Paradisul Verde Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 24

2 »
  Pagina 1 din 2   >
12.06.2021
Oferta garantata
Vanzari Terenuri
Pret: 700.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Teren de vanzare in Paradisul Verde, intravilan, construibil, 3500mp., ansamblu rezidential securizat, dimensiuni 50*70, desch. asfalt 70m, beneficiaza de toate facilitatile ansamblului, gaze, electricitate, canalizare, in apropiere de padure, supermarket, , intre case, tripla deschidere la strazi asfaltate, pret negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Alexandru Borcan
Telefon: 0756123620
12.06.2021
Vanzari Terenuri
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vanzare teren in Corbeanca - Paradisul Verde, pretabil investitie, vad comercial - zona centrala, intravilan, construibil, suprafata teren 260mp, desch. sosea 13m, desch. dubla, cu toate utilitatile, beneficiaza de toate facilitatile ansamblului rezidential, intre case, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 530.000 EURO la cheie - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Locuinta individuala de vanzare in Paradisul Verde, Corbeanca, pretabil preluare leasing casa pe firma, gradina cu peisagistica, 6 camere dintre care 4 dormitoare. Imobil P+1+M, din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, 333mp, constr. 2010, supr. totala : 333mp, supr. utila : 300mp, supr. teren : 930mp, amprenta sol: 145mp, desch. sosea 16m, utilat, o bucatarie, 4 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, dormitor/birou parter, toate utilitatile, nemobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, strada asfaltata. Terasa cu vedere la gradina in suprafata de 47 m, parchet lemn, usa intrare din lemn masiv, incalzire in pardoseala la parter, canalizare si toate utilitatile. Gradina peisagistica montana realizata cu designer, vegetatie ajunsa la maturitate, arbori decorativi si intimitate curte pe toate laturile, casuta de gradina, curte amenajata sistem de udat automat si sistem de drenaj in sol, piatra naturala exterior casa fatada si alei, ruloruri electrice automate si alte multiple amenajari. Proprietate cu stil, locuinta din caramida cu finisaje de calitate, pe 3 niveluri, cu mansarda locuibila, incalzire in pardoseala la parter si aparate de aer conditionat in fiecare camera. Spatii interioare diverse si multiple spatii de depozitare, pret usor negociabil. Se accepta credit sau preluare leasing casa pe firma.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Proprietate la cheie de vanzare in Paradisul Verde Corbeanca, deschidere dubla, zona foarte linistita, gradina matura cu peisagistica si brazi tip montan Normandia, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+P, in casa/vila cu doua sape de beton, structura usoara lemn, constructie finalizata 2009. Suprafata totala construita 244mp, supr. utila : 165mp, supr. teren : 684mp, amprenta sol: 155mp, utilat, o bucatarie, 3 bai, toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru. Living cu dining separat si posibilitate de dormitor la parter, spatii de depozitare multiple, terasa exterioara in suprafata de 38 mp din lemn masiv, acoperita cu structura de lemn pe toata suprafata, cu fundatie betonata si gresie de extrior de calitate. Exterior si alei pietonale cu piatra naturala, sistem automat de udat cu programator pentru toate zonele de gazon si de gradina. Garaj dublu si separat spatiu tehnic, loc de depozitare camara si camera centralei. Foisor masiv din lemn cu fundatie/placa de beton, gratar zidit, put propriu pentru gradina si spatiu suplimentar de depozitare in beci si in podul de la casuta de gradina. Vegetarie perena si plante, arbusti, mesteceni si magnolii si flori de sezon. Suplimentar pentru udat gradina, vas de expaniune de 3.000 litri functional, cu sistem de plutitor. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Vila se vinde seminobilata. Bucătăria complet mobilată si utilata, bucătărie made Italia, by Casa Decor (deviz investitie bucătărie 18.000 euro). Gresie Marazzi in dining si living, gresie terasa cu linie luminoasă led si sticlă È™i spoturi luminoase încastrate in gresie terasa. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Balansoar tip leagăn de grădină din lemn masiv. In apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este racordata la canalizare, are acoperis tigla, alarma, centrala termica, acces doar pe strazi asfaltate. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 330.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala spatii generoase, apropiere lac, Corbeanca, 7 camere, 5 dormitoare, P+1+POD, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2008, supr. totala : 300mp, supr. utila : 260mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 169mp, desch. sosea 20m. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, 2 dormitoare/ birou (19mp si 16mp), living cu zona de dining (38mp) si iesire pe terasa (51mp), bucatarie open space (12mp), baie. La etaj regasim: dormitor matrimonial (18mp) cu baie proprie si dressing (10mp), alte 3 dormitoare (16mp, 16mp, 19mp) deservite de o baie. Curtea este amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate, iaz populat. Proprietatea dispune de aer conditionat, alarma si este racordata la toate utilitatile inclusiv sistemul de apa si canalizare.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vanzare vila in Corbeanca - Paradisul Verde, zona linistita, 6 camere, 4 dormitoare, P+1E+pod, in casa/vila individuala, structura usoara - lemn, constructie finalizata in 2011, supr. totala: 250mp., supr. utila: 200mp., supr. teren: 640mp., amprenta sol: 119mp., desch. sosea 20m, cu toate utilitatile, 3 bai, casa beneficiaza de toate facilitatile ansamblului rezidential, dormitor/birou parter, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, curte amenajata cu gazon, sistem de irigatie automat, pergola de 120 mp, piscina 7, 5 x 3, 5. Casa este compartimentata astfel: la parter avem 2 zone cu acces independent, un dormitor cu baie proprie si o zona de zi sau un birou, cu acces separat si un hol acces, living cu loc de luat masa si acces in terasa acoperita, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, un loc de depozitare. La etaj: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, 2 dormitoare deservite de o baie. Podul este un spatiu generos de depozitare., se accepta credit, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 600.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila lux in Corbeanca in Paradisul Verde, 8 camere, P + 1 + M, 5 bai, 3 balcoane, pod, acoperis tigla, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, Constructie finalizata in 2002, supr. utila : 377mp., supr. teren : 1570mp., utilat, Garaj cu doua locuri. Se vinde mobilata. Strazi asfaltate, structura caramida-beton. Vila are in compunere: living, dinning, dormitor matrimonial, birou-biblioteca, camera de oaspeti, doua apartamente a cate doua camere cu scara interioara, cu bai proprii, fiecare apartament avand acces direct la curte, o terasa si intrare separata. Utilitati: centrala termica pe gaze, canalizare, apa curent, incalzire in pardoseala, sauna si cada cu hidromasaj. Curtea este amenajata cu vegetatie matura si este dotata cu sistem de drenaj, put cu pomp submersibila pentru stropit, hidrofor, sistem automat de stropire Toro, piscina Kasta cu dus solar, gratar pentru barbeque, terase, pergola si copertine Frama. Proprietatea se afla intr-o zona foarte linistita cu iesire direct in padure. Curtea se poate extinde cu o parte din padure. Pretul este usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 770.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala deosebita in Paradisul Verde, 7 camere, 4 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 1999, supr. totala : 315mp, supr. utila : 280mp, supr. teren : 2670mp, amprenta sol: 200mp, o bucatarie, un balcon, 5 bai, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, piscina, cuptor microunde, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, bucatarie cu iesire spre terasa cu BBQ, dining, living spatios si luminos su iesire spre cea de-a doua terasa si piscina, birou, doua dormitoare, 3 bai, camara, camera tehnica, scara din lemn masiv catre etajul casei unde regasim: un dormitor cu dressing si baie proprie, terasa, un al doilea dormitor cu baie proprie. Incalzire in pardoseala in partea de living, dining si bucatarie. Curtea superba, amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate: copaci, pomi fructiferi, arbusti, flori. Vila dispune de 2 garaje, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 480.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Proprietate semimobilata, locatie de exceptie, piscina, 3 locuri de parcare, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 650mp, supr. utila : 450mp, supr. teren : 1200mp, amprenta sol: 287mp, desch. sosea 20m, desch. padure 20m, desch. dubla, semiutilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, piscina, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila P+E+M 240 mp, constructie noua 2017, finisata la alb pe sistem AMVIC ,rezistenta la cutremur.Constructia este executata pe structura cu diafragme din beton armat in cofraje prefabricate tip AMVIC: fundatia,peretii si planseele sunt din beton armat.Constructia a fost supravegheata permanent de echipa,compusa de arhitect,inginer in constructii si diriginte de santier ! Vila este compusa din urmatoarele suprafete utile:- Living 36MP, bucatarie10MP, 4 bai, 4 terase acoperite, 5 dormitoare ( 3 la etaj + 2 la mansarda), spalatorie, holuri+ casa scarii, camera tehnica. Supraf.teren 260mp,supraf.constr.240mp,supraf.utila 240mp,amprenta la sol 80mp,supraf.curte 180mp cu posibilitate de extindere daca se doreste Vila beneficiaza de doua posturi auto pavate,situata in cartier rezidential cu paza,fibra optica,racordata la apa,gaz,canalizare si lumina,situata in apropiere de maxi-taxi,scoala,gradinita,supermarket, unitate sanitara,sala de sport si foarte aproape de lac. Pret usor negociabil!

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 178.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala, P+1+M, 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie inchisa, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 248mp, supr. utila : 210mp, supr. teren : 165mp, amprenta sol: 70mp, semiutilat. Vila dispune de doua locuri parcare in fata intrarii, este in ansamblu rezidential unde se afla si loc de joaca pentru copii, are canalizare si statie de epurare ale cartierului, zona este foarte linistita si inconjurata de verde. Casa se vinde cu bucataria mobilata si utilata, beneficiaza de centrala termica pe gaze, are aer conditionat, acoperis de tigla, strada asfaltata iar actele de intabulare, cadastru sunt in regula. Pret usor negociabil!!!

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila P+1E+M, in vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2012, supr. totala : 240mp, supr. utila : 215mp, supr. teren : 200mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 20m, 2 locuri de parcare amenajate in curte, 6 camere, 3 dormitoare, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
12.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 232.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala in Paradisul Verde, P+1E+Pod, 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie, caramida, in constructie, constr. 2021, supr. utila : 210mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 140mp. La parter regasim hol intrare, living cu acces pe terasa 29mp, bucatarie open space cu zona dining si iesire spre terasa 18mp, dormitor 12mp, baie 3,2mp, iar la etaj avem doua dormitoare de 15,37mp respectiv 19,5mp ambele cu iesire in balcon 5,5mp, dormitor matrimonial 21,6mp cu dressing 8,66mp si baie proprie 6,91mp si baie pe hol 7,51mp.Casa este in stadiul " la rosu", urmand a fi finalizata in aprilie 2021. Finisajele sunt la alegerea cumparatorului, avand un buget prestabilit pentru acestea. Curtea va fi amenajata cu doua locuri parcare si gazon, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, are curent, canalizare, gaze, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
10.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 285.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala, Paradisul Verde, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2020, supr. totala : 245mp, supr. utila : 181mp, supr. teren : 450mp, amprenta sol: 108mp, desch. sosea 20m, utilat. Casa este compartimentata astfel: Parter: living si dining cu iesire pe terasa, bucatarie deschisa, birou/dormitor, baie, camera tehnica dotata cu centrala si boiler Etaj: Dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alte 2 dormitoare si baie Casa este dotata cu incalzire in pardoseala pe toata suprafata. Finisaje de calitate: travertin, parchet triplu stratificat stejar, usi Pinum. Se vinde mobilata si utilata. Vila beneficiaza de toate avantajele cartierului rezidential Paradisul Verde.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
02.06.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 279.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
In cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, este disponibila pentru vanzare, o casuta cocheta, din lemn, cu 4 camere, construita în anul 2010. Parterul este compus din hol, living, bucatarie deschisa, camara, wc de serviciu, spatiu de depozitare. La etaj avem 3 dormitoare, un balcon si o baie cu cada. Pe toată suprafata casei este podul folosit ca si spatiu de depozitare. Scara dintre parter È™i etaj este din lemn masiv. Terenul are o suprafata de 475mp, iar amprenta casei este de 68mp. In curte se afla o casuta pentru scule si un garaj de 30mp. Curtea este frumos amenajata cu pomi fructiferi, gazon, are put si instalatie automata de udat.Vila se vinde mobilata si utilata.

[+]  Elegant Imob(A)
15.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 255.000 EURO se adauga TVA 19% - Bucuresti , PARADISUL VERDE
In cel mai select ansamblu rezidential, Paradisul Verde, este in curs de realizare un proiect cu 15 vile care se vor finaliza in anul 2022. Vila prezentata este construita pe doua niveluri, parter si etaj, are suprafata utila de 148 mp, terenul de 434 mp, si este impartita dupa cum urmeaza: la parter are un living de 32 mp cu bucatarie deschisa, un birou/dormitor de 12 mp, o baie si o cameta tehnica iar la etaj trei dormitoare (dintre care unul matrimonial) si doua bai. Descriere: - Structura de rezistenta este asigurata de un sistem de cadre din beton armat cu plansee din beton armat si zidarie cu caramida - Pereti exteriori din caramida Porotherm cu o grosime de 25 cm, ce asigura un confort termic superior, dupa care se aplica termositemul din polistiren expandat 10 cm EPS 80 si tencuială decorativă cu proprietăți hidrofuge BAUMIT - Pereții interi sunt din caramidă Porotherm de 11,5 cm. Plafoanele imobilului sunt din gips carton, izolate cu vată minerală. - Tamplarie exterioara din PVC cu 7 camere armat cu oțel zincat si cu geam tripan tip 4 seasons si protecție low-E - Acoperișul din țiglă metalică - Parchet triplu stratificat - Scara interioară este din lemn stratificat de esență tare (fag/stejar) - Ușile interioare sunt albe cu feronerie inox satinat iar usa de intrare de culoare gri si inchidere multipunct, toate importate din Italia Placajele ceramice si parchetul pot fi alese de către cumpărător conform unei Anexei de Bugete. Vila este conectata la toate utilitatile - gaze, energie electrica, apa si canalizare Sunt patru tipuri de vile cu terenuri de 400mp pana la 700 mp si cu preturi de 240000, 250000 si 260000 euro (la care se adauga TVA). Daca achizitionat pe o societate comerciala (firma) se poate aplica taxare inversa la TVA si pretul va fi net, fara a achita TVA-ul Pentru mai multe amanunte va rog sa ma contactati Doinita Oprea - www.elegantimob.ro

[+]  Elegant Imob(A)
15.05.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 325.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
In renumitul cartier Paradisul Verde din Corbeanca, este disponibila pentru vanzare o vila cu 4 camere, construita in anul 2016. Parterul este compus din living, bucatarie deschisa, birou, baie cu dus, terasa acoperita. La etaj avem 2 dormitoare, 2 bai si un mic dressing. Vila este din structura usoara, are o suprafata utila de 130mp si un teren de 322mp. Curtea este frumos amenajata, are instalatie automata de udat si un put. Vila se vinde mobilata si utilata, exact ca in poze.

[+]  Elegant Imob(A)
20.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 399.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
De vanzare vila individuala P+1+M cu o suprafata construita de 355 mp desfasurata astfel: Parter: Hol, Camera Tehnica, Living, Bucatarie+Dinning, Birou, Grup sanitar, Terase Etaj: Hol, Doua dormitoare deservite de o baie, Dormitor matrimonial cu dressing si baie, doua balcoane Mansarda open space de 43 mp si o baie. 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa individuala, beton/bca/caramida, in constructie, 355mp, constr. 2021, supr. totala : 355mp, supr. utila : 221mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 171mp, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, paza, accepta credit.

[+]  DARIANA REAL ESTATE(A)
20.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila in cartierul rezidential Paradisul Vede, Corbeanca ce va ofera siguranta si liniste, aproape de capitala dar in care veti beneficia de avantajele vietii in mijlocul naturii, cu aer curat si peisaj rural. In acest complex aveti asigurata paza si patrularea, non stop, de catre o firma specializata, beneficiind de locuri de joaca pentru copii, gradinita si scoala Paradisul Copiilor, teren de tenis, Sport & Spa si restaurante Vila are camere spatioase cu suprafete vitrate mari, racordata la curent, gaze, apa si canalizare. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate. Structura de beton armat, caramida Poroterm Robusta. Vila este in stadiul de "la rosu" si poate fi predata la cheie in luna mai 2021. Pentru finisaje, exista varianta de a lasa la alegerea cumparatorului modelele / materialele dorite cu incadrarea intr-un buget oferit. Parter- Living, bucatarie, dormitor, grup sanitar, hol, camera tehnica, scara interioara, terasa 40 mp Etaj- 3 dormitoare ( unul este matrimonial), 2 grupuri sanitare, hol, dresing, balcon Vila este pe un teren de 400 mp, dispune de 2 locuri de parcare. 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa individuala, beton/bca/caramida, in constructie, constr. 2021, supr. totala : 180mp, supr. utila : 150mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 80mp, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, paza, accepta credit.

[+]  DARIANA REAL ESTATE(A)
17.04.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 275.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Constructia este pozitionata intr-o zona de lux, linistita, intr-un cartier rezidential privat, unde accesul este limitat doar rezidentilor, verificandu-se masinile si persoanele care intra in complex. Casele sunt pozitionate in apropiere de lac si de padure, din acest motiv alegandu-se materiale naturale pentru exteriorul casei (ardezie). Structura caselor este din caramida, avand urmatoarele avantaje: o mai buna durabilitate in timp, rezistenta structurala, izolare fonica si termica superioara. Termosistem de poilistiren grafiat de 10 cm. Tencuiala decorativa aplicata peste termosistem Fiecare casa este dotata cu 3 bai, 4 dormitoare, camera tehnica si terase generoase (38.7 mp – fiecare dormitor are iesire catre terasa). La parter este situat livingul, un dormitor (pentru oaspeti sau cei care nu se pot deplasa pe scari), bucatarie si o baie. Casele sunt dotate cu usi blindate si securizate Porta Doors – ANTIEFRACTIE RC3 Baile sunt finisate exclusiv cu produse Delta Studio. S-au folosit doar finisaje si obiecte sanitare premium: Venis, Porcelanosa, Hansgrohe, Karelia, Porta Doors. 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa individuala, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 228mp, constr. 2021, supr. totala : 228mp, supr. utila : 151mp, supr. teren : 534mp, amprenta sol: 98mp, o bucatarie, 3 bai, 3 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, paza.

[-]  DARIANA REAL ESTATE(A)
Telefon: 0770579676
Agent: DARIANA REAL ESTATE
2 »
  Pagina 1 din 2   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact