Iancului Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 260

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 13   >
13.05.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
iancului, elev stefanescu nr 8, dec, et 3 /8 , an constructie 1983 . 52 mp amenajat, mobilat si utilat, urgent

[-]  Inter Prod Comert (A)
Telefon: 0722519460
Agent: Despina Enache
Telefon: 0722519460
13.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Ferdinand str ritmului, stradal, et 1/8, dec 2 baii, balcoane, , 75 mp mobilat simplu pt chiriasi mai putin pretentiosi,reabilitat, liber, curat, urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 68.500 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Ofer spre vanzare apartament 2 camere decomandat, suprafata utila 56 mp, situat in zona Iancului, 10 min. metrou Piata Iancului, etajul 5/10, bloc din 1978 ce urmeaza a fi reabilitat termic. Apartamentul dispune de bucatarie mare patrata, 2 spatii depozitare, hol spatios, gresie, faianta, geam termopan, parchet. Blocul este curat si nu are restantieri. Se poate vinde mobilat. Acces rapid la mijloacele de transport in comun, farmacii, magazine, Mega Mall, Kaufland, Lidl, gradinite si scoli in apropiere, parc. Toate actele la zi.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 79.990 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Oferta exclusiva! Vanzare apartament doua camere decomandat in Piata Iancului, 4 minute de mers pe jos pana la Metrou Iancului. Blocul este amplasat in planul doi, ferit de zgomotul stradal, construit in anul 1981 ce urmeaza a fi reabilitat anul acesta, doua lifturi, etajul 2/8, decomandat, suprafata utila 54 mp, scara curata, vecini civilizati. Apartamentul este foarte bine intretinut, bine compartimentat, compus din living, dormitor, baie, bucatarie mare, balcon, hol, spatiu depozitare. Dispune de urmatoarele imbunatatiri: - usa metalica - rulouri exterioare actionate electric - geamuri termopan - A/C - instalatie electrica schimbata - instalatie sanitara schimbata - gresie - faianta - parchet - mobilier Mobexpert Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat asa cum este prezentat in poze. Beneficiaza de toate facilitatile zonei, multiple centre comerciale, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, piata, parc, toate la cateva minute distanta de mers pe jos. Pentru alte detalii/vizionari va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 89.500 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Vanzare apartament 2 camere decomandat, etajul 7/9, suprafata 60 mp, bloc construit in anul 1985, mobilat - utilat, aer conditionat in fiecare camera. Apartamentul dispune de boxa. Pentru alte detalii/vizionari va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 114.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Vanzare apartament trei camere decomandat in Piata Iancului, 3 minute de mers pe jos pana la Metrou Iancului. Blocul este amplasat in planul doi, ferit de zgomotul stradal, construit in anul 1978, reabilitat termic, etajul 8/10, suprafata 67 mp, scara curata, vecini civilizati. Apartamentul este renovat complet (inclusiv instalatii electrice si sanitare). Se vinde exact cum se vede in poze, cu mobilier, aparatura electrica si decoratiuni. Mobilierul din dormitor (pat, saltea noua) si canapeaua din living sunt de cea mai buna calitate achizitionate de la Mobexpert. Mobila din bucatarie, living si dressingurile (dormitor si hol) au fost facute la comanda. Aparatura cu care se vinde include: aer conditional nou, frigider mare si modern, aragaz, cuptor Bosch incorporat cu multe functii inclusiv curatare singura, cuptor cu microunde incorporat, masina de spalat vase Samsung - mare si cu functia silent plus, masina de spalat rufe Bosch cu uscator (2 in 1). Beneficiaza de toate facilitatile zonei, multiple centre comerciale, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, piata, parc, toate la cateva minute distanta de mers pe jos. Pentru alte detalii/vizionari va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 96.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Vanzare apartament trei camere decomandat in Piata Iancului, 3 minute de mers pe jos pana la metrou Iancului. Blocul este amplasat in planul doi, ferit de zgomotul stradal, construit in anul 1978, reabilitat termic, etajul 1/10, suprafata 72 mp, 2 balcoane, scara curata, vecini civilizati. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat asa cum este prezentat in poze. Pentru alte detalii/vizionari va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
13.05.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 47.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitionare o garsoniera situata la etajul 10 al unui bloc mixt cu 10 niveluri + etajul tehnic. Blocul din care face parte este reabilitat si se gaseste pozitionat la distanta de 5 minute mers pe jos de statia de metrou Piata Iancului. Garsoniera este decomandata, are suprafata utila de 34mp, balcon inchis si se vinde mobilata si utilata. Se accepta orice forma de creditare bancara. Comision cumparator 1000e.

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 51.500 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitie o garsoniera situata intr-un bloc cu 10 niveluri, construit in anul 1982. Blocul din care face parte este reabilitat si se gaseste pozitionat la distanta de 5 minute pe jos de statia de metrou Piata Iancului. Garsoniera este semidecomandatam are suprafata utila de 32 mp, balcon inchis si este complet renovata. Se vinde mobilata si utilata. Clasa energetica A. Se accepta orice forma de creditare bancara. Comision cumparator 1000 euro.

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 51.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitionare o garsoniera situata la parterul unui bloc mixt cu 10 niveluri. Blocul din care face parte se gaseste pozitionat pe planul 2 intre statia de metrou Piata Iancului si statia de metrou Obor. Garsoniera este semidecomandata, are suprafata utila de 30 mp, baie cu geam. Clasa energetica A. Comision cumparator 1000e.

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 49.500 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitie o garsoniera, situata la etajul 4 al unui bloc cu 10 niveluri, construit in anul 1982. Blocul din care face parte se gaseste pozitionat la distanta de 5 minute mers pe jos de statia de metrou Piata Iancului. Garsoniera este semidecomandata, are suprafata utila de 32 mp, balconul modificat intr-un birou. Clasa energetica A Se vinde mobilata si utilata. Se accepta orice forma de creditare bancara. Comision cumparator 1000e.

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitie un apartament cu 2 camere situat la etajul 9 al unui bloc cu 10 nivelui, fara risc seismic, in curs de reabilitare. Constructia blocului a fost finalizata in a. 1977 dupa cutremur. Blocul din care face parte se gaseste pozitionat la distanta de 10 minute pe jos de statia de metrou Piata Iancului. Apartamemtul este semidecomandat, are suprafata utila de 57 mp, balcon generos inchis, baie cu geam si este complet renovat. Atat instalatia electrica, cat si cea sanitara au fost schimbate. Clasa energetica A Se accepta orice forma de creditare bancara. Liber. Mutare rapida. Comision cumparator 2%

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 64.900 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitie un apartament cu 2 camere situat la parterul unui bloc cu 10 nivelui, fara risc seismic. Blocul din care face parte este reabilitat si se gaseste pozitionat la distanta de 7 minute pe jos de statia de metrou Piata Iancului. Apartamentul este semdecomandat, are suprafata utila de 55 mp, balcon inchis, baie cu geam si este complet renovat. Clasa energetica A. Este pretabil cat pentru locuinta, atat si pentru birou. Se accepta orice forma de creditare bancara. Liber. Mutare rapida. Comision cumparator 2%

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.000 EURO Usor negociabil - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem spre achizitionare un apartament cu 3 camere situat la etajul 6 al unui bloc reabilitat, cu 8 etaje, fara risc seismic. Blocul din care face parte se gaseste pozitionat stradal, in imediata apropiere de statia de metrou Piata Iancului. Apartamentul este semidecomandat, are 2 balcoane inchise, izolatie termica exterior+ interior, vedere dubla si se vinde semimobilat. Dispune de mobilier la bucatarie executat la comanda, usa de inrare Maco, parhet lemn masiv, jaluzele. La moment are un grup sanitar cu geam, dar se poate amenaja inca o baie de serviciu. Atat instalatia electrica, cat si cea sanitara au fost schimbate. Se accepta orice forma de creditare bancara. Comision cumparator 2%

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitie un apartament cu 3 camere situat la etajul 3 a unui bloc cu 8 nivelui, fara risc seismic. Blocul din care face parte este reabilitat si se gaseste pozitionat in imediata apropiere de statia de metrou Piata Iancului. Apartamentul este semidecomandat, are suprafata utila de 67 mp, 2 balcoane inchise, baie cu geam, parchet lemn masivm tamplaria termopan. Clasa energetica A. Se vinde semimobilat. Se accepta orice forma de creditare bancara. Comision cumparator 2%

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Vanzari Garsoniere
Pret: 55.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem pentru achizitie o garsoniera situata la etajul 5 al unui bloc cu 10 niveluri, construit in anul 1982. Blocul din care face parte este mixt si se afla la distanta de 5 minute pe jos pana la statia de metrou Piata Iancului. Garsoniera este decomandata si are spatiu util 38 m.p., baie cu geam, balcon inchis si dispune de imbunatatiri. Clasa energetica A. Se accepta orice forma de creditare bancara. *Comision cumparator 1000 euro.

[+]  Midalis Consult(A)
13.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 420 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Apartamentul este renovat in urma cu câÈ›iva ani, blocul reabilitat, sunt 3 camere din care 2 dormitoare cu paturi duble. Este situat pe Soseaua Mihai Bravu la 3-5 min de mers pe jos de staÈ›ia de metrou Iancului, in imediata apropiere secÈ›ia 8 de poliÈ›ie. Avans+garantie!

[+]  Dragos Bajan (A)
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 54.000 EURO Negociabil - Bucuresti , IANCULUI
la mai mult de 10 min de metrou Piata Iancului, o camera, un dormitor, etaj 12 / 17, S+P+17E, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, 37mp, constr. 1979, supr. utila : 33mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, bucatarie inchisa, paza, apometre, repartitoare, eliberabil imediat, accepta credit, negociabil Balcon inchis, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica,

[+]  House Providers (A)
13.05.2021
Vanzari Spatii comerciale
Pret: 439.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Iancului,spatiu comercial, 208 mp, cu posibilitate achizitie a inca 80 mp, intrare stradala, la 5 min de metrou Piata Iancului, 2 camere, parter, CE clasa A, beton/bca/caramida, Imobil Nou, constr. dupa 2010, supr. utila : 208mp, cadastru, apa, canalizare, electricitate, grup sanitar, acces sosea, asfalt, centrala termica, interior proaspat renovat

[+]  House Providers (A)
13.05.2021
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Apartament 3 camere, Iancului, dormitor matrimonial, 2 bai cu geam, suprafata utila 100 mp, la care se adauga 3 balcoane care au inca 10 mp.Apartamentul este la et 2 intr - un imobil cu 3 etaje, cu cate un singur apartament pe etaj, loc de parcare subteran inclus in pret, lift. Zona este una foarte linistita, strada cu vile fara blocuri, 5 minute de metrou Iancului.Pret 160000 euro TVA inclus.

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Stoian Constantin
Telefon: 0724435723
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 13   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact