Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

« 1 2
4 5 6 7 8 »
<   Pagina 3 din 1224   >
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 134.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
Va oferim spre vanzare, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, situat ULTRACENTRAL, zona UNIRII, vis-a-vis de LOCANTA JARISTEA, pe str. George Georgescu, nr. 37, la etajul 1/4/. Blocul este ANVELOPAT, construit in 2016, cu scara curata, lift, interfon si PROTEJAT cu camera de supraveghere. Avantaje: LOC DE PARCARE SUBTERAN in proprietate, cu acces pe baza de telecomanda si iesire directa catre liftul de la subsol, BOXA in PROPRIETATE de 5mp, tot la subsol. Apartamentul se vinde COMPLET MOBILAT SI UTILAT, exact ca in poze, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare NOI, instaltii eletrice, sanitare si termice NOI precum si rulouri exterioare electrice pe baza de telecomanda, pentru antifonare si intimitate. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat de ambient WI-FI, AER CONDITIONAT SMART, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina automata de spalat rufe, plita, cuptor, HOTA, inclusiv TV LCD cu DIAGONALA de 135cm SMART,s.a. Este locul unde poti spune “ACASA”! Este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 52mp, S.c de 68mp si compun din: 1 living open space cu bucataria si holul de intrare, creand un SPATIU GENEROS si LUMINOS, 1 BALCON deschis cu intrare DUBLA atat din living cat si din dormitor , 1 baie cu cada si geam pentru aerisire, 1 DORMITOR MATRIMONIAL de 13mp. Merita vazut! Fiind situat ULTRACENTRAL, de acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: in apropiere MegaImage, cresa, gradinita, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, METROU PIATA UNIRII linia M1, M2, M3, PARC UNIRII, zona La Fantani, Piata Consitutiei, CASA POPORULUI, Senatul Romaniei, Palatul Parlamentului, Academia Romana, CENTRUL ISTORIC, Parcul Carol, Piata Regina Maria, statia STB Patriarhia Romana, statia tramvaielor 7,23, 27, 32, 47, statia 11 Iunie, etc. Are deja efectuate CADASTRUL, INTABULAREA si CERTIFICATUL ENERGETIC CLASA A. Se accepta CREDIT, pretul este de 134000 euro, usor discutabil. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[-] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
chiajna-bucuresti
Va oferim spre inchiriere apartament spatios si luminos de 3 camere in vila cu intrare separata , la etajul 2/3+Pod, cu 3 balcoane deschise , 2 dormitoare decomandate, 1 baie spatioasa cu cada si geam termopan, living open space cu bucatarie de 50 mp , orientare est sud si vest , constructie 2009, ANVELOPATA, clasa energetica A, Sut 115mp, Sc 125mp, in vila sunt 4 apartamente de 3 camere cu intrari separate, pe fiecare palier- etaj cate 1 apartament . Apartamentul are multiple imbunatatiri, g,f,p,t,u.m., usi interioare, calorifere, MOBILAT, UTILAT COMPLET , are cablu, internet, WI FI, cu gratar – barbeque in curte comuna, posibilitate loc parcare. Are toate utilitatile, si este contorizat . are CENTRALA PE GAZ. Se afla situat in sat ROSU, comuna CHIAJNA, judetul ILFOV, pe strada VIITORULUI, nr. 13 B, in apropriere de cartierul Militari Rezidential Apusului, la 4 minute mers pe jos Megaimage, statia autobus 434 statia Gral Eremia Grigorescu de pe Bld 1 Decembrie 1918 , la 6 minute parc Viitorului, gradinita, Carrefour Expres, market, se afla la 1,2 km de cartierul MILITARI, zona Apusului, la 30 minute mers pe jos METROU PACI, Autogara Militari, parc Pacii, la 6 minute mers cu masina. Zona este linistita cu verdeata, Merita vazut! Doar pentru persoane care doresc liniste , va asteptam la vizionare cu programare. Pret 400 euro/luna, mai multe poze, detali sau vizionare 0730885885 telefon sau whatsapp.
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 71.000 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
chiajna-bucuresti
Va oferim spre vânzare apartament pentru INVESTITIE sau LOCUIT, de 3 camere, confort 1, la parter inalt/7, orientat sud-vest, LIBER, cu BALCON SPATIOS si luminos în forma de L, închis cu geamuri termopan si jaluzele orizontale, 2 dormitoare decomandate, 1 baie cu cada, hol spatios în forma L È™i bucătărie open space cu sufrageria. Apartamentul are Sut 62mp, Sc 75mp, construcÈ›ie finalizata in 2012, cu finisaje moderne, LA CHEIE, cu multiple îmbunătățiri, g., f.,p.,t., u.m., AER CONDITIONAT, usi interioare, calorifere si instalaÈ›ii NOI. Blocul este situat pe strada Tineretului, nr. 13, blocul 1, in Cartier Militati RESIDENCE, Chiajna, Ilfov, la distanta de 2 statii STB de BLD IULIU MANIU si de 4 staÈ›ii STB staÈ›ia METROU PACII, linia M3. Este ANVELOPAT, clasa energetica A, complet contorizat, are CENTRALA PROPRIE PE GAZ pentru costuri minime la intretinere. Scara blocului este curata, beneficiati de supraveghere video 24/24, bloc cu bariera. Apartament parÈ›ial mobilat, utilat, cu bucătăria mobilata, utilata. Are cadastru, intabulare, certificat energetic EFECTUATE. In apropierea casei dvs. regasiti: complex cu grădiniță, parculete, piscine, centru Wellnes, restaurante, market, farmacii, Megaimage, LIDL, Centru Comercial Auchan Militari, Metro Miliari, MC Donalds, Praktiker, KFC, Decathlon, Farmacia Bebe Tei, Club Spa, Fitness, Militari Shoping Center, la, etc. PreÈ› 71000 euro, discutabil, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 44.000 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
drumul-taberei-bucuresti
Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, LIBER, pentru LOCUIT sau INVESTITIE, cu orientare sud-vest, pe mijloc, cu VEDERE PANORAMICA. Este situat semistradal, pe Bld Timisoara, statia FRIGOCOM, statia tramvai 8,25, statia STB 137,138, la doar 5 minute de METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, pe aleea DEALUL MACINULUI, la etajul 9 din 10. Blocul este constructie 1974, tip M, cu scara curat, 2 lifturi schimbate, camera de luat vederi. Apartamentul este COMPLET CONTORIZAT- apometre, repartitoare, contor gaz cu 2 focuri, pentru costuri reduse de intretinere si cu posibilitate montare CENTRALA PROPRIE PE GAZ, are si AER CONDITIONAT in sufragerie. Are imbunatatiri CLASICE, apartament mochetat clasic, geamuri termopan la dormitor, bucatarie si sufragerie cu usa termopan catre balconas, apartament de renovat total. Imobilul este confort 2, semidecomandat si se intine pe o Sut de 37mp si o Sc de 45mp. In compartimentarea acestuia regasiti un balconas deschis pe sufragerie, precum si BAIE cu CADA cu GEAM pentru aerisire. De acasa acasa aveti acces usor catre majoritatea zonelor de interes si de transport in comun: fiind la doar 5 minute de mers pe jos METROU DRUMUL TABEREI, linia M5, statia VALEA IALOMITEI, piata Valea Ialomitei, MegaImage, Profi, Penny, LIDL, Auchan, scoala, gradinita, cresa, parculet in fata blocului, statia STB FRIGOCOM 137,138, statia tramvai 8, 25 bld Timisoara, la doar 3 statii Mall Plaza , tramvai 41 statia Brasov, la 3 statii STB METROU GORJULUI, piata Gorjului, etc. Sunt deja efectuate CADASTRUL si INTABULAREA. Se vinde cu 44000 euro, discutabil, accepta si CREDIT, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, confort 1, decomandat, situat, la doar 3 minute de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, la etajul 5/8, cu orintare nord est. Blocul este construit in 1980, are scara curata, cu 2 lifturi si interfon, amplasat semistradal, ideal pentru cei care cauta o ZONA VERDE si linistita. AVANTAJ: LOC PARCARE ADP. Apartamentul se inchiriaza MOBILAT, UTILAT COMPLET, cu imbunatatiri CLASICE, g., f., linoleum stil parchet, t., u.m si CONTORIZAT apometre, repartitoare, pentru costuri minime de intretinere. Este dotat cu 2 aparate de AER CONDITIONAT pentru a va putea bucura de o atmosfera racoroasa in zilele caniculare, masina de spalat rufe automata, aragaz, combina frigorifica, HOTA cu aerisire externa, cuptor cu microunde. Imobilul este SPATIOS, avand o suprafata utila de 53mp si 60mp construiti, CONFORT 1 si decomandat. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 BUCATARIE MARE, inchisa, forma patratoasa, cu spatiu pentru luat masa, 1 BALCON INCHIS cu termopan cu intrare din sufragerie pe bucatarie, 1 sufragerie cu canapea extensibila cu functia pat si BIROU pentru lucru sau studiu, 1 dormitor cu pat MATRIMONIAL, 1 baie cu cada si hol spatios la intrare. De acasa ajungeti usor catre majoritatea zonelor de interes si transport public: fiind la doar 3 minute de mers pe jos de METROU si PIATA GORJULUI, Carrefour, Profi, scoala 309 pe strada Moinesti, gradinita, cresa, statia STB 136,137,138,236,336,61,62, LIDL, parculet joaca pt copii, etc. Ajungeti in 10 – 15 minute la Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramva 41 Virtutii, Cora Lujerului, Mall Plaza, Parc Politehnica, Liceul Tudor Vladimirescu, Institutul Politehnic, etc. Se inchiriaza cu 280 euro/luna, inclusiv contract sau in LEI,la cerere loc parcare ADP, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va pregatiti sa va intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament spatios, decomandat, confort 1, de 2 camere, cu intrare stradala, orientare nord-est si vedere laterala la GRADINA blocului. Este situat pe Bld. IULIU MANIU, la doar 2 minute de mers pe jos de statia de Metrou si Piata GORJULUI, la parter inalt/8 cu gratii la geam, fara balacon. Blocul este construit in 1980, cu scara curata. Apartamentul are o suprafata utila de 58mp, construita de 70mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie mare patratoasa unde se poata lua masa in familie, 1 DEBARA, 1 CAMARA, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie, 2 holuri spatioasa si 1 baie cu cada. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA! Se vinde recent zugravit, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi si PARTIAL MOBILAT: dormitorul si bucataria. Acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ si contorizat, pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut! De acasa aveti acces rapid la: 2minute METROU si Piata GORJULUI, statia STB, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, s.a. Se vinde cu 75000 euro iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , GORJULUI
gorjului-bucuresti
Va oferim spre inchiriere un apartament spatios si luminos de 3 camere, CONFORT 1, DECOMANDAT, LIBER, ETAJ 2/8, situat in Cartierul Militari, la doar 1 minut de METROU si PIATA GORJULUI, strada Cetatea de Balta, la etajul 2/8. Blocul este de tip monolit, construit in 1984, cu scara curata, lift, interfon si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Este locul unde poti spune ACASA! Apartamentul este CONFORT 1, DECOMANDAT si se intinde pe o Sut de 74mp si Sc de 89 mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 2 GRUPURI SANITARE, unul cu cada si geam pentru o buna aerisire al doilea grup sanitar tot cu geam, 1 BUCATARIE MARE patratoasa, in forma de patrat, cu spatiu pentru luat masa in familie; 2 BALCOANE inchise cu termopan, unul pe sufragerie si al doilea pe dormitorul mare, un HOL SPATIOS la intrare, scara curata cu lift si interfon. Merita vazut! Imobilul se inchiriaza cu imbunatatiri CLASICE, g,f,p,t, u.m. Este dotat cu cablu, internet, contorizat, apometre si repartitoare cu citire radio WI FI, MOBILAT, UTILAT CLASIC. De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun: vis-a-vis Scoala, Gradinita 174, 310, scoala 156, la doar 1 minut METROU GORJULUI, piata Gorjului, Carrefour, MegaImage, Profi, statia STB Gorjului 136,137,138,236,336,178,61,62, PARCULET si LOC DE JOACA, iar la 8 minute METROU Lujerului, CORA Lujerului, Tramvai 41 Virtutii, teatrul Masca, Lidl, 15 minute parc POLITEHNICA, Institutul Politehnica, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic , piata Veteranilor, Mall Plaza, etc. Se inchiriaza cu 500 euro/luna inclusiv contract, sau lei, discutabil in functie de persoane , cu posibilitate loc parcare prin zona, iar pentru mai multe poze sau detalii, vizionare ma puteti contacta telefonic la 0730885885 sau whatsapp . Va asteptam la vizionare!
[+] Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , COLENTINA
colentina-bucuresti
Cod: ai0421136 Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 3, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 61mp, constr. 2018, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , FUNDENI
fundeni-bucuresti
Cod:0421135 Se ofera spre inchiriere apartament aproape de spitalul Fundeni, 2 camere, 2 dormitoare, etaj 6 / 8, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 67mp, constr. 2008, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie inchisa, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , MILITARI
militari-bucuresti
Inchiriem apartament 2 camere confort 1, 55 mp, etaj 8/8, decomandat, mobilat si utilat, parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, situat la 2 minute de metrou Lujerul si Piata Veteranilor, in apropiere, scoala, gradinita.
[+] EXPERTOP IMOB SRL(A)

29.11.2022
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 87.500 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
vatra-luminoasa-bucuresti
Apartament 2 camere semidecomandat la etajul 4 , renovat complet instalatii electrice si sanitare schimbate , gresie faianta parchet termopan , usi interior noi , 2Ac , balcon mare pe toata suprafata apartamentului.Ap se vinde partial mobilat , respectiv bucataria si sufrageria.Blocul este reabilitat , si nu prezinta risc seismic sau urgenta. Acte efectuate liber! Apropiere Metroul Iancului si Muncii , Parcul National Maior Coravu , Lic Racovita sc 49. Pretul este negociabil.
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului-bucuresti
Cod: ai0421134 Se ofera spre inchiriere apartament aproape de metrou Piata Iancului, 2 camere, un dormitor, etaj 7 / 8, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 1987, supr. utila : 54mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie inchisa, loc parcare subteran, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului-bucuresti
cod anunt: AI0421132 Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere , la 5 min de metrou Piata Iancului, un dormitor, etaj 5 / 10, p+10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 55mp, utilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului-bucuresti
Apt 3 camere semidecomandat , la etajul 5 bloc stradal reabilitat ,intr-o pozitie exceptionala pe Mihai Bravu la intersectia cu Vatra Luminoasa.Apt are interior curat imbunatatiri decente , mobilat si utilat exact ca imagini. Blocul nu prezinta risc seismic sau urgenta. Vederea este mixta , preponderent pe spate , scara curata. Acte in ordine liber! Apropiere Metroul Iancului 5 minute Metroul Muncii 7-8 minute , Lic Racovita , sc gimnaziala 85 , 56 , 49 , Gradinita Luminita Lic Mihai Viteazul Parcul National.
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 440 EURO - Bucuresti , OBOR
obor-bucuresti
Cod: ai0421133 Agent Andrei B Se ofera spre inchiriere apartament, la 1 min de metrou Obor, 2 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 8, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 1987, supr. utila : 53mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie deschisa, loc parcare subteran, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze. Va asteptam la vizionari!
[+] Circle Group Real Estate(A)
29.11.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 1.500 LEI - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
aparatorii-patriei-bucuresti
Gold Alex Imob are placerea sa va prezinte o garsoniera frumoasa,spatioasa si confortabila. Pentru confortul dumneavoastra exista centrala termica . Se poate închiria cu loc de parcare. Pozele vorbesc de sine despre ce putem gasi in garsoniera Zona este buna cu scoli, gradinite si parcuri de joaca pentru copii. Avem banci, farmacii si restaurante in zona . La transportul in comun se ajunge in maxim 2 minute de mers pe jos, de aici putem ajunge in toate zonele principale din Bucuresti . Pentru mai multe detalii ne putem auzi la un telefon sa discutam mai mult despre acesta garsoniera sau despre alte oferte la inchirierere de la agentia noastra.ga 718
[+] Gold Alex Imob(A)
29.11.2022
Vanzari Garsoniere
Pret: 47.500 EURO - Bucuresti , COLENTINA
colentina-bucuresti
Cod anunt: av0421130 Se ofera spre vanzare garsoniera complet mobilata si utilata, garsoniera este situata in zona Colentina. Pentru detalii, contactati-ne.
[+] ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 470 EURO - Bucuresti , REGIE
regie-bucuresti
2 camere decomandat, etaj 3/11, 58mp, renovat recent, apropiere metrou, parc, mobilat si utilat complet, disponibiliate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
piata-sudului-bucuresti
3 camere semidecomandat, 70mp, etaj 3/4, renovat recent, mobilat si utliat complet, costuri mici la intretinere, in apropiere de locuri de joaca, parc, transport in comun. Disponibilitate imediata.
[+] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
29.11.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
piata-sudului-bucuresti
Apartament 2 camere cu vedere mixta, complet mobilat si utilat la 3 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Piata Sudului, Mall Sun Plaza, Aparamentul este situat in Berceni pe Sos. Oltenitei, bloc stradal. Aparatmentul este la Prima Inchiriere. -Hol - Dressing cu 5 usi. Cuier, -Hol baie - Dulap depozitare. Masina de spalat Whirpool, -Bucatarie mobilata 10 mp - Combina frigorifica, plita, cuptor electric, cuptor microunde, prajitor paine, masa pentru 4 persoane. -Living - Canapea extensibila pentru 3 persoane, Birou de lucru, Aer conditionat, TV. -Dormitor - Pat matrimonial cu noptiere, Comoda. -Baie - Cabina dus, Masina de spalat. -Balcon inchis cu termopan - Loc pentru relaxare. -Aparamentul este dotat cu Instalatie de gaz individuala, Apometre apa si Repartitoare caldura. Apartamentul situat in bloc construit in anul 1986 la etajul 1/10. cu suprafata de 56mp.
[-] HAPPY PROPERTY21 SRL(A)
Telefon: 0755335562
Agent: Cristian
Telefon: 0729620700
« 1 2
4 5 6 7 8 »
<   Pagina 3 din 1224   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact