Paradisul Verde Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 16

  Pagina 1 din 1  
25.01.2021
Oferta garantata
Vanzari Terenuri
Pret: 700.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Teren de vanzare in Paradisul Verde, intravilan, construibil, 3500mp., ansamblu rezidential securizat, dimensiuni 50*70, desch. asfalt 70m, beneficiaza de toate facilitatile ansamblului, gaze, electricitate, canalizare, in apropiere de padure, supermarket, , intre case, tripla deschidere la strazi asfaltate, pret negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Alexandru Borcan
Telefon: 0756123620
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vanzare vila in Corbeanca - Paradisul Verde, zona linistita, 6 camere, 4 dormitoare, P+1E+pod, in casa/vila individuala, structura usoara - lemn, constructie finalizata in 2011, supr. totala: 250mp., supr. utila: 200mp., supr. teren: 640mp., amprenta sol: 119mp., desch. sosea 20m, cu toate utilitatile, 3 bai, casa beneficiaza de toate facilitatile ansamblului rezidential, dormitor/birou parter, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, curte amenajata cu gazon, sistem de irigatie automat, pergola de 120 mp, piscina 7, 5 x 3, 5. Casa este compartimentata astfel: la parter avem 2 zone cu acces independent, un dormitor cu baie proprie si o zona de zi sau un birou, cu acces separat si un hol acces, living cu loc de luat masa si acces in terasa acoperita, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, un loc de depozitare. La etaj: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, 2 dormitoare deservite de o baie. Podul este un spatiu generos de depozitare., se accepta credit, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 600.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila lux in Corbeanca in Paradisul Verde, 10 camere, P + 1 + M, 5 bai, 3 balcoane, pod, acoperis tigla, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, Constructie finalizata in 2002, supr. utila : 377mp., supr. teren : 1570mp., utilat, Garaj cu doua locuri. Se vinde mobilata. Strazi asfaltate, structura caramida-beton. Vila are in compunere: living, dinning, dormitor matrimonial, birou-biblioteca, camera de oaspeti, doua apartamente a cate doua camere cu scara interioara, cu bai proprii, fiecare apartament avand acces direct la curte, o terasa si intrare separata. Utilitati: centrala termica pe gaze, canalizare, apa curent, incalzire in pardoseala, sauna si cada cu hidromasaj. Curtea este amenajata cu vegetatie matura si este dotata cu sistem de drenaj, put cu pomp submersibila pentru stropit, hidrofor, sistem automat de stropire Toro, piscina Kasta cu dus solar, gratar pentru barbeque, terase, pergola si copertine Frama. Proprietatea se afla intr-o zona foarte linistita cu iesire direct in padure. Curtea se poate extinde cu o parte din padure. Pretul este usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 770.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala deosebita in Paradisul Verde, 7 camere, 4 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 1999, supr. totala : 315mp, supr. utila : 280mp, supr. teren : 2670mp, amprenta sol: 200mp, o bucatarie, un balcon, 5 bai, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, piscina, cuptor microunde, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, bucatarie cu iesire spre terasa cu BBQ, dining, living spatios si luminos su iesire spre cea de-a doua terasa si piscina, birou, doua dormitoare, 3 bai, camara, camera tehnica, scara din lemn masiv catre etajul casei unde regasim: un dormitor cu dressing si baie proprie, terasa, un al doilea dormitor cu baie proprie. Incalzire in pardoseala in partea de living, dining si bucatarie. Curtea superba, amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate: copaci, pomi fructiferi, arbusti, flori. Vila dispune de 2 garaje, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 299.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in cartierul Paradisul Verde. pe structura caramida, 245mp construiti, An constr. 2018, supr. utila : 220mp, supr. teren : 400mp+80mp retragere drum public, desch. sosea 20m, o bucatarie, 3 bai. Utilitati: gaz, energie elettrica, apa si canalizare., centrala termica. Pretul este pentru casa la alb. Are garaj si loc de parcare in fata proprietari. Accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 515.000 EURO la cheie - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Locuinta individuala de vanzare in Paradisul Verde, Corbeanca, pretabil preluare leasing casa pe firma, gradina cu peisagistica, 6 camere dintre care 4 dormitoare. Imobil P+1+M, din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, 333mp, constr. 2010, supr. totala : 333mp, supr. utila : 300mp, supr. teren : 930mp, amprenta sol: 145mp, desch. sosea 16m, utilat, o bucatarie, 4 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, dormitor/birou parter, toate utilitatile, nemobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, strada asfaltata. Terasa cu vedere la gradina in suprafata de 47 m, parchet lemn, usa intrare din lemn masiv, incalzire in pardoseala la parter, canalizare si toate utilitatile. Gradina peisagistica montana realizata cu designer, vegetatie ajunsa la maturitate, arbori decorativi si intimitate curte pe toate laturile, casuta de gradina, curte amenajata sistem de udat automat si sistem de drenaj in sol, piatra naturala exterior casa fatada si alei, ruloruri electrice automate si alte multiple amenajari. Proprietate cu stil, locuinta din caramida cu finisaje de calitate, pe 3 niveluri, cu mansarda locuibila, incalzire in pardoseala la parter si aparate de aer conditionat in fiecare camera. Spatii interioare diverse si multiple spatii de depozitare, pret usor negociabil. Se accepta credit sau preluare leasing casa pe firma.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Proprietate la cheie de vanzare in Paradisul Verde Corbeanca, deschidere dubla, zona foarte linistita, gradina matura cu peisagistica si brazi tip montan Normandia, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+P, in casa/vila cu doua sape de beton, structura usoara lemn, constructie finalizata 2009. Suprafata totala construita 244mp, supr. utila : 165mp, supr. teren : 684mp, amprenta sol: 155mp, utilat, o bucatarie, 3 bai, toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru. Living cu dining separat si posibilitate de dormitor la parter, spatii de depozitare multiple, terasa exterioara in suprafata de 38 mp din lemn masiv, acoperita cu structura de lemn pe toata suprafata, cu fundatie betonata si gresie de extrior de calitate. Exterior si alei pietonale cu piatra naturala, sistem automat de udat cu programator pentru toate zonele de gazon si de gradina. Garaj dublu si separat spatiu tehnic, loc de depozitare camara si camera centralei. Foisor masiv din lemn cu fundatie/placa de beton, gratar zidit, put propriu pentru gradina si spatiu suplimentar de depozitare in beci si in podul de la casuta de gradina. Vegetarie perena si plante, arbusti, mesteceni si magnolii si flori de sezon. Suplimentar pentru udat gradina, vas de expaniune de 3.000 litri functional, cu sistem de plutitor. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Vila se vinde seminobilata. Bucătăria complet mobilată si utilata, bucătărie made Italia, by Casa Decor (deviz investitie bucătărie 18.000 euro). Gresie Marazzi in dining si living, gresie terasa cu linie luminoasă led si sticlă È™i spoturi luminoase încastrate in gresie terasa. Pod izolat termic si sistem hidro impotriva apei si a caldurii. Balansoar tip leagăn de grădină din lemn masiv. In apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este racordata la canalizare, are acoperis tigla, alarma, centrala termica, acces doar pe strazi asfaltate. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 329.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila individuala Paradisul Verde, tip ‘Alexandra superior’ cu o suprafata utila de aproximativ 200 mp si teren de 460mp, 6 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, structura usoara, constructie finalizata 2009, amprenta sol: 109mp, desch. sosea 15m. Vila se bucura de o pozitionare unica, datorita orientarii Sud-Vest, care asigura optim de insorire in toate anotimpurile si momentele din zi. Casa este foarte practic organizata, la parter dispunand de un hol de access cu dulap incastrat, o bucatarie spatioasa, mobilata si utilata (plita pe gaz, cuptor electric, hota si masina de spalat vase) si separata de zona de dining printr-un bar, 2 livinguri, camera tehnica unde sunt instalate centrala termica Vaillant, masina de spalat rufe si uscatorul, 1 baie de serviciu si o suita formata dintr-un dormitor/birou cu baie proprie. La etaj, casa dispune de 2 dormitoare (unul dispune de balcon) cu o baie comuna si un dormitor matrimonial foarte generos, cu spatiu separat de dormit si spatiu de relaxare, studiu /citit si chiar de sport, cu baie proprie si spatii de depozitare, cu vedere spre gradina printr-un balcon de lemn, pe care se pot instala fotolii si o masuta. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: gresie si faianta Marazzi, scara din lemn de stejar lacuit, parchet laminat Tarkett Floors si usi interioare de la Arcade. Structura si culorile finisajelor au fost alese pe principiul asigurarii unui concept unitar si, in acelasi timp, flexibil pentru personalizare. Gradina matura, cu design montan (rocarie, iaz cu nuferi si pesti si un mix de conifere) si accente meditareene, ofera spatii functionale variate. Cu o concentrare insulara a gazonului si un sistem automatizat de irigatii, aceasta a fost proiectata sa fie usor de intretinut. Zona verde din fata casei, formata din 2 planuri suprapuse de arbusti si pomi decorativi din specii de conifere si alte specii mediteraneene rare, construite pe un relief elevat si marginite cu zone de stancarie are atat functii decorative de exceptie cat si rol de protectie vizuala si fonica. Aceasta completeaza stilul architectural al casei, marcat de placajul exterior cu piatra si de elementele aparente de lemn masiv. De altfel, toate amenajarile constructive, decorative si peisagisitice sunt proiectate intr-o gama cromatica si structurala armonizata holistic la nivelul intregii proprietati, dand acesteia personalitate, distinctie dar si functionalitate. Casa este excelent intretinuta, beneficiind constant de imbunatatiri, ultima renovare fiind realizata in 2020: anexe de lemn (magazie de unelte de gradinarit, padoc pentru catei, shelter pentru biciclete, anexa pentru depozitarea tomberonului de gunoi si a reciclabilelor), parcare, alei si terasa pavate cu dale si extinse (3 locuri de parcare, fata de media de 2 locuri din cartier), pergola dubla de lemn baituit, pod izolat etc. Proprietatea este dotata cu sistem modern avansat de monitorizare video si alarmare (instalat in anul 2019) si asistenta individuala de interventie pentru paza si protectie. Pretul casei include si dotarea partiala cu mobila, electrice si electronice (bucatarie completa, centrala termica Vaillant, dulapuri si sisteme de depozitare realizate pe comanda si/sau incastrate, corpurile de iluminat exterior si interior).

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila Paradisul Verde, 7 camere, 4 dormitoare, 4 bai, dormitor/birou parter, P + M, caramida, constr. 2010, supr. totala : 359mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1 194mp, amprenta sol: 166mp. Vila este utilata si mobilata, in apropiere de padure, lac, supermarket, beneficiaza de toate facilitatile ansamblului rezidential. Casa este compartimentata astfel : la parter se afla living, dining, birou, sala de gimnastica, bucatarie si grup sanitar. La etaj : patru dormitoare, trei bai. Dispune de piscina, aer conditionat, acoperis tabla de cupru - Tegola, chiosc de gradina.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 480.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Proprietate semimobilata, locatie de exceptie, piscina, 3 locuri de parcare, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 650mp, supr. utila : 450mp, supr. teren : 1200mp, amprenta sol: 287mp, desch. sosea 20m, desch. padure 20m, desch. dubla, semiutilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, piscina, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.01.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila P+E+M 240 mp, constructie noua 2017, finisata la alb pe sistem AMVIC ,rezistenta la cutremur.Constructia este executata pe structura cu diafragme din beton armat in cofraje prefabricate tip AMVIC: fundatia,peretii si planseele sunt din beton armat.Constructia a fost supravegheata permanent de echipa,compusa de arhitect,inginer in constructii si diriginte de santier ! Vila este compusa din urmatoarele suprafete utile:- Living 36MP, bucatarie10MP, 4 bai, 4 terase acoperite, 5 dormitoare ( 3 la etaj + 2 la mansarda), spalatorie, holuri+ casa scarii, camera tehnica. Supraf.teren 260mp,supraf.constr.240mp,supraf.utila 240mp,amprenta la sol 80mp,supraf.curte 180mp cu posibilitate de extindere daca se doreste Vila beneficiaza de doua posturi auto pavate,situata in cartier rezidential cu paza,fibra optica,racordata la apa,gaz,canalizare si lumina,situata in apropiere de maxi-taxi,scoala,gradinita,supermarket, unitate sanitara,sala de sport si foarte aproape de lac. Pret usor negociabil!

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
11.01.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
In Paradisul Verde este disponibila pentru inchiriere o vila cu o suprafata utila de 140 mp, teren de 1000 mp, cu living cu semineu, bucatarie deschisa, un birou si o baie la parter si cu doua dormitoare si o baie la etaj. Vila dispune de un garaj pentru doua autoturisme si parcare in curte pentru alte doua. Este complet mobilata si utilata si se va face o zugravire completa la interior inainte de predare. La semnarea contractului proprietarul solicita plata unei chirii si a unei garantii de aceeasi valoare

[+]  Elegant Imob(A)
07.12.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 329.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
In cartierul Paradisul Verde-Corbeanca, este disponibila pentru vanzare o casa individuala cu 6 camere, dispusa pe parter si mansarda, cu o suprafata utila de 186mp, constructia este din anul 2009 din structura usoara. La parter avem un living, dining, bucatarie deschisa, camera cu baie proprie, wc serviciu, camera tehnica, terasa. La etaj, avem un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, si 2 dormitoare deservite de o baie. Pe toata suprafata casei exista un pod pentru depozitare si care este izolat.Terenul are o suprafata de 460mp, curtea este frumos amenajata, cu vegetatie ajunsa la maturitate, instalatie automata de udare si cu un iaz cu pesti. Amprenta casei este de 100mp., in fata casei se pot parca 2 sau chiar 3 masini, daca se renunta la o mica magazie din fata vilei. In curte exista o magazie pentru depozitare, si un padoc pentru caini. Vila se vinde exact ca in poze, mobilata si utilata.

[+]  Elegant Imob(A)
23.11.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vanzare teren in Corbeanca - Paradisul Verde, pretabil investitie, vad comercial - zona centrala, intravilan, construibil, suprafata teren 260mp, desch. sosea 13m, desch. dubla, cu toate utilitatile, beneficiaza de toate facilitatile ansamblului rezidential, intre case, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.10.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 399.000 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
In cea mai buna zona a Paradisului Verde (zona străzii Padurii), cu un teren superb de 1100 mp este disponibila o vila cu suprafata construita de 430mp si utila de 306mp la care se adauga balcoane, terase si garaj de 90 mp. Vila a fost construita in 2006 pe structura de beton si caramida Porotherm si a intrat intrun proces de recompartimentare si renovare. Configuratia la care se va ajunge presupune la parter un living de 40 mp cu semineu functional, dining de 21 mp, bucatarie de 20 mp, birou, baie, grup sanitar si garaj; la etajul 1 (la care se urca pe doua scari interiore, una din beton si alta din lemn masiv) sunt patru dormitoare cu suprafete intre 17 si 23 mp, 3 bai si un dressing iar la mansarda un open space de 40 mp. Pentru aceasta sunt necesare lucrări de refacere a pereților, refacerea instalatiei sanitare si a instalatiei electrice, turnat sapa si realizat finisajele interioare. Chiar daca pare o provocare, aveti ocazia sa transformati in realitate casa visurilor dumneavoastra. Va asteptam cu drag la vizionare. Doinita Oprea - www.elegantimob.ro

[+]  Elegant Imob(A)
13.10.2020
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.950 EURO - Bucuresti , PARADISUL VERDE
Vila absolut superba cu piscina situata in ansamblul Paradisul Verde din Corbeanca, complet mobilata si utilata, totul realizat cu mult bun gust si cu materiale premium, avand o suprafata totala de 200 mp si utila de 170 mp, cu un teren de 700 mp din care curte libera 550 mp este disponibila pentru inchiriere de la inceputul lui decembrie. La parter avem living, dining, bucatarie deschisa, baie si garaj de 2 masini, la etaj trei dormitoare si doua bai (unul dintre dormitaoare cu baia sa proprie) si pod pe toata suprafata casei pentru depozitare. Vila are dotari de top: parchet masiv, gresie si faianta Marazzi, bucatarie din lemn masiv complet utilata (aragaz, plita, hota eficienta, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe ambele incorporate), aer conditionat discret sub forma de tablou, mocheta pufoasa in dormitorul matrimonial, cada cu hidromasaj, TV-uri cu diagonala mare, internet pe fibra optica. Manopera pentru intretinerea gazonului si a piscinei sunt incluse in pretul chiriei. In fata vilei se mai pot parca inca 2 masini. La semnarea contractului proprietarul doreste acjitarea unei chirii si a unei garantii egale cu o luna de chirie. Despre Paradisul Verde nu va mai povestesc, este unul dintre cele mai selecte ansambluri rezidentiale din tara. Doinita Oprea - 0733655655 - www.elegantimob.ro

[-]  Elegant Imob(A)
Telefon: 0733655655
Agent: Doinita Oprea
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact