Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , TITAN
titan-bucuresti
Apartament 5 camere deosebit, cu o suprafata utila de 105 mp plus 7mp cele doua balcoane. Dispune de doua bai, debarale si un spatiu generos in care se poate amenaja un dressing. Necesita renovare totala.Situat la etajul 1/10 intr-un imobil construit in anul 1973. Reabilitat termic. Bloc civilizat, cu vecini linistiti. In bloc sunt apartamente de doua, trei si cinci camere. Vedere mixta. Pozitionarea pe harta este corecta. Scoala generala 82 la 1 minut de mers pe jos. La 10 minute de mers pe jos de Auchan Titan, metrou, piata, banci. Compartimentarea si dimensiunile pot fi studiate in detaliu in rlv-ul atasat.
[-] IRVANA FACE LIGHT SRL (A)
Telefon: 0748175551
Agent: Irving Levinta
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.400.000 EURO - Bucuresti , TELEVIZIUNE
televiziune-bucuresti
Televiziune duplex, etaj 2 + mansarda, 700 mp.demisol- 80mp : - garaj + camera depozitare+ spalatorie; etaj 2- 301mp :7 camere , 4 grupuri sanitare (bai), 1 bucatarie, 2 terase a cate 11 mp, acces lift; mansarda- 227 mp : 3 camere , 1 grup sanitar, terasa 86 mp;Dotari : AC, centrala proprie, lift personal intre demisol si etaj 2.
[+] OMNITECH TRADING(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 895.000 EURO - Bucuresti , LAHOVARI
lahovari-bucuresti
Intr-o vila superba declarata monument istoric din zona Piata Romana va oferim spre vanzare un apartament deosebit, tip duplex desfasurat pe doua niveluri (etajul 1 si etajul 2 partial mandardat). Anul constructiei 1915 aduce cu sine stilul arhitectonic al inceputului de secol, cu stucaturi rafinate si cu fresce realizate de maestrii timpului. Accesul se face direct la etaj, pe o scara semirotunda cu balustrada artistic lucrata in fier forjat si lemn, de unde intri in impozantul salon de zi. Din salon ajungi in oricare din cele patru camere decomandate ce pot fi oricare dintre ele la fel de bine folosite ca dormitoare ori birouri sau ca sala de hobby. Din salonul central se intra deasemeni in zona din spate in care gasim bucataria, baia si un wc de serviciu si scara ce ne duce la etajul doi. Aici se deschis mai multe zone, oarecum separate prin mici diferente de nivel. In stanga se intra in doua camere care pot fi gandite ca un apartament separat datorita baii broprii si unei a treia camere care se poate amenaja ca si bucatarie. In partea dreapta mai sunt alte doua camere si un wc de serviciu iar a treia zona este un open space mansardat si frumos amenajat cu grinzi din lemn si pereti din caramida. Proprietatea dispune deasemeni de un garaj cu suprafata de 20 mp iar curtea este in proprietate comuna cu alte doua apartamente din vila. Suprafata totala este de 340mp, iar suprafata utila este de 300mp.
[+] Elegant Imob(A)


01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 199.900 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
universitate-bucuresti
La 5 min de staÈ›ia de metrou Universitate este disponibil spre vanzare un apartament situat la etajul 1 dintrun bloc-vilă cu Ds+P+1Et, având suprafaÈ›a de 178 mp, 6 camere, 2 bucătării È™i 2 băi. Apartamentul necesită renovare dar are un potenÈ›ial foarte mare, fiind potrivit pentru locuit dar mai ales pentru transformare in aparthotel sau birouri de firmă, birou de avocatură, notariat, clinică medicală sau stomatologică, etc.
[+] Elegant Imob(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 600.000 EURO - Bucuresti , BATISTEI
batistei-bucuresti
Apartament spatios de 6 camere si manasarda situat in zona centrala a Bucurestiului in apropiere de Piata Universitatii. Apartamentul ocupa intregul etaj 1 si mansarda unei vile interbelice al carei exterior a fost renovat recent. Proprietarul apartamentului detine si 420 mp de curte. Pe acest teren se poate amenja parcarea mai multor masini sau poate fi folosit pentru a se construi un nou corp de cladire. Apartamenul este inchiriat si poate fi achizitionat ca investitie (cu chiriasi) sau poate fi eliberat si cumparat gol.
[+] SBS Real Estate(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
calarasilor-bucuresti
la 10 min de metrou Piata Muncii, 5 camere, 3 dormitoare, etaj 5 / 7, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, circular, decomandat, constructie finalizata, 200mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 136mp, semiutilat, semimobilat, o bucatarie, 3 bai, 3 dormitoare, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, paza, apometre, repartitoare, contor gaze,
[+] House Providers (A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 349.000 EURO - Bucuresti , SISESTI
sisesti-bucuresti
Apartament la stadiul "la rosu", prevazut cu piscina .Apartamentul este necompartimentat, demisol inalt j,avand suprafata de 309 mp utili.Apartamentul se afla in zona Baneasa/Sisesti, pe o strada fara trafic intens.Zona este cu acces rapid spre zona de Mall Baneasa.Apartamentul poate fi folosit si ca afacere pentru deschiderea de clinici de recuperare, wellness, spa, club cu piscina.Deasemenea, exista si posibilitatea de extindere cun inca aproximativ 210 mp.
[+] House Providers (A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 54.600 EURO - Bucuresti , MAGURELE
magurele-bucuresti
Apartament cu 2 camere ce este situat central in Magurele, intr-un bloc nou, la etajul 1 al imobilului. Apartamentul este dotat cu aer conditionat. Living - 19,15 mp Dormitor - 12,50 mp Bucatarie open-space - 3,80 mp Baie - 4,70 mp Hol - 4,70 mp Balcon - 5,50 mp --- Total: 50.35 mp Acte la zi. Pentru proramarea unei vizionari, va stam la dispozitie la numarul de telefon din anunt. --- Autex Imobiliare Siguranta si incredere in imobiliare. Comision cumparator : 2% din pretul de achizitie.
[+] Autex Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 74.000 EURO - Bucuresti , CORNETU
cornetu-bucuresti
Apartament modern la parter, complet renovat, situat in centrul orasului Cornetu, intr-un bloc ce a fost recent izolat si renovat. Apartamentul cu 3 camere este decomandat si compartimentat astfel : La intrare un hol din care se face accesul in living, dormitoare, baie si bucatarie. Pe hol se afla si un dressing foarte util. Accesul pe balcon se face atat din living cat si din bucatarie. Suprafata totala apartamentului este de 78 metri. Boxa este spatioasa cu o suprafata de 30 mp. In total sunt 108 metri, apartament + boxa de la subsol. Living - 20 mp Dormitor 1 - 12 mp Dormitor 2 - 13 mp Bucatarie - 11 mp Baie - 5 mp Hol - 5 mp Vestibul - 5 mp Debara - 2 mp Balcon tip Logie - 5 mp Blocul a fost construit in anul 2009. Toate actele sunt la zi in vederea vanzarii. Pentru detalii si programarea unei vizionari, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt. --- Autex Imobiliare Comision cumparator : 2 % din pretul de achizitie.
[+] Autex Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Bucuresti , MAGURELE
magurele-bucuresti
Apartament cu 2 camere de inchiriat ce este situat central in orasul Magurele, intr-un bloc nou. Apartamentul este compus din living cu iesire pe balcon, un dormitor, baie cu cada si bucatarie. Acesta este complet mobilat si utilat. Se afla la etaul 1 al blocului. Loc de parcare asigurat. Disponibil imediat. Se inchiriaza pentru minim 1 an. --- La inchiriere se percepe 1 luna chirie + 1 luna garantie + jumatate de luna comisionul agentiei. Autex Imobiliare Siguranta si profesionalism in imobiliare.
[+] Autex Imobiliare(A)

01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , STIRBEI-VODA
stirbei-voda-bucuresti
6 camere, finisaje deosebite, ideal investitie, locuit, sediu firma, constructie in stare buna, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, centrala termica,
[+] Smart Exclusiv Imob(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
lacul-tei-bucuresti
Va propunem spre vanzare un apartament in vila cu 5 camere, amplasata pe o strada in imediata vecinatate a Parcului Tei. Este dispus pe parter, un etaj si pod locuibil inalt. La parter se afla livingul, bucataria si un grup sanitar, iar pe celelalte 2 etaje se afla cate doua dormitoare si o baie. Dispune de toate finisajele, are centrala proprie si rulouri exterioare la ferestre. Se poate vinde semimobilat, asa cum se vede in fotografii. In zona se afla scoli, gradinite, Universitatea de Constructii Bucuresti, Parcul Tei, Parcul Plumbuita, restaurante, farmacii, banci, centre comerciale si mijloace de transport in comun.
[+] Alfamar Grup Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , GEORGE COSBUC
george-cosbuc-bucuresti
Noul proiect imobiliar Alfamar 82 Residence- Cosbuc dispune de apartamente intr-o gama de compartimentari interioare si spaÅ£ii locative, care vor mulÅ£umi chiar È™i cele mai exigente pretenÅ£ii în materie de spaÅ£iu locativ, apartamente spaÅ£ioase È™i foarte bine compartimentate, in care confortul È™i buna funcÅ£ionalitate sunt cele mai importante cerinÅ£e, exigenÅ£a È™i atenÅ£ia oferită finisajelor interioare dar È™i grija cu care sunt puse in practică, precum È™i atenÅ£ia oferită amenajării spaÅ£iilor exterioare ale ansamblului. O constructie cu o calitate a executiei excelenta si o arhitectura moderna frumoasa, aleasa cu bun gust, structurata D+P+2E+M, cuprinzand un numar de 4 unitati locative. Parterul si etajul 1 gazduiesc un frumos duplex cu 2 scari interioare si o gradina proprie cu suprafata de 40mp. Tot pe doua niveluri, etajul 2 si mansarda, este construit si cel de-al doilea duplex, care dispune de 6 camere si o scara interioara ce face legatura intre cele 2 etaje. Calitate, design si functionalitate -Imobilul are certificat de performanţă energetică clasa A -Structură de beton armat monolit, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter -Izolatie fonica si termica -Tamplarie cu geamuri tripan Internorm(aluminiu exterior si PVC interior) -Glafuri interior granit India, exterior granit Venezuela -Marmura Crema Mrafil, EmperadorLight si Negro Marchina -Parchet din lemn de stejat Berti Italia -Boiserie din lemn de cires la cele doua duplexuri -Robineti si accesorii Italia Treemme -Obiecte sanitare in bai Devon & Devon -Izolatie fonica si termica -Incalzire in pardoseala -Sistem de detectare si alarmare gaze in bucatarie -Contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz -Apartamentele sunt in curs de amenajare, se vor vinde finisate complet fara piese de mobilier.
[+] Alfamar Grup Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 470.000 EURO - Bucuresti , NATIUNILE UNITE
natiunile-unite-bucuresti
Apartamentul ce urmeaza sa vi-l prezentam este un duplex format din doua apartamente similare care au fost unite printr-o scara interioara. Este situat intr-un bloc construit in anul 1995, pe bulevardul Natiunile Unite, cu o suprafata de 180 mp, 4 bai, 4 balcoane, aproape de statia de metrou Izvor, 6 camere, 4 dormitoare, etaj 6+7, duplex, constructie 1995, mobilat, tamplarie termopan, aer conditionat, usa metalica, loc parcare. In apropiere sunt scoli, gradinite, Parcul Unirii, Parcul Izvor, Palatul Parlamentului, farmacii, banci, centre comerciale, Centrul Vechi al Bucurestiului, statiile de metrou Piata Unirii si Izvor si numeroase alte mijloace de transport in comun.
[+] Alfamar Grup Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , NICOLAE BALCESCU
nicolae-balcescu-bucuresti
Ap 5 camere cu iz istoric situat in centrul Bucurestiului, et 3/7, constructie 1947, 3 balcoane, su 135 mp, parchet masiv, gresie faianta, fiecare dormitor prevazut cu balcon, 2 grupuri sanitare, orientare sud-est- vest,Centrala de bloc, 3 minute pana la Universitate,pret 205.000 negociabil
[+] Athos Company(A)
Ia-ti o casa de 205000 € cu o rata de 1088 € / luna
Comision analiza 0 - Comision de administrare 0 - Evaluare proprietate 0 - Asigurari de locuinta si viata incluse *
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , PACHE PROTOPOPESCU
pache-protopopescu-bucuresti
pINCHIEIERE 4 CAMERE PLUSLIVING DUBLU, ST 137 MP,CU 2 BAISI UN WC DE SRVICIU,CENTRALA PROPRIE NOUA,REABILITAT COMPLET,CU MOBILIER FLORENTIN DE CALITATE,ETAJ1/1 CU INTRARE SEPARATA,SI POD,CONSTRUCTIE 1920./p
[+] Confort Casa Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 310.000 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
universitate-bucuresti
6 camere ultracentral, 750m de universitate, etaj 2, 180mp construiti, 2 bai, 2balcoane, parchet original reconditionat, gresie, faianta, termopane, multiple spatii de depozitare, boxa, luminos, zona linistita, mobilat sau nemobilat, constructie solida, fara risc seismic, cadastru, intabulare, 10 minute de mers de metrou. centrala termica, usa metalica, termopan, aer conditionat, parchet, faianta, gresie,
[+] Confort Casa Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 158.000 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
vatra-luminoasa-bucuresti
la 5 min de metrou Piata Iancului, 5 camere, 4 dormitoare, etaj 3 / 10, p+10e, confort I, in placi de beton la exterior, decomandat, constructie finalizata, 133mp, constr. 1978, supr. utila : 133mp, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, tamplarie termopan gresie, faianta, termopan,
[+] Central Leading Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 239.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
la mai mult de 10 min de metrou Piata Unirii, 5 camere, 4 dormitoare, etaj 6 / 8, confort I, in bloc monolit, CE clasa A, duplex, duplex, constructie finalizata, 137mp, constr. intre 1991 si 2000, supr. utila : 137mp, utilat, nemobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, accepta credit, negociabil
[+] Central Leading Imobiliare(A)
01.10.2022
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
bd-unirii-bucuresti
la 5 min de metrou Piata Unirii, 5 camere, 3 dormitoare, etaj 8 / 9, confort I, in bloc monolit, duplex, duplex, constructie finalizata, 147mp., constr. 1995, supr. utila : 129mp., o bucatarie, 2 bai, 3 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, accepta credit, negociabil
[-] Central Leading Imobiliare(A)
Telefon: 0747777767
Agent: Diconescu Alexandru
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact