Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

« 1
3 4 5 6 7 »
<   Pagina 2 din 1224   >
29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , OBOR
obor-bucuresti
Apt 2 camere decomandat, interior curat amenajat , mobilat si utilat , exact cum se vede in imagini. Acte efectuate liber! Se accp credit. Apropiere Metroul Obor 3 minute, Magazinul Obor Piata Parc , Veranda Mall Mosilor Stefan cel Mare.
Telefon: -
Agent: Mihaela
Telefon: 0771791542
29.11.2022
Vanzari Garsoniere
Pret: 50.900 EURO - Bucuresti , OBOR
obor-bucuresti
Garsoniera decomandata , spatioasa luminoasa bl reabilitat nestradal , , la 5 min de Metroul Obor Piata Parc Primaria sect 2 Veranda Mall.Acte efectuate libera!
29.11.2022
Vanzari Garsoniere
Pret: 33.500 EURO - Bucuresti , ALEXANDRU OBREGIA
alexandru-obregia-bucuresti
Atentie...ceva deosebit,6 min metrou, garsoniera confort 2 ,bloc mixt eJ 4/10 ,bloc mixt,curata, g, f, p, t, um ,renovata recent, totul nou ,impeccabil ,an stare perfecta ,cadastru intabulare .
[+] Columbia Imobiliar(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , MAIOR CORAVU
maior-coravu-bucuresti
Ap 3 camere semidecomandat , etajul 3 cu interior curat , parchet masiv termopan , bloc reabilitat stradal vedere mixta scara curata , acte efectuate.Apropiere Metroul Iancului si Muncii.
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , MILITARI
militari-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament LIBER, de 3 camere, confort 1, doar BUCATARIA MOBLIATA, APARTAMENTUL NEMOBILA, NEUTILAT are doar plita cu 4 ochiuri, la parter inalt/7, orientat nord est, LIBER, cu BALCON SPATIOS si luminos în forma de L, închis cu geamuri termopan si jaluzele orizontale, 2 dormitoare decomandate, 1 baie cu cada, hol spatios în forma L È™i bucătărie open space cu sufrageria. Blocul este constructie 2012, ANVELOPAT, cu acces auto cu bariera, clasa energetica A, cu LIFT, scara foarte curata si beneficiati totodata de supraveghere video 24/24. Este situat in proximitatea Centrului Comercial Militari, Auchan, Militari Shopping, Decathlon Militari, Altex, Brico Depot, pe strada Tineretului, nr. 13, blocul 1, in Cartier Militati RESIDENCE, Chiajna, Ilfov, la distanta de 3 statii STB de BLD IULIU MANIU si de 5 staÈ›ii STB staÈ›ia METROU PACII, linia M3. Confortul termic al imobilul este asigurat de o CENTRALA PROPRIE pe gaz si de un aparat de AER CONDITIONAT, fiind complet CONTORIZAT – apometre si contor de gaz pentru costuri minine cu intretinerea. Este dotat cu cablu, internet, WI FI- doar de deschis partida contract. Apartamentul are Sut 62mp, Sc 75mp, cu finisaje moderne, LA CHEIE, cu multiple îmbunătățiri, g., f.,p.,t., u.m, usi interioare, calorifere si instalaÈ›ii NOI. In vecinatatea dvs. regasiti: MegaImage, Lidl, Auchan, METRO Militari, market, farmacii, gradinita, statia STB, McDonalds, Starbucks, Auchan, Militari, Shopping, Decathlon, Altex, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Grupul Scolar Auto, etc. Se inchiriaza cu 300 euro/luna, iar pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta la 0730885885 atat telefonic cat si pe whatsapp. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va pregatiti sa intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, pentru investitie sau locuit, confort 1, semidecomandat, la parter inalt/9, COMPLET RENOVAT, LA CHEIE si cu vedere laterala la GRADINA blocului. Este situat pe Bld. IULIU MANIU, semistradal, la doar 3 minute de mers pe jos de statia de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, fara balcon. Blocul este construit in 1967, cu scara curata. Apartamentul are o suprafata utila de 48mp, o Sc de 58mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie spatioasa unde se poata lua masa in familie, 2 DRESSINGURI, 1 debara, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie de trecere catre dormitor, 2 holuri si 1 baie cu cada si geam pentru aerisire. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA! Se vinde RECENT RENOVAT, la cheie, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi, PARTIAL MOBILAT si cu acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu Boiller si contorizat pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut! De acasa aveti acces rapid la: 3 minute METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, statia STB 136,137,236,336,61,62, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, Profi, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, Kaufland, s.a. Se vinde cu 60000 euro,are cadastru, intabulare, certificat energetic, carte funciara, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament de 3 camere, confort 2, semidecomandat, situat semistradal, la doar 5 minute de metrou, intre statia de metrou Lujerului, Piata Veteranilor si Piata Gorjului, pe Aleea Zorelelor, la etajul 5 din 10. Este LIBER si orientat sud- vest, oferindu-va un iluminat natural in cea mai mare parte a zilei. Blocul este consctructie 1975, clasa energetica B si are o scara curata, cu lift. Apartamentul are o S.ut. de 50mp, construita de 60mp si in compartimentarea acestuia regasiti: 1 sufragerie, 2 dormitoare, balconas deschis pe sufragerie, 1 bucatarie, hol si 1 baie cu cada si geam pentru o buna aerisire. Este contorizat cu apometre cu citire la distanta, are imbuntatiri clasice: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, si curat. De acasa ajungeti rapid, atat catre mijloacele de transport: 5 minute Metrou Lujerului sau Gorjului, statia STB Rasaritului: 136, 236, 336, 61, 62, 10-15 minute statia de tramvai Virtutii 41 cat si catre alte zone de interes: Piata Veteranilor sau Gorjului, Gradinita si Scoala 142 de pe Azurului, MegaImage, Profi, Carrefour, CORA Lujului. In apropiere aveti: Mall Plaza, linistitul PARC Politehnica din Institutul Politehnicii, Lacul Morii, Liceul Tudor Vladimirescu, s.a. Se vinde nemobilat si neutilat la pretul de 60000 euro, oferindu-va libertatea de a-l decora dupa bunul plac. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Ne vedem la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , BD TIMISOARA
bd-timisoara-bucuresti
Va oferim spre vânzare, pentru investiÈ›ie sau locuit, o garsoniera, decomandata, la parter inalt /4, LIBERA, cocheta, cu multiple îmbunătățiri, g, f,p,t, u.m., AER CONDITIONAT, usi interioare si calorifere schimbate, recent renovata, MOBILATA , UTILATA. Locuinta are o Sut 30 mp, Sc 38 mp, construcÈ›ie 1980, clasa energetica A, blocul inca nu este anvelopat si se afla situata pe Bld Timisoara, întrare stradala, între Mall Plaza È™i Afi Cotroceni, staÈ›ia STB 137, 138, staÈ›ia tramvai 8, 25, grădiniță, È™coală, liceu, parc, METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia TUDOR VLADIMIRESCU, la 1 staÈ›ie de tramvai 41 staÈ›ia BraÈ™ov, Megaimage, LIDL, etc. Garsoniera este confort 2, decomandata, sporit, pregatita de mutare, mobilata È™i utilata. Are È™i o boxa în folosință, la subsol, 1 un boiler la baie pentru backup, cablu, internet, router WI FI, interfon. Efectuate sunt: cadastru, intabularea si certificat energetic. PreÈ›ul de vânzare, asa cum este în poze, este de 45000 euro, merita vazuta iar pentru mai multe detalii, poze, schiță sau vizionare ma puteti contacta la 0730885885, atat telefonic cat si whatsapp.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Avem placerea de a va oferi spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, intr-o vila cu intrare si scari SEPARATE, la etajul 1/pod, cu orientare nord-vest. Construita in 2017, ANVELOPATA, clasa energetica A si amplasata intr-o ZONA VERDE si linistita, semistradal, intre Metrou, Piata GORJULUI si Pacii, Autogara Militari, zona Apusului. Se inchiriaza cu TOATE UTILITATILE, recent renovat, mobilat pe comanda de la MOBEXPERT si utilat MODERN, LUX, inclusic cu LOC DE PARCARE teran, zona SUPRAVEGHEATA VIDEO. Comfortul termic este asigurat de o CENTRALA pe gaz si un aparat de aer conditionat, fiind si CONTORIZAT complet (gazometru si apometre) pentru costuri reduse de intretinere. Este dotat cu: combina frigorifica, CUPTOR electric cu plita, ventilator de aerisire, masina de spalat rufe, aspirator, TV LCD, cablu, internet, rooter Wi-Fi DIGI, s.a. LA CERERE: se poate aduce un coltar sau o canapea, masa si scaune. Locuinta este SPATIOASA, confort 1 si se intinde pe o S.ut. de 58mp, S.c. de 70mp. In compartimentarea acesteia regasiti: o bucatarie echipata complet, OPEN SPACE cu sufrageria, 1 BALCON de 8mp, ideal ca SPATIU DE RELAXARE, 1 sufragerie cu birou pentru lucrul sau studiul DE ACASA, dulapuri depozitare si biblioteca, 1 dormitor MATRIMONIAL, 1 hol si 1 baie cu cada si geam pentru aerisire. Este locul unde iti poti incarca bateriile cand ajungi acasa! De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: MegaImage, Profi, Penny, Auchan, LIDL, statia STB 136, 137, 138, 236, 336, 61, 62, PARC PACII, 6 minute Metrou Pacii, 6 minute Metrou Gorjului, scoala, gradinita. Apartamentul se inchiriaza cu 400 euro/luna sau lei, inclusic loc de parcare teran, iar pentru mai multe detalii si a merge la vizionare, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Merita vazut!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , DOMENII
domenii-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament impecabil de 2 camere, LA CHEIE, situat in Sectorul 1, in apropiere de Piata Domenii, pe Bld. ION MIHALACHE, nr. 142, vis-a-vis de COMPLEXUL CIRESARI, la etajul 1/4. Blocul, cu intrare stradala, este construit in 1978, ANVELOPAT, clasa energetica A, pentru costuri minime de intretinere si amplasat intr-o ZONA VERDE si linistita. Apartamentul este RECENT RENOVAT, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare, instalatii si calorifere NOI, MOBILAT MODERN si UTILAT COMPLET, LIBER pentru MUTARE in 01.11.2022 vizionari oricand cu programare. Este dotat cu AER CONDITIONAT, hota, aragaz, combina frigorifica, masina de spalat rufe automata, inclusiv TV LCD, cablu, internet, interfon are inclusiv RULOURI EXTERIOARE. Este locul unde te simti ca “ACASA”! Imobilul este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 40mp, S.c. de 48mp, fara balcon. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 sufraferie cu canapea, corp pentru tv, 1 DORMITOR MATRIMONIAL, dressing cu oglinda, 1 bucatarie utilata cu spatiu pentru luat masa, 1 baie cu cada si aerisire, hol. De acasa aveti facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis de COMPLEX CIRESARI, PIATA DOMENII, statia STB, tramvai, gradinita, scoala, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, parculet, MegaImage, Univeristatea AGRONOMIE, etc. Se inchiriaza cu 360 euro/luna inclusiv contract, usor discutabil, posibilitate loc de PARCARE prin zona, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)

Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , DOBROESTI
dobroesti-bucuresti
Avem placerea de a va oferi un apartament NOU, aflat la PRIMA INCHIRIERE, de 2 camere, mobilat si utilat complet, LUX, contorizat complet, cu CENTRALA proprie pe gaz, spatios, DECOMANDAT sporit si situat int-un cartier rezidential din Dobroiesti, Ilfov, str. Doinei, nr. 59, la etajul 3 din 4, cu lift. Blocul este anvelopat, constructie 2020, cu camere de supraveghere, beneficiind de o superba GRADINA comuna, cu alei ingrijite, access la poarta cu telecomanda si loc de PARCRE teran in proprietate, amplasat intr-o zona linistita, VERDE. De acasa aveti facil: in doar 1 minut de mers pe jos pana la MegaImage, market, in 750 m gasiti statia STB 253, 460. Cu masina: in 3 minute ajungeti la Institutul Clinic Fundeni, Colegiul National Victor Babes, 10 minute Carrefour Colentina, Dragonul Rosu, Lidl, Scoala 39, Jerusalem School. Apartamentul este confort 1 si se intinde pe o S.ut. de 50mp si S.t. 60 si S.c. de 70mp. Este bine compartimentat: 2 BALCOANE generoase deschise–unul cu iesire din sufragerie si al doilea cu iesire din dormitor, 1 sufragerie amenajata armonios cu canapea din piele, fotolii, TV LCD Smart, 1 dormitor MATRIMONIAL, totul mobilat pe comanda si modern, 1 bucatarie complet utilata, cu zona pentru luat masa in familie, 1 baie cu cada si ventilator si 1 hol spatios la intrare cu dressing cu glinda. Este locul in care te incarci cu ENERGIE POZITIVA cand ajungi acasa! Se inchiriaza cu 380 euro/luna, inclusiv cu locul de parcare, la cerere se monteaza si aer conditionat. Pentru mai multe detalii, poze sau vizionare, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament spatios si luminos de 3 camere, CONFORT 1, DECOMANDAT, LIBER, gata pentru mutare imediata, etaj 4/4, terasa ok, MOBILAT, UTILAT MODERN, COMPLET. Constructie 1980, bloc tip P, cu scara curata, clasa energetica A, situat in Cartierul Militari, la 10 minute de METROU LUJERULUI si PIATA VETERANILOR sau METROU, PIATA GORJULUI. Amplasat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita cu. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Su de 68mp, St 72mp si Sc de 80mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 balcoan inchise cu termopan, 2 grupuri sanitare, baia mare cu cada, 2 holuri cu cate 1 dressing cu oglinzi pe fiecare hol, 2 dormitoare decomandate cu pat MATRIMONIAL sufrageria cu canapea piele si fotolii, biblioteca, TV LCD, birou, spatii de depozitare, bucatarie mare patratoasa cu mobile pe comanda, utilata complet. Merita vazut! Imobilul se inchiriaza cu imbunatatiri, recent renovat, g,f,p,t, u.m., usi interioare NOI, AER CONDITIONAT . Este dotat cu cablu, internet, WI FI, contorizat cu apometre pentru costuri minime la intretinere. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: la 3 minute statia STB 178, Megaimage, 10 minute METROU LUJERULUI, 6 minute piata Veteranilor, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB 136, 236,336,178,61,62, 178, PARCULET si LOC DE JOACA, scoala 174, 310, metrou , piata Gorjului, CORA Lujerului, 6 minute Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, scoala, gradinita 156, str Dealul Tugulea, liceul economic, 15 minute parc POLITEHNICA, Institutul Politehnica, liceul Tudor Vladimirescu, LIDL, Mall Plaza, Gradina Botanica, Cotroceni, etc. Se inchiriaza cu 400 euro/luna, cu posibilitate loc parcare prin zona, iar pentru mai multe poze sau detalii, vizionare ma puteti contacta telefonic la 0730885885 sau whatsapp. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 88.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament spatios si luminos de 3 camere, CONFORT 1, DECOMANDAT, ETAJ 4/4, terasa OK, cu orientare vestica, pe mijloc, situat in Cartierul Militari, la doar 3 minute de METROU LUJERULUI si PIATA VETERANILOR, scoala , gradinita 156, strada Dealul Tugulea, parculet joaca copii, Teatrul Masca, Megaimage, Carrefour, statia STB, tramvai 41, Virtutii, se afla semistradal, pe strada Veteranilor. Blocul este construit in 1983, clasa energetica B, cu scara curata, interfon si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Sut de 67mp plus balcon 4,38mp este o St 72mp si Sc de 88 mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 2 GRUPURI SANITARE, unul cu cada, al doilea doar grup sanitar , 1 BUCATARIE MARE patratoasa, in forma de patrat, cu spatiu pentru luat masa in familie; 1 BALCON inchis cu termopan cu iesire din sufragerie pe bucatarie, un HOL SPATIOS cu spatii pentru depozitare , scara blocului curata cu 2 intrari si interfon. Merita vazut! Imobilul se vinde cu imbunatatiri CLASICE, g,f,p,t, u.m., usi interioare schimbate. Este dotat cu cablu, internet, contorizat, apometre pentru costuri minime la intretinere. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis Scoala, Gradinita 156, la doar 3minute METROU LUJERULUI, piata Veteranilor, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB, PARCULET si LOC DE JOACA COPII, Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, liceul economic, iar la 5 minute CORA Lujerului, 10 minute parc POLITEHNICA, Institutul Politehnica, liceul Tudor Vladimirescu, LIDL, Mall Plaza, etc. Se vinde cu 88000 euro, discutabil, are cadastru, intabulare, se accepta credit, iar pentru mai multe poze sau detalii , vizionare ma puteti contacta telefonic la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 46.500 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, orientat sudic, pe mijloc si situat semistradal, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de Metrou LUJERULUI, Piata Veteranilor, la parter inalt din 10 etaje, pe aleea Zorerlelor, semistradal, LIBER. Blocul este construit in 1975, cu interfon si lift , scara curata. APARTAMENT LIBER, pentru investitie sau locuit. Apartamentul este confort 2, DECOMANDAT SPORIT, cu o S.ut de 36mp si S.c de 48mp.Cu imbunatatiri clasice, g, f, mozaic, parchet, gratii la geamuri, u.m.,. Este CONTORIZAT cu apometre pentru costuri mici de intretinere. In compartimentarea acestuia regasiti sufragerie si dormitor complet decomandate , bucatarie separata inchisa, hol intrare ,baie cu cada, fara balcon . Efectuate: cadastru, intabulare si certificat energetic. De acasa aveti acces facil catre mijloacele de transport in comun: 5 minute Metrou Lujerului, statia STB Rasaritului 136, 236, 336, 61, 62 si catre majoritatea zonelor de interes: Piata Veteranilor, MegaImage, PennyMarket, 2 minute Gradinita si Scoala 142 str. Azurului. In 8 minute ajungeti la Gradinita si Scoala Romano-Finlandeza, Carrefour, 10 minute CORA Lujerului, tramvai 41 Virtutii, Parc Politehnica, Lidl, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 46500 euro, se accepta CREDIT, apartament LIBER pentru mutare imediata, iar pentru mai multe detalii,poze, schita , vizionare ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730855885. Va asteptam la o programare pentru vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , BD TIMISOARA
bd-timisoara-bucuresti
V-ati dorit mereu sa fiti mai aproape de natura? Daca da, va oferim pentru investitie sau locuit , spre vanzare un apartament cu 2 camere, confort 1, decomandat, la etajul 3/4. la cerere liber sau cu chiriasi pt investitie, bloc tip D, pentru investitie sau locuit, cu orientare est-vest, LUMINAT natural in cea mai mare parte a zilei. Este situat la doar 6 minute de statia de Metrou Romancierilor, DRUMUL TABEREI, linia M5, intrare stradala, vedere spatele blocului , 3 minute statia STB 137,138, tramvai 8, 25, Penny, Profi, Megaimage, LIDL, Jysk, Kaufland, parculet joaca, scoala, gradinita, liceu, la o statie de tramvai 41, statia Mall Plaza, pe Bld Timisoara , nr 65, cu VEDERE la GRADINA de copaci a blocului. Blocul este construit in 1975, cu scara curata, frumos amenajata de locatari si este amplasat intr-o ZONA VERDE, ferita de zgomotul orasului. Este locul unde poti spune ACASA! Cadastrul si intabularea deje effectuate, se accepta credit. Apartamentul este CONFORT 1, decomandat si se intinde pe o S.ut de 49 mp, S.c de 60 mp, conform schitei atasate. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 sufragerie, 1 dormitoar, 1 bucatarie cu spatiu pentru luat masa in FAMILIE, 1 baie cu cada si o debara, fara balcon. Se vinde mobilat , utilat ca in poze, cu multiple imbunatatiri, are gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica la intrare , baia cu cada, dressing pe comanda cu oglinzi pe hol, bucatarie patratoasa inchisa. Este CONTORIZAT cu apometre si repartitoare de caldura , dotat cu AER CONDITIONAT, cablu, internet, interfon , WI FI, s.a pentru costuri minime la intretinere. De acasa aveti facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: in doar 6 minute ajungeti la METROUL DRUMUL TABEREI, linia M5, statia ROMANCIERILOR, statia STB Romancierilor 137, 138, statia Tramvaiului 8, 25, scoala, gradinita, cresa, liceu, MegaImage, Kaufland, Lidl, Penny, Profi, Auchan, Jysk, etc. Apartamentul se vinde cu 66000 euro, usor discutabil , mobiat, utilat complet, se vinde LIBER sau cu CHIRIASI pe profit, daca se doreste pentru investitie sunt deja chiriasi pe profit apartamentul la cerere dvs discutabil, la cerere apartament LIBER dupa semnarea cvc ului, vizionare cu programare dupa o zi pe alta, iar pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, CONFORT 1 , DECOMANDAT, LIBER, la parter inalt/4, cu 1 balcon inchis cu termopan din sufragerie , situat in Cartierul Militari, Zona LUJERULUI, semistradal, 3 minute mers pe jos metrou Lujerului, Piata Veteranilor. Blocul este construit in 1980, scara curata si pozitionat semistradal, zona LINISTITA cu verdeata. Este locul unde poti spune ACASA, sau pentru INVESTITIE. Apartamentul este CONFORT 1 , DECOMANDAT, RENOVAT, si se intinde pe o Sut de 58 mp si o S.c 70mp, schita la cerere. In compartimentarea acestuita regasiti: 1 balcon inchis cu termopan pe living , o bucatarie mare patratoasa, cu spatiu pentru luat masa in familie, baie cu geam si cabina dus, hol si dormitor spatios. Este COMPLET CONTORIZAT, are CENTRALA PROPRIE PE GAZ si apometre, pentru costuri minime de intretinere. Imobilul se vinde MOBILAT UTILAT, RENOVAT, cu multiple imbunatatiri: gresie, fainta, parchet, usa metalica si usi interioare, calorifere NOI. Este dotat cablu, internet, interfon, WI FI, SEZOR de GAZ si termostat ambient WI FI pentru centrala. De acasa aveti acces rapid catre majoritatea zonelor de interes si transport in comun: fiind la doar 3 minute de METROU LUJERULUI, PIATA Veteranilor, MegaImage, Carrefour, Profi, Penny, 3 minute scoala, Gradinita ,statia STB 136,236,336,61,62, CORA Lujerului. La doar 10 minute de mers pe jos regasiti Mall PLAZA, tramvaiul 41 VIRTUTII, 15 minute PARC Politehnica, Lidl, Gradina Botanica, Cotroceni, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, Institutul Politehnic, etc. Apartamentul are deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 75000 euro , mobilat complet , utilat partial, se ACCEPTA CREDIT, cu posibilitate loc parcare prin zona. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
dorobanti-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 3 camere, confort 1, semidecomandat, LUX, MODERN, bloc nou, LA CHEIE, LIBER, etaj 2/5, LIFT, anvelopat, intr-un complex nou, un apartament luminos in zona de centrala a Bucurestiului, situat pe strada Hatmanul Arbore, semistradal, 3 minute statia STB 182, N10, tramvai 10 statia CALEA DOROBANTILOR, Megaimage, 8 minute METROU STEFAN CEL MARE linia M1, Colegiul Ion Luca Caragiale, Piata Dorobanti, Statia STB 131,301,331, 331B, Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza , Ministerul Afacerilor Externe, Parcul Sportiv Dinamo, Policlinica SRI, Spitalul Floreasca, Muzeul National al Hartilor, Ambasada Republicii Turciei, la doar 13 minute de mers pe jos statia METROU PIATA VICTORIEI, Parcul Kiseleff, Guvernul Romaniei, Ambasada Spaniei, Muzeul Grigore Antipa, Muzeul Geologic National, etc. AVANTAJ: BLOC NOU, ANVELOPAT, CENTRALA PROPRIE PE GAZ, LOC PARCARE PROPRIETATE SUBTERAN, LIFT, BLOC SITUAT SEMISTRADAL,MOBILAT MODERN, COMPLET. Apartamentul de 3 camere este confort 1, semidecomandat , LUX, situat la etajul 2/5, scara curata cu camere de supraveghere si lift, bloc constructie 2018 si anvelopat , clasa energetica A, Sut 80mp, St Sc 90mp, in compartimentarea acestuia gasim un living modern cu iesire catre un balcon deschis cu spatiu de relaxare , o bucatarie mare patratoasa , mobilata, utilata complet pe comanda, cu loc de luat masa , cele 2 dormitoare spatioase cu pat matrimonial si dressing cu usi glisante cu oglinzi si cu birouri pt lucrul de acasa, baia spatioasa cu cada jacuzzi, holul cu spatii de depozitare la geamurile de termopan are rolete DAY BY NIGHT. Apartamentul este organizat practic si decorat modern, MOBILAT pe comanda NOU, UTILAT COMPLET MODERN, LUX. Este locul in care te incarci cu ENERGIE POZITIVA cand ajungi acasa este locul unde poti spune ACASA . Se inchiriaza cu TOATE UTILITATILE si are MULTIPLE IMBUNATATIRI, LA CHEIE, g,f,p,t,u.m., usi interioare, si instalatii NOI, are inclusiv AER CONDITIONAT, TV LCD, masina de spalat vase, frigider combina, plita si cuptor, masina de spalat rufe, aspirator, etc. Confortul termic vara-iarna este asigurat de CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat ambient WI FI si incalzirea se face prin calorifere , pentru costuri minime cu intretinerea totul contorizat. Este dotat cu cablu, internet, WI FI . Se inchiriaza cu 850 euro/luna, inclusiv contract, cu posibilitate loc parcare in proprietate la SUBTERAN , iar pentru mai multe detalii, poze, schita , vizionare ma puteti contacta la +40730885885 telefon sau whatsapp . Apartamentul merita vazut va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.700 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
chiajna-bucuresti
Va oferim spaÈ›iu comercial sau pentru birouri spre închiriere cu o suprafata utila de Sut 270 mp , Sc 320mp, construcÈ›ie 2021, inaltime 4m, LIBER, se afla la parterul unui bloc anvelopat , izolat , locuit din 5 etaje , cu vad stradal È™i pietonal, cu utilități contor la gaz, lumina si apometru, dispune de 6 intrări duble cu mai multe vitrine , este open space , 3 grupuri sanitare, pentru cabinet medical, notariat, cabinet veterinar, punct elefant, punct emag, salon infrumusetare, farmacie, market, florarie, spatii de birouri, afterschool, depozitare, pentru multiple afaceri, etc . Se afla în CARTIERUL MILITARI RESIDENCE, strada TINERETULUI, nr 37K, la intersecÈ›ie cu str Ilie Petre, cu vad pietonal È™i stradal, staÈ›ia STB. MILITARI RESIDENCE TINERETULUI este localizat in Chiajna, Ilfov, la mai puÈ›in de 500m de complexul comercial Militari Shopping Center si Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna. De la ansamblul MILITARI RESIDENCE TINERETULUI aveÈ›i acces facil către autostrada A1 BucureÈ™ti-PiteÈ™ti ÅŸi Centura BucureÈ™tiului, iar în imediata apropiere există diferite centre comerciale , Mc Donald’s, Kfc, piscine, grădiniță, scoală, club sportiv, benzinarii, staÈ›ii STB 178, 138 si Maxi-Taxi. SpaÈ›iul poate fi compartimentat după preferință atâta timp cât este în faza de GRI . Este la prima închiriere. PreÈ› 2700 euro/lun, sau 10 euro/mp / luna , usor discutabil, inclusiv contract. Parcare în fata blocului, a spaÈ›iului. Pentru mai multe detalii, poze , schiță la telefon contact sau whatsap 0730885885 sau direct proprietar 0723356115 telefon contact sau whatsapp
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 116.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament spatios si luminos de 3 camere,CONFORT 1, DECOMANDAT, LIBER , ETAJ 2/8, cu orientare estica, pe mijloc, situat in Cartierul Militari, la doar 1 minut de METROU si PIATA GORJULUI, la etajul 2/8. Blocul este de tip monolit, construit in 1986, cu scara curata, lift, interfon si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Sut de 74mp si Sc de 89 mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 2 GRUPURI SANITARE, unul cu cada si geam, pentru o buna aerisire, al doilea grup sanitar tot cu geam; 1 BUCATARIE MARE patratoasa, in forma de patrat, cu spatiu pentru luat masa in familie; 2 BALCOANE inchise cu termopan, unul pe sufragerie si al doilea pe dormitorul mare; un HOL SPATIOS la intrare , scara curata cu lift si interfon. Merita vazut! Imobilul se vinde cu imbunatatiri CLASICE, g,f,p,t, u.m., AER CONDITIONAT. Este dotat cu cablu, internet, contorizat, apometre si repartitoare si aveti posibilitatea montarii unei CENTRALE PROPRII pe gaz, avand teava de gaz pe palier si contuare la etaj 1. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis Scoala, Gradinita 174, 310, scoala 156, la doar 1 minut METROU GORJULUI, piata Gorjului, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB, PARCULET si LOC DE JOACA COPII, iar la 8 minute METROU Lujerului, CORA Lujerului, Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, Lidl, 10 minute parc POLITEHNICA, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, piata Veteranilor, Mall Plaza, etc. Se vinde cu 116000 euro, usor discutabil, are cadastru, intabulare, se accepta credit, iar pentru mai multe poze sau detalii ma puteti contacta telefonic la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 134.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
Va oferim spre vanzare, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, situat ULTRACENTRAL, zona UNIRII, vis-a-vis de LOCANTA JARISTEA, pe str. George Georgescu, nr. 37, la etajul 1/4/. Blocul este ANVELOPAT, construit in 2016, cu scara curata, lift, interfon si PROTEJAT cu camera de supraveghere. Avantaje: LOC DE PARCARE SUBTERAN in proprietate, cu acces pe baza de telecomanda si iesire directa catre liftul de la subsol, BOXA in PROPRIETATE de 5mp, tot la subsol. Apartamentul se vinde COMPLET MOBILAT SI UTILAT, exact ca in poze, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare NOI, instaltii eletrice, sanitare si termice NOI precum si rulouri exterioare electrice pe baza de telecomanda, pentru antifonare si intimitate. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat de ambient WI-FI, AER CONDITIONAT SMART, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina automata de spalat rufe, plita, cuptor, HOTA, inclusiv TV LCD cu DIAGONALA de 135cm SMART,s.a. Este locul unde poti spune “ACASA”! Este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 52mp, S.c de 68mp si compun din: 1 living open space cu bucataria si holul de intrare, creand un SPATIU GENEROS si LUMINOS, 1 BALCON deschis cu intrare DUBLA atat din living cat si din dormitor , 1 baie cu cada si geam pentru aerisire, 1 DORMITOR MATRIMONIAL de 13mp. Merita vazut! Fiind situat ULTRACENTRAL, de acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: in apropiere MegaImage, cresa, gradinita, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, METROU PIATA UNIRII linia M1, M2, M3, PARC UNIRII, zona La Fantani, Piata Consitutiei, CASA POPORULUI, Senatul Romaniei, Palatul Parlamentului, Academia Romana, CENTRUL ISTORIC, Parcul Carol, Piata Regina Maria, statia STB Patriarhia Romana, statia tramvaielor 7,23, 27, 32, 47, statia 11 Iunie, etc. Are deja efectuate CADASTRUL, INTABULAREA si CERTIFICATUL ENERGETIC CLASA A. Se accepta CREDIT, pretul este de 134000 euro, usor discutabil. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[-] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
« 1
3 4 5 6 7 »
<   Pagina 2 din 1224   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact