Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 108   >
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , STR SIBIU
str-sibiu-bucuresti
Situat stradal langa MAPN si statia de metrou, bloc din 1983 anvelopat, ap decomandat cu 2 balcoane si 2 gr sanitare, gresie, faianta, parchet, nemobilat (se poate mobila si utila bucataria la cerere) pretabil locuit, firma.
[-] Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Dobre Viorica
Telefon: 0721376420
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
bd-unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii, stradal, situat intre Tribunal si Zepter , la numai zece minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 7 si 8 intr-un imobil de 9 nivele plus etaj tehnic, suprafata utila 130 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat lux standard occidental, AC, antena TV satelit si cablu TV, centrala proprie de apartament, alarma monitorizata, loc de parcare, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Decebal si Piata Alba Iulia, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp,bloc constructie 2001,etaj 8/ p+10,2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , DECEBAL
decebal-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, stradal pe Bulevardul Decebal, cu vedere stradala, spatios si luminos, in bloc constructie 1994, decomandat, suprafata utila 82 mp, bucatarie utilata, nemobilat, living spatios cu balcon cu vedere catre bulevard, o baie si un grup sanitar, doua dormitoare, un spațiu de depozitare. Blocul dispune de paza la intrare . Apartamentul se poate inchiria si mobilat la pretul de 650E luna. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Unirii, Mall Vitan, metrou Piata Muncii, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Se preteaza pentru locuinta sau activitati specifice de birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere sau 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp, bloc constructie 2001, 2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , DECEBAL
decebal-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, stradal pe Bulevardul Decebal, cu vedere stradala, spatios si luminos, decomandat, suprafata utila 95 mp, recent renovat, baie si un grup sanitar, semimobilat, bucatarie utilata, un dormitor mobilat cu vedere spre Strada Theodor D. Speranția (zona mai linistita). In vecinatate se afla metrou Piata Muncii,mijloacele de transport STB:104,70,79, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Mall Vitan, cafenele, restaurante, Mega Image, Sanador, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Exista locuri de parcare in spatele blocului. Se preteaza pentru locuinta si activitati specifice de birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
ion-mihalache-(1-mai)-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament de 3 camere parter, in zona Ion Mihalache - Clucerului, in apropiere de Piata 1Mai, la numai 500 metri si 7 minute pe jos pana la Arcul de Triumf si 200 metri pana la intersectia Turda/Mihalache (1Mai, Miciurin), in bloc reabilitat termic, nemobilat ,t ermopan, parchet, vedere catre gradina interioara, geamuri mari, plasa de siguranta, contor individual gaze, interfon, camere video, rampa acces, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Turda, Piata Domenii, Pta Victoriei, Aviatorilor, Dorobanti, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
piata-1-mai-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament deosebit de 3 camere, in zona Ion Mihalache, in apropiere de Piata 1Mai, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Piata Victoriei, foarte curat, complet renovat, luminos si spatios, in bloc reabilitat termic, nemobilat , bucatarie utilata si mobilata ca in poze, aer conditionat in fiecare camera, termopan, patchet, disponibil imediat, pret negociabil. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Parcul Kiseleff, Aviatorilor, Dorobanti, Pta Victoriei, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , TITULESCU
titulescu-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, situat la intersecția Bd. Banu Manta cu Soseaua Nicolae Titulescu, la etajul 2 al unui bloc de apartamente construit dupa 1980, reabilitat termic, vecini linistiti si gospodari. Se afla la 6 minute de metrou Basarab, 8 minute de Piata Victoriei, 5 minute de școala gimnaziala Nicolae Titulescu, 5 minute de liceul Ion Neculce, 1 minut de Primaria Sector 1, 8 minute de Parcul Kiseleff. Apartamentul este nemobilat cu bucatarie utilata și mobilata, locuri de depozitare (dulapuri) pe holul lung de 13 m, masina de spalat rufe. Este spatios si luminos, foarte curat, renovat total in anul 2019 si dispune de gresie, parchet, obiecte sanitare moderne, etc. Vedere este in spatele blocului, ceea ce inseamna zgomot urban redus. Este ideal pentru familie! In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, spitale, piete,etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , MITROPOLIE
mitropolie-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat pe o strada boema, cu case, foarte linistita, vecini deosebiti, in zona P-ta Unirii, la numai 3 minute de mers pe jos pana la metrou, curte proprie de 80 mp, plus loc de parcare subteran, suprafata utila 82 mp, parter/p+4, bloc constructie 2008, parchet din bambus, placi de granit, glafuri din travertin, storuri la toate ferestrele, centrala proprie, aer conditionat, mobilat complet modern, bucatarie utilata, 2 bai, din care una matrimoniala. Dupa o zi de munca, cu familia sau prietenii poti lua masa si savura un pahar de vin in curtea proprie, la umbra si in liniste. Daca lucrezi la domiciliu, o poti face in aer liber, fara sa fii deranjat de nimeni, apoi poti merge in centrul vechi, pentru zgomotul orasului. Este ceea ce ai nevoie, pentru tine si familia ta! Doresti sa stai in centrul Bucurestiului, dar sa fie liniste? Aceasta poate fi casa mult visata cu loc de parcare subteran si curte proprie! In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale,etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)

25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
piata-unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona P-ta Unirii, stradal pe B-dul Unirii- Fantani, decomandat, complet utilat si mobilat 2018 conform foto, masina de spalat vase, masina de spalat cu uscator, ambele de ultima generatie, renovat total in anul 2018, prezentare impecabila cu finisaje si mobilier de inalta calitate. Are suprafata utila de 80mp si este compus dintr-un hol generos, living, un dormitor mare, un dormitor mic, o debara de hol, bucatarie, 1 baie si 1 toaleta, 2 balcoane. Vecinii sunt deoasebiti si exista portar 24 ore. In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
piata-1-mai-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament de 3 camere parter in vila, in zona Ion Mihalache in apropiere de Piata 1Mai, nemobilat, fara bucatarie, semidecomandat,intrare principala, suprafata utila 55 mp, alarma, incalzire centrala, termopan, parchet, 1 loc parcare in fata casei, plus pe strada, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Turda, Piata Domenii, Pta Victoriei, Aviatorilor, Dorobanti, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , DOMENII
domenii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament de 3 camere gen vagon, parter in vila, in zona Ion Mihalache in apropiere de Piata Domenii-Parcul Ciresarii si Metrou Grivita ( 2 minute de mers pe jos), nemobilat, bucatarie utilata, intrare separata, suprafata utila 66 mp, renovat total interior 2021, centrala proprie, termopan, parchet, parcare in fata casei, plus pe strada, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Piata Domenii, metrou Grivita, Mega Image la 2 pasi, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , MAGHERU
magheru-bucuresti
Se inchiriaza apartament 3 camere semidecomandat, in suprafata de 70 mp, etaj 5/9 pe bvd Magheru cu loc de parcare ADP! Pentru mai multe detalii si tur virtual 360, telefon sau email la datele de contact din anunt. Nu raspundem la mesajele de pe site. VECINATATI: - parcuri: Ateneu (la 2 min), Cismigiu (la 7 min); - centre comerciale si supermarketuri: Unirea Shopping Center (la 10 minute), Mega Image (1 minute), Centrul Vechi 10 minute. - Sistem incalzire: termoficare. Metrou: Romana si Universitate (la 5 min) Institutii de invatamant: - Universitatea Bucuresti; - Arhitectura; - Unarte; - Drept; Finisaje: - Stare interior: renovat - Ferestre cu geam termopan: pvc - Usa intrare: metal - Podele: parchet, gresie - Usi interior: lemn - Pereti: vopsea lavabila, faianta - Balcon: integrat in living Dotări: - Bucatarie: mobilata, utilata - Mobilat: complet - Electrocasnice: masina de spalat rufe, frigider, AC - Dotari imobil: interfon, video cam - Scara: curata si ingrijita. Alte detalii zonă: - Amenajare strazi: asfaltate - Iluminat stradal - Mijloace de transport in comun Vicii: Nu are
[+] Andrei Imob(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
baba-novac-bucuresti
Baba Novac, Apartament 3 camere, confort 1, 72 mp, bloc 1975, utilat si mobilat, 7 minute de metrou Dristor, Parc IOR, Mall Park Lake
[+] Todos Capital Group SRL(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , GARA DE EST
gara-de-est-bucuresti
Inchiriere Apartament 3 camere complex Planorama, 2 dormitoare, etaj 1 / 15, confort Lux, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 70mp, constr. 2012, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, loc parcare subteran, centrala termica proprie Anunt AI 0329930
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 585 EURO - Bucuresti , TURDA
turda-bucuresti
Inchiriere Apartament 3 camere, 2 dormitoare, etaj 10 / 10, confort I, decomandat, 70mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai Anunt AI 0330772
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , VITAN MALL
vitan-mall-bucuresti
Inchiriere Apartament aproape de metrou Mihai Bravu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 5 / 8, confort I, decomandat, 78mp, supr. utila : 78mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai Anunt AI 0330791
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
bucurestii-noi-bucuresti
Inchiriere apartament 3 camere in vila. Se mobileaza la cerere dupa preferintele chiriasului, aproape de metrou Parc Bazilescu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 2, confort Lux, in casa/vila, decomandat, constructie finalizata, 110mp, constr. 2018, supr. utila : 110mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tv, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata Anunt AI 0328686
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
timpuri-noi-bucuresti
Inchiriere Penthouse Timpuri Noi, la 5 min de metrou Timpuri Noi, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 6 / 6, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, 150mp, constr. 2010, supr. utila : 150mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata. Acesta dispune de o terasa de 60 mp complet utilata, cu o deschidere pe toata lungimea. Accesul pe terasa se face din fiecare camera Anunt AI 0328975
[-] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Ungureanu Bogdan
Telefon: 0734828367
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 108   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact