Lujerului Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 740

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 37   >
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 38.000 EURO se accepta credit - Bucuresti , LUJERULUI
Agentia Imobiliare va ofera spre vanzare o garsoniera cocheta, LA CHEIE, pentru INVESTITIE sau LOCUIT, situata semistradal, in Cartierul MILITARI, intre METROU LUJERULUI si METROU GORJULUI, strada RASARITULUI, la etajul 4/4, LIBERA, intr-o ZONA VERDE si LINISTITA. Blocul construit in 1980, TERASA RENOVATA. Garsoniera, este CONFORT 2, DECOMANDATA, sporit, si are o suprafata utila de 27 mp, cu o suprafata construita de 38mp. Este CONTORIZATA COMPLET are apometre si CENTRALA PROPRIE PE GAZ, pentru un cost minim de intretinere. Imobilul este MOBILAT, UTILAT, cu imbunatatiri: gresie, faianta, usa metalica, calorifere NOI. Este dotat cu AER CONDITIONAT, cablu, internet, interfon. Baie cu cada, balcon logie pe bucatarie inchis cu termopan. De acasa aveti acces facil la toate mijloacele de transport in comun si alte facilitati: la doar 2 minute statia STB Rasaritului 136,236,336,61,62, MegaImage, Profi, Penny, Carrefour, intre gradinita, scoala 309 str Moinesti si gradinita, scoala 142 str Azurului, gradinita si scoala ROMANO – FINLANDEZA pe str LEAOTA,la 5 minute mers pe jos METROU GORJULUI, piata Gorjului, la 10 minute mers pe jos METROUL LUJERULUI, piata VETERANILOR, tramvaiul 41 Virtutii, Cora Lujerului, la 15 minute PARC POLITEHNICA, LIDL, Universitatea Politehnica, Mall Plaza, etc. Garsoniera are CADASTRUL, INTABULAREA efectuate, Certificatul Energetic, este LIBERA si se vinde cu 38000 euro, acceptandu-se si CREDIT. Este LIBERA pentru vizionare, iar pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta la 0730885885.

[-]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 85.000 EURO usor discutabil, se accepta credit - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, CONFORT 1 SPORIT, DECOMANDAT, LIBER, cu orientare nord-est, la parter inalt/10, cu 3 balcoane inchise cu termopan, situat in Cartierul Militari, Zona LUJERULUI, semistradal, 3 minute mers pe jos metrou Lujerului, Piata Veteranilor. Blocul este construit in 1980, scara curata cu 1 lift si pozitionat semistradal, zona LINISTITA cu verdeata. Este locul unde poti spune ACASA, sau pentru INVESTITIE. Apartamentul este CONFORT 1 SPORIT, DECOMANDAT, RENOVAT, si se intinde pe o Sut de 58 mp si o S.c 70mp. In compartimentarea acestuita regasiti: 3 balcoane inchise cu termopan pe fiecare camera, respectiv un BALCON inchis cu termopan pe bucatarie, 1 balcon inchis termopan pe living si al 3 lea balcon inchis termopan pe dormitor; o bucatarie mare patratoasa, cu spatiu pentru luat masa in familie. Este COMPLET CONTORIZAT, are CENTRALA PROPRIE PE GAZ pe balconul de pe bucatarie inchis termopan, pentru costuri minime de intretinere, baie cu cada si geam termopan si HOL SPATIOS la intrare. Imobilul se vinde partial MOBILAT, RENOVAT, cu multiple imbunatatiri: gresie, fainta, parchet, usa metalica si usi interioare, calorifere NOI. Este dotat cablu, internet, interfon si SEZOR de GAZ. De acasa aveti acces rapid catre majoritatea zonelor de interes si transport in comun: fiind la doar 3 minute de METROU LUJERULUI, PIATA Veteranilor, MegaImage, Carrefour, Profi, Penny, 3 minute scoala, Gradinita, statia STB 136,236,336,61,62, CORA Lujerului. La doar 10 minute de mers pe jos regasiti Mall PLAZA, tramvaiul 41 VIRTUTII, 15 minute PARC Politehnica, Lidl, Gradina Botanica, Cotroceni, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, Institutul Politehnic, etc. Apartamentul are deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 85000 euro, discutabil, se ACCEPTA CREDIT. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 55.000 EURO discutabil, se accepta credit - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, orientat sudic, pe mijloc si situat semistradal, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de Metrou LUJERULUI, Piata Veteranilor, la etajul 4/10, LIBER. Blocul este construit in 1975, cu interfon si lift. APARTAMENT LIBER, pentru investitie sau locuit. Apartamentul este confort 2, DECOMANDAT SPORIT, cu o S.ut de 40mp si S.c de 48mp. Este COMPLET CONTORIZAT si dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ, pentru costuri mici de intretinere. Necesita reparatii si zugraveala, are usa metalica la intrare, fara alte imbunatatiri. In compartimentarea acestuia regasiti si 1 BALCON inchis cu termopan, pe sufragerie. Efectuate: cadastru, intabulare si certificat energetic. De acasa aveti acces facil catre mijloacele de transport in comun: 5 minute Metrou Lujerului, statia STB Rasaritului 136, 236, 336, 61, 62 si catre majoritatea zonelor de interes: Piata Veteranilor, MegaImage, PennyMarket, 2 minute Gradinita si Scoala 142 str. Azurului. In 8 minute ajungeti la Gradinita si Scoala Romano-Finlandeza, Carrefour, 10 minute CORA Lujerului, tramvai 41 Virtutii, Parc Politehnica, Lidl, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 55000 euro, discutabil, se accepta CREDIT, apartament LIBER, iar pentru mai multe detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730855885. Va asteptam la o programare pentru vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
26.09.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre inchiriere un apartament cochet si prietenos de 2 camere, orientat est-vest, pe mijloc, situat in Cartierul Militari, la doar 5 minute de Metrou Lujerului, Cora, sau Tramvaiul 41, statia Virtutii, statia STB, Lujerului, pe Aleea Cetatuia, semistradal, la etajul 8/10, LIBER. Beneficiaza de vedere directa la GRADINA din fata blocului. Apartamentul se inchiriaza MOBILAT si UTILAT COMPLET, cu imbunatatiri clasice, curat, gresie, faianta, parchet, usa metalica la intrare, usi interioare LIBER pentru MUTARE imediata. Este dotat cu aragaz, combina frigorifica, TV LCD, aspirator, masina de spalat rufe, are BOILER la baie pentru apa calda si CALORIFERE ELECTRICE, cablu, internet, s.a. Imobilul este confort 2 sporit, DECOMANDAT, cu o S.ut de 45mp, S.c de 50mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 HOL LOCUIBIL in forma de T cu spatiu pentru luat masa; 1 sufragerie cu canapea extensibila cu functia pat, biblioteca, dulapuri depozitare, este loc de pus un BIROU pentru LUCRUL sau STUDIUL DE ACASA; 1 dormitor cu pat matrimonial si sifonier; tip dressing pe comanda, 1 bucatarie mobilata si utilata, 1 BALCON inchis cu cornier si geamuri unde se poate amenaja SPATIU de RELAXARE cu vedere la gradina si 1 baie cu cada . De acasa aveti access facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: la doar 5 minute tramaviul 41, statia Virtutii, statia STB Lujerului 136, 236, 336, 61, 62, 178, METROU LUJERULUI, CORA, MegaImage, Lidl, Parc POLITEHNICA, Gradinita si Scoala 117, Liceul Tudor Vladimirescu, PIATA Veteranilor, Carrefour, Mall Plaza,Institutul Politehnica, Mall Plaza, etc. Se inchiriaza cu 280 euro/luna sau echivalentul in RON, net. Pentru mai multe detalii sau vizionare din data de 16 09 2022, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Garsoniere
Pret: 450 EURO inclusiv contract, se poate achita in euro sau lei - Bucuresti , LUJERULUI
Va oferim spre închiriere o garsoniera confort 1 LUX, decomandata, sporit, MODERNA, la parter inalt din 10, LA PRIMA INCHIRIERE, LIBERA si pregatita de mutare imediata. Totul este NOU, la cheie, intr-un bloc constructie 2022, scara cu 2 lifturi, supraveghiere video si paza. Este situata pe Bld Iuliu Maniu, nr 6R, lângă blocurile de birouri, vis a vis clădirea Apaca, la 250m METROU POLITEHNICA, staÈ›ia STB 136, 236, 336, 61, 62, staÈ›ia tramvai, Universitatea si Parcul Politehnica, Campus Leu, Facultatea de Automatica, Megaimage, LIDL, Parc Grozavesti, Afi Cotroceni, Gradina Botanica, Cotroceni, Facultatea de Medicina, Cora Lujerului, etc. Are o Sut 36mp, Sc 48mp, cu orientare sudica, pe mijloc, fără balcon, dar spaÈ›ioasă, luminoasa, în zona liniÈ™tită cu verdeata. AVANTAJ: LA PRIMA INCHIRIERE, totul nou, la cheie, multiple imbunatatiri, CENTRALA PROPRIE PE GAZ, contorizata complet, bloc nou, anvelopat, clasa energetica A, încălzire prin pardoseala, TV LCD SMART, AER CONDITIONAT SMART. Merita vazuta! Garsoniera este MOBILATA, UTILATA COMPLET, NOU, MODERNA, LUX. Este dotata cu centrala proprie pe gaz, combina frigorifica, masina de spalat rufe, plita, cuptor, hota, aer condiÈ›ionat smart, pe hol la intrare este un dressing cu 4 usi È™i 2 oglinzi, pantofar È™i cuier, uÈ™a metalica la întrare, antiefractie cu vizor electronic Yale. Este dotata cu alarma digitala GSM pt fum, inundaÈ›ie È™i antiefracÈ›ie, baia este spaÈ›ioasă cu cada, echipata complet È™i ventilator. Este dotata cu cablu, internet, router WI FI si interfon. Este locul unde poti spune ACASA. In camera este colÈ›ar extensibil cu funcÈ›ia pat, TV LCD smart, dulapuri, birou si scaun birou pentru lucrul de acasa. Bucătărie este spaÈ›ioasă, mobilata, utilata complet si cu loc de luat masa. În garsoniera beneficiati inclusiv de stender uscător rufe, masa si fier de calcat rufe, lenjerie de pat È™i perne, aspirator, fierbător, cafetiera, cuptor cu microunde, s.a. Se inchiriaza cu 450 euro/luna sau LEI, inclusiv contract, cu posibilitate loc parcare prin zona, pentru mai multe poze, detalii sau vizionare ma puteti contacta la 0730885885 telefon sau whatsapp. Va asteptam la vizionare.

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
26.09.2022
Vanzari Garsoniere
Pret: 49.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Garsoniera situata la 2 min de metrou Lujerului, vis-a-vis de Piata Veteranilor, Militari, 32 mp, semidecomandata, etaj 3/10, constr. 1978, utilata, mobilata, orientare spre est, vedere inspre gradina din fata blocului. Garsoniera a fost renovata in 2020, are gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan Salamander cu 7 camere, usa metalica, aer conditionat LG, frigider, apometre, se vinde mobilata si utilata ca in imagini. Instalatia sanitara a fost schimbata in 2020. Blocul are 2 lifturi, interfon, scara urmeaza sa fie zugravita. Locuinta este luminoasa si este compartimentata astfel: o camera de zi cu balcon open-space, o baie, o bucatarie inchisa si un hol. Utilitati generale: curent electric, apa, canalizare, gaz. Sistem incalzire: termoficare, calorifere. Stare imobil: buna. In imediata apropiere intalnim: metrou Lujerului, piata Veteranilor, scoli, sali Fitness, statie STB, Restaurant, Cora Lujerului, Plaza Romania, spatii comerciale, financiare.

[+]  Strata Real Estate(A)
26.09.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului , aleea baia de aries, 2/4, semidec. 65 mp, amenajat, mobilat, utilat modern, . zona linistita, liber, urgent .contract anaf, tel. 0722519460

[+]  Inter Prod Comert (A)
26.09.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 340 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Lujerului, Str Cupolei nr 2, et 6/8, semid ,55 mp centrala proprie, ac, mobilat si utilat,contract Anaf,liber, urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
26.09.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 78.900 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Apartament 2 camere, decomandat cu suprafaÅ£a de 58 mp, an 1979, etaj 9/10, la 3 minute de mers pe jos de staÅ£ia de metrou Lujerului. Zona este una liniÅŸtita, neavând orientare către trafic ci către grădina din spatele blocului. Apartamentul este renovat, se vinde mobilat, utilat, cu loc de parcare si boxa la subsol de 10mp.

[+]  Strata Real Estate(A)
26.09.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 57.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Apartament de vanzare in zona Lujerului (vis-a-vis de Cora) la et. 1/10 din 1974. Este decomandat, are 40 mp utili si este format din 2 camere, baie, bucatarie si balcon. Este mobilat si utilat (in stare buna, conform poze) si are centrala proprie pe gaz. Apartamentul este liber si se vinde mobilat (deci poate fi locuit imediat)

[+]  Strata Real Estate(A)
26.09.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Apartament 2 camere, decomandat, etaj 3/10, masina de spalat, aragaz, frigider, mobilier de ~ 2 ani, 12 minute pana la statia de metrou Lujerului, 10 minute pana la Universitatea Politehnica din Bucuresti In apropriere- scoala generala, gradinita, Cora Lujerului, Parcul Politehnicii ( parc ptr copii in spatele blocului), Mega Image etc Se vinde conform pozelor Apometrele si electricitatea pot fi citite din afara apartamentului;

[+]  Strata Real Estate(A)
26.09.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 71.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Apartament 2 camere complet renovat de la 0, absolut toate materialele cu care s-a renovat apartamentul sunt de cea mai buna calitate faianță, marmură instalație electrica cupru masiv toate intrerupatoarele si prize ghewis tablou cu diferentiale pe toate circuitele tocărie termopane gealan usi interior porta albe parchet trafic intens mobilier baie ideal standard vas wc + bideu obloane, usa intrare de foarte buna calitate bloc anvelopat calorifere noi instalație cupru Locația se afla in spatele complexului sir, 5 minute de mers pana la metrou lujerului, linia de tramvai 41 stb 178 toate fiind la 100m actele sunt la zi, cu posibilitate de mutare imediat

[+]  Strata Real Estate(A)
26.09.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 53.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Apartament 2 camere+balcon, zona Lujerului, in planul 2 fata de Bulevardul Iuliu Maniu, ferit de zgomot. Este aproape de mijloace de transport, metroul este la 300 m de mers pe jos, iar statia de autobuz este langa bloc. Parchet si usi schimbate, termopane, pereti lavabila, usa intrare metalica, aer conditionat, contoare individuale apa si gaze, racordat la reteaua de termoficare. Apartamentul este semidecomandat, suprafata utila 38 mp, se vinde mobilat si utilat ca in poze. Blocul este din 1976. In proximitatea blocului se afla mai multe scoli generale si gradinite.

[+]  Strata Real Estate(A)
26.09.2022
Vanzari Garsoniere
Pret: 42.500 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Garsoniera foarte aproape de metrou Lujerului, etaj 8 / 10, confort I, in bloc apartamente, tip vagon, semidecomandat, usa metalica 31mp, constr. 1979, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon 42500

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
26.09.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 72.900 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Apartament ingrijit de vanzare la 9 min de metrou Lujerului sau Gorjului 2 camere, un dormitor, etaj 8 / 10, confort I, in bloc apartamente, tip vagon, decomandat, constr. 1982, bloc reabilitat termic suprafata : 55mp, utilat, mobilat, teava de gaze pe palier se vinde complet mobilat si utilat se accepta orice tip de creditare

[+]  DAF IMOBILIARE(A)
26.09.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 56.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Va propunem spre cumparare un apartament cu 2 camere decomandat situat la etajul 2/10 al unui bloc amplasat semistradal fata de bld. Iuliu Maniu in zona Lujerului Politehnica, cartierul Militari. Apartamentul are o suprafata de 38mp fiind compus din doua camere, hol, bucatarie, baie, balcon. Este renovat recent cu gresie, faianta, parchet, termopan inclusiv la balcon, calorifere schimbate, usi interioare schimbate, usa metalica la intrare. Apartamentul dispune de aet conditionat si se vinde mobilat si utilat la pretul de 58000Euro Se poate vinde si nemobilat/utilat la pretul de 57000Euro Este un apartament luminos cu vedere libera si orientare pe rasarit. Comisionul de intermediere este de 2%

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
26.09.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO negociabil - Bucuresti , LUJERULUI
Va propunem pentru inchiriere o garsoniera confort 1 situata in cartierul Militari zona Lujerului la etajul 1/10 intr-un bloc civilizat amplasat semistradal fata de bld.Iuliu Maniu. Garsoniera este proaspat renovata si mobilata fiind prima inchiriere dupa renovare. Este libera, disponibila imediat. Pretul este de 250 euro/luna negociabil Comisionul de intermediere este de 125euro

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
26.09.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 240 EURO usor negociabil - Bucuresti , LUJERULUI
Va propunem pentru inchiriere o garsoniera confort 1 sporit decomandata cu o suprafata generoasa de 40mp situata in cartierul Militari zona Lujerului la etajul 6/8 intr-un bloc civilizat cu doua lifturi amplasat semistradal fata de bld.Iuliu Maniu. Garsoniera este proaspat renovata si mobilata fiind prima inchiriere dupa renovare. Este libera, disponibila umediat. Pretul este de 240 euro/luna negociabil Comisionul de intermediere este de 120euro

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
26.09.2022
Vanzari Garsoniere
Pret: 63.500 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Va propunem spre cumparare o garsoniera situata la etajul 3/4 al unui bloc construit in anul 1991 amplasat intr-o zona linistita cu blocuri cu regim de inaltime p+4, cu spatii verzi. Garsoniera are o suprafata de 41mp si a fost reconfigurata in 2 camere cu un domitor de 9mp, o camera de zi de 21mp iar bucataria a fost relocata in balcon. Este amenajata si mobilata modern, se vinde cu tot ce este in ea, ca in poze. Mai multe poze la cerere. Cheltuielile cu intretinerea sunt minime, cetrificat energetic clasa A Ideal investitie. Comision de intermediere 2%

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
26.09.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO fix - Bucuresti , LUJERULUI
Va propunem pentru inchiriere un apartament cu 3 camere confort 1 semidecomandat situat la 5 min de metrou Lujerului, stradal pe bld. Iuliu Maniu, etaj 8/9. Apartamentul este renovat, mobilat si utilat nou, prima inchiriere. Se solicita o chirie de 500Euro/luna ce va fi platita in avans si o garantie de 500Euro Comision 0

[-]  Elena Simeanu PFA(A)
Telefon: 0734707748
Agent: Elena Simeanu
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 37   >





anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact