Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 1263   >
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , EMIL RACOVITA
EMIL RACOVITA-BERCENI, vand 3 camere, confort 1, LIBER, etajul 1/4, bloc civilizat, zona verde, geam la baie, acte
[-] Dinamic Service 95(A)
Telefon: 0728868749
Agent: Nicola George
Telefon: 0744636660
06.10.2022
Vanzari Terenuri
Pret: 77.900 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
dubla deschidere, stradal pe dantelei, asfalt, gaze, curent, canalizare
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
bragadiru-bucuresti
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 112.000 EURO - Bucuresti , BUCLA (DRUMUL TABEREI)
bucla-(drumul-taberei)-bucuresti
bloc construit de Trustul Carpati, constuctie 1984, pozitionat stradal in apropierea mijloacelor de transport si utilitatilor, statie metrou 2 min.vedere mixta, amenajat cu termopan, parchet, gresie, fainta,acte facute.
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 76.000 EURO - Bucuresti , STR SIBIU
str-sibiu-bucuresti
decomandat, etaj 2, bloc 4 nivele, anvelopat, retras de la strada principala, vedere mixta, acte facute.
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 269.000 EURO - Bucuresti , DUMITRANA
dumitrana-bucuresti
Locuinta individuala P+1, construita din caramida,acoperita cu tabla tip lindab, amenajata la cheie cu termopan, parchet, gresie fainta,posibilitatea de ase vinde si mobilata,curtea este amenajata si pavata, imprejmuita cu gard de beton si fer forjat, dispune de pivnitasi siste de panouri fotovoltaice.
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.500 EURO - Bucuresti , STR SIBIU
str-sibiu-bucuresti
AP 3 CAMERE SITUAT IN BLOC DE CARAMIDA CU 2 BALCOANE , TERMOPAN PARCHET MASIV , LIBER .
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 93.500 EURO - Bucuresti , 1 MAI (COMPOZITORILOR)
1-mai-(compozitorilor)-bucuresti
BLOC STRADAL 1980 ORIENTAT SPRE RASARIT TERMOPAN, GRESIE, FAIANAT, PARCHET LIBER . aer conditionat, termopan, usa metalica, faianta, parchet,
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , MOGHIOROS
moghioros-bucuresti
ap 3 camere situat la et 2 /4 decomandat , bloc anvelopat , amenajat cu termopan , gresie, faianta, parchet, instalatii si usi schimbate , cateva minute de p ta metrou , scoli garadinite .
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 91.500 EURO - Bucuresti , STR BRASOV
str-brasov-bucuresti
AP 3 CAMERE SITUAT LA ET 2 BLOC CARAMIDA DECOMANDAT RENOVAT CU TERMOPAN, GRESIE, FAIANTA, PARCHET, BUCATARIE MOBILATA, LIBER, ACTE .
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)

Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , 1 MAI (COMPOZITORILOR)
1-mai-(compozitorilor)-bucuresti
AP 4 CAMERE RENOVAT CU TERMOPAN, GRESIE, FAIANTA, PARCHET, MOBILAT UTILAT , DISPONIBIL IMEDIAT, CONTRACT ANAF
[+] Complet Servicii Imobiliare(A)
06.10.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 369 EURO - Bucuresti , 1 MAI (COMPOZITORILOR)
1-mai-(compozitorilor)-bucuresti
Se ofera spre inchiriere garsoniera decomandata mobilata lux, totul nou, centrala termica proprie, complet mobilata si utilata, metrou aproape, tramvai 41. Agent Biriu Alin Cod anunt:AlinMOGH123 Comision 50%
[+] SBN ESTATES(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 116.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament spatios si luminos de 3 camere,CONFORT 1, DECOMANDAT, LIBER , ETAJ 2/8, cu orientare estica, pe mijloc, situat in Cartierul Militari, la doar 1 minut de METROU si PIATA GORJULUI, la etajul 2/8. Blocul este de tip monolit, construit in 1986, cu scara curata, lift, interfon si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Sut de 74mp si Sc de 89 mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 2 GRUPURI SANITARE, unul cu cada si geam, pentru o buna aerisire, al doilea grup sanitar tot cu geam; 1 BUCATARIE MARE patratoasa, in forma de patrat, cu spatiu pentru luat masa in familie; 2 BALCOANE inchise cu termopan, unul pe sufragerie si al doilea pe dormitorul mare; un HOL SPATIOS la intrare , scara curata cu lift si interfon. Merita vazut! Imobilul se vinde cu imbunatatiri CLASICE, g,f,p,t, u.m., AER CONDITIONAT. Este dotat cu cablu, internet, contorizat, apometre si repartitoare si aveti posibilitatea montarii unei CENTRALE PROPRII pe gaz, avand teava de gaz pe palier si contuare la etaj 1. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis Scoala, Gradinita 174, 310, scoala 156, la doar 1 minut METROU GORJULUI, piata Gorjului, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB, PARCULET si LOC DE JOACA COPII, iar la 8 minute METROU Lujerului, CORA Lujerului, Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, Lidl, 10 minute parc POLITEHNICA, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, piata Veteranilor, Mall Plaza, etc. Se vinde cu 116000 euro, usor discutabil, are cadastru, intabulare, se accepta credit, iar pentru mai multe poze sau detalii ma puteti contacta telefonic la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 134.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
Va oferim spre vanzare, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, situat ULTRACENTRAL, zona UNIRII, vis-a-vis de LOCANTA JARISTEA, pe str. George Georgescu, nr. 37, la etajul 1/4/. Blocul este ANVELOPAT, construit in 2016, cu scara curata, lift, interfon si PROTEJAT cu camera de supraveghere. Avantaje: LOC DE PARCARE SUBTERAN in proprietate, cu acces pe baza de telecomanda si iesire directa catre liftul de la subsol, BOXA in PROPRIETATE de 5mp, tot la subsol. Apartamentul se vinde COMPLET MOBILAT SI UTILAT, exact ca in poze, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare NOI, instaltii eletrice, sanitare si termice NOI precum si rulouri exterioare electrice pe baza de telecomanda, pentru antifonare si intimitate. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat de ambient WI-FI, AER CONDITIONAT SMART, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina automata de spalat rufe, plita, cuptor, HOTA, inclusiv TV LCD cu DIAGONALA de 135cm SMART,s.a. Este locul unde poti spune “ACASA”! Este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 52mp, S.c de 68mp si compun din: 1 living open space cu bucataria si holul de intrare, creand un SPATIU GENEROS si LUMINOS, 1 BALCON deschis cu intrare DUBLA atat din living cat si din dormitor , 1 baie cu cada si geam pentru aerisire, 1 DORMITOR MATRIMONIAL de 13mp. Merita vazut! Fiind situat ULTRACENTRAL, de acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: in apropiere MegaImage, cresa, gradinita, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, METROU PIATA UNIRII linia M1, M2, M3, PARC UNIRII, zona La Fantani, Piata Consitutiei, CASA POPORULUI, Senatul Romaniei, Palatul Parlamentului, Academia Romana, CENTRUL ISTORIC, Parcul Carol, Piata Regina Maria, statia STB Patriarhia Romana, statia tramvaielor 7,23, 27, 32, 47, statia 11 Iunie, etc. Are deja efectuate CADASTRUL, INTABULAREA si CERTIFICATUL ENERGETIC CLASA A. Se accepta CREDIT, pretul este de 134000 euro, usor discutabil. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
chiajna-bucuresti
Va oferim spre inchiriere apartament spatios si luminos de 3 camere in vila cu intrare separata , la etajul 2/3+Pod, cu 3 balcoane deschise , 2 dormitoare decomandate, 1 baie spatioasa cu cada si geam termopan, living open space cu bucatarie de 50 mp , orientare est sud si vest , constructie 2009, ANVELOPATA, clasa energetica A, Sut 115mp, Sc 125mp, in vila sunt 4 apartamente de 3 camere cu intrari separate, pe fiecare palier- etaj cate 1 apartament . Apartamentul are multiple imbunatatiri, g,f,p,t,u.m., usi interioare, calorifere, MOBILAT, UTILAT COMPLET , are cablu, internet, WI FI, cu gratar – barbeque in curte comuna, posibilitate loc parcare. Are toate utilitatile, si este contorizat . are CENTRALA PE GAZ. Se afla situat in sat ROSU, comuna CHIAJNA, judetul ILFOV, pe strada VIITORULUI, nr. 13 B, in apropriere de cartierul Militari Rezidential Apusului, la 4 minute mers pe jos Megaimage, statia autobus 434 statia Gral Eremia Grigorescu de pe Bld 1 Decembrie 1918 , la 6 minute parc Viitorului, gradinita, Carrefour Expres, market, se afla la 1,2 km de cartierul MILITARI, zona Apusului, la 30 minute mers pe jos METROU PACI, Autogara Militari, parc Pacii, la 6 minute mers cu masina. Zona este linistita cu verdeata, Merita vazut! Doar pentru persoane care doresc liniste , va asteptam la vizionare cu programare. Pret 400 euro/luna, mai multe poze, detali sau vizionare 0730885885 telefon sau whatsapp.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 40.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre vanzare o garsoniera pentru INVESTITIE sau LOCUIT, situata in Cartierul Militari, intre statia de Metrou Lujerului si Gorjului, la etajul 3/4. Blocul este construit in 1980, cu scara curata, interfon si este pozitionat semistradal intr-o ZONA VERDE si linistita. Se vinde MOBILATA, UTILATA COMPLET, cu imbunatatiri, gresie, faianta, parchet, usa metalica, calorifere si usi interioare NOI. Este dotata cu AER CONDITIONAT, combina frigorifica, masina de spalat rufe automata, TV LCD, inclusiv cablu, internet, WI-FI. Garsoniera este confort 2, DECOMANDATA, se intinde pe o S.ut de 30mp si o S.c de 39m. In compartimentarea acesteia regasiti: 1 BALCON logie INCHIS cu termopan, pe bucatarie, 1 BAIE cu CADA si GEAM pentru aerisire. Camera este cu PAT MATRIMONIAL, canapea extensibila, birou pentru lucru sau studiu de acasa, etc. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: la doar 5 minute de METROU si PIATA GORJULUI, Metrou LUJERULUI, MegaImage, Carrefour, Profi, Penny, Lidl. Se afla intre scoala, Gradinita 309, Str. Moinesti si Scoala, Gradinita 142 Azurului, Gradinita Romana-Finlandeza, Str. Leaota. La doar 10 minute este CORA Lujerului, tramvai 41 Virtutii, Mall Plazza, PARC Politehnica. Imobilul se vinde cu 40000 euro , avand CADASTRUL SI INTABULAREA DEJE EFECTUATE. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 38.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Agentia Imobiliare va ofera spre vanzare o garsoniera cocheta, LA CHEIE, pentru INVESTITIE sau LOCUIT, situata semistradal, in Cartierul MILITARI, intre METROU LUJERULUI si METROU GORJULUI, strada RASARITULUI, la etajul 4/4, LIBERA, intr-o ZONA VERDE si LINISTITA. Blocul construit in 1980, TERASA RENOVATA. Garsoniera, este CONFORT 2, DECOMANDATA, sporit, si are o suprafata utila de 27 mp, cu o suprafata construita de 38mp. Este CONTORIZATA COMPLET are apometre si CENTRALA PROPRIE PE GAZ, pentru un cost minim de intretinere. Imobilul este MOBILAT, UTILAT, cu imbunatatiri: gresie, faianta, usa metalica, calorifere NOI. Este dotat cu AER CONDITIONAT, cablu, internet, interfon. Baie cu cada, balcon logie pe bucatarie inchis cu termopan. De acasa aveti acces facil la toate mijloacele de transport in comun si alte facilitati: la doar 2 minute statia STB Rasaritului 136,236,336,61,62, MegaImage, Profi, Penny, Carrefour, intre gradinita, scoala 309 str Moinesti si gradinita, scoala 142 str Azurului, gradinita si scoala ROMANO – FINLANDEZA pe str LEAOTA,la 5 minute mers pe jos METROU GORJULUI, piata Gorjului, la 10 minute mers pe jos METROUL LUJERULUI, piata VETERANILOR, tramvaiul 41 Virtutii, Cora Lujerului, la 15 minute PARC POLITEHNICA, LIDL, Universitatea Politehnica, Mall Plaza, etc. Garsoniera are CADASTRUL, INTABULAREA efectuate, Certificatul Energetic, este LIBERA si se vinde cu 38000 euro, acceptandu-se si CREDIT. Este LIBERA pentru vizionare, iar pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta la 0730885885.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 71.000 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
chiajna-bucuresti
Va oferim spre vânzare apartament pentru INVESTITIE sau LOCUIT, de 3 camere, confort 1, la parter inalt/7, orientat sud-vest, LIBER, cu BALCON SPATIOS si luminos în forma de L, închis cu geamuri termopan si jaluzele orizontale, 2 dormitoare decomandate, 1 baie cu cada, hol spatios în forma L È™i bucătărie open space cu sufrageria. Apartamentul are Sut 62mp, Sc 75mp, construcÈ›ie finalizata in 2012, cu finisaje moderne, LA CHEIE, cu multiple îmbunătățiri, g., f.,p.,t., u.m., AER CONDITIONAT, usi interioare, calorifere si instalaÈ›ii NOI. Blocul este situat pe strada Tineretului, nr. 13, blocul 1, in Cartier Militati RESIDENCE, Chiajna, Ilfov, la distanta de 2 statii STB de BLD IULIU MANIU si de 4 staÈ›ii STB staÈ›ia METROU PACII, linia M3. Este ANVELOPAT, clasa energetica A, complet contorizat, are CENTRALA PROPRIE PE GAZ pentru costuri minime la intretinere. Scara blocului este curata, beneficiati de supraveghere video 24/24, bloc cu bariera. Apartament parÈ›ial mobilat, utilat, cu bucătăria mobilata, utilata. Are cadastru, intabulare, certificat energetic EFECTUATE. In apropierea casei dvs. regasiti: complex cu grădiniță, parculete, piscine, centru Wellnes, restaurante, market, farmacii, Megaimage, LIDL, Centru Comercial Auchan Militari, Metro Miliari, MC Donalds, Praktiker, KFC, Decathlon, Farmacia Bebe Tei, Club Spa, Fitness, Militari Shoping Center, la, etc. PreÈ› 71000 euro, discutabil, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
giurgiului-bucuresti
Va oferim spre vanzare un aparatament de 3 camere, LIBER, situat in Sectorul 4, pe str. Tatulesti, nr. 7, la 3 minute de mers pe jos de de statia de tramvai 7,19,25 Cimitirul Evreiesc, la 10 minute de METROU EROII REVOLUTIEI, la etajul 2/4. Blocul este ANVELOPAT, cu scara foarte curata, clasa energetica A, amplasat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Avantaj: Loc de PARCARE ADP Apartamentul este CONFORT 1, semidecomandat, cu o suprafata utila de 66mp si construita de 75mp. In compartimentare regasiti: 1 BALCON inchis cu termopan pe dormitor, 2 dormitoare decomandate, 1 sufragerie, 1 bucatarie si hol cu linoleum imitatie parcjet si baie. Este locul unde te poti incarca cu energie cand ajungi ACASA! Se vinde cu imbunatatiri g.,f.,p.,t.,u.m, MOBILAT si UTILAT si este contoriza complet cu apometre si repartitoare, pentru costuri minime de intretinere. Este dotat cu AER CONDITIONAT, cablu, internet, interfon. Aveti acces facil atat catre mijloacele de transport in comun: 3 minute de statia de tramvai Cimitirul Evreiesc 7, 19, 28, statia STB N107, Soseaua Giurgiului, MegaImage, LIDL de pe Str. Drumul Gazarului. In 4 minute ajungeti, pe jos, la statia STB Drumul Gazarului 418, 419, 420, 465. In vecinatate aveti: parculet, loc de joaca pentru COPII, Gradinita 62, Gradinita Piticot, Scoala Gimnaziala 119, Scoala Gimnaziala 308, PARCUL Straja, 10 minute METROU Eorii Revolutiei, etc. Apartamentul se vinde cu 85000 euro, discutabil, cu CADASTRUL si INTABULAREA efectuate, se accepta si CREDIT. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 44.000 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
drumul-taberei-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, LIBER, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, cu orientare sud-vest, pe mijloc, cu VEDERE PANORAMICA. Este situat semistradal, pe Bld Timisoara, statia FRIGOCOM, statia tramvai 8,25, statia STB 137,138, la doar 5 minute de METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, pe aleea DEALUL MACINULUI, la etajul 9 din 10. Blocul este constructie 1974, tip M, cu scara curat, 2 lifturi schimbate, camera de luat vederi. Apartamentul este COMPLET CONTORIZAT- apometre, repartitoare, contor gaz cu 2 focuri, pentru costuri reduse de intretinere si cu posibilitate montare CENTRALA PROPRIE PE GAZ, are si AER CONDITIONAT in sufragerie. Are imbunatatiri CLASICE, apartament mochetat clasic, geamuri termopan la dormitor, bucatarie si sufragerie cu usa termopan catre balconas, apartament de renovat total. Imobilul este confort 2, semidecomandat si se intine pe o Sut de 37mp si o Sc de 45mp. In compartimentarea acestuia regasiti un balconas deschis pe sufragerie, precum si BAIE cu CADA cu GEAM pentru aerisire. De acasa acasa aveti acces usor catre majoritatea zonelor de interes si de transport in comun: fiind la doar 5 minute de mers pe jos METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, piata Valea Ialomitei, MegaImage, Profi, Penny, LIDL, Auchan, scoala, gradinita, cresa, parculet in fata blocului, statia STB FRIGOCOM 137,138, statia tramvai 8, 25 bld Timisoara, la doar 3 statii Mall Plaza , tramvai 41 statia Brasov, la 3 statii STB METROU GORJULUI, piata Gorjului, etc. Sunt deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 44000 euro, discutabil, accepta si CREDIT, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[-] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 1263   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact