiti: 1 BALCON logie INCHIS cu termopan, pe bucatarie, 1 BAIE cu CADA si GEAM pentru aerisire. Camera este cu PAT MATRIMONIAL, canapea extensibila, birou pentru lucru sau studiu de acasa, etc. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: la doar 5 minute de METROU si PIATA GORJULUI, Metrou LUJERULUI, MegaImage, Carrefour, Profi, Penny, Lidl. Se afla intre scoala, Gradinita 309, Str. Moinesti si Scoala, Gradinita 142 Azurului, Gradinita Romana-Finlandeza, Str. Leaota. La doar 10 minute este CORA Lujerului, tramvai 41 Virtutii, Mall Plazza, PARC Politehnica. Imobilul se vinde cu 42000 euro – se accepta CREDIT, avand CADASTRUL SI INTABULAREA DEJE EFECTUATE. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.000 EURO se accepta credit - Bucuresti , GORJULUI
Va oferim spre vanzare un apartament spatios si luminos de 3 camere, LIBER, cu orientare sud-vest, situat in Cartierul Militari, la doar 3 minute de METROU si PIATA GORJULUI, semistradal, la etajul 2/8. Blocul este de tip O, construit in 1982, cu scara curata, lift, interfon si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si lininistita. Locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, semidecomandat si se intinde pe o suprafata utila de 70mp, o suprafata construita de 84mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 2 GRUPURI SANITARE, unul cu cada si geam termopan pentru o buna aerisire; 1 BUCATARIE MARE, in forma de patrat, cu spatiu pentru luat in familie; 1 BALCON logie, inchis cu termopan, SPATIU DE RELAXARE,pe bucatarie, cu intrare din dormitor; HOL intrare SPATIOS si 3 DRESSINGURI. Merita vazut! Imobilul se vinde cu imbunatatiri clasice , g.,f.,p.,t.,u.m, calorifere schimbate, glafuri de MARMURA la geamurile din termopan, OBLOANE EXTERIOARE si jaluzele interioare orizontale. Este dotat cu cablu, internet si aveti posibilitatea montarii unei CENTRALE PROPRIE pe gaz, avand teava de gaz si contuare pe hol. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis Scoala, Gradinita 309 MOINESTI, la doar 3 minute METROU GORJULUI, piata Gorjului, Carrefour, MegaImage, Lidl, statia STB, PARCULET si LOC DE JOACA COPII la doar 2 minute, iar la 15 minute METROU Lujerului, piata Veteranilor, CORA Lujerului, Tramvai 41 Virtutii, parcul Politehnica, Institutul Politehnic, Mall Plaza, etc. Se vinde cu 89000 euro, are cadastrul, intabularea effectuate, certificatul energetic, se accepta credit, iar pentru mai multe poze sau detalii ma puteti contacta telefonic la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 320 EURO inclusiv contract, lei sau euro - Bucuresti , GORJULUI
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, confort 1, decomandat, situat, la doar 3 minute de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, la etajul 5/8, cu orintare nord est. Blocul este construit in 1980, are scara curata, cu 2 lifturi si interfon, amplasat semistradal, ideal pentru cei care cauta o ZONA VERDE si linistita. AVANTAJ: LOC PARCARE ADP. Apartamentul se inchiriaza MOBILAT, UTILAT COMPLET, cu imbunatatiri CLASICE, g., f., linoleum stil parchet, t., u.m si CONTORIZAT apometre, repartitoare, pentru costuri minime de intretinere. Este dotat cu 2 aparate de AER CONDITIONAT pentru a va putea bucura de o atmosfera racoroasa in zilele caniculare, masina de spalat rufe automata, aragaz, combina frigorifica, HOTA cu aerisire externa, cuptor cu microunde. Imobilul este SPATIOS, avand o suprafata utila de 53mp si 60mp construiti, CONFORT 1 si decomandat. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 BUCATARIE MARE, inchisa, forma patratoasa, cu spatiu pentru luat masa, 1 BALCON INCHIS cu termopan cu intrare din sufragerie pe bucatarie, 1 sufragerie cu canapea extensibila cu functia pat si BIROU pentru lucru sau studiu, 1 dormitor cu pat MATRIMONIAL, 1 baie cu cada si hol spatios la intrare. De acasa ajungeti usor catre majoritatea zonelor de interes si transport public: fiind la doar 3 minute de mers pe jos de METROU si PIATA GORJULUI, Carrefour, Profi, scoala 309 pe strada Moinesti, gradinita, cresa, statia STB 136,137,138,236,336,61,62, LIDL, parculet joaca pt copii, etc. Ajungeti in 10 – 15 minute la Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramva 41 Virtutii, Cora Lujerului, Mall Plaza, Parc Politehnica, Liceul Tudor Vladimirescu, Institutul Politehnic, etc. Se inchiriaza cu 320 euro/luna, usor discutabil inclusiv contract sau in LEI, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Va pregatiti sa va intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament spatios, decomandat, confort 1, de 2 camere, cu intrare stradala, orientare nord-est si vedere laterala la GRADINA blocului. Este situat pe Bld. IULIU MANIU, la doar 2 minute de mers pe jos de statia de Metrou si Piata GORJULUI, la parter inalt/8 cu gratii la geam, fara balacon. Blocul este construit in 1980, cu scara curata. Apartamentul are o suprafata utila de 58mp, construita de 70mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie mare patratoasa unde se poata lua masa in familie, 1 DEBARA, 1 CAMARA, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie, 2 holuri spatioasa si 1 baie cu cada. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA! Se vinde recent zugravit, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi si PARTIAL MOBILAT: dormitorul si bucataria. Acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ si contorizat, pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut! De acasa aveti acces rapid la: 2minute METROU si Piata GORJULUI, statia STB, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 75000 euro iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
18.08.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Oferim spre vanzare apartament la 5 min de metrou Gorjului, 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 4, confort I, decomandat, 48mp, constr. 1968, supr. utila : 48mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, piata Anunt AV 0343192

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Vanzari Garsoniere
Pret: 39.900 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Oferim spre vanzare garsoniera Militari aproape de metrou Preciziei, o camera, un dormitor, etaj 7 / 8, decomandat, 34mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 34mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, magazine, loc parcare, centrala termica proprie Anunt AV 0342282

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 40.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Oferim spre vanzare apartament 2 camere aproape de metrou Gorjului, 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 4, confort II, decomandat, 35mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 35mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, piata, scoala, gradinita Anunt AV 0342359

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 82.500 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Va oferim spre vanzare un apartament aproape de metrou Politehnica, 2 camere, un dormitor, etaj 3 / 4, 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, 48mp, constr. 1974, supr. utila : 48mp, utilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, interior stare buna, apometre. Comision: 2% Cod anunt: av0402114

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Va oferim spre vanzare un apartament aproape de metrou Politehnica, 2 camere, un dormitor, etaj 3 / 8, 8, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 56mp, constr. 2002, supr. utila : 56mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna. Comision: 2% Cod anunt: av0402325

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 325 EURO - Bucuresti , GORJULUI
aproape de metrou Gorjului, 2 camere, un dormitor, etaj 5 / 5, confort I, decomandat, constructie finalizata, 55mp, supr. utila : 55mp, utilat, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, bucatarie inchisa, B se poate inchide, centrala termica proprie, geam la baie, accepta sediu, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, repartitoare ai 0352109

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , GORJULUI
la 5 min de metrou Grozavesti, o camera, etaj 5 / 11, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 45mp, constr. 2019, supr. utila : 40mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie inchisa, centrala termica proprie, aer conditionat, usa metalica, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, contor gaze Ai0347284

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , GORJULUI
2 camere, etaj 1 / 8, confort I, decomandat, constructie finalizata, 50mp, supr. utila : 45mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, magazine, scoala, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, faianta, aer conditionat, usa metalica, tv, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata Ai0345445

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Se ofera spre inchiriere o garsoniera in Complex Plaza Residence, mobilata si utilata recent, dispune de centrala termica, este la o distanta de 5-7 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Lujerului. Ai0345134

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO 50% - Bucuresti , GORJULUI
Inchiriere Garsoniera Lujerului , la 5 min de metrou Lujerului, o camera, un dormitor, parter, confort Lux, in bloc mixt, decomandat, 39mp, constr. 2001, supr. utila : 39mp, utilat, nemobilat, o baie, o bucatarie, un balcon . ai0341521

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 410 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Se ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere, zona Militari. Imobilul este situat la etajul 3, dispune de 74mp, complet mobilat si utilat, in apropiere de statia de metrou Lujerului, statie de autobuz pentru transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Zona este foarte linistita, intre blocuri, multi pomi si putin circulata. Este disponibil pentru imediata inchiriere Merita vizionat ! ai0355930

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Se ofera spre inchiriere garsoniera in zona Lujerului la 5 min de metrou Lujerului, etaj 5 / 8, decomandat, 40mp, utilat, mobilat. - Apartamentul este echipat cu centrala termica proprie. - Acces facil la toate mijloacele de transport in comun. cod anunt: ai0355223

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 299 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Se ofera spre inchiriere garsoniera la 10 min de metrou Lujerului, etaj 11 / 11, 37mp, utilat, mobilat, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall. cod anunt: ai0356322 comision 50%

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Se da spre inchiriere garsoniera la 5 min de metrou Grozavesti, decomandat, constructie finalizata, utilat, mobilat. -Acces facil la transportul in comun si diferite puncte de interes. AI0352508

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
18.08.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Se ofera spre inchiriere un apartament aproape de metrou Politehnica, 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 10, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, 58mp, constr. 2020, supr. utila : 58mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, frigider. AI 0341814

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Mazilu Mihai Daniel
Telefon: 0734828227
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 19   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact