Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 131   >
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , MILITARI
militari-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament LIBER, de 3 camere, confort 1, doar BUCATARIA MOBLIATA, APARTAMENTUL NEMOBILA, NEUTILAT are doar plita cu 4 ochiuri, la parter inalt/7, orientat nord est, LIBER, cu BALCON SPATIOS si luminos în forma de L, închis cu geamuri termopan si jaluzele orizontale, 2 dormitoare decomandate, 1 baie cu cada, hol spatios în forma L È™i bucătărie open space cu sufrageria. Blocul este constructie 2012, ANVELOPAT, cu acces auto cu bariera, clasa energetica A, cu LIFT, scara foarte curata si beneficiati totodata de supraveghere video 24/24. Este situat in proximitatea Centrului Comercial Militari, Auchan, Militari Shopping, Decathlon Militari, Altex, Brico Depot, pe strada Tineretului, nr. 13, blocul 1, in Cartier Militati RESIDENCE, Chiajna, Ilfov, la distanta de 3 statii STB de BLD IULIU MANIU si de 5 staÈ›ii STB staÈ›ia METROU PACII, linia M3. Confortul termic al imobilul este asigurat de o CENTRALA PROPRIE pe gaz si de un aparat de AER CONDITIONAT, fiind complet CONTORIZAT – apometre si contor de gaz pentru costuri minine cu intretinerea. Este dotat cu cablu, internet, WI FI- doar de deschis partida contract. Apartamentul are Sut 62mp, Sc 75mp, cu finisaje moderne, LA CHEIE, cu multiple îmbunătățiri, g., f.,p.,t., u.m, usi interioare, calorifere si instalaÈ›ii NOI. In vecinatatea dvs. regasiti: MegaImage, Lidl, Auchan, METRO Militari, market, farmacii, gradinita, statia STB, McDonalds, Starbucks, Auchan, Militari, Shopping, Decathlon, Altex, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Grupul Scolar Auto, etc. Se inchiriaza cu 300 euro/luna, iar pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta la 0730885885 atat telefonic cat si pe whatsapp. Va asteptam la vizionare!
[-] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament spatios si luminos de 3 camere, CONFORT 1, DECOMANDAT, LIBER, gata pentru mutare imediata, etaj 4/4, terasa ok, MOBILAT, UTILAT MODERN, COMPLET. Constructie 1980, bloc tip P, cu scara curata, clasa energetica A, situat in Cartierul Militari, la 10 minute de METROU LUJERULUI si PIATA VETERANILOR sau METROU, PIATA GORJULUI. Amplasat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita cu. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Su de 68mp, St 72mp si Sc de 80mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 balcoan inchise cu termopan, 2 grupuri sanitare, baia mare cu cada, 2 holuri cu cate 1 dressing cu oglinzi pe fiecare hol, 2 dormitoare decomandate cu pat MATRIMONIAL sufrageria cu canapea piele si fotolii, biblioteca, TV LCD, birou, spatii de depozitare, bucatarie mare patratoasa cu mobile pe comanda, utilata complet. Merita vazut! Imobilul se inchiriaza cu imbunatatiri, recent renovat, g,f,p,t, u.m., usi interioare NOI, AER CONDITIONAT . Este dotat cu cablu, internet, WI FI, contorizat cu apometre pentru costuri minime la intretinere. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: la 3 minute statia STB 178, Megaimage, 10 minute METROU LUJERULUI, 6 minute piata Veteranilor, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB 136, 236,336,178,61,62, 178, PARCULET si LOC DE JOACA, scoala 174, 310, metrou , piata Gorjului, CORA Lujerului, 6 minute Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, scoala, gradinita 156, str Dealul Tugulea, liceul economic, 15 minute parc POLITEHNICA, Institutul Politehnica, liceul Tudor Vladimirescu, LIDL, Mall Plaza, Gradina Botanica, Cotroceni, etc. Se inchiriaza cu 400 euro/luna, cu posibilitate loc parcare prin zona, iar pentru mai multe poze sau detalii, vizionare ma puteti contacta telefonic la 0730885885 sau whatsapp. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
dorobanti-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 3 camere, confort 1, semidecomandat, LUX, MODERN, bloc nou, LA CHEIE, LIBER, etaj 2/5, LIFT, anvelopat, intr-un complex nou, un apartament luminos in zona de centrala a Bucurestiului, situat pe strada Hatmanul Arbore, semistradal, 3 minute statia STB 182, N10, tramvai 10 statia CALEA DOROBANTILOR, Megaimage, 8 minute METROU STEFAN CEL MARE linia M1, Colegiul Ion Luca Caragiale, Piata Dorobanti, Statia STB 131,301,331, 331B, Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza , Ministerul Afacerilor Externe, Parcul Sportiv Dinamo, Policlinica SRI, Spitalul Floreasca, Muzeul National al Hartilor, Ambasada Republicii Turciei, la doar 13 minute de mers pe jos statia METROU PIATA VICTORIEI, Parcul Kiseleff, Guvernul Romaniei, Ambasada Spaniei, Muzeul Grigore Antipa, Muzeul Geologic National, etc. AVANTAJ: BLOC NOU, ANVELOPAT, CENTRALA PROPRIE PE GAZ, LOC PARCARE PROPRIETATE SUBTERAN, LIFT, BLOC SITUAT SEMISTRADAL,MOBILAT MODERN, COMPLET. Apartamentul de 3 camere este confort 1, semidecomandat , LUX, situat la etajul 2/5, scara curata cu camere de supraveghere si lift, bloc constructie 2018 si anvelopat , clasa energetica A, Sut 80mp, St Sc 90mp, in compartimentarea acestuia gasim un living modern cu iesire catre un balcon deschis cu spatiu de relaxare , o bucatarie mare patratoasa , mobilata, utilata complet pe comanda, cu loc de luat masa , cele 2 dormitoare spatioase cu pat matrimonial si dressing cu usi glisante cu oglinzi si cu birouri pt lucrul de acasa, baia spatioasa cu cada jacuzzi, holul cu spatii de depozitare la geamurile de termopan are rolete DAY BY NIGHT. Apartamentul este organizat practic si decorat modern, MOBILAT pe comanda NOU, UTILAT COMPLET MODERN, LUX. Este locul in care te incarci cu ENERGIE POZITIVA cand ajungi acasa este locul unde poti spune ACASA . Se inchiriaza cu TOATE UTILITATILE si are MULTIPLE IMBUNATATIRI, LA CHEIE, g,f,p,t,u.m., usi interioare, si instalatii NOI, are inclusiv AER CONDITIONAT, TV LCD, masina de spalat vase, frigider combina, plita si cuptor, masina de spalat rufe, aspirator, etc. Confortul termic vara-iarna este asigurat de CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat ambient WI FI si incalzirea se face prin calorifere , pentru costuri minime cu intretinerea totul contorizat. Este dotat cu cablu, internet, WI FI . Se inchiriaza cu 850 euro/luna, inclusiv contract, cu posibilitate loc parcare in proprietate la SUBTERAN , iar pentru mai multe detalii, poze, schita , vizionare ma puteti contacta la +40730885885 telefon sau whatsapp . Apartamentul merita vazut va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
chiajna-bucuresti
Va oferim spre inchiriere apartament spatios si luminos de 3 camere in vila cu intrare separata , la etajul 2/3+Pod, cu 3 balcoane deschise , 2 dormitoare decomandate, 1 baie spatioasa cu cada si geam termopan, living open space cu bucatarie de 50 mp , orientare est sud si vest , constructie 2009, ANVELOPATA, clasa energetica A, Sut 115mp, Sc 125mp, in vila sunt 4 apartamente de 3 camere cu intrari separate, pe fiecare palier- etaj cate 1 apartament . Apartamentul are multiple imbunatatiri, g,f,p,t,u.m., usi interioare, calorifere, MOBILAT, UTILAT COMPLET , are cablu, internet, WI FI, cu gratar – barbeque in curte comuna, posibilitate loc parcare. Are toate utilitatile, si este contorizat . are CENTRALA PE GAZ. Se afla situat in sat ROSU, comuna CHIAJNA, judetul ILFOV, pe strada VIITORULUI, nr. 13 B, in apropriere de cartierul Militari Rezidential Apusului, la 4 minute mers pe jos Megaimage, statia autobus 434 statia Gral Eremia Grigorescu de pe Bld 1 Decembrie 1918 , la 6 minute parc Viitorului, gradinita, Carrefour Expres, market, se afla la 1,2 km de cartierul MILITARI, zona Apusului, la 30 minute mers pe jos METROU PACI, Autogara Militari, parc Pacii, la 6 minute mers cu masina. Zona este linistita cu verdeata, Merita vazut! Doar pentru persoane care doresc liniste , va asteptam la vizionare cu programare. Pret 400 euro/luna, mai multe poze, detali sau vizionare 0730885885 telefon sau whatsapp.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament spatios si luminos de 3 camere, CONFORT 1, DECOMANDAT, LIBER, ETAJ 2/8, situat in Cartierul Militari, la doar 1 minut de METROU si PIATA GORJULUI, strada Cetatea de Balta, la etajul 2/8. Blocul este de tip monolit, construit in 1984, cu scara curata, lift, interfon si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Sut de 74mp si Sc de 89 mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 2 GRUPURI SANITARE, unul cu cada si geam pentru o buna aerisire al doilea grup sanitar tot cu geam, 1 BUCATARIE MARE patratoasa, in forma de patrat, cu spatiu pentru luat masa in familie; 2 BALCOANE inchise cu termopan, unul pe sufragerie si al doilea pe dormitorul mare, un HOL SPATIOS la intrare, scara curata cu lift si interfon. Merita vazut! Imobilul se inchiriaza cu imbunatatiri CLASICE, g,f,p,t, u.m. Este dotat cu cablu, internet, contorizat, apometre si repartitoare cu citire radio WI FI, MOBILAT, UTILAT CLASIC. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis Scoala, Gradinita 174, 310, scoala 156, la doar 1 minut METROU GORJULUI, piata Gorjului, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB Gorjului 136,137,138,236,336,178,61,62, PARCULET si LOC DE JOACA, iar la 8 minute METROU Lujerului, CORA Lujerului, Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, Lidl, 15 minute parc POLITEHNICA, Institutul Politehnica, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic , piata Veteranilor, Mall Plaza, etc. Se inchiriaza cu 500 euro/luna inclusiv contract, sau lei, discutabil in functie de persoane , cu posibilitate loc parcare prin zona, iar pentru mai multe poze sau detalii, vizionare ma puteti contacta telefonic la 0730885885 sau whatsapp . Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
piata-sudului-bucuresti
3 camere semidecomandat, 70mp, etaj 3/4, renovat recent, mobilat si utliat complet, costuri mici la intretinere, in apropiere de locuri de joaca, parc, transport in comun. Disponibilitate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , MARASESTI
marasesti-bucuresti
la 5 min de metrou Piata Unirii, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 9, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, constr. intre 1991 si 2000, supr. utila : 80mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
la 5 min de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, constr. 1986, supr. utila : 85mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.250 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
stefan-cel-mare-bucuresti
3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 12, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 100mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
aproape de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 4, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 94mp, constr. 1990, supr. utila : 86mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, geam la baie, accepta sediu, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)

29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 4, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 92mp, constr. 1986, supr. utila : 85mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 999 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
cartierul-francez-bucuresti
la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 5, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 140mp, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 120mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare, loc parcare subteran, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.150 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
cartierul-francez-bucuresti
3 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 5, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 90mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
aproape de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 6, confort I, decomandat, constructie finalizata, 87mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 80mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare subteran, centrala termica proprie, geam la baie, accepta sediu, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.350 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
cartierul-francez-bucuresti
3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 130mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 120mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , MARASESTI
marasesti-bucuresti
la 5 min de metrou Piata Unirii, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 9, confort I, decomandat, constructie finalizata, 87mp, constr. intre 1991 si 2000, supr. utila : 80mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
aproape de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, constr. 1986, supr. utila : 499mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, geam la baie, accepta sediu, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, constr. 1986, supr. utila : 85mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.250 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRCULUI
parcul-circului-bucuresti
la 5 min de metrou Stefan cel Mare, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 12, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 120mp, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 110mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
ion-mihalache-(1-mai)-bucuresti
la 3 min de metrou 1 Mai, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 5 / 10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 75mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 67mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata
[-] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
Telefon: 0755335562
Agent: Ionut
Telefon: 0760580042
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 131   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact