Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<   Pagina 4 din 1267   >
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , TITULESCU
titulescu-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, situat la intersecția Bd. Banu Manta cu Soseaua Nicolae Titulescu, la etajul 2 al unui bloc de apartamente construit dupa 1980, reabilitat termic, vecini linistiti si gospodari. Se afla la 6 minute de metrou Basarab, 8 minute de Piata Victoriei, 5 minute de școala gimnaziala Nicolae Titulescu, 5 minute de liceul Ion Neculce, 1 minut de Primaria Sector 1, 8 minute de Parcul Kiseleff. Apartamentul este nemobilat cu bucatarie utilata și mobilata, locuri de depozitare (dulapuri) pe holul lung de 13 m, masina de spalat rufe. Este spatios si luminos, foarte curat, renovat total in anul 2019 si dispune de gresie, parchet, obiecte sanitare moderne, etc. Vedere este in spatele blocului, ceea ce inseamna zgomot urban redus. Este ideal pentru familie! In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, spitale, piete,etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[-] Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , MITROPOLIE
mitropolie-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat pe o strada boema, cu case, foarte linistita, vecini deosebiti, in zona P-ta Unirii, la numai 3 minute de mers pe jos pana la metrou, curte proprie de 80 mp, plus loc de parcare subteran, suprafata utila 82 mp, parter/p+4, bloc constructie 2008, parchet din bambus, placi de granit, glafuri din travertin, storuri la toate ferestrele, centrala proprie, aer conditionat, mobilat complet modern, bucatarie utilata, 2 bai, din care una matrimoniala. Dupa o zi de munca, cu familia sau prietenii poti lua masa si savura un pahar de vin in curtea proprie, la umbra si in liniste. Daca lucrezi la domiciliu, o poti face in aer liber, fara sa fii deranjat de nimeni, apoi poti merge in centrul vechi, pentru zgomotul orasului. Este ceea ce ai nevoie, pentru tine si familia ta! Doresti sa stai in centrul Bucurestiului, dar sa fie liniste? Aceasta poate fi casa mult visata cu loc de parcare subteran si curte proprie! In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale,etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , POLITEHNICA
politehnica-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament spatios si luminos de 2 camere, foarte curat, situat in zona Politehnicii, 8-10 minute de mers pe jos la Metrou Politehnica, decomandat, bloc constructie 2019, mobilat si utilat modern + loc parcare. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, spitale, piete, facultati, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Pret fara loc de parcare-500 euro si 550 euro cu loc de parcare.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 425 EURO - Bucuresti , DECEBAL
decebal-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere in zona Unirii-rond Piata Alba-Iulia, stradal pe Bulevardul Decebal-Spring Time, spatios si luminos, bloc constructie 1994, decomandat, suprafata totala 75 mp, renovat, mobilat si utilat modern, balcon inchis, portar, videointerfon, loc de parcare, disponibil imediat, etc. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Unirii, Mall Vitan, metrou, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
piata-unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona P-ta Unirii, stradal pe B-dul Unirii- Fantani, decomandat, complet utilat si mobilat 2018 conform foto, masina de spalat vase, masina de spalat cu uscator, ambele de ultima generatie, renovat total in anul 2018, prezentare impecabila cu finisaje si mobilier de inalta calitate. Are suprafata utila de 80mp si este compus dintr-un hol generos, living, un dormitor mare, un dormitor mic, o debara de hol, bucatarie, 1 baie si 1 toaleta, 2 balcoane. Vecinii sunt deoasebiti si exista portar 24 ore. In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 8.550 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
arcul-de-triumf-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere, o vila superba reprezentativa d+p+2E+m, stradala, constructie 2005, modernizata complet cu lift in 2020-2021, situata in zona Arcul de Triumf- Manastirea Casin, singur curte, suprafata utila 650 mp, suprafata construita 764 mp, 2 intrari , dubla deschidere generoasa la 2 strazi principale de 22 mp si 15mp, acces auto 3 masini in curte si 2 in garaj cu telecomanda, 16 camere, 8 bai, centrala proprie, aer conditionat, etc . Vila este compusa din: - demisol cu terasa si garaj 2 masini, spatiu tehnic, grup sanitar ; - parter : 4 camere mari cu 2 bai si 3 balcoane; - etaj 1: 4 camere mari , 2 bai, 4 balcoane; - etaj 2: 4 camere mari , 2 bai, 4 balcoane; - mansarda: 4 camere , 1 baie , pod. Modernizarea a fost facuta la interior si la exterior, cu materiale de cea mai buna calitate, acoperis nou, termoizolatie. Este vizibila, impunatoare, atrage atentia prin eleganta si bun gust. Se preteaza foarte bine pentru ambasada, consulat, reprezentanta, scoala, universitate, birouri avocatura, consultanta, after school, gradinita, clinica medicala, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Manastirea Casin, Spitalul Elias, Soseaua Kiseleff, Casa Scanteii, Piata Domenii, Aviatorilor, Dorobanti, centre comerciale, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, banci, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Avem deosebita placerea de a va propune spre inchiriere un apartament spatios si luminos de 2 camere, situat in zona Lujerului, 4 minute de mers pe jos la Metrou Lujerului, foarte curat, decomandat, mobilat si utilat ca in poze, suprafata utila 58 mp, etaj 1, dispobinibil imediat. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, restaurante, Plaza Mall, hypermarketul Cora, Piata Veteranilor, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, spitale, piete, facultati,centre comerciale, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Avem deosebita placerea de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit, spatios si luminos de 2 camere cu 2 dormitoare, situat in zona Lujerului, 2 minute de mers pe jos la Metrou Lujerului, 2 dormitoare, foarte curat, decomandat, mobilat si utilat modern (TV, aer conditionat, frigider, masina de spalat, aragaz), suprafata utila 65 mp, etaj 1, renovat total, design modern, in bloc reabilitat termic 2020, dispobinibil imediat, pret negociabil. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Mega Image, restaurante, Plaza Mall, hypermarketul Cora, Piata Veteranilor, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, spitale, piete, facultati,centre comerciale, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
piata-1-mai-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament de 3 camere parter in vila, in zona Ion Mihalache in apropiere de Piata 1Mai, nemobilat, fara bucatarie, semidecomandat,intrare principala, suprafata utila 55 mp, alarma, incalzire centrala, termopan, parchet, 1 loc parcare in fata casei, plus pe strada, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Turda, Piata Domenii, Pta Victoriei, Aviatorilor, Dorobanti, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , DOMENII
domenii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament de 3 camere gen vagon, parter in vila, in zona Ion Mihalache in apropiere de Piata Domenii-Parcul Ciresarii si Metrou Grivita ( 2 minute de mers pe jos), nemobilat, bucatarie utilata, intrare separata, suprafata utila 66 mp, renovat total interior 2021, centrala proprie, termopan, parchet, parcare in fata casei, plus pe strada, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Piata Domenii, metrou Grivita, Mega Image la 2 pasi, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)

25.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 4 sau 5 camere decomandate ( a 5-a camera este bucataria ), situat in zona Unirii, la numai zece minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona linistita, fara zgomot de tramvai, scara linistita și curata, spatios si luminos, la parter, suprafata utila 95 mp, renovat, nemobilat, doua bai, aer conditionat, bloc reabilitat termic, disponibil imediat. Este pretabil pentru cabinete medicale (in 2 camere este linoleum antibacterial, iar in restul gresie) , birouri, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Unirii, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
barbu-vacarescu-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 sau 3 camere ( bucataria este nemobilata) in zona Floreasca-Barbu Vacarescu, la numai 3 minute de mers pe jos pana la Kaufland, Carrefour Market, McDonald s, spatios si luminos, foarte curat,demisol inalt luminat natural/p+1, suprafata utila 52 mp, decomandat, nemobilat, renovat recent total, centrala proprie, disponibil imediat. Zona este linistita, strada foarte curata, vecini deosebiti, foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca. Se preteaza pentru locuinta sau activitati specifice de birou, etc. In apropiere puteti gasi toate mijloacele de transport in comun, metrou statiile Aurel Vlaicu sau Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Promenada Mall, Dorobanti, Stefan cel Mare, zona Tei, magazine, supermarketuri, banci, cafenele, restaurante, scoli, parcuri,spitale, etc. Cartierul Floreasca este delimitat de Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Sos Stefan cel Mare si Sos Pipera. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
barbu-vacarescu-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 sau 3 camere ( bucataria este nemobilata) in zona Floreasca-Barbu Vacarescu, la numai 3 minute de mers pe jos pana la Kaufland, Carrefour Market, McDonald s, spatios si luminos, foarte curat, suprafata utila 52 mp, decomandat, nemobilat, renovat recent total, centrala proprie, disponibil imediat. Zona este linistita, strada foarte curata, vecini deosebiti, foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca. Se preteaza pentru locuinta sau activitati specifice de birou, etc. In apropiere puteti gasi toate mijloacele de transport in comun, metrou statiile Aurel Vlaicu sau Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Promenada Mall, Dorobanti, Stefan cel Mare, zona Tei, magazine, supermarketuri, banci, cafenele, restaurante, scoli, parcuri,spitale, etc. Cartierul Floreasca este delimitat de Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Sos Stefan cel Mare si Sos Pipera. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
piata-alba-iulia-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 sau 5 camere (bucataria este nemobilata, neutilata si poate fi folosita ca si camera), situat in rond Alba Iulia- Bulevardul Decebal, stradal, cu vedere mixta, spatios si luminos, panorama superba, suprafata utila 97,59 mp, suprafata total 111, 98 mp, nemobilat, 2 bai, 2 balcoane, 2 loggia, debara mare, disponibil imediat. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun si metrou, cafenelele si restaurantele de pe Bulevardul Decebal, centre comerciale, bancj, scoala, magazine, centre medicale, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , PIATA CHIBRIT
piata-chibrit-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 sau 3 camere (bucataria este nemobilata), la etajul 2, cu intrare stradala, in zona Ion Mihalache- Piata Chibrit, la numai 1 minut de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Mai, in bloc reabilitat termic, nemobilat, suprafata totala de 57 mp, camere luminoase si spatioase, balcon inchis in termopan, parchet, faianta, gresie, contorizat, protectie gaze, etc., disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Piata, Domenii, Calea Grivitei, Mega Image, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, banci, gradinite, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
capitale-(dorobanti)-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 sau 3 camere (a treia camera este bucataria nemobilata), stradal, spatios si luminos, decomandat, 58 mp utili, etaj 3/p+6, bloc solid din 1960 fara probleme structurale, nemobilat, semiutilat, chicineta, foarte curat, termopan, aer conditionat, disponibil imediat. Apartamentul este pretabil pentru diferite activitati de bioruri. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, metrou statiile Piata Victoriei sau Stefan cel Mare, Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, banci, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 1.890.000 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
arcul-de-triumf-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre vanzare o vila superba reprezentativa d+p+2E+m, stradala, constructie 2005, modernizata complet cu lift in 2020-2021, situata in zona Arcul de Triumf- Manastirea Casin, singur curte, suprafata utila 652 mp, suprafata construita 764 mp, 2 intrari , dubla deschidere generoasa la 2 strazi principale de 22 mp si 15mp, acces auto 3 masini in curte si 2 in garaj cu telecomanda, 16 camere, 8 bai, centrala proprie, aer conditionat, etc . Vila este compusa din: - demisol cu terasa si garaj 2 masini, spatiu tehnic, grup sanitar ; - parter : 4 camere mari cu 2 bai si 3 balcoane; - etaj 1: 4 camere mari , 2 bai, 4 balcoane; - etaj 2: 4 camere mari , 2 bai, 4 balcoane; - mansarda: 4 camere , 1 baie , pod. Modernizarea a fost facuta la interior si la exterior, cu materiale de cea mai buna calitate, acoperis nou, termoizolatie. Este vizibila, impunatoare, atrage atentia prin eleganta si bun gust. Se preteaza foarte bine pentru ambasada, consulat, reprezentanta, scoala, universitate, birouri avocatura, consultanta, after school, gradinita, clinica medicala, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Manastirea Casin, Spitalul Elias, Soseaua Kiseleff, Casa Scanteii, Piata Domenii, Aviatorilor, Dorobanti, centre comerciale, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, banci, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.700 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
vatra-luminoasa-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila foarte frumoasa si primitoare, singur curte 500 mp, in zona Vatra Luminoasa, in apropiere de Parcul National, proaspat renovata, suprafata utila 350 mp, p+1+m, 8 camere, 4 bai utilate, mobilata pentru locuit sau nemobilata, centrala proprie , terasa acoperita,etc. Vila este pretabila pentru birouri, locuit, cabinete, gradinita, after-school, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
barbu-vacarescu-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila superba p+1+m, situata in zona Floreasca-Barbu Vacarescu la 50 m de Parcul/Strandul Studentesc Tei si numai 3 minute de mers pe jos pana la Pescariu, suprafata utila 206 mp, finisaje de calitate, costuri de intretinere reduse, aer conditionat in fiecare camera, complet utilata, partial mobilata. Este compusa din : -parter: birou, CT, toaleta, living, bucatarie; terasa 15 mp -etaj: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, terasa 11 mp, terasa 11 mp -mansarda: 2 dormitoare, 1 baie. Zona este linistita, strada foarte curata, vecini deosebiti, foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Parcul/Strandul Studentesc Tei. In apropiere puteti gasi toate mijloacele de transport in comun, metrou statia Aurel Vlaicu, Barbu Vacarescu, Promenada Mall, Dorobanti, zona Tei, magazine, hipermarketuri, supermarketuri, cafenele, restaurante, scoli, parcuri, spitale, gradinite, scoli, etc. Cartierul Floreasca este delimitat de Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Sos Stefan cel Mare si Sos Pipera. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[+] Euro Building Real Estate(A)
25.09.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 990 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
piata-unirii-bucuresti
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat pe o strada boema, cu case, foarte linistita, vecini deosebiti, in zona P-ta Unirii, la numai 3 minute de mers pe jos pana la metrou, curte proprie de 80 mp, plus loc de parcare subteran, suprafata utila 82 mp, parter/p+4, bloc constructie 2008, parchet din bambus, placi de granit, glafuri din travertin, storuri la toate ferestrele, centrala proprie, aer conditionat, mobilat complet modern, bucatarie utilata, 2 bai, din care una matrimoniala. Dupa o zi de munca, cu familia sau prietenii poti lua masa si savura un pahar de vin in curtea proprie, la umbra si in liniste. Daca lucrezi la domiciliu, o poti face in aer liber, fara sa fii deranjat de nimeni, apoi poti merge in centrul vechi, pentru zgomotul orasului. Este ceea ce ai nevoie, pentru tine si familia ta! Doresti sa stai in centrul Bucurestiului, dar sa fie liniste? Aceasta poate fi casa mult visata cu loc de parcare subteran si curte proprie! In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale,etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!
[-] Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<   Pagina 4 din 1267   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact